ExpressVPN купон: Вземете 3 месеца безплатно (тестван януари 2020 г.)

Ето как да получите 3 месеца безплатно и 49% отстъпка с най-новия код на купон ExpressVPN за 2020 г.. Това е единственият действащ ExpressVPN талон в момента.

ExpressVPN CouponСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

Когато използвате този купон ExpressVPN, годишният план намалява от $ 12.95 на месец до $ 6.67 на месец. Това включва 3 месеца безплатно и представлява 49% отстъпка от стандартната цена на годишен план на ExpressVPN.

Това е най-ниската цена, която ExpressVPN предлага в момента и потвърдихме, че от януари 2020 г. този талон все още е активен.

ExpressVPN е един от най-популярните VPN наоколо, благодарение на силната си сигурност, високоскоростни връзки и изключителни възможности за деблокиране. Какво още, Читателите на Comparitech могат да получат 3 месеца безплатно и използвайте изключителен купон, за да спестите 49% от цената на годишен абонамент за ExpressVPN.

ExpressVPN талон

Този талон обаче не ви дава само отстъпка. Ще получите безплатно още три месеца. Това означава, че ще плащате средно 6,67 долара на месец за един от най-добрите налични VPN мрежи.

Заслужава да се отбележи, че ExpressVPN се предлага с a 30-дневна гаранция за връщане на парите. Ако сте се регистрирали, но не сте доволни, можете да се откажете в този период и да получите пълно възстановяване.

ExpressVPN код на талон стъпка по стъпка

Ето как да използвате ExpressVPN талон:

  1. Следвайте този линк, който ви отвежда до страница на уебсайта ExpressVPN с ексклузивната оферта и 49% спестяване.
  2. Кликнете върху червения бутон на уебсайта ExpressVPN, това ще ви отведе до страница, показваща 3 различни плана. Изберете плана с 49% отстъпка и 3 месеца безплатно.
  3. Продължете да плащате, както обикновено, промоционалната сделка ExpressVPN се прилага автоматично и не е необходим код.
  4. Това е. Вече приложите 49% отстъпка към абонамента си за ExpressVPN.

Има ли други ExpressVPN отстъпки?

ExpressVPN е един от малкото VPN, които не стартират флаш продажби или специални оферти, така че ако чакате сделка за Черен петък или разпродажба през лятото, вероятно ще останете разочаровани. Ние наблюдаваме цените и сделките на ExpressVPN през последните три години и тепърва ще виждаме оферта, която надвишава тази.

Този талон предлага най-големите спестявания за ExpressVPN, така че няма да можете да намерите по-добра сделка никъде другаде.

ExpressVPN CouponСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

Как мога да разбера за бъдещите отстъпки ExpressVPN?

Има три начина да разберете за новите отстъпки ExpressVPN. Първо, можете да проверите началната страница на сайта: тази услуга винаги показва нови оферти в заглавното си изображение, така че трябва да можете да кажете веднага дали има отстъпка. Можете също така да се свържете с поддръжката на клиенти чрез чат на живо и да попитате как да получите директно най-ниската им цена. За да направите това, превъртете надолу до края на страницата и щракнете Свържете се с нас. Това ще отвори прозорец за поддръжка за чат.

И накрая, можете да проверите уебсайта на Comparitech. Ще ви държим в течение с всякакви нови обявени сделки или отстъпки за ExpressVPN.

ExpressVPN: Ръководство за поглед

ExpressVPN-поточно видео

Функции за защита: 256-битово AES криптиране, SHA-512 удостоверяване, DNS защита от теч
Сървърна мрежа: 2 000+ сървъра; 148 места в 94 държави
Дневници: Няма записани данни за активност или сесия
Поддръжка на клиенти: 24/7 чат на живо, отговор за секунди
Поддържани операционни системи: Windows, MacOS, Linux, Android, iOS
Позволени едновременни връзки: 5
Плюсове минуси
24/7 поддръжка на живо По-скъпи от подобни продукти, ако не използвате нашия талон
Огромна мрежа от високоскоростни сървъри Малко разширени опции за конфигуриране
Възможност за деблокиране на популярни услуги като Netflix, BBC iPlayer и Amazon Prime Video
Записва никаква лична информация

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

60 − = 58

Adblock
detector