Искате да предавате AMC на живо? Прочетете нашия урок за AMC Kodi Addon

AMC е американски телевизионен канал, собственост на AMC Network. Той излъчва комбинация от филми и няколко оригинални телевизионни предавания. Ако сте фен на AMC, можете да предавате поточно AMC на Kodi, като използвате няколко различни добавки.

Ако сте потребител на Kodi или дори ако никога не сте чували за Kodi и искате да предавате на живо AMC, тогава този урок е за вас.

По-долу сме изброили напълно легални опции за добавки. Въпреки че някои добавки съществуват извън това, ние наблегнахме на всички легални опции за стрийминг, налични чрез Kodi. Не препоръчваме потребителите да се обръщат към пиратски потоци за AMC или друго поточно съдържание. Вместо това потърсете легални опции за стрийминг.

Предоставихме обаче кратък списък на неофициални добавки на трети страни, които обикновено се използват за достъп до AMC потоци. Обяснихме какво представляват тези добавки, как работят и защо смятаме, че трябва да бъдат избягвани.

Comparitech не оправдава и не насърчава нарушения на ограниченията на авторските права, включително незаконно предаване чрез Kodi. Kodi може да се използва за много отлични, легални онлайн поточни цели. Моля, помислете за закона, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтеглите или стриймирате материали, защитени с авторски права, без разрешение.

Какво е Коди?

kodi_comparitech

Kodi е безплатно приложение с отворен код за медийни плейъри, което е разработено от фондация XBMC. Предлага се за широк спектър от устройства като Windows и Mac компютри, устройства с Android, устройства с iilbroken iOS, Raspberry Pis и други. Можете удобно да управлявате Kodi с дистанционно управление или геймпад, за да предавате аудио и видео от различни източници.

Вижте също: Нашето ръководство за Kodi Movies.

Използвайте VPN с Kodi

VPN кодират вашия интернет трафик и го пренасочват през сървър на местоположение по ваше желание, скривайки вашето местоположение и самоличност. Вашият интернет доставчик може да постави ограничения за данни за вашите навици за онлайн поточно предаване от IPTV услуги като USTVNow и PlayStation Vue. Имайки това предвид, те могат да се опитат да преустановят връзката ви, когато използвате услуга като Kodi или да се опитат напълно да деактивират достъпа ви до такава услуга или да изпратят заплашителни правни писма.

За да избегнете това, се препоръчва свързване към VPN, когато използвате Kodi. Обърнете внимание, че VPN също ви позволяват достъп до гео ограничено съдържание и защита на вашата поверителност онлайн.

Потокът изисква голямо количество честотна лента. По-конкретно, потоците на живо не компресират видеото толкова много и по този начин изискват повече честотна лента за изтегляне. Надеждният, бърз и сигурен VPN доставчик е от съществено значение. Препоръчваме IPVanish, който е популярен избор в общността на Kodi и осигурява необходимата здрава връзка, изобилен капацитет и високо ниво на защита на поверителността.

Целева страница на IpVanish Kodi

Освен това, дори официалните добавки на Kodi могат да дойдат със значителни рискове за сигурността. Въпреки че обикновено са защитени, добавките могат да бъдат отвлечени през хранилището. Отвлечените добавки могат да се използват за доставяне на атаки на човек в средата на вашия компютър, което позволява на хакера да вижда вашата активност в мрежата и дори има потенциала да позволи на този хакер да получи достъп до вашата компютърна система. Това е по-малко притеснително с официалните добавки, но е основна грижа за добавките на трети страни.

VPN ще ви помогне да предотвратите шпионирането на вашата активност, заобикаляйки атаките на човек в средата, които застрашават вашите данни.

Можем да потвърдим, че IPVanish работи с всички Kodi Addons, които сме тествали. Ако искате да изпробвате алтернативен доставчик, разгледайте пълния ни списък с препоръчани Kodi VPN услуги.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА СДЕЛКА Нашите читатели могат да спестят 60% при годишен план за IPVanish тук.

Kodi v17.3 „Krypton“ е най-новата стабилна версия на Kodi, достъпна за изтегляне

Как да живея на живо AMC на Kodi

USTVNow Plus

Ако сте американски емигрант или част от американската армия в чужбина, на разположение е широк спектър от американски канали на живо, които можете да гледате на вашия компютър, мобилно устройство или телевизия с USTVNow и чрез разширението на USTVNow Plus добавка. USTVNow Plus по същество ви позволява да получите достъп до вашия USTVnow абонамент в Kodi.

Преди да използвате USTVNow Plus, първо ще трябва да се регистрирате за акаунт тук. Моля, обърнете внимание, че ще трябва да се регистрирате за акаунта с имейл адрес или в противен случай няма да можете да влезете в USTVNow Plus добавка. Не се регистрирайте за акаунт чрез данните си в социалните медии.

kodi_AMC_live_stream_ustvnow_email

Ще трябва да се абонирате за поне Всички канали планирайте $ 19 (GBP $ 14,84), за да можете да гледате AMC, въпреки това. Ще бъдете помолени да потвърдите, че сте гражданин на САЩ по време на процеса на регистрация.

USTV Now твърди, че е напълно легална услуга за американски граждани, които живеят извън САЩ. Въпреки че използването му от вътрешната страна на САЩ е ограничено, някои потребители са отбелязали, че USTV Now не проверява местоположението, което въвеждате при регистрация и все още могат да бъдат достъпни потоци от САЩ, ако се свържете към VPN сървър извън страната.

kodi_AMC_live_stream_ustvnow_subscription

USTVNow Plus се намира в Kodil (Kodisreal) хранилище.

