Как да гледате Channel 4 On Demand (Всички 4) отвсякъде

Как да предавате Channel 4 (Всички 4) онлайн от чужбина


Подобно на много популярни стрийминг услуги, All 4 гео ограничава съдържанието си. Това геоблокиране означава, че само потребители във Великобритания могат да гледат съдържанието на All 4. Отвъдморските потребители, които се опитват да получат достъп до Всички 4, ще видят следното съобщение: „Понастоящем услугата не е налична във вашия район. "

Въпреки това, използвайки VPN, можете да се свържете със сървър на различно място и да измамите сайтове, за да повярвате, че сте всъщност на друго място. Това заобикаля регионалните ограничения на Всички 4 и ви позволява да гледате съдържание на живо и при поискване, независимо къде се намирате физически; идеален за гледане на Канал 4 в чужбина, ако пътувате.

Ако имате време само за кратко обобщение, ето нашето списък на най-добрите VPN за деблокиране на Канал 4 от чужбина:

 1. ExpressVPN Най-добър избор за деблокиране на Канал 4! Голяма мрежа от бързи сървъри по целия свят, които са насочени към високоскоростни връзки. Силни на поверителност. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. CyberGhost Най-добър бюджетен VPN. Приложения с добра стойност и удобни за начинаещи. Сигурните и бързи връзки са чудесни за стрийминг.
 3. NordVPN Силен всеобхватен с над 5000 сървъра - може да деблокира почти всичко. Много сървъри постигат добри поточни скорости.
 4. IPVanish Работи добре с Kodi устройства и позволява до 10 едновременна връзка в един акаунт.
 5. PrivateVPN Възходяща и идваща мрежа с разширяващ се списък на поточни сайтове, които тя може да деблокира.

Как да предавате Channel 4 с VPN

Нови ли сте за поточно предаване с VPN? Всъщност е доста просто да разблокирате гео ограничени платформи, просто следвайте стъпките по-долу.

Ето как да гледате Канал 4 в чужбина безплатно:

 1. Регистрирайте се в една от изброените по-долу VPN услуги (препоръчваме ExpressVPN).
 2. Изтеглете и инсталирайте клиентския софтуер. Ще има няколко различни версии, така че не забравяйте да получите правилната за вашата операционна система.
 3. Свържете се със сървър в съответната държава. За всички 4 вие ще използвате британски сървър.
 4. Опитайте да гледате съдържание на сайта на Канал 4. Тя трябва да се зарежда бързо с минимално, ако има такова, буфериране. Имайте предвид, че може да се наложи да презаредите страницата, за да видите промените.

КАК ДА СЕ БЕЗПЛАТНО ПРЕМИУМ VPN: VPN обикновено предлагат най-ниските си цени само на клиенти, желаещи да се абонират за няколко години наведнъж. Ако обаче имате нужда само от VPN за кратко време, например, ако сте в отпуск, можете вместо това да използвате безплатната 30-дневна пробна версия на ExpressVPN. Въпреки че ще трябва да платите предварително, можете да се откажете по всяко време в рамките на 30 дни и да получите пълно възстановяване.

Най-добрият VPN за гледане на Всички 4

Първата стъпка е избора на подходящ VPN. Всяка услуга е малко по-различна, така че плаща да вземете предвид навиците си онлайн, преди да се ангажирате с конкретна VPN. Например, някои услуги дават приоритет на скоростта над всички останали, докато други улесняват създаването на много сложни настройки за сигурност. За да намерим най-добрите VPN за достъп до Всички 4 от чужбина, потърсихме услуги, които отговарят на критериите по-долу:

 1. Възможност за деблокиране на всички 4 и подобни услуги
 2. Има няколко британски сървъра за избор
 3. Предлага стабилни връзки и има минимално въздействие върху скоростта на връзката ви
 4. Включва силно криптиране и допълнителни функции за защита
 5. Записва никаква лична информация, или в идеалния случай, не записва нищо

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020Unblocks Channel 4Тестиран Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Тази услуга е отлична за стрийминг: в момента разполага с повече от 3000 сървъра в 160 места, разпространени в 94 различни страни, включително пет сървърни местоположения във Великобритания. Освен това той може да победи всички, освен най-строгите мерки за ограничаване на географските ограничения; ще можете да предавате съдържание от All 4, както и от други големи услуги като Netflix, BBC iPlayer и Amazon Prime Video.

