Как да гледате CNN Go Live в чужбина (извън САЩ) с VPN

Как да гледате CNN Отидете в чужбина

Подобно на много стрийминг услуги, CNN Go е заключен в региона, което означава, че ви позволява да гледате само ако сте в конкретна държава. Ако се опитате да гледате CNN Go на живо в чужбина, ще видите следната грешка: “Този поток на живо е достъпен само в САЩ. Видео акцентите на събитието са достъпни на CNN.com/videos.„За щастие, има лесен начин да излъжете местоположението си и да гледате CNN Отидете в чужбина: просто се свържете с американски VPN сървър.

Това работи, тъй като повечето гео ограничени услуги разчитат на IP адреса на потребителя, за да определят местоположението му. Когато се свържете с VPN, обаче, получавате нов, специфичен за региона IP адрес, и CNN Go не може да каже, че сте всъщност някъде другаде по света. Друго основно предимство на VPN е, че те криптират вашия трафик, като не позволяват на снайперистите да виждат какво правите онлайн и правят по-малко вероятно скоростите ви да бъдат намалени от вашия доставчик на интернет услуги (ISP).

Как да гледате CNN Go на живо в чужбина с VPN

VPN мрежите могат да бъдат плашещи в началото, но всъщност са доста лесни за използване. По-долу ще ви преведем през процеса на деблокиране на CNN Отидете в чужбина, стъпка по стъпка:

Ето как да гледате CNN Go на живо от чужбина с VPN:

 1. Първо, регистрирайте се за един от горепосочените VPN (особено препоръчваме ExpressVPN).
 2. Изтеглете и инсталирайте правилната версия на приложението за вашето устройство, след което влезте.
 3. Свържете се с един от американските сървъри на вашата VPN.
 4. Посетете уебсайта на CNN Go. Можете да гледате до десет минути безплатно, без да се регистрирате, но ще трябва да влезете с данните на вашия доставчик на кабели, за да продължите да гледате след това. Можете също да влезете с акаунт в PlayStation Vue, така че можете да се регистрирате за безплатна петдневна пробна версия и да се откажете, преди тя да приключи, за да гледате безплатно CNN Go в чужбина. Този метод изисква метод на плащане, свързан с адрес в САЩ.
 5. И накрая, опитайте да гледате предаването на живо на CNN Go. Той трябва да започне да се възпроизвежда веднага, но ако имате някакви проблеми, изчистете кеша и бисквитките на браузъра си, след което презаредете страницата.

При толкова много VPN-та, които можете да избирате, може да бъде трудно да решите кой от тях е подходящ за вас. Според нашия опит, обаче, най-добрите VPN мрежи са достатъчно гъвкави, за да се справят с почти всяка ситуация, а не са специално проектирани за деблокиране на една конкретна услуга. Ето защо при намирането на най-добрите VPN за гледане на CNN Go в чужбина ние считахме само услуги, отговарящи на всички критерии по-долу:

Критерии за избор на най-добрите VPN

 • Осигурява надеждни връзки и достатъчно висока скорост за HD поточно предаване на живо
 • Може постоянно да деблокира CNN Go и подобни услуги в чужбина
 • Не регистрира никаква лична информация
 • Използва ефективно неразбираемо криптиране и предлага различни допълнителни функции за защита
 • Има приложения за всички основни операционни системи и устройства

Просто търсите бърз преглед на най-добрите VPN за гледане на CNN Go в чужбина? Има кратки резюмета на всяко от тях по-долу, но също така ще ги разгледаме по-подробно по-късно.

Най-добрите VPN за гледане на CNN Отидете в чужбина

 1. ExpressVPN: Нашият избор №1 за деблокиране на CNN Отидете в чужбина. ExpressVPN е бърза услуга за защита на личните данни с над 3000 сървъра по целия свят, мощни функции за защита и отлична деблокираща способност.
 2. NordVPN: Гъвкава, но бюджетна услуга, NordVPN осигурява висока скорост, най-добрата в класа сигурност и поверителност, достъп до над 1700 американски сървъра и възможност за гледане на CNN Go отвсякъде.
 3. CyberGhost: Този удобен за начинаещи VPN има повече от 1100 американски сървъра и предлага постоянно високи скорости, предварително конфигурирани функции за сигурност и възможност за деблокиране на големи поточни услуги като CNN Go в чужбина.
 4. IPVanish: Този лек VPN има около 700 бързи сървъра в САЩ, което улеснява гледането на CNN Go онлайн извън САЩ. Тя включва разширени функции за защита, висок лимит на връзка и политика без регистрация.
 5. PrivateVPN: С по-бързи скорости от повечето, силни защитни функции, политика на нулеви регистрации и възможност за деблокиране на множество популярни услуги, PrivateVPN е идеален за стрийминг на CNN Go в чужбина.
 6. Surfshark: Този VPN е бърз и надежден и може да се похвали със силен ангажимент за вашата сигурност. Surfshark няма ограничение за връзка, не поддържа регистрационни файлове и лесно деблокира CNN Go от извън Америка.

