Как да гледате бразилския Netflix (Netflix Brasil) в чужбина във всяка страна

netflix бразилия 2

Търсенето на VPN мрежи, които могат да деблокират американската версия на Netflix, е по-голямо от всяка друга страна. Но знаете ли, че Бразилия има по-голям и по-добър подбор на филми в Netflix дори от САЩ? Докато американският Netflix е ясният победител, когато става дума за най-горещите телевизионни предавания, бразилският Netflix взема короната, когато става дума за филми. Всъщност Бразилия е една от най-големите успешни истории на Netflix извън Северна Америка.

Попадаме на много повече подробности за най-добрите VPN мрежи по-долу, но ако нямате време да прочетете цялата публикация, тук са нашите най-добри снимки:

 1. NordVPN Нашият топ избор. Голяма стойност на всеобхватния с бързи бразилски сървъри, деблокира Netflix и най-популярното поточно съдържание от Бразилия. Солидни функции за поверителност и сигурност. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите
 2. PrivateVPN Деблокира бразилския Netflix и друго популярно поточно съдържание с добра сигурност и прилична скорост.
 3. Buffered Лесна за настройка и употреба. Добри поточни скорости. Добра поверителност и сигурност. Не е най-евтиният вариант тук.

Американският каталог на филми всъщност се свива, защото компанията иска да пренасочи повече от бюджета си от правата за разпространение на филми за придобиване на по-нови телевизионни предавания и оригинално съдържание. В Бразилия обаче много от тези филми остават в каталога. От първите 250 филма за всички времена на IMDb Бразилия е почти утроила броя на заглавията като САЩ.

Бразилците, живеещи в чужбина, също могат да използват Netflix Brasil, за да се възползват от португалските субтитри и дублирането.

Но абонатите, които се опитват да получат достъп до бразилския Netflix извън страната, автоматично се пренасочват към местната версия на сайта и са ограничени до предавания и филми от каталога на тази страна. За да гледате Netflix Brasil, имате нужда от бразилски IP адрес. IP адресът е уникален низ от числа и десетични знаци, използвани за идентифициране на вашето устройство и приблизителното му местоположение. Най-добрият начин да получите бразилски IP адрес е да използвате VPN.

Съкратено за виртуална частна мрежа, VPN криптира целия интернет трафик на вашето устройство и го насочва през посреднически сървър на местоположение по ваше желание. Това ефективно замества вашия нормален IP адрес с такъв, използван от VPN сървъра. В този случай трябва да се свържете с VPN сървър в Бразилия.

Внимавайте обаче, че Netflix сега блокира повечето връзки от VPN сървърите, което води до грешка. Ако се опитате да гледате Netflix Brazil през VPN сървър в черен списък, ще получите следното съобщение за грешка:

Desculpe, tivemos um problema… Erro de transmissão. Parece que você está usando um proxy ou desbloqueador. Десативните ес рекурси и тенте ацесарно новоменте.

Или на английски:

„Уаупс, нещо се обърка… Грешка в потока. Изглежда използвате разблокиращо устройство или прокси. Моля, изключете някоя от тези услуги и опитайте отново. “

Най-добрите VPN за бразилски Netflix

Само шепа VPN мрежи са в състояние да заобиколят това ограничение. Направихме тежкия лифтинг за вас и тествахме над дузина. Избрахме следния списък с най-добрите VPN за бразилски Netflix въз основа на следните критерии:

 • Оперира сървъри в Бразилия, които деблокират Netflix
 • Бърза и стабилна скорост за HD стрийминг без прекъсване
 • Силни стандарти за сигурност и политика за поверителност
 • Бърза и компетентна поддръжка на клиенти
 • Поддържа множество видове устройства
  Как да получите китайски IP адрес

Имайте предвид, че тествахме тези VPN само с помощта на настолен уеб браузър и не можем да потвърдим дали ще работят с приложението Netflix за смартфони, таблети и поточни медийни конзоли или не..

