Как да гледате DirecTV Сега извън САЩ с VPN

Как да гледате DirecTV Сега извън САЩ с VPN

Ако вече сте се регистрирали в DirecTV Now извън САЩ, вероятно ще срещнете съобщение като това:

"DirecTV Now не е достъпен извън САЩ. Очакваме да ви забавляваме, когато се върнете."

За щастие VPN може да ви помогне да гледате DirecTV Now във Великобритания, Канада, Австралия или навсякъде в чужбина. Съкратено до „Виртуална частна мрежа“, VPN кодират интернет трафика на вашето устройство и го насочват през сървъри на друго място. В този случай ще искате да изберете сървър в САЩ, за да гледате DirecTV сега в чужбина. По този начин ще ви бъде предоставен IP адрес на Съединените щати, водещи уебсайтове и услуги, които да вярват, че търсите в рамките на САЩ.

Нямате търпение да прочетете целия пост? Ето кратко резюме списък на най-добрите VPN за гледане на DirecTV Сега извън САЩ:

 1. ExpressVPN Нашият номер 1 избор за DirecTV. Високоскоростна VPN услуга за стрийминг на DirecTV. Също така деблокира Netflix и Amazon Prime Video. Постоянни връзки и впечатляващ избор от приложения. Включена 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. CyberGhost Бързи сървъри за стрийминг на DirecTV сега. Осигурете едновременно до 7 устройства. Лесни за използване приложения и безопасни с криптиране и политика без регистрация.
 3. NordVPN Над 1700 сървъри в САЩ. Деблокира DirecTV сега, Netflix и др. Използвайте на до 6 устройства. Силно защитена с политика без регистрация и специални сървъри.
 4. IPVanish Базирана в САЩ VPN услуга със сървъри в 18 града в САЩ за гледане на DirecTV Now. Използва криптиране за защита на вашите данни. До 10 едновременни връзки.
 5. PrivateVPN Бърза VPN услуга за гледане на DirecTV Сега, както и Netflix. Приложения за начинаещи, до 6 едновременни връзки и високо ниво на сигурност.

Как да гледате DirecTV извън САЩ с VPN

Следвайте това стъпка по стъпка ръководство, за да гледате DirecTV извън САЩ (в Канада, Великобритания или навсякъде) с VPN.

Ето как да гледате DirecTV извън САЩ:

 1. Регистрирайте се за VPN услуга със сървъри в Съединените щати - особено препоръчваме ExpressVPN.
 2. Изтеглете подходящия VPN софтуер за вашето устройство. Всички най-добрите VPN предлагат разнообразни приложения за настолни и мобилни устройства.
 3. Изчистете кеш паметта и бисквитките на вашия браузър. Това гарантира, че DirecTV забравя вашето местоположение извън САЩ и приема американския IP адрес, предоставен от VPN.
 4. Отворете своето VPN приложение или разширение за браузър и се свържете със сървър в САЩ.
 5. Влезте в DirecTV и отидете на предпочитаното от вас съдържание, което трябва да се деблокира.

Ако имате проблеми с гледането на DirecTV Now извън САЩ, дори когато сте свързани с VPN, имаме няколко предложения. Трябва да опитате няколко сървъра в САЩ, като не забравяйте да изчиствате бисквитките си всеки път, преди да опитате DirecTV сега отново. Може да си струва да се свържете с поддръжката на вашия VPN за допълнителна помощ.

И така, как трябва да започнете да избирате VPN, за да деблокирате DirecTV сега в чужбина? Знаем, че има много VPN за избор. Ето защо ние сме избрали само VPN, които могат да предоставят следното:

 • Няколко сървъра в САЩ
 • Бързи и надеждни връзки за стрийминг на DirecTV сега
 • Защитете се с функция за криптиране и убийте превключвателя
 • Строга политика за без регистрация, за да защити вашата поверителност
 • Лесни за използване приложения за настолни и мобилни устройства
 • Поддръжка на клиенти, достъпна чрез чат на живо и имейл

Най-добрите VPN мрежи за гледане на DirecTV сега извън САЩ

Ето нашия списък с най-добрите VPN за гледане на DirecTV сега извън САЩ:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020Деблокира DirecTV сегаТестиран Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е най-добрият VPN за гледане на DirecTV извън САЩ. Това се дължи на комбинацията от скорост и сигурност. ExpressVPN има широка мрежа от над 3000 сървъра в 94 държави, включително САЩ. Изпробвахме задълбочено сървърите на ExpressVPN и открихме, че са идеални за стрийминг на филми и телевизионни предавания с висока разделителна способност. Установихме, че връзката почти никога не пада. Наистина ExpressVPN гарантира 99,9% време за изпълнение.