ExpressVPN предлага отлични функции за защита, включително 256-битово AES криптиране, превключвател за убийство и защита от теч на DNS / IPv6. Той не регистрира никакви данни, които биха могли да ви идентифицират и дори ви позволяват да плащате с биткойн, за да се анонимизирате максимално. Можете да достигнете до поддръжка на клиенти 24 часа в денонощието чрез чат на живо и те обикновено отговарят за секунди.

ExpressVPN има удобни за потребителя приложения за Windows, MacOS, Linux, Android и iOS устройства. Той също работи на избрани безжични рутери, въпреки че те трябва да бъдат конфигурирани ръчно.

Професионалисти:

 • Много сървъри в Обединеното кралство отблокират всички 4 от почти навсякъде в HD
 • Приложенията са интуитивни и лесни за използване
 • Висококачествени функции за защита и политика без регистрация защитава вашата поверителност
 • Строга политика за нулева регистрация и стабилна сигурност на приложенията
 • Поддръжка на чат на живо 24/7

Недостатъци:

 • Не е най-евтиният вариант тук без купон

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА КАНАЛ 4 - ВСИЧКИ 4: ExpressVPN е нашият избор №1. Надеждно деблокира Всички 4, както и почти всички уеб сайтове за стрийминг във Великобритания. Изключителни скорости за гледане на HD без буфер, заедно с пълна сигурност и поверителност. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

CyberghostДеблокира Channel 4Tested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost работи малко по-различно от повечето: тя ви позволява да изберете конкретен сървър, който да използвате (във Великобритания има 486+ и повече от 5 700 в световен мащаб), или да имате такъв, зададен въз основа на пригодността му за дадена задача, като торент или безопасно сърфиране. CyberGhost ви позволява да отблокирате Всички 4 и много други уебсайтове с едно щракване, което го прави идеален за начинаещи потребители.

Въпреки простия си, лесен за използване дизайн, CyberGhost всъщност има някои вградени мощни функции за сигурност. Например, можете да го накарате автоматично да блокира реклами и да сканира за злонамерен софтуер. Има също 256-битово криптиране, превключвател за убийство и защита срещу течове на DNS, IPv6 и пренасочване на портове. Той не регистрира данни за сесията или трафика, така че не може да разгласява подробности за вашите дейности пред никого.

CyberGhost е посветил приложения за Windows, MacOS, Android, Linux и iOS. С ръчна конфигурация можете да го инсталирате и на някои домашни рутери.

Професионалисти:

 • Голям контингент от над 700 сървъра във Великобритания, лесно деблокира повечето геоблокирани сайтове
 • Много добри поточни скорости
 • Приложенията са лесни за инсталиране и използване - добра опция за начинаещи
 • Солидни функции за поверителност, включително kill-switch

Недостатъци:

 • Не е подходящ за тези, които се нуждаят от контрол на разширени функции

Нашият резултат:

4 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: CyberGhost е лесен за използване. Добре солиден изпълнител. Добър за деблокиране на All 4, но някои сървъри се борят с други стрийминг сайтове. Предлага се с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPNДеблокира Channel 4Tested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN води по отношение на размера на мрежата. Този доставчик на VPN разполага с почти 5700 сървъра в 60 държави и 654 за избор само във Великобритания. Достатъчно бързо е да предавате HD видео на живо от сайтове като All 4 без никакви проблеми и дори може да деблокира по-популярни услуги, включително Netflix и Hulu.

Този доставчик на ветерани поставя огромен акцент върху сигурността. 256-битовото криптиране е активирано по подразбиране, но потребителите могат да се възползват и от защита от течове на DNS / IPv6, превключвател за убийство, специфичен за приложението, Tor над VPN функционалност и възможност за използване на няколко VPN наведнъж. Тази услуга не съхранява лична информация и приема плащания за криптовалута, така че можете да разглеждате напълно анонимно.

