Как да гледате безплатно ITV Hub в чужбина (извън Обединеното кралство)

Как да го гледам в чужбина

Обикновено, ако се опитате да получите достъп до ITV Hub извън Обединеното кралство, ще видите следната грешка:

"Ами сега! Изглежда, че има проблем. Моля, опреснете страницата си или разгледайте нашата помощ за ITV Hub."

Това се случва, защото услугата е проверила вашия IP адрес и е забелязала, че не идва от Обединеното кралство. Можете обаче да получите британски IP адрес и да измамите ITV Hub да ви позволи да гледате просто като се свържете към британски VPN сървър.

VPN мрежите също подобряват вашата поверителност онлайн, криптирайки вашия трафик. Това гарантира, че всеки, който няма правилния ключ за декриптиране (например, доставчикът ви на интернет или работодател), не може да види какво правите онлайн. Не сте ограничени и до деблокиране на ITV Hub: повечето VPN имат сървъри в десетки страни, което ви позволява да използвате платформи, заключени от региона от цял ​​свят.

Как да гледате ITV Hub в чужбина с VPN

Лесно е да заобиколите регионалните ограничения с VPN. Следвайте стъпките по-долу, за да деблокирате и гледате ITV Hub от всяка точка на света:

За да гледате ITV Hub в чужбина с VPN:

 1. На първо място, създайте акаунт в ITV Hub. Тази услуга е напълно безплатна за използване, въпреки че ще бъдете попитани за пощенски код по време на регистрация. Това не се използва за намиране на вашето местоположение и всъщност можете да въведете всеки британски пощенски код.
 2. Регистрирайте се за един от VPN-ите по-долу (особено препоръчваме ExpressVPN).
 3. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN, като не забравяйте да получите правилната версия за вашето устройство.
 4. Свържете се с някой от английските сървъри на вашата VPN.
 5. Опитайте да пуснете видео на ITV Hub. Тя трябва да започне веднага, но ако все още имате проблеми, можете да коригирате повечето проблеми, като изчистите бисквитките и кеша на браузъра си, след което опресните страницата.

Ако сте нови в VPN мрежите, може да се затруднявате да решите коя услуга е подходяща за вас. Препоръчваме да изберете универсален, добре заоблен VPN, така че без значение какво искате да правите онлайн, ще бъдете защитени. Ето защо решихме да препоръчаме само VPN, които отговарят на всички критерии по-долу:

 • Може последователно да деблокира ITV Hub извън Обединеното кралство
 • Достатъчно бърз е за гледане на HD видео на живо
 • Използва ефективно неразбираемо криптиране и включва допълнителни опции за защита
 • Не регистрира информация, която би могла да ви идентифицира
 • Предоставя приложения за най-популярните операционни системи и устройства

По-късно ще разгледаме по-подробно всички най-добри VPN за използване на ITV Hub в чужбина, но ако бързате, ще намерите кратко резюме на всяко от тях по-долу:

Най-добрите VPN за гледане на ITV Hub в чужбина

 1. ExpressVPN: Предлага висока скорост и достъп до над 3000 сървъра в 94 страни. Силно се ангажира със сигурността, не пази журнали и може надеждно да деблокира ITV Hub в чужбина.
 2. CyberGhost: Бърза и универсална услуга, която просто работи. Има над 5500 сървъра в 89+ страни, добри възможности за деблокиране, предварително конфигурирани настройки за защита и политика за без регистрация.
 3. NordVPN: С повече от 800 високоскоростни британски сървъри, разширени функции за сигурност и поверителност и силна деблокираща способност, NordVPN е идеален за гледане на ITV извън Обединеното кралство.
 4. IPVanish: Включва политика за без регистрация, усъвършенствани функции за защита и високоскоростни сървъри в 60+ държави. Може да деблокира няколко популярни платформи, включително ITV Hub в чужбина.
 5. PrivateVPN: Силните възможности за деблокиране, много бързите скорости и широк спектър от защити и защита на поверителността правят PrivateVPN отличен избор за стрийминг на ITV извън Обединеното кралство.
 6. Surfshark: Този VPN има мощни опции за защита, политика за нулева регистрация, разумна деблокираща способност и най-доброто от всичко, без ограничение за връзка, което ви позволява да предавате ITV навсякъде.
 7. Щит за гореща точка: Многофункционален VPN-приятелски VPN с повече от 3000 сървъра в 70+ страни. Има силни защитни функции и възможност за отблокиране на ITV Hub в чужбина.