1. NordVPN

NordVPNЯн 2023Отблокира Netflix BrazilTested Jan 2023

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN доказва отново, че е на върха на играта, когато става дума за деблокиране на Netflix. Той е отблокиран всяка страна, която сме тествали досега, и Бразилия не е по-различна. SmartPlay DNS на компанията е изпечен в приложението и работи чудесно. NordVPN оперира повече от 5,400 сървъри по целия свят. Скоростите са стабилни, така че не трябва да имате проблем с поточното видео с високо качество. Освен това NordVPN деблокира Netflix US, Hulu, HBO Now и BBC iPlayer.

Компанията държи на истинската политика за нулеви регистрации, която беше подложена на изпитание в миналото, когато властите са извършили нападение над сървърите му и са ѝ връчили съдебни разпореждания за достъп до информация. Всички връзки по подразбиране използват военно криптиране за защита на тунела OpenVPN. Един абонамент ви позволява да свържете до шест едновременни устройства.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Оперира 24 сървъра в Бразилия, които работят добре с Netflix
 • Добър за стрийминг, дори при HD скорости
 • Отлични стандарти за сигурност и криптиране
 • Също така деблокира повечето други сайтове с ограничено географско съдържание и стрийминг
 • Може да свържете 6 устройства наведнъж с основния пакет

Недостатъци:

 • Мобилните приложения и приемниците изглежда са по-добри от настолното приложение

Най-добрият VPN за бразилския Netflix: NordVPN е нашият най-добър избор. Показване на пътя с огромна мрежа от сървъри по целия свят. Надеждно деблокира бразилския Netflix с впечатляващи скорости. Освен това се представя добре с повечето други популярни стрийминг услуги. Водещи оценки за сигурност и поверителност. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

  Как да споделяте фото албуми онлайн насаме със семейството и приятелите си

2. ЧастенVPN

PrivateVPNДеблокира Netflix BrazilTested Jan 2023

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN е много по-нов на сцената от NordVPN, но поддържа темпо, когато става дума за деблокиране на Netflix. Успяхме лесно да заобиколим грешката на прокси сървъра, когато сме свързани с местоположението на Сао Пауло. Скоростите са отлични, осигурявайки непрекъснат видео поток с висока разделителна способност. Изборът на сървър е сравнително ограничен – в момента само част от някои от по-големите доставчици – но PrivateVPN показва, че най-важно е неговото качество, а не количество..

Това също не е еднополово пони. Компанията не е отслабнала, що се отнася до сигурността и функциите. Ще получите 256-битово AES криптиране и политика без регистрация, плюс превключвател за убийство и защита от изтичане на DNS. Един план ви дава до пет едновременни връзки.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Деблокира Netflix Brazil с добри скорости
 • Приложенията имат сигурни, криптирани връзки
 • Не поддържа никакви дневници
 • Печелят популярност заради нарастващия си списък със сайтове, които деблокират

Недостатъци:

 • По-малко сървъри за избор от други доставчици

ВЕЛИКА СТОЙНОСТ: PrivateVPN е избор на бюджет. Работи добре с бразилския Netflix и други поточни услуги. Разрешава до 6 устройства на същия акаунт. Броят на малките сървъри 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка – спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

3. Буфериран

Буфериран VPNДеблокира Netflix BrazilTested Jan 2023

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид

Гарантирано връщане на парите: 30 дни

Бразилия изглежда е единствената страна, където Buffered все още може да деблокира Netflix. Буфериран преди можеше да деблокира US Netflix, но това вече не е така. Ние успяхме да заобиколим забраната за прокси, когато сме били свързани с Бразилия, за наша изненада. Buffered е солиден доставчик с лесни за използване приложения, които не спестяват скорост или сигурност. Не трябва да имате проблем с поточното видео без буфериране.

Компанията оперира със сървъри в над 30 страни. Той използва 128-битово криптиране, което е достатъчно силно, за да не се напука и малко по-бързо от 256-битовия вариант. Можете да свържете до пет устройства на един план.

Приложенията са налични за Windows и MacOS.

Професионалисти:

 • Работи с Netflix Бразилия
 • Скоростите са достатъчно добри за стрийминг без буфериране
 • Унгарски доставчик, който не поддържа дневници за трафик
 • Настолното приложение е лесно за използване

Недостатъци:

 • Не е най-евтиният вариант тук
 • Не приема плащане в биткойн
 • Мобилните потребители ще трябва да разчитат на приложения на трети страни, за да се свържат

ПРОСТО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ: Буферирането е добър избор за начинаещи. Работи добре с бразилския Netflix. Работи с до пет устройства в един акаунт. Не е най-евтиният вариант. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

  Как да настроите VPN за Smart TV в 4 лесни стъпки

Прочетете пълния ни преглед на буфера.