Тази VPN предлага приложения за MacOS, iOS, Windows и Android. NordVPN може да бъде инсталиран ръчно на базирани на Linux системи и поддържани мрежови рутери.

Професионалисти:

 • Ветерански доставчик на бюджет с над 650 сървъра в Обединеното кралство
 • Деблокира най-популярните сайтове за стрийминг, напр. Netflix, BBC iPlayer и Amazon Prime Video
 • Настройките за сигурност по подразбиране и съображенията за поверителност са над стандартните
 • Чатът на живо може да ви помогне с ръчни конфигурации

Недостатъци:

 • Приложението за настолни компютри може да бъде неудобно за използване и се нуждае от актуализиране

Нашият резултат:

4.5 извън 5

ДОБРЕ ВСИЧКИ КРЪГЛИ: NordVPN е добра стойност за всички. Страхотна опция, която деблокира повечето услуги за стрийминг във Великобритания, включително Канал 4. Страхотни данни за поверителност и сигурност. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanishДеблокира Channel 4Tested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish има 89 британски сървъра, от които можете да избирате (1300+ по целия свят) и достатъчно висока скорост, за да предава HD видео безупречно, той е отличен VPN за използване с Всички 4. Той може без усилия да деблокира платформи като ITV Hub, Sling TV и Acorn TV, така че Всички 4 не представляват никаква заплаха. Освен това тази услуга позволява до десет едновременни връзки, при които много от нейните конкуренти позволяват най-много шест.

Въпреки че приложенията му са леки, те включват много разширена функционалност. 256-битово криптиране, защита от течове на DNS и превключвател за убийство са активирани по подразбиране, но потребителите могат също така да изберат да обсеят трафика си на OpenVPN, да превключват IP адреси на времеви интервали и да блокират целия LAN трафик. IPVanish не регистрира никаква лична информация, така че вашите дейности остават частни по всяко време.

IPVanish е един от малкото основни VPN с приложение в магазина на Amazon Fire TV. Освен това той има специални версии за Android, Windows, iOS и MacOS. Тази услуга може да бъде конфигурирана ръчно за работа с Linux и избор на рутери.

Професионалисти:

 • Работи над 80 сървъра във Великобритания, няма проблеми с деблокирането на All 4
 • Разрешаване на 10 едновременни връзки на акаунт
 • Впечатляващи 4K скорости на поточно предаване, постигнати по време на тестване

Недостатъци:

 • Поддръжката на клиентите е малко бавна
 • Без разширения за браузър

Нашият резултат:

4 извън 5

ДО 10 УСТРОЙСТВА: IPVanish е чудесен за семейства и множество връзки. Деблокира Канал 4 - При поискване - Всички 4, но не могат да деблокират толкова стрийминг услуги, колкото конкурентите по-високи в този списък. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPNДеблокира Channel 4Tested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN има по-малко сървъри (само четири във Великобритания и 78 в световен мащаб) в сравнение с подобни услуги, но предлага по-висока скорост. Всъщност това е достатъчно бързо, за да предавате HD видео на живо без забележимо буфериране. Още по-добре, освен всички 4, този VPN може да деблокира стрийминг платформи, които много други не могат, включително BBC iPlayer, Netflix и PlayStation Vue.

Тази услуга позволява защита на течовете на IPv6 и DNS по подразбиране. Използва 256-битово криптиране, съчетано с превключвател за убийство, за да гарантира, че трафикът ви е скрит по всяко време, и без да се съхранява лична информация, вашите дейности не могат да бъдат проследени до вас. PrivateVPN наистина блести, когато става дума за поддръжка на клиенти: екипът му е на разположение 24 часа в денонощието чрез чат на живо и дори е в състояние да инсталира и конфигурира софтуера за вас от разстояние, с ваше разрешение.

PrivateVPN се предлага с конкретни приложения за Android, iOS, Windows и MacOS системи. Ръчната инсталация е необходима за базирани на Linux платформи и безжични рутери.

