Как да деблокирате US Netflix в Мексико с VPN или DNS прокси

netflix mexico
Клиентите на Netflix, живеещи в или пътуващи до Мексико, плащат същата сума за месечния си абонамент за стрийминг, но имат достъп до по-малко телевизионни предавания и филми от американските клиенти на Netflix. По-малкият каталог е резултат от ограниченията за лицензиране на съдържание, договорени между Netflix и притежателите на авторски права. Въпреки че Netflix въведе своята услуга в световен мащаб по-рано тази година, тези ограничения означават, че пълният каталог на предавания не би могъл да се сдобие с нея. Докато Netflix работи активно, за да направи предлагането си по-универсално, ще отнеме известно време, преди абонатите в Мексико да получат услуга, равна на съседа на север..

Междувременно потребителите на Netflix в Мексико могат да заобиколят географските ограничения с просто поправяне. VPN или виртуална частна мрежа и интелигентен DNS прокси може едновременно да изглеждат в Netflix, сякаш потребителят се намира в Съединените щати.

Разблокирайте САЩ Netflix в Мексико с VPN

Няколко доставчици на VPN позволяват на потребителите да маршрутизират своя интернет трафик през сървър в избрано от тях място - в случая САЩ, преди да премине към сървърите на Netflix. Това решение позволява на абонат на Netflix да „излъже“ тяхното местоположение и да получи пълния списък в САЩ на телевизионни предавания и филми в САЩ.

Въпреки това, малко след глобалното представяне преди няколко месеца, Netflix започна да пробива VPN потребителите в чужбина. Повечето потребители, свързани с VPN, ще получат съобщение за грешка, което им казва да изключат прокси сървъра си.

Поради тази причина само шепа доставчици успяха да избегнат защитната стена на Netflix на избрани няколко сървъра. Нашата основна препоръка е NordVPN. Отличен и мощен VPN сам по себе си, NordVPN може да се похвали с огромен набор от сървъри по целия свят, включително десетки само в САЩ. Плановете започват от 2,75 долара на месец. След като се регистрирате, просто инсталирайте приложението и влезте.

NordVPN

NordVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

  • настолен компютър
  • Mac
  • IOS
  • андроид
  • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: NordVPN е най-добрият ни избор. Страхотен изпълнител за стрийминг и торент. Силни функции за поверителност и сигурност и позволяват да се използват до 6 устройства едновременно от един акаунт. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Приложението обслужва потребителите на Netflix и други поточни видео услуги. Просто задръжте курсора върху сървър в списъка, за да видите до какви канали може да има достъп, след което щракнете два пъти, за да се свържете. След като сте свързани, влезте отново в Netflix и ще видите пълния каталог.

Този метод работи най-добре в уеб браузър като Chrome или Firefox, но ако предпочитате да гледате Netflix на игрова конзола, приставка или мобилно устройство, приложението може да не е достатъчно, за да ви преодолее грешката на прокси сървъра. За разлика от версията на браузъра, официалните приложения на Netflix могат да принудят потребителя да се върне към DNS сървърите на локалния си доставчик на интернет вместо на VPN, разкривайки използването на прокси. В този случай е по-добре да настроите VPN на wifi рутер.

Потребителите на NordVPN могат да намерят ръководства за настройка на фърмуера на рутер DD-WRT, Tomato и Asus на уебсайта на доставчика. NordVPN дори продава собствени персонализирани рутери с всяка от трите основни фърмуера.

Разблокирайте САЩ Netflix в Мексико с интелигентен DNS

Друг метод за гледане на американски Netflix в чужбина е чрез използване на интелигентен DNS прокси. Този метод ще работи само в уеб браузър, а не на медийни конзоли или мобилни приложения и се оказва по-малко надеждно решение от използването на VPN, така че вече не се препоръчва. DNS прокси сървърите често са по-бързи от VPN, защото не криптират трафика. Това позволява по-добри скорости, но по-малко поверителност. Този метод работи спорадично с някои интелигентни DNS услуги, които сме тествали, като Overplay, но не знаем за услуги, които работят достатъчно последователно, за да препоръчаме. Придържането към по-доказани VPN решения, специално създадени за Netflix, е по-сигурен залог.

DNS или система с имена на домейни е като телефонен указател за интернет. Това е причината да въведете „www.comparitech.com“ в браузъра си вместо низ от числа и десетични знаци. DNS сървърът разрешава заявките на уеб страници в IP адреси. Като промените DNS сървъра в настройките на вашия компютър на такъв в САЩ, е възможно да измамите Netflix да смята, че сте разположени в границите на САЩ.

Типичният интелигентен DNS доставчик ще предостави на потребителите DNS код - обикновено първичен и алтернативен IP адрес за алтернативния DNS сървър. Те трябва да бъдат въведени ръчно в интернет настройките на компютъра. Доставчикът може да изиска от абоната да потвърди своя IP адрес, за да се увери, че е истински клиент. Може да се наложи компютърът да се рестартира, за да влязат в сила промените.

Наскоро Netflix започна да атакува потребителите на DNS точно толкова, колкото VPN потребителите, така че DNS код, който работи днес, може да не работи утре. Поради тази причина е важно да използвате надежден платен доставчик с прилично обслужване на клиентите, а не евтин или безплатен вариант. Предполага се, че „безплатни“ доставчици на интелигентни DNS често участват в нестабилни практики, включително насочване на потребителите към заразени от злонамерен софтуер сайтове и инжектиране на реклами в уеб браузъри. Потребителите остават с малко или никаква помощ, когато Netflix блокира IP адреса на DNS сървъра.

По същия начин избягвайте безплатни VPN услуги, които често ограничават данни и честотна лента и вероятно ще бъдат блокирани. Някои безплатни VPN ще инжектират реклами от трети страни във вашия браузър.

Вижте нашите пълни отзиви за NordVPN и Overplay. Също така имаме пълен списък с доставчици на VPN и DNS, които в момента работят с Netflix.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 7 =

Adblock
detector