Деблокиране на ExpressVPN Netflix: Работи ли този VPN с Netflix?

Искате ли да гледате Netflix в чужбина или да имате достъп до различни каталози на Netflix? Вероятно вече знаете, че се нуждаете от виртуална частна мрежа (VPN), но не всяка услуга ви дава достъп до библиотеките на Netflix на друга държава. Днес ще обясним как да деблокираме Netflix с ExpressVPN, тестваме колко е ефективна и ще адресираме някои често повдигнати опасения относно достъп до чуждо съдържание на Netflix с VPN.Деблокиране на ExpressVPN NetflixNetflix има различни лицензионни споразумения за всяко свое шоу. Подобно на повечето стрийминг услуги, Netflix геоблокира съдържанието им, за да ограничи достъпа до подходящата аудитория. Това е причината зрителите на Netflix в САЩ достъп до различно съдържание отколкото тези във Великобритания, например. Когато се свържете с VPN, получавате нов, специфичен за региона IP адрес. Това измамва Netflix да мисли, че сте всъщност някъде другаде по света, и ви позволява да разглеждате библиотеките на други държави.

Като една от най-големите поточни платформи в света, Netflix е много добър в откриването дали използвате VPN или не. Но някои услуги, като ExpressVPN, все още са в състояние да останат неоткрити. Ние старателно изпробвахме ExpressVPN с Netflix и по-долу, ще Ви уведомим точно кои библиотеки със съдържание ви позволяват да получите достъп, дали деблокира и приложението Netflix и дали приложението MediaStreamer си струва да използвате.

Защо да използвате ExpressVPN?

ExpressVPN-Comparitech образ-1024x599-1024x599

ExpressVPN е добър избор за повечето стрийминг услуги, а не само за Netflix. Той предлага висока скорост, отлична мултиплатформена поддръжка и достъп до 2000+ сървъра, обхващащи 94 държави. Можете дори да изберете в кой град да искате вашия сървър, което е чудесно, ако сте любител на бейзбола или хокея, който иска да гледате игри, които са обект на регионални пропуски.

Това е много сигурна услуга. Той използва 256-битово криптиране, превключвател за убийство (само приложения за настолни компютри), перфектна тайна за напред и защита от течове от IPv6, DNS и WebRTC, за да запази трафика си частен по всяко време. Освен това ExpressVPN не регистрира информация, която би могла да се използва за идентифициране на вас.

Спестете 49%: Възползвайте се от годишната сделка на ExpressVPN, за да получите допълнителни допълнителни три месеца безплатно и намалете цената с 49% (намаляване на цената до едва 6,67 долара на месец). 

ExpressVPN се предлага с 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ще трябва да платите предварително, но можете да отмените във всеки един момент, за да получите пълно възстановяване. Това означава, че ако имате нужда само от VPN за кратко време (например, ако отивате на почивка или искате да гледате конкретно геоблокирано събитие), можете ефективно да използвате тази VPN безплатно.

Как да деблокирате Netflix с ExpressVPN

Използването на ExpressVPN за достъп до различни библиотеки на Netflix от чужбина е лесно; просто следвайте тези стъпки:

 1. Започнете с регистрация за ExpressVPN, ако още не сте го направили. Това отнема само една минута.
 2. След това изтеглете и инсталирайте подходящата версия за вашето устройство.
 3. Решете коя библиотека на Netflix искате да получите достъп.
 4. Свържете се с един от сървърите на ExpressVPN в съответната държава.
 5. Отворете Netflix и опитайте да гледате нещо. Трябва да видите някои нови заглавия, но ако не, опитайте да изчистите кеша и да презаредите страницата.

Може ExpressVPN да деблокира Netflix?

От регионите, които наскоро тествахме, ExpressVPN деблокира 13 различни библиотеки на Netflix (Великобритания, САЩ, Австралия, Канада, Франция, Германия, Хонконг, Индия, Италия, Япония, Холандия, Сингапур и Испания). По време на тестване по-голямата част от тях бяха достъпни както в браузър, така и чрез приложението iOS или Android. Библиотеките за Австралия, Хонконг, Сингапур и Испания не могат да бъдат достъпни с приложението Android. Обърнете внимание, че отблокирането на Netflix е непрекъснато развиващ се проблем, така че тези резултати подлежат на промяна.

Въпреки че Netflix не предоставя разбивка на абонатите по държави, неотдавнашният анализ на eMarketer показва, че от десетте държави с най-голямо навлизане на потребители, ExpressVPN ви позволява да получите достъп до шест от съответните библиотеки. Изглежда, че ExpressVPN е дал приоритет на деблокирането на библиотеките на страни, в които използването на Netflix (и въвеждането в най-горната част като цяло) е в подем. Това е интелигентна стратегия: Netflix налива допълнителни ресурси в тези места и като такъв вероятно ще предложи повече по пътя на изключително съдържание.

Вижте също: Най-добрите VPN за Netflix

Какво е приложението MediaStreamer на ExpressVPN?

Като част от своя пакет ExpressVPN предлага интелигентна DNS услуга, наречена MediaStreamer. На практика това ви позволява да заобиколите регионалното блокиране, без да криптирате интернет трафика. Важно е обаче да се отбележи, че макар скоростите ви да се увеличават, няма да получавате предимства за сигурността (свобода от наблюдение и намален шанс на затварянето на доставчика на интернет услуги (ISP), наред с други) на VPN.