Най-добрите VPN мрежи за поточно предаване на ITV Hub в чужбина

По-долу ще разгледаме по-подробно всяка от най-добрите VPN за ITV Hub:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks itv hubTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN има над 3000 високоскоростни сървъра в 94 държави, включително Великобритания. С отлична деблокираща способност и неограничена честотна лента, тази услуга е идеална за използване на услуги като ITV Hub, Netflix или Eleven Sports извън Великобритания. Плюс това, с разрешени до пет едновременни връзки, можете да предавате поточно предаване на всяко устройство, което предпочитате.

Тази VPN не прави компромиси, що се отнася до сигурността. Тя включва 256-битово AES криптиране, защита срещу течове на IPv6 и DNS и ключ за убиване, който спира всички прехвърляне на данни, ако изгубите връзка неочаквано. ExpressVPN не регистрира никаква лична информация но вие сте свободни да плащате с Bitcoin за добавена анонимност. Поддръжка, базирана на чат, е достъпна 24 часа в денонощие в случай на проблеми.

ExpressVPN има приложения за MacOS, Windows, Linux, iOS и Android. Има и фърмуер за персонализиран рутер, за да улесните защитата на всичките си устройства.

Професионалисти:

 • Също така чудесно за деблокиране на Netflix, Hulu и други популярни сайтове
 • Висока скорост за изтегляне и стрийминг на видео
 • Най-добра в класа сигурност и поверителност
 • Налични са анонимни настройки и плащания

Недостатъци:

 • Липсват някои разширени функции за потребителите на захранване

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА ITV HUB: ExpressVPN е нашият №1 избор за използване на ITV Hub в чужбина. Той е бърз, съобразен със сигурността и способен да деблокира множество популярни поточни услуги. ExpressVPN се предлага с 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да го използвате, за да стриймвате ITV безрисково.

Разгледайте пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

Cyberghostдеблокира itv hubTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost е прост, но универсален VPN, предназначен за начинаещи потребители. Той предлага много висока скорост, достъп до 5500+ сървъри в 89+ страни и възможност за деблокиране на популярни услуги като ITV Hub извън Обединеното кралство. Освен това са разрешени до седем едновременни връзки, така че можете да защитите всичките си устройства с един акаунт.

Не се заблуждавайте от неговия лесен за употреба дизайн: CyberGhost включва множество функции за сигурност. Има 256-битово криптиране, автоматична защита на wifi, превключвател за убийство (във всяка версия), защита от течове на DNS и IPv6, сканиране на злонамерен софтуер и блокиране на реклами. Най-хубавото е, че тези функции са активирани по подразбиране. CyberGhost не регистрира данни, които биха могли да ви идентифицират, но можете да се регистрирате анонимно с имейл за еднократна употреба, ако желаете. Поддръжката е достъпна през чат на живо 24/7.

CyberGhost предоставя приложения за Windows, Android, MacOS, Linux и iOS. Тази услуга може да бъде инсталирана ръчно на някои безжични рутери.

Професионалисти:

 • Всички функции за защита са активирани по подразбиране
 • Бързи, поточно оптимизирани сървъри
 • Много добър в деблокиране на гео ограничени сайтове и съдържание

Недостатъци:

 • По-малко подходящ за потребители на енергия

Нашият резултат:

4 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ ИЗБОР: CyberGhost улеснява гледането на ITV в други страни. Той има 300+ бързи сървъри в Обединеното кралство, надеждно деблокира ITV Hub и включва различни разширени функции за сигурност. CyberGhost включва 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Вижте нашия пълен преглед на CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPNдеблокира itv hubTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN има над 5000 сървъра в 60 страни, около 800 от които са във Великобритания. Едно от най-хубавите неща на тази услуга е, че тя деблокира не само ITV Hub, но и упорити платформи като Netflix и BBC iPlayer. Освен това, с разрешени надеждно високи скорости и до шест връзки, вие можете да гледате каквото искате, на всяко устройство, без буфериране и изоставане.

Тази услуга може да се похвали с широк спектър от функции за защита, включително 256-битово криптиране, защита срещу течове на DNS, IPv6 и WebRTC, специфичен за приложение превключвател, блокиране на реклами и сканиране на злонамерен софтуер. Има и специализирани сървъри за достъп до Tor през VPN или използване на мулти-хоп VPN. NordVPN има строга политика за незаписване. Ако имате нужда от помощ, можете да достигнете до поддръжка на клиенти 24/7 по време на чат на живо.