Това, което прави ExpressVPN да се отличава от много от своите конкуренти, е впечатляващият им набор от приложения. Освен че предлага удобни за потребителя приложения за десктоп и мобилни устройства, той разполага и с MediaStreamer, интелигентна DNS прокси услуга, която ви позволява да използвате VPN с избрани смарт телевизори и игрови конзоли. Друга причина да изберете ExpressVPN е неговата бърза и ефективна поддръжка на чат на живо, която е достъпна 24/7, което ви позволява да получите помощ за няколко секунди.

Най-добрите VPN мрежи могат да деблокират гео ограничено съдържание като DirecTV Now, като същевременно ви пазят в безопасност онлайн. ExpressVPN не е изключение. Той защитава вашите данни с 256-битово AES криптиране и осигурява защита от изтичане на DNS. ExpressVPN предлага превключвател за убийство, разделно тунелиране и политика без регистрация, така че поверителността ви е в добри ръце. Възможно е дори да се регистрирате за услугата анонимно, като използвате изхвърлящ имейл адрес и плащате в Bitcoin.

ExpressVPN има приложения за Windows, Mac, Linux, Android, iOS и рутери. Разширенията на браузъра са налични за Chrome и Firefox.

Професионалисти:

 • Бързи сървъри за последователно поточно предаване на DirecTV Now
 • Сървъри в 94 държави за деблокиране на съдържание по целия свят
 • Важни функции за защита като криптиране и политика без регистрация
 • Впечатляващ избор на лесни за използване приложения и разширения на браузъра
 • Отлично обслужване на клиенти с 24/7 поддръжка чрез чат на живо
 • Анонимна регистрация и плащане

Недостатъци:

 • Доста скъп в сравнение с други популярни VPN мрежи

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА ДИРЕКТВ: ExpressVPN е най-добрият ни избор. Предлагайки скорост и сигурност, той е идеален за стрийминг на DirecTV Now. Над 3000 сървъра в 94 страни. Широка гама от удобни за потребителя приложения, 24/7 поддръжка и отлична сигурност с криптиране. 30-дневната гаранция за връщане на парите означава, че можете да опитате безрисково.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

CyberghostДеблокира DirecTV сега тестван януари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost има нарастваща мрежа от сървъри с над 1000 в САЩ. Когато комбинирате това с предлаганите високи скорости, CyberGhost е отличен VPN за гледане на DirecTV в чужбина. Тествахме CyberGhost с широк спектър от съдържание и установихме, че предлага висококачествена производителност с малко или без престой. Струва си да се спомене, че можете да защитите до седем устройства с CyberGhost, което е повече, отколкото повечето VPN позволяват.

Ще откриете, че CyberGhost предлага различни удобни за потребителя приложения. Те са лесни за навигиране и затова са добре пригодени за тези, които използват VPN за първи път. Приложенията CyberGhost включват редица функции като такъв блокер за реклами и скенер за злонамерен софтуер. CyberGhost предлага високо ниво на сигурност с 256-битово AES криптиране и защита от изтичане на DNS и IP. Автоматичен ключ за убийство гарантира, че вашият интернет трафик е прекъснат в случай на отпадане на VPN връзката. Не на последно място, има строга политика за без регистрация.

CyberGhost предлага приложения за Windows, Android, Mac, Linux, iOS, Amazon Fire Stick и Android TV. Има и разширения за браузър за Chrome и Firefox. Рутерите изискват ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • Повече от 700 сървъра в САЩ за гледане на DirecTV Now
 • Бърза и надеждна услуга за сърфиране и стрийминг
 • Стриктната политика без регистрация запазва личната ви информация поверителна
 • Осигурете едновременно до 7 устройства
 • Удобни за потребителите приложения с много лесни за активиране функции

Недостатъци:

 • Не работи в Китай или ОАЕ

Нашият резултат:

4 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: CyberGhost има бързи и надеждни връзки за стрийминг на DirecTV сега в чужбина. Той има приложения, които са лесни за използване и позволява до 7 едновременни връзки. Характеристиките на защитата включват превключвател за убийство и политика без регистрация. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPNДеблокира DirecTV сега тестван януари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN е друг чудесен избор, ако искате VPN да деблокира DirecTV извън САЩ. Причината за това е това NordVPN има над 1700 сървъри в Съединените щати. Всъщност той има една от най-големите мрежи от сървъри на всеки VPN с повече от 5 200 в 60 страни. Това означава, че ще можете да деблокирате всички видове гео-ограничено съдържание, включително Netflix и BBC iPlayer. Още по-добре, NordVPN предлага голяма стойност, като ви позволява да свързвате до 6 устройства едновременно.

