Как да гледате CTV на живо онлайн (извън Канада) с VPN

Как да гледате CTV в чужбина с VPN

Телевизионната мрежа CTV е достъпна само в Канада. Когато се опитвате да гледате CTV онлайн извън Канада, ще срещнете една от следните грешки в потока: „Този ​​видеоклип не може да се възпроизвежда“ или „Съжаляваме, това съдържание е достъпно само за гледане в Канада.“

Грешка в CTV потока

VPN (виртуална частна мрежа) адресира това, като ви позволява да сърфирате в мрежата, сякаш сте на друго място. Можете да използвате VPN, за да се свържете със сървър в Канада. По този начин интернет трафикът на вашето устройство се криптира, подобрявайки вашата поверителност онлайн в процеса. Тъй като ви е предоставен канадски IP адрес, ще можете да деблокирате съдържание, заключено за региона от Канада, като CTV.

Това са най-добрите VPN за гледане на CTV в чужбина:

 1. ExpressVPN Нашият първи избор за деблокиране на CTV! Бързи сървъри в множество канадски градове. Поток CTV, Netflix и др. 3 000 сървъра в 94 страни. Защита на вашите данни с криптиране. 24/7 поддръжка.
 2. NordVPN Страхотен вариант на бюджет. Повече от 450 сървъри в Канада за гледане на CTV в чужбина. Също така деблокира Netflix. Свържете до шест устройства. 24/7 поддръжка и стриктна политика без регистрация.
 3. CyberGhost 176 сървъра в Канада. Бързи сървъри за стрийминг на CTV и Netflix US. Позволява ви да свързвате до седем устройства едновременно. VPN без регистрация с криптиране.
 4. IPVanish Базирана в САЩ VPN с десетки сървъри в Канада. Работи добре с CTV. До 10 едновременни връзки. 24/7 поддръжка за чат на живо и политика за без регистрация.
 5. PrivateVPN Много бързи скорости за стрийминг и торент. Деблокира CTV извън Канада. Също така деблокира Netflix. Приложения за начинаещи и до шест връзки.
 6. Surfshark Неограничени едновременни връзки.Сервъри в три града на Кандиан. 24/7 поддръжка на живо и удобни за потребителя приложения и разширения за браузър. Строга политика без регистрация.

Как да гледате CTV на живо онлайн (извън Канада) с VPN

Не е нужно да правите нещо прекалено техническо, за да гледате CTV онлайн, докато сте в чужбина. Всъщност всичко, от което се нуждаете, е VPN, а те обикновено са бързи и лесни за настройване.

Ето как да гледате CTV на живо извън Канада с VPN:

 1. Изберете предпочитания VPN за CTV - особено препоръчваме ExpressVPN.
 2. Изтеглете и инсталирайте едно от приложенията или разширенията на браузъра на VPN.
 3. Отворете приложението VPN или разширението на браузъра и се свържете със сървър в Канада.
 4. Отидете на CTV и изберете съдържанието, което искате да гледате - то вече трябва да се деблокира!
 5. Ако все още не можете да гледате CTV в чужбина, изчистете кеша и бисквитките на браузъра си. Това каза, че установихме, че това не е необходимо при нашето тестване на VPN с CTV.

В случай, че се чудите как сме избрали най-добрите VPN за CTV, ето списък на функциите, които всяка VPN услуга трябваше да предложи, за да бъде разгледана:

Критерии за избор на най-добрите VPN

 • Бързи сървъри в Канада за стрийминг на CTV в чужбина
 • Сървъри в десетки страни за деблокиране на съдържание по целия свят
 • Силна сигурност с криптиране и политика без регистрация
 • Поддръжка на клиенти чрез чат на живо и имейл
 • Приятели за начинаещи и мобилни приложения за начинаещи
 • Гаранция за връщане на пари, за да можете да го изпробвате безрисково

Все още нямате време да прочетете за най-добрите VPN за гледане на CTV в чужбина? Ето кратко резюме:

Най-добрите VPN за гледане на CTV извън Канада

Ето нашия списък с най-добрите VPN за гледане на CTV на живо по време на пътуване в чужбина:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks ctvТестиран Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е вероятно най-бързият и надежден VPN за гледане на CTV в чужбина. Той има сървъри в Монреал, Торонто и Ванкувър, предоставяйки ви голям избор за деблокиране на геозаключено канадско съдържание. Всъщност, тази VPN има сървъри в общо 94 държави и се отличава с деблокирането на популярни стрийминг сайтове, включително Netflix, Amazon Prime Video и BBC iPlayer. Неограничената честотна лента означава, че можете да предавате потоци и торент без прекъсване.