Приложенията NordVPN са достъпни за Linux, Windows, MacOS, Android и iOS. За мрежовите рутери обаче е необходима ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • Огромна мрежа от бързи сървъри с ниска латентност
 • Лесно деблокира широк спектър от географски ограничени сайтове
 • Позволява за персонализирана настройка на сигурността
 • Политика без регистрация

Недостатъци:

 • Настолното приложение може да бъде неудобно за използване, има нужда от актуализиране

Нашият резултат:

4.5 извън 5

СИЛЕН ВСИЧКИ КРЪГ: NordVPN предлага високи скорости, политика без регистрация, персонализиращи се функции за сигурност и възможност за гледане на ITV отвсякъде, на много разумна цена. Тази услуга дори идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете нашия задълбочен преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanishдеблокира itv hubTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish има над 1300 сървъра в 60+ страни и около 80 само във Великобритания. Той е достатъчно бърз за HD поточно предаване на живо и ви позволява да гледате ITV Hub от всяка точка на света. IPVanish позволява до 10 връзки наведнъж, което е особено щедро предвид факта, че много от неговите конкуренти позволяват само шест.

Тази услуга използва 256-битово криптиране, превключвател за убийство и защита от изтичане на DNS и IPv6, за да запазите вашите дейности по всяко време. Има и опции за напълно блокиране на локалния трафик или сканиране на данни от OpenVPN, което ви позволява да използвате мрежи, които обикновено блокират VPN връзки. Можете да се свържете с клиентите за поддръжка на IPVanish 24/7 чрез чат на живо. Тази услуга не поддържа никакви регистрационни файлове, гарантиращи вашата поверителност.

IPVanish предлага приложения за Windows, MacOS, Android и iOS. Работи на базирани на Linux платформи и интернет рутери, но трябва да се инсталира ръчно.

Професионалисти:

 • Бърз, лек VPN с отлична поддръжка на много платформи
 • Всички функции за сигурност и поверителност, които са ви необходими в повечето ситуации
 • Политика без регистрация

Недостатъци:

 • Бори се да деблокира някои поточни платформи

Нашият резултат:

4 извън 5

ГЛЕДАЙТЕ ITV НЯКОЙ: IPVanish може да се похвали с над 80 много бързи сървъра в Обединеното кралство, висок лимит на връзка, поддръжка на много платформи и възможност за надеждно деблокиране на ITV Hub в чужбина. Всички планове на IPVanish включват седемдневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете нашето цялостно ревю за IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPNдеблокира itv hubTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN има по-малка мрежа от някои от своите конкуренти (150 сървъра в 60 страни), но тя помага да се компенсира, като осигурява много по-висока скорост. Освен това PrivateVPN има отлични възможности за деблокиране, което ви позволява да използвате услуги като Netflix, Hulu и ITV Hub навсякъде. Тя позволява до шест връзки наведнъж, така че можете дори да поточно в движение.

Този VPN ви защитава онлайн, като използвате 256-битово криптиране, DNS, WebRTC и IPV6 защита от теч и превключвател за убийство (само за Windows). Има опция за плащане с Bitcoin, но като PrivateVPN е доставчик на нулева регистрация, не можете да бъдете проследени по никакъв начин. Поддръжката е достъпна чрез чат на живо от 15:00 до 13:00 PST всеки ден и ако наистина се борите, персоналът дори може да инсталира софтуера за вас дистанционно.

PrivateVPN има приложения за MacOS, iOS, Windows и Android. Може да се конфигурира ръчно за работа с Linux системи и домашни рутери.

Професионалисти:

 • Много бързи скорости
 • Печелене на репутация за деблокиране на популярни поточни сайтове
 • Приема биткойн

Недостатъци:

 • Няма 24/7 чат на живо
 • Малък брой сървъри, нов доставчик все още разширява мрежата си

Нашият резултат:

4.5 извън 5

БЕЗПЛАТНО СТРЕМИРАНЕ: PrivateVPN осигурява постоянно високи скорости и ви позволява лесно да получите достъп до ITV Hub извън Обединеното кралство. Той предлага отлична защита и защита на поверителността, включително политика за нулева регистрация. Този VPN се предлага с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Разгледайте пълния преглед на PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

6. Surfshark

SurfShark VPNдеблокира itv hubTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark предлага неограничена честотна лента, високи скорости и достъп до повече от 800 сървъра в 50 страни, включително Великобритания. Тази услуга няма ограничение за връзка и деблокира платформи като ITV Hub, Netflix и Amazon Prime Video в чужбина, така че можете да предавате поточно каквото искате, където и да искате, на всяко устройство, което предпочитате.