След като изпробвахме приложенията NordVPN за себе си, можем да кажем, че тази услуга е чудесна за начинаещи. Особено ни харесва, че NordVPN предлага специализирани сървъри за още по-голяма сигурност. Има сървъри, предназначени за достъп до Tor през VPN, получаване на специален IP адрес и сърфиране от страни със строга цензура. NordVPN използва 256-битово AES криптиране, осигурява защита от течове в DNS и има функция за превключване на убийствата. Нещо повече, тази услуга има строга политика за нулеви регистрации.

Приложенията NordVPN са достъпни за Windows, Mac, Android, iOS, Linux и Android TV. Предлагат се също разширения за браузър Chrome и Firefox. За рутерите е необходима ръчна настройка.

Професионалисти:

 • Над 1700 сървъра в САЩ за деблокиране на DirecTV
 • Също така деблокира Netflix, Amazon Prime Video и BBC iPlayer
 • Силна сигурност с възможност за специални сървъри
 • Свържете до 6 устройства едновременно
 • Удобни за потребителя приложения и разширения за браузър за начинаещи

Недостатъци:

 • Качеството на сървърите варира по отношение на скоростта и последователността

Нашият резултат:

4.5 извън 5

СТОЙНОСТ И ИЗПЪЛНЕНИЕ: NordVPN има над 1700 сървъри в САЩ и повече от 5000 по целия свят. Деблокира DirecTV сега, Netflix, Amazon Prime Video и други. Разполага с 24/7 поддръжка и позволява до 6 връзки. Защитава поверителността ви с криптиране и политика без регистрация. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanishДеблокира DirecTV сега тестван януари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish е базирана в САЩ VPN услуга, която е в състояние да деблокира DirecTV в чужбина. Той предлага малко над 1300 сървъра, приблизително половината от които са в Съединените щати. Базираните в САЩ сървъри на IPVanish са разпространени в около 18 града в САЩ, включително Чикаго, Лос Анджелис и Ню Йорк. IPVanish заявява, че предлага неограничена честотна лента и това е очевидно при бързите скорости, които ще изпитвате при сърфиране и поточно предаване. Известно е, че този VPN е особено лесен за използване с Kodi и Amazon Fire Stick / Fire TV.

Най-доброто от всичко, че IPVanish ви позволява да свързвате до 10 устройства едновременно (повечето VPN позволяват 3-6). Приложенията му са достатъчно лесни за използване, въпреки че се предлага поддръжка за чат на живо, ако имате нужда. IPVanish маркира всички кутии, когато става въпрос за сигурност, защита на вашите данни с 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS, превключвател за убийство и политика за нулева регистрация.

IPVanish предоставя приложения за Windows, Mac, Android, iOS и Amazon Fire TV. Ръчната настройка е необходима в случай на Linux и рутери.

Професионалисти:

 • Базирана в САЩ VPN услуга с много сървъри в САЩ
 • Лесен за използване с Kodi и Amazon Fire Stick / Fire TV
 • Защитава данните с криптиране и защитава поверителността с политика без регистрация
 • Позволява до 10 едновременни връзки

Недостатъци:

 • Няма възможност за плащане в биткойн / криптовалута
 • Бори се за деблокиране на редица поточни услуги

Нашият резултат:

4 извън 5

СЕРВЕРИ В 18 ГРАДОВЕ НА САЩ: IPVanish има много сървъри в САЩ в градове като Лос Анджелис и Ню Йорк. Неограничената честотна лента улеснява гледането на DirecTV сега. Разрешава до 10 връзки чрез един акаунт. Запазва сигурността си онлайн с превключвател за криптиране и убиване. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPNДеблокира DirecTV сега тестван януари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN е по-малка VPN услуга с около 100 сървъра. Тази услуга обаче предлага много високи скорости и ви позволява да се свържете с 10 различни градове в САЩ, включително Лас Вегас и Ню Йорк. PrivateVPN е един от най-добрите VPN мрежи, когато става дума за деблокиране на гео ограничено съдържание. Всъщност не само ви позволява да гледате DirecTV Now извън САЩ, но също така е в състояние да деблокира големи платформи като Netflix и Amazon Prime Video.

Можете да използвате тази услуга, за да защитите до шест устройства едновременно чрез един акаунт. Предлага лесни за използване приложения за настолни и мобилни устройства, този VPN е много достъпен. PrivateVPN предлага сигурност под формата на 256-битово AES криптиране, IPv6 защита от теч, Stealth режим (за използване на услугата в местата, където VPN-тата обикновено са блокирани) и Killswitch. Тази VPN услуга е със седалище в Швеция и заявява, че тя използва нулева политика за регистриране на данни.

