FrostWire не работи? Изпробвайте тези 10 алтернативи на FrostWire

алтернативи на frostwire frostwire


Разделите на клиента на LimeWire, FrostWire е любима, възможност за изтегляне на BitTorrent. Програмистът на софтуера загуби битка с Google, след като DMCA заявка от доставчик на съдържание причини приложението на Android за услугата да бъде свалено от Google Play Store. Тъй като по-голямата част от потребителите на FrostWire използваха приложението Play Store, загубата доведе до решението на разработчиците да оттеглят Frostwire завинаги.

В определен момент обаче услугата безшумно се върна онлайн, след като предизвика малко страх и мъка сред най-големите си фенове. Засега все още можете да изтеглите и използвате софтуера FrostWire за изтегляне на музика и стрийминг. Ако обаче FrostWire отново не работи офлайн, има алтернативи.

Най-добрите алтернативи на FrostWire

Най-добрите алтернативи на FrostWire включват:

 1. BitTorrent
 2. Flud
 3. Utorrent
 4. Vuze
 5. aTorrent
 6. TorrDroid
 7. WeTorrent
 8. Torrent Downloader
 9. zetaTorrent
 10. CatTorrent

FrostWire е популярно предимно като приложение за Android през Google Play Store и всички горепосочени опции имат приложение за Google Play Store, което в момента е достъпно като минимални критерии. Освен това, всички тези опции имат добри оценки (4,0 звезди или по-високи) и поне 500 000 изтегляния. По-долу ще намерите малко допълнителна информация за всяка от тези алтернативи на FrostWire.

Вижте също: Законните действия са законни?

Предупреждение: Винаги използвайте VPN с торент приложения

Независимо защо сте решили да използвате торент, важно е да защитите вашата поверителност и сигурност онлайн, когато използвате торент приложение. Не само ISP може да вижда цялото съдържание, което изтегляте чрез торенти, всеки, който споделя P2P мрежата, може да събира информация за вас, като например вашия IP адрес, файлове, които използвате торент, и потенциално вашето местоположение и лична информация.

Най-добрият начин да защитите вашата самоличност по време на торент е чрез използване на VPN. Като пренасочва връзката ви през частен тунел и ви присвоява нов IP адрес, VPN го прави така, че никой, споделящ VPN мрежата или вашия интернет доставчик, да не вижда каквато и да е ваша дейност. Освен това, тъй като ISP често блокират или значително забавят торент трафик, VPN ще ви помогне да гарантирате бързи торентите ви.

От опциите, които сме тествали за изтегляне на торент, ExpressVPN предлага най-доброто изживяване. Сървърите не само са бързи и надеждни, но ExpressVPN има и строги политики без регистрация, създадени да гарантират, че вашата идентичност се пази от всички.

ExpressVPN торент

ЕКСКЛУЗИВНА СДЕЛКА: Вземете 3 месеца безплатно тук с годишния план на ExpressVPN, включително 30-дневна гаранция за връщане на парите, без риск, без зададени въпроси.

Преглед: 10 най-добри алтернативи на FrostWire, налични на Android

Потребителите на FrostWire могат да намерят всеки от тези алтернативни клиенти на BitTorrent в Google Play Store. Много от тези опции са налични и в Windows и може да са достъпни в други операционни системи, включително Linux, Mac и iOS. (От това, което тествахме, VPN като ExpressVPN ще защити вашите изтегляния чрез всички тях, но някои други опции, като напр. CyberGhost или NordVPN може също да осигури защита, скорост и няколко уникални функции за P2P.)

Свързани: Най-добрите алтернативи на Grooveshark и LimeWire през 2018 г.

BitTorrent

 • Налични платформи: Windows, Mac, Android
 • Рейтинг на версия за Android: 4.5
 • Последна актуализация на версията на Android: 4 септември 2018 г. (по това време на писане)
 • Безплатен или платен на Android ?: Безплатна, поддържана от рекламна версия с опция без реклами $ 2,99

Имайки предвид FrostWire и повечето му алтернативи са всички клиенти на BitTorrent, не трябва да е изненада, че собственият клиент на BitTorrent е подходяща опция за торент потребители. BitTorrent има клиент за Windows, Mac и Android и е високо оценен сред настоящите потребители. Повечето хора, които използват версията за Android, се обръщат към нея за разпознаване на име, както и за цялостната простота на приложението.

Научете повече на уебсайта на BitTorrent.