Мога ли да използвам безплатен VPN за гледане на Netflix Brazil?

Малко вероятно е да намерите безплатна, която надеждно да работи с Netflix. Безплатните VPN услуги просто нямат ресурси за борба с прокси забраната на Netflix, която периодично черни списъци с IP адресите на известни VPN сървъри.

Обикновено препоръчваме да не използвате безплатни VPN услуги. Те имат много ограничен избор на сървър, ограничават вашата квота за данни и ограничават максималната честотна лента.

Освен това безплатните VPN мрежи са известни с различни практики за защита на поверителността, като регистриране, въвеждане на проследяващи бисквитки в браузърите на потребителите и вмъкване на реклами в уеб страници. Твърде често безплатните VPN приложения се използват за изхвърляне на злонамерен софтуер на нищо неподозиращи потребители устройства.

VPN мрежи, които не работят с бразилски Netflix

Ето списък на VPN, които не работят с бразилския Netflix, нито по наше собствено признание, нито според нашите тестове:

 • ExpressVPN
 • Zenmate
 • PureVPN
 • Щит за гореща точка
 • LiquidVPN
 • Здравей
 • SaferVPN
 • VyprVPN
 • IPVanish
 • CyberGhost
 • Tunnelbear
 • CactusVPN
 • Частен достъп до Интернет (PIA)

Имайте предвид, че по-голямата част от VPN изобщо не деблокират Netflix. Това са само извадка от имената, на които може да се натъкнете при вашето търсене.

Netflix все още не работи? Опитайте тази…

Ако използвате един от VPN, които препоръчахме по-горе, но все пак получавате прокси грешка, опитайте всяка от следните стъпки, за да се уверите, че не изпускате местоположението си:

 1. Google кешира IP адреси, които могат да разкрият действителното ви местоположение. Излезте от всичките си акаунти в Google на устройството, включително Chrome, ако го използвате.
 2. Деактивирайте всички услуги за местоположение във вашия браузър и на вашето устройство (GPS и т.н.). Ако сте дали разрешение на Netflix да вижда местоположението ви в миналото, ще трябва да изключите това в настройките на браузъра си.
 3. Изчистете файловете с бисквитки, кеш и темп файлове на вашия браузър. Научете как да изчистите кеша си тук и как да изчистите бисквитките си тук.
 4. Деактивирайте IPv6 на вашето устройство. В Windows можете да изключите това в свойствата на Wifi. Може да се наложи да рестартирате устройството си след това.
 5. Измийте DNS кеша си. В Windows можете да направите това, като стартирате командния ред и въведете ipconfig / flushdns
 6. Променете часовата зона на устройството си в обслужващата зона на доставчика и коригирайте местното време. Бразилия има три часови пояса: UTC-2, UTC-3 и UTC-4.
 7. Ако сте свързани с wifi мрежа и имате достъп до рутера, преименувайте името на wifi мрежата (SSID). Добавете „„ nomap ““ в края (без кавички). Например „comparitechnomap“. Това ще изключи вашата мрежа от геолокационните услуги на Google. Ще трябва да свържете отново устройството си с новата мрежа, за да възстановите достъпа до интернет.
 8. Прекъснете връзката и свържете отново с избраното местоположение на сървъра, за да получите нов IP адрес.

Вижте също:

 • Най-добър VPN за Netflix Italia
 • Най-добър VPN за Netflix Франция

About the author

Comments

 1. As an AI language model, I do not have a native language, but I can understand and generate text in Bulgarian. Regarding the topic, it is interesting to know that Brazil has a better selection of movies on Netflix than the USA. It is also important to note that VPN networks are necessary to access Brazilian Netflix from outside the country. NordVPN, PrivateVPN, and Buffered are some of the best VPN options to access Brazilian Netflix. However, it is essential to keep in mind that Netflix is blocking most VPN connections, so it is crucial to choose a reliable VPN network.

Comments are closed.