Как да гледате костюми сезон 9 онлайн отвсякъде

Как да гледате костюми сезон 9 онлайн

Костюми сезон 9 ще излъчат на 17 юли в 9:00 EST (8:00 CT). Ако обаче се опитате да гледате костюми сезон 9, епизод 2 в мрежата на САЩ извън САЩ в момента, ще видите следното съобщение:

„За съжаление този видеоклип не е достъпен от вашето местоположение.“

Причината за това е, че съдържанието на USA Network е с географско ограничение и достъпът им може да се извършва само от САЩ. Ще ви трябва VPN, за да можете да гледате костюми сезон 9 онлайн отвсякъде.

Искате да започнете? Разгледайте нашето бързо обобщение списък на най-добрите VPN за гледане на костюми сезон 9 онлайн (покриваме по-подробно всеки VPN по-нататък в статията):

 1. ExpressVPN Нашият избор №1 за гледане на костюми! Бързи американски сървъри за гледане на костюми сезон 9 в USA Network. Деблокира Netflix US и HBO Go. 24/7 поддръжка, удобни за потребителя приложения и силна сигурност. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. CyberGhost Най-добра бюджетна опция. Стотици високоскоростни американски сървъри. Гледайте костюми в мрежата на САЩ и отблокирайте Netflix US. До седем едновременни връзки. Строга политика без регистрация.
 3. NordVPN Близо 1800 сървъра в САЩ. Работи с USA Network и Netflix. VPN без регистрация с 24/7 поддръжка за чат на живо. Свържете до шест устройства едновременно.
 4. IPVanish Базирана в САЩ VPN със сървъри в 19 града в САЩ. Позволява ви да гледате онлайн костюми сезон 9 в мрежата на САЩ. Политика без критерии и криптиране. Използвайте на до 10 устройства.
 5. PrivateVPN Идеален за стрийминг на костюми благодарение на високоскоростни сървъри в САЩ. Осигурете едновременно до шест устройства. Правила за приложенията и правила за без регистрация.
 6. Surfshark Неограничени едновременни връзки. Отблокира мрежата на САЩ, Netflix и Amazon Prime Video. VPN без регистрация с отлични приложения и разширения на браузъра.

Потребители на Netflix: Ако имате достъп до Netflix UK, Netflix Canada или друга версия на Netflix, различна от US Netflix, няма да имате достъп до костюми. Прочетете за решение.

Грешка в поточната мрежа на САЩ

Виртуална частна мрежа (VPN) е услуга, която прави вашата интернет връзка по-защитена чрез криптиране на вашите данни. Можете да го използвате, за да се свържете със сървър в друга държава (като САЩ), като получавате временен IP адрес в процеса. Вашият истински IP адрес и местоположение са скрити от уебсайтовете и услугите, които използвате, осигурявайки ви по-голяма поверителност. Свързвайки се с VPN сървър в САЩ, ще можете да гледате костюми сезон 9 онлайн от всяка точка на света.

Как да гледате костюми сезон 9 онлайн отвсякъде

Не отнема много време, за да настроите VPN Можете да започнете да гледате костюми сезон 9 епизод 1 извън САЩ за броени минути! Ето стъпка по стъпка ръководство, за да ви преведе през него. Имайте предвид, че това ръководство работи за две опции, USA Network и Netflix US. И двете изискват VPN за потребители, които не са в САЩ.

Използване на VPN за гледане на костюми сезон 9 извън САЩ

 1. Докато USA Network е безплатна, ще трябва да влезете с участващ американски телевизионен доставчик, за да гледате пълни епизоди на сезон 9. Потребителите на Netflix прескачат до стъпка втора.
 2. Регистрирайте се с един от най-добрите VPN за костюми сезон 9 - препоръчваме ExpressVPN.
 3. Изтеглете и инсталирайте подходящото приложение или разширение за браузър за вашето устройство.
 4. Отворете приложението VPN или разширението на браузъра и се свържете със сървър в САЩ.
 5. Изчистете кеша и бисквитките на браузъра си, за да гарантирате, че мрежата на САЩ или Netflix забравят истинския ви IP адрес.
 6. Отидете в USA Network или Netflix и изберете епизод от сезон 9, който трябва да бъде деблокиран.