Кой е най-добрият VPN за гледане на CNN Отидете извън САЩ?

Ето пълното ни предаване на най-добрите VPN за поточно предаване на CNN Go в чужбина:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks CNN GoTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN има повече от 3000 сървъра в 94 държави, включително САЩ. Тази услуга осигурява постоянно високи скорости, отблокира широк спектър от географски ограничени платформи (включително CNN Go) в чужбина и не ограничава вашата честотна лента, така че е идеална за стрийминг. ExpressVPN позволява до пет едновременни връзки, което означава, че ще можете да гледате CNN Go както у дома, така и в движение.

Тази услуга поддържа вашите дейности поверителни по всяко време, използвайки 256-битово AES криптиране, защита срещу течове на IPv6 и DNS и превключвател за убиване, който автоматично спира целия трафик, когато изгубите връзката си неочаквано. ExpressVPN не регистрира информация, която би могла да ви идентифицира, но ако сте загрижени за поверителността, има и опция да плащате с Bitcoin. Поддръжката, базирана на чат на живо, е достъпна 24 часа в денонощието.

Приложенията ExpressVPN са достъпни за Windows, MacOS, Linux, Android и iOS. Има дори персонализиран фърмуер за рутер, за да улесните възможно най-лесна защита на всичките си устройства.

Професионалисти:

 • Бързи и надеждни сървъри
 • Страхотни възможности за деблокиране на геозаключено съдържание
 • Трудно да се победи поверителността и сигурността
 • Плащайте анонимно с Bitcoin

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи от конкурентите

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА CNN GO: ExpressVPN е най-добрият ни избор за гледане на CNN Go извън САЩ. Той е бърз, сигурен и може да отблокира някои от най-популярните поточни услуги в чужбина. Най-хубавото е, че можете да изпробвате ExpressVPN безрисково, тъй като идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Разгледайте пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPNдеблокира CNN GoTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN има обширна мрежа с повече от 5000 високоскоростни сървъри в 60 държави, от които около 1700 са в САЩ. Тази услуга е известна с това, че може да деблокира упорити поточни услуги като Netflix и Amazon Prime Video, така че CNN Go не представлява никакви проблеми. NordVPN има ограничение за шест връзки, което означава, че можете да защитите едновременно всичките си най-често използвани устройства.

Този VPN предлага широка гама от функции за защита. Те включват 256-битово криптиране, превключвател за убийства, защита срещу течове на DNS, WebRTC и IPv6 и рекламен блокер, както и зловреден скенер. Можете да се свържете с Tor през VPN или мулти-хоп сървъри, ако искате още по-голяма поверителност. NordVPN има стриктна политика без регистрация така че дейностите ви да не могат да бъдат проследени до вас. Ако имате нужда, поддръжката е на разположение 24/7 през чата на живо.

NordVPN предоставя приложения за устройства с Linux, Windows, MacOS, Android и iOS. Тази услуга може да бъде конфигурирана ръчно за работа на домашни рутери.

Професионалисти:

 • Над 1700 сървъри в САЩ
 • Основен акцент върху сигурността и неприкосновеността на личния живот
 • Деблокира най-популярните географски услуги за стрийминг
 • Политика за нулиране

Недостатъци:

 • Приложението за настолни компютри може да бъде неудобно за използване и се нуждае от актуализиране

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: NordVPN е изненадващо достъпна услуга с над 1700 високоскоростни американски сървъри и възможност за деблокиране на услуги като CNN Go, Netflix и Hulu отвсякъде. Тя включва усъвършенствани функции за сигурност, строга политика за без регистрация и 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете нашия задълбочен преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

Cyberghostдеблокира CNN GoTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost има над 1000 сървъра в САЩ и над 4000 в други 89 държави. Скоростите на този VPN са достатъчно бързи, за да предават HD видео на живо без забележимо забавяне или буфериране. Той може да деблокира широк спектър от стрийминг услуги, включително BBC iPlayer, Netflix US и, разбира се, CNN Go. CyberGhost позволява до седем връзки наведнъж, така че е силен избор за всеки, който иска да защити много устройства.

