Как да деблокирате и гледате Sky Go в чужбина с VPN

Най-добрите VPN за skygo
Sky Go е безплатен за съществуващи клиенти с кабелни или сателитни абонаменти, които включват Sky канали. Обърнете внимание, че за достъп до Sky Sports клиентите ще трябва да се абонират за план, който включва спортния пакет. Sky не предлага самостоятелен абонамент само за интернет или съдържание с плащане за преглед, така че резачите за кабели ще трябва да търсят другаде.

Ние обхващаме най-добрите VPN-та по-подробно, но също така решаваме за преследването на нашите най-добри снимки в този списък.

Ние открихме, че това са най-добрите VPN за Sky Go:

 1. ExpressVPN: Най-добрият вариант за гледане на Sky Go в чужбина. Блестящо бързите сървъри осигуряват висококачествено поточно изживяване. Най-високо ниво на сигурност, не пазете журнали и включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. NordVPN: Добра бюджетна опция, която работи добре със Sky Go в чужбина, заедно с други стрийминг услуги, включително Netflix.
 3. IPVanish: Добра сигурност, сдвоена с бързи скорости. Без трупи.
 4. PrivateVPN: Малък доставчик с няколко сървъра във Великобритания и Ирландия, които имат достъп до Sky Go отвсякъде.
 5. VyprVPN: Притежава собствени центрове за данни и предлага добър поток с висока сигурност. Без порой.
 6. Surfshark: Неограничени едновременни връзки за деблокиране на Sky Go на всичките си устройства.

За съжаление, Sky Go е достъпен само от Великобритания и Ирландия. Ако пътувате или живеете в чужбина, ще получите съобщение за грешка, което гласи:

съобщение за грешка sky go

„Sky Go е достъпен само за потребители, свързващи се от Великобритания или Република Ирландия, за съжаление не можем да потвърдим, че сте в тези територии в момента. Моля, опитайте по-късно. "

Как да гледате Sky Go в чужбина с VPN

За щастие, ако сте в Европа, САЩ или друга държава извън Обединеното кралство и Ирландия и искате да получите достъп до Sky Go, все още можете да получите достъп до услугата с VPN. Съкратено за виртуална частна мрежа, VPN криптира целия интернет трафик на устройството и го маршрутизира през посреднически сървър на местоположение по ваше желание. Свързвайки се към такъв сървър във Великобритания, ще бъдете назначен IP адрес на Обединеното кралство и ще имате достъп до гео-заключено съдържание в страната, включително Sky Go.

Ето как да гледате Sky Go от чужбина с VPN:

 1. Първо, регистрирайте се за един от изброените по-долу VPN. Особено препоръчваме ExpressVPN.
 2. Изтеглете и инсталирайте VPN софтуера на вашето устройство или конфигурирайте вашия рутер, за да използва VPN.
 3. Пуснете VPN, изберете сървър във Великобритания и се свържете.
 4. Изчистете бисквитките си и опреснете страницата с видеоклипа, който искате да гледате.
 5. Наслаждавай се на шоуто!

Най-добрите VPN мрежи за Sky Go

Когато вземаме решение за най-добрия VPN за Sky Go, ние вземаме предвид следните критерии:

 • Сървъри във Великобритания, които могат да деблокират Sky Go
 • Бързи и надеждни скорости за непрекъснати висококачествени потоци
 • Силна политика за сигурност и поверителност
 • Бърза и отзивчива поддръжка на клиенти
 • Лесни за използване приложения за няколко типа устройства

По-долу е списъкът ни с най-добрите VPN за Sky Go. Всички тези доставчици на VPN отговарят на повечето, ако не на всички, от горните критерии.

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020Unblocks Sky GOTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN оглавява списъка ни като най-добрият VPN за Sky Go. Той оптимизира всичките си сървъри за максимална скорост и стабилност, предлагайки на абонатите неограничена честотна лента и данни. Той работи със сървъри на няколко места във Великобритания, а свързването е бързо и лесно благодарение на добре проектираните приложения. Стандартите за шифроване са толкова силни, колкото ще намерите във всеки VPN, а именно 256-битово AES криптиране (често наричано криптиране от военен клас) и перфектна тайна за напред. Компанията не регистрира нито активност на своите клиенти, нито техните IP адреси, като избира само да събира неидентифициращи метаданни. Поддръжката на клиенти на живо е достъпна чрез уебсайтовете 24 часа на ден, седем дни в седмицата.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS, Android и Linux (команден ред). Ако гледате Sky Go на устройство, което не поддържа VPN, можете да изберете да използвате или DNS прокси услугата MediaStreamer на ExpressVPN, която е включена във всеки абонамент. Можете също да инсталирате фърмуера на рутер на ExpressVPN на съвместими wifi рутери или да закупите предварително конфигуриран рутер директно от компанията. Това ще насочи интернет трафика на всякакви устройства, свързани към вашия wifi рутер през VPN сървъра, което е идеално за игрови конзоли и смарт телевизори.