САЩ Network TV доставчик влезте

Най-добрите VPN за гледане на костюми сезон 9 онлайн

Има какво да вземете предвид при избора на VPN. Може да искате VPN услуга, която може да деблокира Netflix или позволява няколко едновременни връзки, например. В случай че се чудите, ние избрахме най-добрите VPN за гледане на костюми сезон 9, като гарантираме, че те отговарят на следните критерии.

Критерии за избор на най-добрите VPN за гледане на костюми

 • Сървъри в САЩ за деблокиране на USA Network в чужбина
 • Деблокира каталога на Netflix US
 • Бързи скорости за стрийминг без буфериране и забавяне
 • Защита на вашите данни с криптиране и политика без регистрация
 • Поддръжка на клиенти чрез чат на живо и имейл
 • Удобни за потребителя настолни и мобилни приложения
 • Гаранция за връщане на пари, за да можете да опитате безрисково

Ето нашия списък с най-добрите VPN за гледане на костюми сезон 9 онлайн отвсякъде:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks USA NetworkTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е безопасен избор, ако искате да деблокирате съдържание, което е ограничено до САЩ. По-специално, той може да отблокира харесванията на Netflix, Amazon Prime Video и HBO Go. Освен това работи много добре с USA Network, което означава, че можете да гледате костюми сезон 9 онлайн отвсякъде. Потокът с този VPN е отличен благодарение на бързите сървъри и предлаганата неограничена честотна лента.

Това е едно от най-удобните VPN за използване, тъй като предлага добър избор от приложения, както и разширения на браузъра. Това плюс факта, че ExpressVPN позволява до пет едновременни връзки означава, че можете да защитите повечето от своите устройства. Друго предимство е това този VPN има отлична поддръжка на клиенти, която е достъпна 24 часа в денонощието чрез чат на живо и имейл.

ExpressVPN е сигурен избор, когато вземете предвид предлаганите функции за защита. По-специално има 256-битово AES криптиране и DNS, IPv6 и Web RTC защита. Има и превключвател за убийство, който предотвратява изтичането на вашите данни в случай на отпадане на VPN връзката. Също толкова важно, ExpressVPN не поддържа никакви идентификационни дневници на своите потребители. Този доставчик на VPN е със седалище на Британските Вирджински острови, като предлага повече поверителност и анонимност.

Регистрирането с ExpressVPN ви позволява достъп до приложения за следното: Windows, Mac, Linux, Android, iOS и рутери. Можете също да изтеглите разширения за браузър Chrome и Firefox.

Професионалисти:

 • Много бързи и последователни сървъри за стрийминг костюми сезон 9
 • Деблокира USA Network, Netflix, Amazon Prime Video и др
 • Защитете се с високо ниво на криптиране и ключ за убийство
 • Позволява до пет едновременни връзки
 • 24/7 поддръжка на клиенти чрез чат на живо и имейл
 • Приложения за начинаещи и разширения за браузър

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи от повечето конкурентни VPN мрежи

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ДА ГЛЕДАЙТЕ КОСТИТЕ: ExpressVPN е нашият топ избор. Бърз и надежден VPN с отлични приложения и разширения на браузъра. Отблокира мрежата на САЩ, така че можете да гледате костюми сезон 9 онлайн. Работи и с Netflix. 24/7 поддръжка и ви позволява да свържете до пет устройства. 30-дневната гаранция за връщане на парите означава, че можете да опитате безрисково.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

Cyberghostотблокира USA NetworkTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost е един от по-големите VPN мрежи на пазара днес с над 5700 сървъра, които са разположени в 90 страни по света. Той има особено голямо присъствие в Съединените щати с около 1112 сървъра. Връзките са толкова бързи, колкото и последователни и дори има някои сървъри, които са оптимизирани за стрийминг и торент. Освен за отблокиране на USA Network for Suits сезон 9, CyberGhost работи с Netflix US и BBC iPlayer.