За да получите достъп до тази добавка, първо трябва да добавите Kodil хранилище за вашите източници. Можете да добавите хранилището на Kodil, като изтеглите zip файла директно от следното място: http: //kdil.co/repo

Кликнете върху zip файла, разположен на сайта. След това отворете Kodi и направете следното:

 • Насочете се към Добавки > Символ на пакета (горе вляво) > Инсталиране от цип  
 • Намерете своя пощенски файл от мястото за изтегляне на вашия компютър
 • Кликнете върху него, за да инсталирате хранилището на Kodisreal

За да инсталирате USTVNow Plus от Kodil Repo, направете следното:

 • от Добавки > Символ на пакета, изберете Инсталиране от хранилище
 • Намерете хранилището на Kodisreal и кликнете върху него
 • Изберете Видео добавки
 • намирам USTVNow Plus и щракнете, за да го инсталирате
 • Вече можете да получите достъп до тази добавка от Addons раздел

Други възможности

Търсите допълнителна опция? Като се има предвид опитът на PlayStation Vue.

PlayStation Vue

playstation vue

PlayStation Vue е телевизионната опция за рязане на кабели, която PlayStation предлага на клиентите. Не е нужно обаче всъщност да имате PlayStation, за да го използвате. След закупуване на абонамент за услугата (и безспорно, скъпата цена от 39,99 долара за опция с най-ниска цена), можете да изтеглите и инсталирате приложение Kodi, което ви позволява да се свържете с вашия акаунт в PlayStation Vue.

За да инсталирате PlayStation Vue на Kodi, направете следното:

 • от Добавки > Символ на пакета, изберете Инсталиране от хранилище
 • Намерете официалното хранилище за добавки Kodi и кликнете върху него
 • Изберете Видео добавки
 • намирам PSVue и щракнете, за да го инсталирате
 • Вече можете да получите достъп до тази добавка от Добавки раздел

Имайте предвид, че ще трябва Кликнете с десния бутон върху добавката, преди да я отворите, за да добавите вашето потребителско име и парола. Ако не направите това първо, няма да имате достъп до потоци.

Неофициални добавки за стрийминг на AMC на Kodi

Въпреки популярността си, повечето добавки на трети страни, които предлагат AMC потоци, правят това чрез неофициални методи. Обикновено тези потоци се разпространяват без разрешение от притежателя на авторските права, което ги прави пиратски и в повечето случаи незаконни за повторно разпространение. Следните добавки на Kodi са известни, че предлагат пиратски потоци през Kodi.

завет

завет
Какво е? Covenant е широко използвана добавка Kodi, възникнала като заместител на добавката Exodus Kodi. Споразумението изтрива мрежата за уебсайтове, които предлагат поточно съдържание, след което показва това съдържание в Kodi. Много потребители се обръщат към Споразумението, защото той изброява голям брой стрийминг сайтове и автоматизира процеса на намиране и стрийминг през тях.

Защо трябва да го избягвате?  За начало няма да имате достъп до потоци на живо тук. Освен това, вие ще получавате само пиратски потоци, които сайтовете на списъците на Споразумението нямат право да се препродават или стриймират. Не препоръчваме потребителите на Kodi да се обръщат към Covenant за AMC потоци.

масово изселване

масово изселване
Какво е? Изходът предхожда Завета и работи точно така. Той изтегля потоци от сайтове и показва това съдържание в Kodi. В Exodus има някои правни опции, като например филми с обществено достояние като най-ранната версия на Little Shop of Horrors. Тези опции обаче са малко и далеч между тях.

Защо трябва да го избягвате? Изходът някога беше най-популярната добавка за поточно предаване на Kodi. Въпреки че все още работи и все още е популярен, той вече не се поддържа, което го прави не само лоша опция за поточно съдържание, но и уникално опасна. Exodus е бил използван за отвличане на системи в миналото и се използва като DDoS ботнет. Не препоръчваме потребителите да се обръщат към Exodus за стрийминг на AMC, тъй като осигурява само пиратски потоци и може да не е най-сигурната опция за добавка.

Издигащи се приливи и отливи

екрани за издигащи се екрани
Какво е? Rising Tides е скорошна добавка на Kodi, която печели известно внимание. Тази добавка дърпа живи потоци за различни мрежи. Като се има предвид, че не поддържа активни права за ретрансляция, тези потоци са пиратски.

Защо трябва да го избягвате? Не препоръчваме Rising Tides поради липсата на права за ретранслиране на AMC потоци. Докато тук може да съществува законно съдържание за някои международни канали, по-голямата част от опциите тук се фокусират върху незаконно получени предавания.

Съвет на експертите за предаване на живо

Моля, обърнете внимание, че няма гаранция за стабилността на потоците на живо, открити в добавките по-горе. Те могат да залепват, да буферират много или просто да не работят. Някои потоци могат дори да престанат да съществуват след известно време. Това означава, че потребителите обикновено ще трябва да предприемат някаква инициатива, за да намерят работещи потоци, показващи любимите си канали.

Като се има предвид, че горепосочените добавки по принцип не ви карат да работите прекалено усилено, за да намерите любимото си съдържание.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 1

Adblock
detector