ExpressVPN може също да отблокира САЩ и Великобритания Netflix, Hulu, HBO Now и BBC iPlayer, наред с много други.

Професионалисти:

 • Трудно за победа за гледане на Sky Go от чужбина
 • Супер бързи сървъри чудесно за стрийминг в HD качество
 • Също така чудесно за деблокиране на Netflix, Hulu и други популярни сайтове
 • Водещите функции за сигурност и поверителност са включени по подразбиране
 • Налична е денонощна поддръжка за чат

Недостатъци:

 • Липсва разширена конфигурация за потребители на захранване

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА СКАЙНИЯТ ПЪТ: ExpressVPN е нашият избор №1. Надеждно деблокира Sky Go, както и много други стрийминг услуги. Изключителни скорости за гледане на HD без буфер, заедно с пълна сигурност и поверителност. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPNДеблокира Sky GOTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN е друг отличен избор за Sky Go VPN. Той е майстор на деблокиране на поточни услуги и Sky Go не се различава. Просто се свържете с един от десетките сървъри в Обединеното кралство, налични в неговата мрежа и можете да започнете да предавате поточно Sky Go веднага. Скоростта е адекватна и връзките рядко падат, така че поточното предаване на любимите ви предавания в HD няма да е проблем. Тази VPN услуга е подкрепена от истинска политика за нулеви регистрации и неразбираемо криптиране. Поддръжката на чат на живо е достъпна на уебсайта. Автоматичната wi-fi защита ще гарантира, че винаги ще бъдете сигурни, докато използвате обществени Wi-Fi мрежи.

VPN софтуерът е наличен за Windows, MacOS, iOS и Android. Предварително конфигурираните рутери могат да бъдат закупени чрез Flashrouters, ако използвате устройство, което не поддържа локални VPN мрежи. Единият абонамент за NordVPN позволява на абонатите да свързват до шест устройства едновременно, което прави NordVPN голяма стойност.

NordVPN също деблокира съдържанието на Netflix в няколко страни, включително САЩ и Великобритания, Hulu, HBO Now и BBC iPlayer, между другото.

Професионалисти:

 • Деблокира Sky Go и повечето други популярни сайтове за стрийминг отвсякъде
 • Добра скорост за стрийминг и изтегляне
 • Лесни за използване приложения, които са защитени и предлагат поверителност
 • Поддръжният персонал е полезен и знаещ

Недостатъци:

 • Може да посочва само местоположенията на сървъра, а не конкретен сървър

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: NordVPN е много полезен. Страхотна опция, която работи добре със Sky Go. Позволява до 6 едновременно свързани устройства. Страхотни данни за поверителност и сигурност. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. IPVanish

IPVanishДеблокира Sky GOTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish оперира огромна мрежа от сървъри в над 60 държави, като Обединеното кралство е само един от тях. Абонатите могат да се възползват от неограничената ширина на честотната лента и без ограничения за данни, които да се предават в радост на сърцето им. Компанията притежава, а не наема сървърите си, осигурявайки висококачествен поток с минимално буфериране. Висококачествените стандарти за криптиране се комбинират с политика без регистрация, за да се избегне вашия ISP и други снупери извън косата ви. В приложението са вградени превключвател за интернет убийство, защита от течове на DNS и функция затъмняване (разбъркване).

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android. Ако устройството ви не е съвместимо с VPN, помислете за закупуване на рутер, предварително конфигуриран с всички сървъри на IPV от Flashrouters.

Тази VPN услуга е също любима сред потребителите на Kodi благодарение на лесното инсталиране и използване на приложението и възможността за работа с всяка добавка на Kodi.