Въпреки че това е VPN с високоскоростни връзки и силна сигурност, това е много достъпна, лесна за ползване услуга. Наличен е избор от приложения и разширения на браузъра, докато има и 24/7 поддръжка за чат на живо. Можете дори да защитите до седем от вашите устройства едновременно. CyberGhost е особено сигурна VPN поради своята строга политика за no-log. Има обаче и 256-битово AES криптиране, превключвател за автоматично убийство и защита от течове на DNS и IPv6.

Можете да използвате CyberGhost чрез приложенията за Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Android TV и Amazon Fire Stick / Fire TV. Разширенията на браузъра са налични за Chrome и Firefox. Рутерите изискват ръчна инсталация.

Професионалисти:

 • Много американски сървъри (1112) за гледане на костюми в САЩ Network
 • Бързи скорости за стрийминг (отблокиране на Netflix US) и торент
 • Много силна сигурност с криптиране и стриктна политика без регистрация
 • Защитете до седем устройства чрез един акаунт
 • Лесна за използване услуга с 24/7 поддръжка за чат на живо

Недостатъци:

 • Не работи добре в Китай

НАЙ-ДОБРАТА БЮДЖЕТНА ОПЦИЯ: CyberGhost има стотици бързи и последователни сървъри в САЩ за гледане на костюми в USA Network. Също така деблокира Netflix US. Свържете до седем устройства едновременно. 24/7 поддръжка за чат на живо и отлична сигурност с политика без регистрация и криптиране. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPNотблокира USA NetworkTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN е идеален за гледане на костюми сезон 9 в USA Network. Има почти 1800 сървъра в САЩ което прави много лесно да се намери бърз, надежден вариант за стрийминг. Всъщност тази VPN може да деблокира Netflix, Amazon Prime Video и Hulu, сред много други стрийминг услуги. Общата мрежа на NordVPN се състои от близо 5 700 сървъра в 60 държави. Като такъв, можете да го използвате за отблокиране на уебсайтове и услуги почти навсякъде.

Един единствен акаунт в NordVPN ви позволява да защитите до шест от вашите устройства едновременно. Този VPN предлага отлични приложения, както и лесни за използване разширения на браузъра. Услугата за поддръжка на клиенти е бърза и приятелска и е достъпна 24 часа в денонощието чрез чат на живо. Това е VPN със строга политика за no-log и превключвател на kill. Той също така предлага 256-битово AES криптиране и защита от течове от DNS и IPv6. Можете също така да намерите специализирани сървъри като Double VPN, които предлагат допълнителна сигурност.

NordVPN е достъпен за изтегляне за Windows, Mac, Linux, Android, iOS и Android TV. Предлагат се разширения за браузър за Chrome и Firefox. Рутерите изискват ръчна настройка.

Професионалисти:

 • 1800 американски сървъра за деблокиране на USA Network and Suits Season 9
 • Също така работи с харесванията на Netflix, Hulu и HBO Go
 • Сигурността включва стриктна политика без регистрация, която защитава вашата поверителност
 • Позволява ви да свързвате до шест устройства едновременно
 • Поддръжка на клиенти на разположение 24/7 чрез чат на живо и имейл

Недостатъци:

 • Някои сървъри могат да бъдат доста бавни

ДОБРО ВСИЧКО КРЪГЛО: NordVPN предлага отлична стойност със своите 1800 американски сървъра. Използвайте го за отблокиране на услуги като USA Network и Amazon Prime Video. Предлага 24/7 поддръжка и лесни за използване приложения и разширения на браузъра. Свържете до шест устройства. Политика без регистрация. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanishотблокира USA NetworkTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish ви позволява да стриймвате Suits сезон 9 в чужбина благодарение на многото си американски сървъри, които са разпространени в 19 града в САЩ. Това включва сървъри в Лос Анджелис и Ню Йорк. Цялата мрежа се състои от 1300 сървъра в десетки страни по света. Можете да използвате IPVanish за да отблокирате USA Network и Netflix US. Той предлага неограничена честотна лента и добри скорости за стрийминг, както и торент.