Можете да използвате ExpressVPN, за да свържете до пет устройства едновременно. Това е лесно да се направи благодарение на широкия набор от удобни за потребителя приложения и разширения на браузъра, които се предлагат. Можете да се свържете със сървър с едно щракване. ExpressVPN предлага отлична поддръжка на клиенти, ако имате проблеми. Това е достъпно 24/7 по имейл и чат на живо. 30-дневната гаранция за връщане на пари означава, че можете да изпробвате тази услуга без абсолютно никакъв риск.

ExpressVPN има много бързи скорости, но и високо ниво на сигурност. Този VPN е със седалище на Британските Вирджински острови, където няма задължителни закони за запазване на данни (наистина ExpressVPN не съхранява идентификационни регистрационни файлове на своите потребители). Вашите данни са защитени с 256-битово AES криптиране, превключвател за убийство и защита срещу течове на DNS и IPv6.

Приложенията ExpressVPN са достъпни за следното: Windows, Mac, Linux, Android, iOS и рутери. Предлагат се също разширения за браузър Chrome и Firefox.

Професионалисти:

 • Сървъри в 94 държави, включително Канада за деблокиране на CTV
 • Бързи скорости за сърфиране, стрийминг и торент
 • Деблокира популярни услуги, включително Netflix и HBO Go
 • Поддръжка на клиенти на разположение 24/7 чрез чат на живо и имейл
 • Широка гама от приложения за начинаещи и разширения за браузър
 • Запазва данните си защитени с функция за криптиране и убиване на превключвателя

Недостатъци:

 • Сравнително скъпи в сравнение с някои конкурентни VPN мрежи

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА CTV: ExpressVPN има бързи и последователни сървъри в Канада за гледане на CTV в чужбина. Той предлага мрежа от над 3000 сървъра в 94 страни. Използвайте на до пет устройства. Отлични приложения и разширения на браузъра, 24/7 поддръжка и силна сигурност. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPNдеблокира ctvПроведена януари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN е един от най-големите VPN мрежи на пазара с над 5500 сървъра към момента на писането. Ако искате да гледате CTV извън Канада, NordVPN е чудесен избор. Това е защото има над 450 сървъра в Канада. Те са разположени в градовете Монреал, Торонто и Ванкувър. Много от тези сървъри са оптимизирани за споделяне на файлове в P2P, докато други предлагат подобрена поверителност или ви позволяват да заобиколите ограниченията в интернет.

Тази услуга може да отблокира харесванията на Netflix, BBC iPlayer и HBO Go. Нещо повече, тя ви позволява да имате до шест едновременни връзки. Освен че предлага поддръжка за чат на живо 24/7, NordVPN предлага всички основни функции за защита, които защитават вашата поверителност. Те включват 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и IPv6 и функция за превключване на убийствата. Точно толкова важно, NordVPN има строга политика за без регистрация.

Можете да използвате NordVPN чрез приложенията за Windows, Mac, Linux, Android, iOS и Android TV. Има и опция за разширения на браузъра Chrome и Firefox. Съвместимите рутери изискват ръчна инсталация.

Професионалисти:

 • Над 450 сървъра в Канада за гледане на CTV в чужбина
 • Използвайте го за деблокиране на Netflix, Amazon Prime Video и BBC iPlayer
 • Свържете до 6 устройства едновременно
 • Предлага 24/7 чат на живо и поддръжка по имейл
 • Защитава вашата поверителност със своята стриктна политика за не-регистрация

Недостатъци:

 • Някои сървъри са на бавна страна

ВЪНШНА СТОЙНОСТ: NordVPN има стотици сървъри в Канада и над 5000 в световен мащаб. Използвайте го, за да деблокирате CTV, Netflix и др. 24/7 поддръжка и стриктна политика без регистрация. Осигурете едновременно до шест устройства. Лесни за използване приложения и разширения на браузъра. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

Cyberghostдеблокира ctvПроведена януари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost е високоскоростен VPN, който е идеален за стрийминг без прекъсване. С хиляди сървъри в 60 страни (и 176 канадски сървъра в Монреал, Торонто и Ванкувър), този VPN е отличен при деблокиране на платформи като CTV, Netflix US и BBC iPlayer в чужбина. Нещо повече, тя ви позволява да защитите до 7 устройства чрез един акаунт.