Едно от най-добрите неща за тази услуга е, че тя е много лесна за използване. Разполага с множество предварително конфигурирани функции за защита, включително 256-битово криптиране, превключвател за постоянно включване, защита от течове на DNS и IPv6, блокиране на реклами и автоматично сканиране на зловреден софтуер. CyberGhost не регистрира никаква лична информация въпреки че можете да плащате с биткойн, ако искате. Ако имате нужда от помощ, можете да се свържете с поддръжката на клиенти 24/7 чрез чат на живо.

CyberGhost има приложения за Android, iOS, Windows и MacOS. Той също работи на Linux системи и мрежови рутери, но трябва да бъде инсталиран ръчно.

Професионалисти:

 • Има 1100+ високоскоростни американски сървъри
 • Всички функции за защита са активирани по подразбиране
 • За щастие деблокира хост от гео ограничено съдържание

Недостатъци:

 • По-малко подходящ за потребители на енергия

ПРОСТО И ВЕРСАТИЛНО: CyberGhost може да се похвали с удобни за потребителя приложения, постоянно високи скорости и отлична деблокираща способност, което го прави идеален за тези нови в VPN. Тази услуга се предлага с предварително конфигурирани функции за сигурност и поверителност, както и 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Вижте пълния ни преглед на CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanishдеблокира CNN GoTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish понастоящем осигурява достъп до над 1700 сървъри в 60 държави, включително около 700 в САЩ. Той деблокира услуги като CNN Go без никакви проблеми и благодарение на високите си скорости ще можете да гледате с възможно най-високо качество, където и да се намирате по света. IPVanish позволява до 10 едновременни връзки, което го прави идеален или всеки, който иска да защити всичките си устройства наведнъж.

За такава лека услуга тя включва изненадващ брой функции за сигурност и поверителност. Има 256-битово криптиране, превключвател за убийство и защита от течове на DNS и IPV6 за начални устройства. Освен това можете да блокирате изцяло локалните връзки и да замразите трафика на OpenVPN (последният ви позволява да скриете факта, че изобщо използвате VPN). IPVanish е доставчик на нулев дневник, така че поверителността ви е гарантирана. Поддръжката на клиенти е на разположение 24/7 чрез чат на живо в случай на проблеми.

IPVanish има приложения за MacOS, iOS, Windows и Android. Може да се инсталира ръчно на Linux системи и интернет рутери.

Професионалисти:

 • Всички функции за сигурност и поверителност, които са ви необходими в повечето ситуации
 • Много бързи скорости
 • Позволява ви да свържете 10 устройства наведнъж

Недостатъци:

 • Бори се за отблокиране на по-големи поточни платформи

БЪРЗО, НАДОЖНО VPN: IPVanish има над 700 бързи и надеждни сървъра в САЩ и приличен деблокиращ потенциал, което улеснява гледането на CNN Go в чужбина. Той не поддържа журнали, предоставя разширени функции за сигурност и предлага седемдневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPNдеблокира CNN GoTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN може да няма толкова сървъри, колкото някои от неговите конкуренти (общо около 150, в 60 страни), но той осигурява висока скорост. Това, в комбинация с изключителните си възможности за деблокиране, правят PrivateVPN идеален за поточно съдържание, заключено в региона в чужбина. С разрешени до шест връзки можете да използвате платформи като Netflix и CNN Go отвсякъде.

Тази услуга взима сериозно поверителността ви. Той използва 256-битово криптиране, превключвател за убийство (в Windows) и защита срещу течове на DNS, IPv6 и WebRTC, за да запази трафика си сигурен. Ако искате, можете да се регистрирате почти напълно анонимно с помощта на Bitcoin. въпреки това, PrivateVPN не съхранява регистрации, така че не можете да бъдете проследени по никакъв начин Поддръжката на клиенти е достъпна чрез чат на живо между 15:00 и 13:00 PST всеки ден, а персоналът дори може да конфигурира дистанционно софтуера за вас, ако имате проблеми.

Можете да изтеглите PrivateVPN приложения за вашето Windows, Android, MacOS или iOS устройство. Необходима е ръчна конфигурация за използване с безжични рутери и Linux системи.