Професионалисти:

 • Работи добре със Sky Go и други популярни услуги
 • Добри висококачествени потоци по време на тестване
 • Всички функции за сигурност и поверителност, които са ви необходими в повечето ситуации
 • Работи добре с добавки на Kodi за потребители с дистанционно управление

Недостатъци:

 • Не може да плаща с криптовалута
 • Не деблокира надеждно Netflix, Hulu

Нашият резултат:

4 извън 5

ГОЛЯМА СЕРВЕРНА МРЕЖА: IPVanish работи с до 10 свързани устройства. Бързи връзки, леки лесни за използване приложения, добра поддръжка на много платформи. Надежден с Sky Go, но не може да деблокира толкова много други стрийминг услуги, колкото някои от неговите конкуренти. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

4. ЧастенVPN

PrivateVPNДеблокира Sky GOTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN е новото дете в блока, но прави голям плясък, въпреки малкия си размер. Въпреки че има само малко над 100 сървъра в мрежата си в сравнение с 1000+ други в този списък, скоростите са отлични и услугата няма проблем с деблокирането на Sky Go. PrivateVPN също не преглежда откъм сигурността на нещата, използвайки мощно криптиране и спазване на политика без регистрация. Приложенията се предлагат с DNS защита от теч и превключвател за убийство.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android. Можете да свържете до пет устройства едновременно.

PrivateVPN също деблокира Netflix в няколко страни, включително САЩ и Великобритания, плюс шепа други стрийминг услуги като BBC iPlayer и HBO Now.

Професионалисти:

 • Няма проблеми с деблокирането на Sky Go от чужбина
 • Скоростите са достатъчно добри за висококачествено поточно предаване
 • Използвайте до шест устройства едновременно
 • Печелене на репутация на техния нарастващ списък със сайтове, които отключват

Недостатъци:

 • Работи с Linux, но изисква ръчна конфигурация
 • Не работи в Китай

Нашият резултат:

4.5 извън 5

ВЕЛИКИ СКОРОСТИ: PrivateVPN е добър семеен избор. Деблокира Sky Go и позволява до 6 устройства на същия акаунт. Малка мрежа от сървъри, но бързи връзки. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

5. VyprVPN

VyperVPNДеблокира Sky GOTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

VyprVPN е ветеран на VPN пространството и остава топ избор за потребители по целия свят, включително тези, които търсят Sky Go VPN. Компанията притежава и оперира собствени сървъри и дори цели центрове за данни в десетки страни, включително Великобритания. Тази VPN услуга предлага отлични скорости и не би трябвало да имате проблем с поточното видео и видео при поискване от Sky Go. Не съхранява идентификационни регистрационни файлове.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android. Предварително мигащите рутери, които са конфигурирани с всички сървъри на VyprVPN, са достъпни за продажба също и полезни, ако предпочитате да предавате Sky Go през игрова конзола, смарт телевизор или приставка.

VyprVPN може също да деблокира Hulu и US Netflix.

Професионалисти:

 • Деблокира Sky Go и много други сайтове за стрийминг
 • Сървърите осигуряват надеждни връзки и прилична скорост
 • Функциите за поверителност и сигурност няма да ви подведат

Недостатъци:

 • Не е най-евтиният вариант тук
 • Приложенията са гладки, но нямат разширени опции за конфигуриране
 • Без опция за плащане с биткойн или криптовалута

Нашият резултат:

4 извън 5

ЛЕСНО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ: VyprVPN е лесен за употреба. Работи добре със Sky Go и най-популярните стрийминг услуги. Лесна за инсталиране и задвижване, но малко скъпа. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю на VyprVPN.

VyprVPN Купон Спестете 81% на 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ Скитката се прилага автоматично

6. Surfshark

SurfShark VPNДеблокира Sky GOTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark е млад доставчик, който превъзхожда разблокирането на заключено в региона съдържание от чужбина. С него можете да получите достъп до Sky Go, Netflix US и UK, Prime Video и BBC iPlayer от всяка точка на света. Surfshark е единственият VPN в този списък, който ви позволява да свържете неограничен брой устройства наведнъж. Това го прави чудесен бюджетен вариант за семейство или група съквартиранти.

Шифроването е силно и Surfshark не съхранява регистрационни файлове. Torrenting е разрешено, а превключвателите за убийства се вграждат както в мобилни, така и в настолни приложения, за да се предотврати изтичане на данни. Ако срещнете проблеми, просто се свържете с денонощната поддръжка за чат на живо на уебсайта.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS, Android и Linux.