Тази услуга се откроява от своите конкуренти с a щедра 45-дневна гаранция за връщане на парите. Това ви позволява да изпробвате пълната услуга без риск. Ако имате някакви проблеми, струва си да имате предвид, че има 24/7 поддръжка за чат на живо. CyberGhost е толкова добър, колкото и всеки в този списък, със стриктна политика без регистрация, защита от течове на DNS и IPv6, 256-битово AES криптиране и автоматично превключване на убийствата.

Приложенията на CyberGhost се предлагат за Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick / Fire TV и Android TV. Можете също да изтеглите разширения за браузър Chrome и Firefox. Linux и рутери изискват ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • Бързи скорости за стрийминг на CTV без прекъсване
 • 176 сървъра в Канада и хиляди сървъри по целия свят
 • 45-дневна гаранция за връщане на парите (по-дълга от повечето VPN)
 • Позволява ви да имате до 7 едновременни връзки
 • Отлична сигурност с криптиране и стриктна политика без регистрация

Недостатъци:

 • Някои популярни поточни услуги не могат да се деблокират

ЗАЩИТА ВАШАТА ЧАСТНОСТ: CyberGhost има бързи сървъри в Канада за CTV. Също така деблокира Netflix US и BBC iPlayer. Високо ниво на сигурност с криптиране и стриктна политика без регистрация, за да защитите вашата поверителност. 24/7 поддръжка за чат на живо и до седем връзки. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanishдеблокира ctvПроведена януари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish има десетки сървъри в Монреал, Торонто и Ванкувър, което ви позволява лесно да деблокирате CTV извън Канада. Това е базирана в САЩ VPN със сървъри в 60 страни, включително САЩ, Великобритания и Австралия. Като такъв, можете да използвате IPVanish, за да отблокирате гео-ограничено съдържание от почти всяка точка на света. Тази VPN е особено добра за семейства като можете да имате до 10 едновременни връзки (много повече, отколкото повечето VPN позволяват).

Този VPN е много подходящ за стрийминг благодарение на неограничената му честотна лента. Нещо повече, IPVanish заявява, че предлага неограничен P2P трафик и никога няма да забави скоростта на връзката ви. IPVanish има строга политика срещу събиране на регистрационни файлове за връзка и активност и допълнително защитава поверителността ви с помощта на 256-битово AES криптиране, автоматично превключване на убийства и защита от теч на DNS и IPv6.

Изтеглете приложения за IPVanish за Windows, Mac, Android, iOS и Amazon Fire TV / Fire Stick. Необходима е ръчна настройка както за Linux, така и за съвместими рутери.

Професионалисти:

 • Сървъри в множество градове в Канада за гледане на CTV в чужбина
 • Мрежа от сървъри в 60 държави за деблокиране на съдържание по целия свят
 • Използвайте го, за да свържете до 10 устройства едновременно
 • Неограничена ширина на честотната лента за постоянен стрийминг без забавяне или буфериране
 • Не събира никакви регистрационни файлове за връзка или активност, защитавайки поверителността

Недостатъци:

 • Базиран в САЩ (член на съюза за разузнаване Five Eyes)
 • Сравнително кратка гаранция за връщане на парите от 7 дни

10 СИМУЛТАННИ ВРЪЗКИ: IPVanish деблокира CTV извън Канада и също работи с Netflix US. Можете да го използвате, за да свържете до 10 устройства едновременно. Добри скорости за стрийминг и поддръжка на чат на живо. Политика без критерии и криптиране. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPNдеблокира ctvПроведена януари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN е услуга без стрес, която да използвате. Въпреки че има доста малка мрежа, PrivateVPN предлага сървъри в 60 страни, включително Канада (има сървъри и в Торонто, и във Ванкувър), което го прави идеален за деблокиране на CTV в чужбина. Освен това, с отлична деблокираща способност и много висока скорост, PrivateVPN ви позволява да използвате услуги като Netflix, BBC iPlayer или Amazon Prime Video, без забавяне или буфериране.

Това е едно от най-лесните VPN за използване благодарение на простия дизайн на десктопа и мобилните приложения. Поддръжка за чат на живо се предлага, докато има и възможност за отдалечена помощ и инсталация. PrivateVPN ви позволява да свързвате до шест устройства едновременно, което ви позволява да защитете всичко от телефона си към вашия лаптоп. Тази шведска VPN услуга има политика без регистрация и предлага 256-битово AES криптиране, превключвател за убийство и защита от изтичане на DNS и IPv6.

Приложенията PrivateVPN се предлагат за Windows, Mac, Android и iOS. За Linux и рутери е необходима ръчна настройка.