Функциите за защита на този VPN включват 256-битово криптиране, превключвател за убийство (във всяка версия) и защита от течове от DNS, IPv6 и WebRTC. Surfshark не регистрира никаква лична информация, което означава, че дейностите ви не могат да бъдат проследени до вас. Все още можете да плащате с Bitcoin, ако желаете. Нужда от помощ? Поддръжката на клиентите е достъпна през чат на живо 24/7.

Surfshark предоставя приложения за Windows, Android, MacOS и iOS устройства. Той трябва да бъде инсталиран ръчно на базирани на Linux платформи и мрежови рутери.

Професионалисти:

 • Няма ограничение за броя на свързаните устройства
 • Предлага бърза и надеждна услуга
 • Не поддържа никакви дневници

Недостатъци:

 • Сравнително малка сървърна мрежа
 • Някои бавни скорости

Нашият резултат:

4 извън 5

ЗАЩИТАЙТЕ ВСИЧКО УСТРОЙСТВО: Surfshark има висока скорост, без ограничение на връзката, няколко усъвършенствани функции за защита и политика без регистрация, плюс деблокира платформи като ITV Hub в чужбина. Включена е 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

7. Щит за гореща точка

Щит за гореща точкадеблокира itv hubTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид

Уеб сайт: www.Hotspotshield.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

Щит за гореща точка в момента оперира около 3000 сървъра в над 70+ страни. Връзките му са доста бързи и няма ограничения на честотната лента, което означава, че можете да гледате ITV Hub без забележимо изоставане или буфериране. Освен това, Hotspot Shield ви позволява да свързвате до пет устройства наведнъж.

Всъщност има доста функции за сигурност, вградени в удобните за потребителя приложения на VPN. Има например 256-битово криптиране, както и защита срещу IPv6 и DNS течове, автоматична защита на wifi и превключвател за убийство. След като сте прекъснали връзката, Hotspot Shield не съхранява данни, които могат да се идентифицират лично. Ако имате някакви проблеми, можете да достигнете до поддръжка на клиенти 24/7 по време на чат на живо.

Hotspot Shield има приложения за Windows, Android, MacOS и iOS устройства.

Професионалисти:

 • Високи скорости и силна деблокираща способност
 • Мощни функции за сигурност
 • Голяма сървърна мрежа

Недостатъци:

 • Без поддръжка за Linux или рутери
 • Имало е проблеми с поверителността в миналото

Нашият резултат:

4.5 извън 5

БЪРЗО И ЛЕСНО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ: Щит за гореща точка е перфектен за тези, които са нови в VPN. С мощни защитни функции, високи скорости и неограничена честотна лента е лесно да гледате ITV Hub в чужбина. Тази услуга включва и 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Купон за Hotspot Shield Специална сделка - спестете 75% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТАДостъпката се прилага автоматично

Мога ли да използвам ITV Hub с безплатен VPN?

Силно препоръчваме да не използвате безплатен VPN по няколко причини. Първо и основно, те обикновено осигуряват много бавни скорости, тъй като често имат по-малко сървъри, но повече потребители, отколкото платените VPN. Това прави разглеждането безсилно и поточно почти невъзможно. Освен това популярните стрийминг платформи са склонни първо да блокират безплатни VPN мрежи, така че дори и да успеете да получите достатъчно бърза връзка, е възможно все още да не можете да гледате ITV Hub в чужбина.

Дори няма гаранция, че безплатният ви VPN е безопасен. Всъщност анализ на 280+ безплатни VPN приложения установи това почти 40% съдържат зловреден софтуер. Може би най-лошото от всичко, 18% никога не са използвали каквото и да е криптиране, което означава, че те действително не са по-безопасни от сърфирането без VPN. Не е задължително да сте по-безопасни с добре позната услуга, тъй като видяхме Hola да продава празен потребителски честотен обхват, за да помогне за стартиране на ботнет.

Използването на VPN с първоначална политика за регистриране от потребителя и история за защита на личния живот на клиентите е най-добрият начин да сте в безопасност онлайн.

Какво мога да гледам в ITV Hub?

ITV Hub ви позволява да гледате шест канала на живо (ITV, ITV2, ITVBe, ITV3, CITV и ITV4), така че със сигурност има нещо, което ви интересува. По-долу сме изброили някои от предаванията, които можете да предавате безплатно в ITV Hub:

 1. Остров на любовта
 2. Emmerdale
 3. The Voice Kids
 4. Изведи ме
 5. Коронационна улица
 6. Преследването
 7. Дата на вечеря
 8. Beecham House
 9. Купуване и продаване
 10. Станахте в рамка!
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 8 = 12

Adblock
detector