Flud

 • Налични платформи: андроид
 • Рейтинг на версия за Android: 4.6
 • Последна актуализация на версията на Android: 2 септември 2017 г. (по това време на писане)
 • Безплатен или платен на Android ?: Безплатна, поддържана от рекламата версия

Може би единственото лошо нещо на Flud е, че той не е актуализиран от повече от година, от това време на писане. Въпреки това, той все още е много популярен и изключително богат на функции. Има версия, поддържана от реклама, която осигурява поддръжка за много различни торент приложения, включително μTP, PeX и поддръжка на магнитни връзки. Приложението има и NAT-PMP, DHT и UPnP поддръжка. Flud няма официален уебсайт и няма да намерите спомена за него и на началната страница на програмиста. Съществува обаче отделен уебсайт за помощ при превода на общността.

Cancel Отказ

 • Налични платформи: Windows, Mac, Linux, Android
 • Рейтинг на версия за Android: 4.5
 • Последна актуализация на версията на Android: 4 септември 2018 г. (по това време на писане)
 • Безплатен или платен на Android ?: Безплатна, поддържана от рекламна версия с опция без реклами $ 3,99

μTorrent е собственост на BitTorrent, така че не трябва да е изненада, че нещата донякъде са сходни между това приложение и другия клиент на BitTorrent. Все пак μTorrent е свое нещо и има разлики, които може да искате да проучите. Основните разлики между двете всъщност са, че μTorrent се поддържа и обновява по-редовно и фактът, че има версия на Linux, която не съществува за BitTorrent. В миналото BitTorrent подхождащо вмъква миньори на монети в биткойн в софтуера µTorrent в миналото, но в текущия инструмент няма известен миньор за монети.

Прочетете повече на уебсайта μTorrent.

Vuze

 • Налични платформи: Windows, Mac, Linux, Android
 • Рейтинг на версия за Android: 4.1
 • Последна актуализация на версията на Android: 4 март 2016 г. (по това време на писане)
 • Безплатен или платен на Android ?: Безплатна, поддържана от рекламна версия с опция без реклами $ 3,99

Вуза съществува от известно време и символът на жабата е силно разпознаваем в този момент. Настоящите потребители се наслаждават на лекотата му на използване и интерфейса, докато той има доста стандартен набор от функции за торент потребители. За разлика от някои от опциите, Vuze също има опция за търсене и откриване на торент, както и настройки само за Wi-Fi, които не позволяват използването на ценни разпределения за мобилни данни. Може би най-големият недостатък на това приложение е, че, както пише, то не е актуализирано в продължение на 2 години.

Прочетете повече на уебсайта на Vuze.

aTorrent

 • Налични платформи: андроид
 • Рейтинг на версия за Android: 4.3
 • Последна актуализация на версията на Android: 1 ноември 2017 г. (по това време на писане)
 • Безплатен или платен на Android ?: Безплатна, поддържана от рекламна версия с опция без реклами $ 1,99

aTorrent е една от най-често изтеглените опции в списъка с над 10 милиона изтегляния на Android. Това е и единствената опция в списъка, която е изключителна за Android, така че не можете да използвате това приложение в други операционни системи. Можете да използвате aTorrent за повечето нужди на торент. Приложението също така осигурява паралелно изтегляне, изтегляне само за Wi-Fi и поддържа половин дузина протоколи.

Програмистът на услугата е руски, но можете да прочетете повече на уебсайта aTorrent с превод.

TorrDroid

 • Налични платформи: андроид
 • Рейтинг на версия за Android: 4.7
 • Последна актуализация на версията на Android: 28 март 2018 г. (по това време на писане)
 • Безплатен или платен на Android ?: Безплатна, поддържана от рекламна версия с опция без реклами $ 1,99

TorrDroid е точно както звучи: Торент приложение специално за Android. Поради това няма други възможности за използване на това приложение извън Android. Той е изключително предпочитан за своя интерфейс, който е изключително прост и лесен за използване. Приложението е проектирано да оптимизира процеса възможно най-много с функция за търсене. Той също така е проектиран да отваря както връзки .torrent, така и магнит, поддържа едновременно изтегляне и позволява на потребителите да възпроизвеждат видеоклипове преди изтеглянето да приключи.

WeTorrent

 • Налични платформи: андроид
 • Рейтинг на версия за Android: 4.6
 • Последна актуализация на версията на Android: 23 август 2018 г. (по това време на писане)
 • Безплатен или платен на Android ?: Безплатна, поддържана от рекламна версия с опция без реклами $ 2,99

WeTorrent се предлага от разработчика Tap.pm, който странно е специализиран в подпомагането на други разработчици да осигурят приходи от приложенията си с вградени игри. Приложението WeTorrent вероятно има един от най-атрактивните потребителски интерфейс на всяко торент приложение, което ще намерите. Извън това той е донякъде ограничен в сравнение с някои от другите опции в списъка, но лесно поддържа файлове с магнит и .torrent. Най-голямата функция, която му липсва, е функция за търсене или откриване на торенти, така че потребителите ще трябва да изпращат своите торент файлове на друго място за изтегляне.