Професионалисти:

 • Идеален за стрийминг благодарение на високоскоростни сървъри
 • Деблокира CTV, Netflix, BBC iPlayer и други
 • Много лесни за използване приложения за настолни и мобилни платформи
 • Функциите за защита включват криптиране и политика без регистрация

Недостатъци:

 • По-малка мрежа от приблизително 100 сървъра
 • Не предлага разширения за браузър

БЪРЗИ ВРЪЗКИ: PrivateVPN има високоскоростни сървъри за стрийминг без буфериране или забавяне. Деблокира CTV, Netflix, BBC iPlayer и други. VPN без регистрация с удобни за потребителя приложения и поддръжка за чат на живо. Свържете до шест устройства едновременно. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

6. Surfshark

SurfShark VPNдеблокира ctvПроведена януари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark предлага отлична стойност, тъй като ви позволява неограничен брой едновременни връзки. Излишно е да казвам, че този VPN е идеален за споделяне със семейството. Сървърите са налични в десетки страни, включително Канада (Монреал, Торонто и Ванкувър). Канадски IP адрес ви позволява да деблокирате CTV в чужбина, докато се свързвате с американски сървъри, деблокира харесванията на Netflix, HBO Go и Hulu.

Едно от основните предимства на Surfshark е неговата лекота на използване. Приложенията са много добре проектирани и ви позволяват да се свържете със сървър за секунди. Има и бърза и приятелска поддръжка на клиенти, достъпна 24 часа в денонощието чрез чат на живо. Това е VPN без регистрация, който не знае какво правите онлайн. Има много функции за защита, включително 256-битово AES криптиране, DNS защита от теч и превключвател за убийство. Функцията MultiHop на Surfshark ви позволява да маршрутизирате трафика през множество сървъри за допълнителен слой сигурност.

Можете да получите достъп до Surfshark чрез приложенията за Windows, Mac, Android, iOS, Android и Amazon Fire TV / Fire Stick. Предлагат се и разширения за браузър Chrome и Firefox. Ръчната настройка е необходима за Linux и рутери.

Професионалисти:

 • Гледайте CTV извън Канада с канадските сървъри на Surfshark
 • Свържете неограничен брой устройства чрез един акаунт
 • Също така деблокира харесванията на Netflix и Amazon Prime Video
 • Отлична сигурност със строга политика без регистрация и Double VPN

Недостатъци:

 • Няма най-голямата мрежа от сървъри (около 800)
 • Някои сървъри са малко бавни

СВЪРЗЕТЕ ВСИЧКИ ВАШИ УСТРОЙСТВА: Surfshark предлага неограничени едновременни връзки и сървъри в десетки страни, включително Канада. Работи добре с CTV и Netflix. Приложенията и разширенията на браузъра са много лесни за използване. 24/7 поддръжка и стриктна политика без регистрация. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

Мога ли да използвам безплатен VPN, за да гледам CTV извън Канада?

Не всички безплатни VPN предлагат сървъри в Канада. Безплатните VPN услуги, които имат канадски сървъри, може да деблокират CTV, но вероятно предлагат лоша производителност. Един често срещан проблем при безплатните VPN мрежи е, че те имат много малки сървърни мрежи, особено във връзка с големия им брой потребители. Това води до много бавен стрийминг с много буфериране и изоставане. Наистина, много безплатни VPN се включват дроселиране на лентата да опитате и да управлявате това.

Освен това ще откриете, че средният безплатен VPN е много лек за функции. Например, вероятно няма да имате няколко едновременни връзки или да предложите поддръжка на клиенти. Такива ограничения се разширяват до сигурността, където може да откриете, че вашите данни не са защитени с криптиране. Безплатна услуга обикновено прави пари чрез реклама. Безплатните VPN мрежи не са изключение. въпреки това, някои безплатни VPN дори избират да регистрират вашата дейност и да продават данните на трети лица. Като цяло безплатните VPN мрежи са значително по-ниски от най-добрите VPN мрежи за Канада.

Какво мога да гледам в телевизионната мрежа CTV?

Програмата на CTV до голяма степен се състои от популярни американски телевизионни предавания, канадски телевизионни предавания и канадски телевизионни филми. Съдържанието е достъпно при поискване, но се предлага и програмиране на живо. Ето списък на част от съдържанието, което можете да гледате по CTV:

 • Теория за Големия взрив
 • Престъпни умове
 • MasterChef Канада
 • Шоуто на Ellen DeGeneres
 • Агентите на Marvel от S.H.I.E.L.D.
 • 50 първи срещи
 • Битка: Лос Анджелис
 • Призраци 2
 • Moneyball
 • пазителите на галактиката
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − = 78

Adblock
detector