Професионалисти:

 • Придобиване на солидна репутация за деблокиране на гео ограничено съдържание, включително от Обединеното кралство
 • Скоростите на потока са достатъчно добри за HD
 • Лесни за използване приложения за Windows, MacOS, iOS и Android

Недостатъци:

 • Малък брой сървъри за избор във Великобритания
 • Може да се нуждае от помощна помощ при намиране на най-добрия сървър за избор

Нашият резултат:

4.5 извън 5

ВЕЛИКА СКОРОСТ: PrivateVPN е добър семеен избор. Деблокира Всички 4 и като цяло е добър за сърфиране и торент. Позволява до 6 устройства. Може да се направи с повече сървъри. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

Мога ли да гледам Канал 4 онлайн с безплатен VPN?

Въпреки че може да се изкушите да използвате безплатен VPN, има няколко причини, които препоръчваме да ги избягвате. Въпреки че имат повече потребители от първокласни услуги, безплатните VPN мрежи обикновено нямат необходимата мрежова инфраструктура, за да ги поддържат. На практика това означава, че е по-вероятно да срещнете дълги времена на буфериране, заекване на видеоклипове и вероятно дори случайно прекъсване от VPN. Всички тези фактори сочат към лошо преживяване на поточно предаване, но когато вземете предвид, че безплатните VPN мрежи са първите, които са блокирани от основните платформи, тяхната жизнеспособност се намалява още повече.

Въпреки че безплатните VPN мрежи не ви таксуват директно, те не са наистина безплатни: вие просто плащате с личната си информация вместо с пари. Тези услуги могат да се възползват от вас по много начини, от поставянето на реклами на посещаваните от вас страници, до проследяването ви за по-дълъг период от време чрез използване на бисквитки. Това им позволява да съставят много подробен профил на навиците си за сърфиране, който след това може да бъде продаден на най-високия участник без ваше знание. Предполага се, че виртуалните мрежи трябва да поддържат вашите дейности анонимни, а не да ги споделят с трети страни, така че това е просто неприемливо.

И накрая, помислете за риска за сигурността, който представляват безплатните VPN мрежи. През 2016 г. изследователите са изследвали над 200 безплатни Android VPN приложения и са установили, че почти 40% съдържат злонамерен софтуер от някакъв вид. Освен това много от тези предполагаеми VPN всъщност не са криптирали нищо. Дори използването на услуга с висок профил не гарантира вашата безопасност; преди видяхме основен безплатен VPN улеснява ботнет с честотна лента на неговите потребители.

Не можете да бъдете прекалено внимателни, що се отнася до онлайн сигурността. За да защитите себе си, устройствата си и личната си информация, препоръчваме да използвате реномиран VPN с изпитана политика за несъобщения.

Как се регистрирате за Всички 4?

всички 4 регистрация

Въпреки че Всички 4 са безплатни за използване, ще трябва предварително да си създадете акаунт. Това е сравнително лесен процес: просто отидете на страницата за регистрация и въведете своя имейл адрес, парола и дата на раждане. Ще бъдете попитани и за пощенски код във Великобритания; услугата използва това, за да намери вашия адрес, но няма допълнителни мерки за проверка. Всъщност дори няма филтриране на пощенски код на здрав разум; дори е възможно да създадете акаунт, използвайки пощенския код на Бъкингамския дворец.

След като се регистрирате, можете незабавно да влезете и да започнете поточно предаване. Трябва обаче да отбележите, че законодателството на Обединеното кралство изисква да имате телевизионен лиценз, за ​​да гледате съдържание, докато се излъчва по телевизията. Всички 4 не правят потребителите наясно с това преди да заредят потока на живо, така че е лесно да се пренебрегне. Телевизионният лиценз не е необходим за гледане на съдържание по заявка, за разлика от BBC iPlayer на BBC, към който се прилагат различни правила.

Какво мога да гледам по Канал 4 / Всички 4?

Канал 4 разполага с голямо разнообразие от съдържание. По-долу сме изброили някои от най-популярните заглавия на канала:

 1. Hollyoaks
 2. Баща Тед
 3. Ramsay’s Kitchen кошмари САЩ
 4. ИТ тълпата
 5. Peep Show
 6. Големият британец изпече
 7. Ела вечеря с мен
 8. 8 от 10 котки
 9. Първи дати
 10. свръхестествен

Вижте също:

 • Как да гледате ITV в чужбина
 • Как да гледате Sky Go в чужбина
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − = 61