Професионалисти:

 • Деблокира Sky Go, Netflix US & Великобритания и други
 • Неограничени устройства

Недостатъци:

 • Сравнително малка сървърна мрежа
 • Понякога бавен сървър

Нашият резултат:

4 извън 5

НЕОГРАНИЧЕНИ ВРЪЗКИ: Разблокирайте Sky Отидете на колкото искате устройства с Surfshark, подкрепена с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

Мога ли да използвам безплатен VPN, за да гледам Sky Go

Обсъдихме някои качествено платени опции за доставчици на VPN на Sky Go, но има и един брой безплатни VPN мрежи. Те изглеждат като атрактивен избор, но препоръчваме да се направи ясно, тъй като тези услуги обикновено са засегнати от проблеми.

Безплатен VPN доставчик често ще има твърде много потребители и ограничен брой сървъри. Това води до дълги времена на чакане за сървъри и бавни, ненадеждни връзки. И това не е най-лошата част. Много от тези услуги използват сенчести бизнес тактики, за да печелят пари. Те могат да проследяват потребителската активност и да продават потребителски профили на рекламодатели и дори е известно, че крадат нередовната честотна лента на потребителите.

Определено си струва няколко долара на месец, за да знаете, че сте обслужен и защитен от уважаван VPN доставчик.

Как VPN разблокират Sky Go?

VPN или виртуална частна мрежа е инструмент, който криптира целия интернет трафик на устройството и го маршрутизира през посреднически сървър на място по избор на потребителя. В този случай ще се свържете със сървър във Великобритания. Това променя IP адреса на потребителя в този на VPN сървъра и по този начин го прави да изглежда в Sky Go, сякаш имате достъп до услугата от вътрешността на Обединеното кралство. Това е напълно законно и много популярно средство за достъп до Sky Go в чужбина.

Плюс това фактът, че Sky Go VPN криптира трафика ви, гарантира, че вашите данни са винаги защитени, дори и да използвате обществен wi-fi.

VPN не работи със Sky Go? Опитайте тази…

Ако сте свързани с един от VPN, препоръчваме по-горе, но все още не можете да гледате Sky Go в чужбина, уверете се, че отговаряте на останалите технически изисквания на Sky Go:

 • Системните настройки трябва да бъдат настроени на английски език
 • Часовата зона трябва да бъде настроена на UK (UTC +0)
 • Имате нужда от браузър, който поддържа Microsoft Silverlight, което означава Internet Explorer (не Edge) за потребители на Windows и Safari за потребители на Mac. Firefox и Chrome приключиха поддръжката на Silverlight.
 • Ако сте се опитали да получите достъп до видеоклип и сте блокирани преди да използвате VPN или DNS прокси, вероятно е добра идея да изчистите бисквитките и кеша на браузъра си, преди да направите друг опит.
 • Sky Go не се поддържа на вкоренени Android устройства

Как да гледате Sky Go с помощта на интелигентен DNS прокси

Интелигентният DNS прокси постига същия резултат като VPN по отношение на Sky Go, но работи малко по-различно. Вместо да криптира целия трафик на устройството и да го насочва през отдалечен сървър, само заявките за DNS се пренасочват.

DNS или система с имена на домейни е като телефонен указател за интернет. Но вместо да свързва телефонните номера с хората, DNS съвпада с уеб домейни (като “www.comparitech.com”) с IP адреси. Всеки път, когато влизате в различен уебсайт, първо изпращате DNS заявка, за да намерите съответстващия IP.

Променяйки местоположението, откъдето тези DNS заявки се изпращат до Великобритания, в този случай - можете да изглеждате така, сякаш влизате в Sky Go от страната.

Настройката на DNS сървърите е малко по-сложна от настройката на VPN, но обикновено не е необходимо да инсталирате допълнителен софтуер. Настройките на DNS могат да бъдат коригирани с помощта на вградените настройки на вашето устройство.

 1. Регистрирайте се с интелигентен доставчик на прокси DNS, нашата препоръка е Overplay.
 2. Потвърдете текущия IP адрес на устройството си на уебсайта на доставчика.
 3. Въведете основните и алтернативни адреси на DNS сървъра в интернет настройките на вашата система (точният процес се различава в зависимост от вашата операционна система)
 4. Запазете промените и рестартирайте устройството си
 5. Отворете уеб страницата на Sky Go или отворете приложението Sky Go и се насладете!