MediaStreamer не е приложение като такова. За да го използвате, просто кажете на устройството си да използва DNS сървърите на ExpressVPN вместо доставчиците на интернет доставчика си. Тогава той по същество служи като прокси, като ви позволява да получите достъп до геоблокирано съдържание. Особено полезна функция е, че ако искате да получите достъп до каталозите на Netflix на други държави в платформи без родно приложение на ExpressVPN, като PlayStation, Xbox или някои интелигентни телевизори.

MediaStreamer работи добре, когато го тествахме, но ви позволява само да деблокирате уебсайтове, базирани в САЩ. Това може да се промени в бъдеще, ако се добавят специфични за страната сървъри, но тъй като промяната на местоположението ще изисква ръчно редактиране на предпочитаните настройки на DNS на вашето устройство, използването на приложението би било за предпочитане, ако се приеме, че е достъпно за вашето устройство.

Не мога ли просто да отблокирам Netflix с безплатен VPN?

Безплатните VPN мрежи не са толкова добри, колкото звучат. Всъщност те често са доста ужасни, особено ако се опитвате да деблокирате и предавате Netflix от чужбина. Тези услуги имат много ограничени мрежи, но повече потребители, отколкото техните първокласни колеги. Това води до прекъснато възпроизвеждане и много дълги буферни времена, което би било достатъчно лошо. Когато вземете предвид, че повечето безплатни VPN имат месечни ограничения на данни и не могат да деблокират Netflix, става ясно, че те просто не са в изпълнение на задачата.

Тези доставчици на услуги, като всеки бизнес, са създадени да печелят пари. Има няколко начина, по които могат да направят това: продажба на рекламно пространство, таксуване на пари за повишена скорост или по-притеснително, продажба на детайли за навиците ви за сърфиране на трети страни. Предполага се, че VPN мрежите ще ви предоставят контрол върху вашата лична информация, но като прибягват до сенчести бизнес тактики, безплатните услуги вземат този въпрос от вашите ръце.

И накрая, дори намирането на законна безплатна услуга е трудно. Последните изследвания показват, че Google Play Store е дом на десетки приложения, пренасящи зловреден софтуер, които твърдят, че са безплатни VPN. Ако приемем, че инсталирате приложение без вируси, няма гаранция, че в действителност криптира вашия трафик, и има голям шанс да изтече лична информация през DNS и IPv6. Дори известни доставчици бяха хванати да злоупотребяват с доверието на своите потребители в миналото, така че си струва да бъдат предпазливи. За да сте в безопасност онлайн, препоръчваме да използвате реномиран VPN което поставя поверителността на клиентите на първо място.

Netflix чрез VPN често задавани въпроси

Как да деблокирате Netflix с ExpressVPN

Мога ли да се регистрирам за Netflix от чужбина?

Ако все още нямате акаунт в Netflix, получаването на такъв е доста просто. Услугата е достъпна в над 100 страни и дори ако живеете на място, където не е, има решение.

Netflix позволява на потребителите да плащат за абонамента си с подаръчни карти. Те са достъпни за продажба чрез многобройни онлайн пазари, но е важно да направите внимателното си проучване на сайта и неговата политика за възстановяване, преди да закупите нещо. Продавачите на по-малко пикантни пазари може да ви предоставят код, който не работи или вече е осребрен.

Защо ми се показва грешка, когато се опитвам да играя нещо?

Ако съдържанието в Netflix не се зарежда или виждате грешка, която казва нещо като „Изглежда използвате разблокиращо устройство или прокси. Моля, изключете някоя от тези услуги и опитайте отново“, Проблемът вероятно е вашият VPN.

Netflix инвестира значително време и усилия за предотвратяване на достъп на VPN потребителите. Като резултат, много услуги вече не могат да деблокират Netflix.

Можем да потвърдим, че ExpressVPN работи по време на писането и дори когато ограниченията на Netflix са актуализирани, тази VPN обикновено намира решение малко след това. Ако актуализацията на Netflix причини проблеми, които отнемат повече време, клиентската поддръжка на ExpressVPN ще може да ви насочи към сървър, който все още работи.

Ще намали ли VPN скоростта на мрежата ми?

Всеки VPN намалява скоростта на връзката ви до известна степен, но някои имат по-голямо въздействие от други. Освен това, скоростта ви се влияе от няколко различни фактора, включително разстояние от избрания от вас сървър, протокола, който използвате, и текущото зареждане на сървъра. Като такива, скоростите ви могат да се колебаят бурно от един ден в друг.

Netflix изисква минимална скорост от 0.5 Mbps, но препоръчва поне 3 Mbps за поточно SD съдържание. Това се увеличава до 5 Mbps за гледане в HD и до 25 Mbps за 4K. Като цяло, ако вашият интернет доставчик ви осигурява скорост от около 8 Mbps, трябва да можете да гледате повечето съдържание на Netflix, когато сте свързани с VPN, без проблеми.

Какво показва Netflix за конкретния регион, мога ли да гледам с ExpressVPN?

С ExpressVPN ще можете да предавате някои от най-популярните заглавия на Netflix в чужбина, включително:

 1. непознат вещи
 2. Черно огледало
 3. 13 причини защо
 4. В обувките на Сатаната
 5. Парки и отдих
 6. смелчага
 7. Оранжевото е новото черно
 8. Живите мъртви
 9. Американска хорър история
 10. Остудителните приключения на Сабрина

Изображение на freestocks.org в Unsplash

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 12 = 19

Adblock
detector