Професионалисти:

 • Много бързи скорости
 • Деблокира почти цялото гео-ограничено поточно съдържание, което сме тествали
 • Не поддържа никакви дневници

Недостатъци:

 • Малък брой сървъри, нови доставчици все още разширяват мрежата си
 • Няма 24/7 чат на живо

IDEAL FOR STREAMING: PrivateVPN осигурява много бързи връзки, отблокира множество поточни услуги в чужбина (включително CNN Go) и предлага мощни функции за сигурност и поверителност. Тази услуга включва и 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Разгледайте пълния ни преглед на PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

6. Surfshark

SurfShark VPNдеблокира CNN GoTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark има над 800 сървъра, разпространени в 50 страни, включително САЩ. Той може да деблокира широк спектър от геоблокирани платформи, включително Netflix, CNN Go и Amazon Prime Video, и е достатъчно бърз за гледане, без да се притеснявате за буфериране или забавяне. Най-хубавото е, че Surfshark няма ограничение за връзка, което означава, че е силен избор за семейства.

Функциите за защита на този VPN включват 256-битово криптиране, превключвател за убийство (във всяка версия), автоматично сканиране на злонамерен софтуер и блокер на реклами, както и защита срещу течове на DNS, WebRTC и IPv6. Surfshark не регистрира информация, която би могла да ви идентифицира. Ако се сблъскате с някакви проблеми, можете да се свържете с поддръжката на клиенти 24/7 чрез чат на живо.

Приложенията Surfshark са налични за Windows, iOS, Android и MacOS, въпреки че е необходимо ръчно конфигуриране, преди да се използва с Linux базирани платформи или мрежови рутери.

Професионалисти:

 • Свържете толкова устройства, колкото искате
 • Поема поверителността и сигурността много сериозно
 • Достатъчно бърз за предаване на телевизия на живо без проблеми

Недостатъци:

 • Сравнително малка сървърна мрежа
 • Понякога бавен сървър

БЕЗ ОГРАНИЧАВАНЕ НА ВРЪЗКА: Surfshark предлага достъп до 20 бързи американски сървъра. Този VPN има високи скорости, възможност за деблокиране на CNN Go отвсякъде и без ограничение на връзката, така че можете да свържете толкова устройства, колкото искате. Включена е 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Вижте нашия цялостен преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

Мога ли да гледам CNN Отидете извън САЩ с безплатен VPN?

Може да се изкушите да опитате да гледате CNN Go с безплатен VPN, но ние съветваме срещу това. Тези услуги обикновено имат много повече потребители, отколкото ограничените им мрежи могат да поддържат, което причинява бавни скорости и прави гледането на предавания на живо почти невъзможно. Освен това, тъй като безплатните VPN често са в черен списък от популярни стрийминг услуги, може да не сте в състояние да гледате CNN Go в чужбина, дори и да получите сравнително бърза връзка.

Безплатните VPN мрежи са по-малко сигурни от платените им съперници. Всъщност едно проучване установи, че от 283 безплатни VPN приложения почти 40% съдържат злонамерен софтуер и над 80% са изтекли лична информация през IPv6. За да се влошат нещата, 18% не са използвали никакво криптиране, което означава, че потребителите им не са били по-безопасни, отколкото при нормално сърфиране. Дори използването на добре позната услуга не гарантира непременно вашата безопасност; видяхме Hola, основен безплатен доставчик на VPN, да продава потребителска честотна лента, за да помогне за стартиране на ботнет.

Най-добрият начин да се защитите онлайн е да използвате реномиран VPN с ясно дефинирана политика за регистриране и запис на данните на първо място за поверителност на своите потребители.

Какво мога да гледам в CNN Go?

CNN Go ви позволява да гледате много повече от само новините (въпреки че има няколко такива предавания). Той също така предлага голямо разнообразие от документални филми, обхващащи политиката, човечеството и състоянието на света. По-долу са само няколко от заглавията, които можете да гледате безплатно в CNN Go:

 1. Обединени нюанси на Америка
 2. Антъни Бурдейн: Части неизвестни
 3. Андерсън Купър 360 °
 4. CNN Тази вечер с Дон Лимон
 5. Проектът за изкупуване
 6. Вътрешна политика
 7. Филмите
 8. Преследване на живота с д-р Санджай Гупта
 9. Американска жена
 10. Град на утрешния ден
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 7

Adblock
detector