PrivateVPN предлага приложения за настолни компютри (Windows и Mac) и мобилни (Android и iOS). Ръчната настройка е необходима за Linux и рутери.

Професионалисти:

 • Високоскоростни сървъри за поточно съдържание на DirecTV Now
 • Също така деблокира Netflix и Amazon Prime Video и други
 • Свържете до 6 устройства чрез един акаунт
 • Приложения и много лесни за начинаещи за използване

Недостатъци:

 • Сравнително малка мрежа от сървъри
 • Не предлага разширения за браузър

Нашият резултат:

4.5 извън 5

ВИСОКОСКОРОСТНО СТРЕМИРАНЕ: PrivateVPN е бърз и деблокира DirecTV сега, както и Netflix. Приложенията му са лесни за използване и ви позволяват да свържете до 6 устройства. Включва всички основни функции за защита, включително криптиране, превключвател за убийства и политика без регистрация. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

Мога ли да използвам безплатен VPN за гледане на DirecTV сега извън САЩ?

Поради съществуващите строги географски ограничения, повечето безплатни VPN просто няма да работят с DirecTV Now. Освен това не препоръчваме използването на безплатен VPN поради редица причини. По-специално, безплатните VPN мрежи са много бавни. Комбинирайте твърде малко сървъри с твърде много потребители и резултатът е ограничена честотна лента и много буфериране и изоставане! Излишно е да казвам, че това прави поточното DirecTV сега смущаващо преживяване.

Не само проблемите с производителността пораждат безплатни VPN. Що се отнася до сигурността, безплатните VPN мрежи рядко достигат необходимия стандарт. В много случаи това означава, че вашите данни не са защитени с високо ниво на криптиране. Възможно е също така, че вашият VPN няма важни функции за защита, като превключвател за убийство. Освен това някои безплатни VPN съзнателно нарушават поверителността ви, като водят регистрационни файлове и продават тези данни на трети страни.

Защо получавам грешка в местоположението на DirecTV Now?

Един проблем, който някои потребители имат, когато се опитват да гледат DirecTV сега в чужбина, е, че те искат да активират данни за местоположението на своето устройство. Проблемът е, че това може да отмени VPN връзката, като предоставя истинското ви местоположение и блокира съдържанието в резултат. В този случай може да видите съобщение, което изглежда така:

Грешка в местоположението на DirecTV Сега

"Не можахме да разберем вашето местоположение, което е необходимо за поточно предаване на тази програма. Моля, опитайте отново."

Ако това се случва с вас, може да останете без късмет. За да заобиколите такива ограничения, трябва да намерите начин да излъжете местоположението си, например с GPS приложение за подправяне. Може просто да е по-добре да намерите услуга без такива строги гео ограничения. Ако продължите напред, бъдете внимателни, тъй като GPS-измама може да има отрицателно въздействие върху други приложения.

Мога ли да използвам интелигентен DNS прокси, за да гледам DirecTV сега в чужбина?

Да, някои интелигентни DNS прокси услуги ще деблокират DirecTV, но VPN често са по-надеждни. Интелигентният DNS прокси следи DNS заявки, изпратени от вашето устройство и изпраща трафика на браузъра за тази заявка до подходящ сървър (в този случай сървър в САЩ). Едно от предимствата на интелигентния DNS прокси е, че той може да се използва на по-широк набор от устройства от VPN.

Например DirecTV Now е наличен на устройства като Roku, Apple TV и Samsung Smart TV. Повечето VPN не поддържат такива устройства, а именно там се откроява интелигентен DNS прокси. От друга страна, настройването на интелигентен DNS прокси може да бъде по-сложно. Препоръчваме MediaVtreamer на ExpressVPN, интелигентна DNS прокси услуга което ви позволява да деблокирате гео ограничено съдържание, без да криптирате вашия онлайн трафик, като сведете до минимум загубата на скорост.

Какво мога да гледам в DirecTV сега?

DirecTV предлага широка гама от съдържание от популярни кабелни канали, включително HBO, Disney и Fox. Това е достъпно както на живо, така и при поискване. Предлагат се редица различни абонаментни планове за различни ценови точки. Някои от наличните канали включват:

 • CNN
 • откритие
 • канал Дисни
 • ESPN
 • Хранителна мрежа
 • лисица
 • история
 • HBO
 • MTV
 • Nickelodeon
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 + = 58

Adblock
detector