Torrent Downloader

 • Налични платформи: андроид
 • Рейтинг на версия за Android: 4.0
 • Последна актуализация на версията на Android: 28 август 2018г
 • Безплатен или платен на Android ?: Безплатна, поддържана от рекламата версия

Torrent Downloader е толкова проста програма, колкото се получава. Интерфейсът е изключително безпредметен, докато функциите също са изпълнени на мелницата. Можете да контролирате всеки аспект на изтеглянето на торент, дори до забрана на свързани връстници и преглед на мрежовата активност. Подобно на WeTorrent и няколко други опции в списъка, няма функция за търсене на торент или магнитни връзки. Torrent Downloader включва опция за локално търсене, но ще трябва да намерите връзките си за торент другаде.

zetaTorrent

 • Налични платформи: андроид
 • Рейтинг на версия за Android: 4.5
 • Последна актуализация на версията на Android: 28 юли 2018г
 • Безплатен или платен на Android ?: Безплатна, поддържана от реклама версия с 2,99 долара професионална версия без реклами, която има допълнителни функции

Една от единствените опции с вграден уеб браузър, zetaTorrent включва няколко други уникални функции. Не само можете да изтеглите .torrent и магнитни връзки, zetaTorrent включва и рекламен блокер. Професионалната версия включва също уеб удостоверяване, поддръжка на прокси и IP филтър. Приложението включва и RSS емисия, за да помогне за откриване на нови торенти. Освен това, zetaTorrent предлага функция за прехвърляне на файлове с wifi, която ви позволява да качвате или изтегляте файлове от уеб браузър на вашия компютър.

CatTorrent

 • Налични платформи: андроид
 • Рейтинг на версия за Android: 4.2
 • Последна актуализация на версията на Android: 31 януари 2018 г.
 • Безплатен или платен на Android ?: Безплатна, поддържана от реклама версия с 1,99 долара без рекламна версия

CatTorrent е малко скрит скъпоценен камък в Google Play Store. Той има само 100 000 изтегляния, но е добре оценен и има добър набор от функции за изтегляне на торент. Приложението е тънко със само няколко избрани функции за изтегляне на торент. CatTorrent включва вградена опция за търсене на торент от няколко избрани торент сайтове, поддържа връзки с магнит и може да възпроизвежда изтеглени видеоклипове чрез своите приложения. Приложението има и функция, която ви позволява да се торент само при зареждане на телефона, за да помогнете да спестите енергия от батерията.

Какво се случи с FrostWire?

На 27 септември 2018 г. FrostWire актуализира своя уебсайт, за да заяви, че неговият екип за развитие ще затваря магазина по проекта. В публикация в блог, публикувана на сайта им WordPress, екипът обясни, че основната причина за тяхното решение е, защото Google е премахнал приложението им от Google Play Store.

„От 18 септември 2018 г. приложението FrostWire за Android е свалено от Google Play поради заявка за сваляне на DMCA.“

Според FrostWire, искането на DMCA показва материали, защитени с авторски права, които жалбоподателят заяви, че са качени в приложението FrostWire. FrostWire контрира на Google, че това е технически невъзможно, тъй като приложението FrostWire не може да хоства съдържание. Google обаче беше категорична в отказа си да възстанови FrostWire в Google Play Store.

Решението на FrostWire да прекрати развитието беше, защото екипът на приложението разчита на приложението Play Store. Според FrostWire, 80 процента от неговите потребители вече са на Android, което прави фактически невъзможно екипът да продължи разумна работа и развитие без поток от приходи, достъпен чрез Google Play.

Екипът отбеляза, че по-наскоро разработеният монопол на централизиран магазин за приложения, който създават Google и Apple, прави невъзможно да продължи да работи, ако приложението бъде премахнато.

Екипът остави кода на приложението достъпен за други разработчици, които желаят да разклонят софтуера и да продължат да го разработват самостоятелно.

Оттогава обаче FrostWire се върна онлайн и изглежда, че приложението му е върнато в Google Play Store. FrostWire изглежда не коментира връщането си чрез социалните медии или блога на уебсайта си, така че връщането му може да е станало след отработване на проблемите му с Google. Изглежда, че тази услуга е съсредоточена върху музика за свободно възпроизвеждане от музикални изпълнители, които са предоставили музиката си безплатно.

Самият FrostWire е вилица на популярния инструмент LimeWire и беше достъпен за торент потребители повече от десетилетие. Тези, които искат да изтеглят най-новата версия на FrostWire за системи за Android, Windows, Mac, Ubuntu, Linux или Java7 / Java8, могат да я намерят на уебсайта на FrostWire.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 3