Каналите на Sky Go

небето отиде westworld
Sky Go е онлайн телевизионна услуга от британския оператор Sky, която беше пусната за първи път през 2006 г. По-рано беше известна като Sky Player, Sky Anytime PC и Sky By Broadband. Услугата позволява на абонатите да гледат видео на живо и при поискване на множество свързани с интернет устройства, включително Windows PC, Mac OSX, iOS, Android и игрови конзоли. Това включва някои оригинално съдържание на HBO като Westworld и Last Week Tonight и широк спектър от спортове, включително английски футбол на живо от Висшата лига, крикет, голф и Формула 1, за да назовем няколко.

Подобно на BBC iPlayer, съдържанието в Sky Go е достъпно само за ограничен период от време, след като излезе за първи път по телевизията. Не позволявайте последните епизоди на Westworld и миналата седмица тази вечер да седят твърде дълго! До кои канали можете да получите достъп зависи от абонамента на вашия кабел, но до 72 са налични:

5 САЩ, 5 *, Alibi, Animal Planet, Boomerang, Cartoon Network, Cartoonito, Channel 4, Channel 5, CITV, Comedy Central, Разследване на престъпността, Дейв, Откритие, Disney Channel, Disney Junior, Disney XD, E !, E4, Eden, Eurosport, Eurosport 2, Film 4, FOX, Good Food, History, Home, ITV Be, ITV Encore, ITV2, ITV3, ITV4, Lifetime, More4, MTV, Nat Geo, Nat Geo Wild, News HQ, Nick Junior, Nickelodeon, Sky Arts 1, Sky Atlantic, Sky Living, Sky Living It, Sky Movies Action, Sky Movies Christmas, Sky Movies Comedy, Sky Movies Crime & Трилър, Sky Movies Disney, Sky Movies Drama, Sky Movies Family, Sky Movies Greats, Sky Movies Premiere, Sky Movies Sci-Fi & Horror, Sky Movies Select, Sky Movies Showcase, Sky News, Sky Sports, Sky Sports 1, Sky Sports 2, Sky Sports 3, Sky Sports 4, Sky Sports 5, Sky Sports F1, Sky1, Star Plus, STV, Syfy, TLC , Universal, Watch, ITV

Абонаментите за Sky кабел започват от 20 GBP на месец с минимален едногодишен договор.

Абонатите могат да гледат видеоклипове на до две едновременни устройства по подразбиране, а до четири са на разположение срещу допълнително заплащане като част от пакета Sky Go Extra. Ако сте използвали две устройства в миналото и искате да използвате трето, трябва да премахнете съществуващо регистрирано устройство, преди да можете да регистрирате друго.

Sky Go Extra също така позволява на потребителите да изтеглят съдържание на своите локални устройства, за да могат да гледат офлайн. Съдържанието е защитено с DRM, което означава, че не може да бъде копирано, разпространено или гледано след датата на изтичане. Файловете се изтриват 48 часа след стартирането на гледането или не по-късно от 30 дни след изтеглянето.

Къде да гледате Sky онлайн

В допълнение към Sky Go, VPN може да деблокира и следните приложения на Sky:

 • Sky Q
 • Sky Sports
 • Мобилна телевизия Sky Sports
 • Sky Kids
 • Sky Cinema

Sky Go и останалите тези приложения са достъпни изключително в Европейския съюз, ако нямате VPN. Това включва следните държави:

 • Австрия
 • Азорски острови (Португалия)
 • Балеарски острови (Испания)
 • Белгия
 • България
 • Хърватия
 • Канарските острови (Испания)
 • Кипър
 • Чехия
 • Дания
 • Естония
 • Финландия
 • Франция
 • Френска Гвиана (Франция)
 • Германия
 • Гибралтар (Великобритания)
 • Гърция
 • Гваделупа (Франция)
 • Унгария
 • Ирландия (Република)
 • Италия
 • Латвия
 • Литва
 • Люксембург
 • Мадейра (Португалия)
 • Малта
 • Мартиника (Франция)
 • Майот (Франция)
 • Холандия
 • Полша
 • Португалия
 • Реюнион (Франция)
 • Румъния
 • Сейнт Мартин (Франция)
 • Словакия
 • Словения
 • Испания
 • Швеция
 • Обединено кралство (с изключение на Каналските острови / Остров Ман)

Ако сте извън ЕС, трябва да можете да се свържете с VPN сървър в която и да е от тези страни, за да деблокирате услугата.

Sky също има няколко канала за плащане за преглед и премиум канали за спорт, събития на живо и филми, които могат да бъдат деблокирани с VPN. Те обаче са ограничени до по-малък брой страни в зависимост от събитието.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 8 =

Adblock
detector