Грешка на прокси сървъра на Unlocator? Unlocator не работи с Netflix, опитайте тази алтернатива

unlockator netflix е блокиран
Потвърдихме, че смарт DNS прокси услугата Unlocator не работи с Netflix от времето на пресата. Unlocator е най-новата линия на Netflix за стрелба от прокси услуги на DNS, която ще бъде прогонена. Потребителите на Unlocator, които се опитват да гледат Netflix, вместо това ще бъдат посрещнати с прокси грешка.

Забраната на Unlocator Netflix обаче не е задължително да изписва края на пъти за потребителите на Netflix, живеещи в чужбина. Множество интелигентни доставчици на DNS и VPN все още са в бизнеса, въпреки че горещо препоръчваме последните за първите. Причината е, че DNS сървърите са много лесни за блокиране на Netflix, докато VPN сървърите могат да предприемат по-сложни действия за избягване на прокси грешката.

На всичкото отгоре VPN кодират връзките, докато DNS прокси сървърът оставя трафика нешифрован. Това прави VPN далеч по-частни, криейки уеб активността на потребителя от доставчици на интернет услуги, хакери и правоприлагане. VPN мрежите са 100 процента законни в повечето страни.

Алтернативи на Unlocator Netflix

Нашата най-добра VPN препоръка за гледане на Netflix е ExpressVPN както постоянно работи по време на нашето тестване. След регистрация и настройка, просто пингирайте чата за поддръжка на живо на уебсайта на ExpressVPN и попитайте кои сървъри в момента работят с Netflix. Не всички сървъри са съвместими с Netflix, но ExpressVPN надеждно има поне двойка и работи.

ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

  • настолен компютър
  • Mac
  • IOS
  • андроид
  • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Можете да прочетете нашия пълен списък с VPN и DNS доставчици, които работят с Netflix тук.

НАЙ-ДОБРИЯ АЛТЕРНАТИВ VPN ЗА НЛОКАТОР: ExpressVPN е нашият избор №1. Пламен бърз и надежден избор, който деблокира всички основни стрийминг услуги, включително Netflix, Hulu и Amazon Prime. Страхотни функции за сигурност и конфиденциалност и не съхранява регистрации. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Ако използвате приложението Netflix на игрова конзола, мобилно устройство или приставка (например Roku, Apple TV) за разлика от гледането на Netflix в интернет браузър, тогава може да се наложи да настроите VPN на вашия wifi рутер. Приложението Netflix ще принуди вашето устройство да използва DNS сървърите от вашия интернет доставчик, докато версията на браузъра няма. По този начин Netflix може да филтрира потребители, чието DNS местоположение не съвпада с местоположението им на IP адрес.

Повечето wifi рутери използват DD-WRT или Tomato фърмуер. ExpressVPN има инструкции за настройка на OpenVPN на DD-WRT рутери тук и Tomato рутери тук, заедно с няколко други конфигурации.

Не позволявайте на прокси грешката на Unlocator Netflix да ви попречи да гледате любимите си предавания. Направете надеждна VPN сега!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + 3 =

Adblock
detector