Намирането и свързването с IPVanish сървър не може да бъде по-лесно. Има опция за автоматично свързване например с най-добрия наличен сървър или търсене по държава или закъснение. Една особено отличителна черта на IPVanish е, че той позволява до 10 едновременни връзки за сметка. Освен това той има добър избор от функции за защита, включително 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и автоматичен превключвател за убийство. Вашите данни са защитени чрез тази политика за VPN без регистрация.

Приложенията за IPVanish са достъпни за Windows, Mac, Android, iOS и Amazon Fire TV / Fire Stick. Ръчната конфигурация е необходима за Linux и рутери.

Професионалисти:

 • Сървъри в 19 американски града ви позволяват да гледате костюми с лекота
 • Добри скорости с неограничена честотна лента за стрийминг
 • Позволява ви да свързвате до 10 устройства едновременно
 • Защитава вашата поверителност с нейната политика за без регистрация

Недостатъци:

 • Не е най-доброто при деблокиране на популярни стрийминг услуги
 • Не приема Bitcoin като начин на плащане

ДО 10 УСТРОЙСТВА: IPVanish е базиран в САЩ и има сървъри в 19 града в САЩ. Работи с USA Network и Netflix US. Неограничена честотна лента за стрийминг костюми сезон 9. Свържете до 10 устройства едновременно чрез един акаунт. Защита на вашите данни с криптиране. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPNотблокира USA NetworkTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN е малка, базирана в Швеция VPN услуга. Въпреки че има само около 100 сървъра по целия свят, той има сървъри в девет града на САЩ. Като такъв, можете да го използвате, за да гледате костюми сезон 9 в чужбина. Основното предимство на този VPN е неговата отлична скорост което позволява плавен поток в 1080p HD. Въпреки това, PrivateVPN е много добър в деблокиране на стрийминг услуги. Работи много добре с USA Network, Netflix, BBC iPlayer и други.

Този VPN ви позволява да се свързвате със сървъри чрез неговите настолни и мобилни приложения, които са подходящи за начинаещи. Въпреки лекотата на използване на услугата, вие все още имате възможност за поддръжка на чат на живо. Също така си струва да знаете, че можете да свържете до шест устройства едновременно - на всички са дадени уникални IP адреси. PrivateVPN защитава вашето устройство и данни с 256-битово AES криптиране и превключвател за убийство. Включена е и политика за без регистрация и защита от течове на DNS.

Изберете PrivateVPN и ще можете да изтегляте приложения за Windows, Mac, Android и iOS. Ще трябва да следвате инструкциите за ръчна настройка за Linux и съвместими рутери.

Професионалисти:

 • Много бързи сървъри за стрийминг на костюми сезон 5 в USA Network
 • Разблокирайте Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer и други
 • Настолните и мобилните приложения са лесни за използване за начинаещи VPN
 • Позволява до шест едновременни връзки на акаунт

Недостатъци:

 • Малка мрежа от 100 сървъра
 • Не предлага разширения за браузър

НЕОГРАНИЧЕН БАНДВИД: PrivateVPN е бърз VPN за стрийминг на костюми извън САЩ. Разблокиране на USA Network, Netflix, BBC iPlayer и други. Позволява ви да защитите до шест устройства. Подходящи за начинаещи настолни и мобилни приложения и поддръжка за чат на живо. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

6. Surfshark

SurfShark VPNотблокира USA NetworkTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark си струва да обмислите дали искате да споделите своя VPN със семейството. Причината за това е това тя ви позволява да свързвате неограничен брой устройства едновременно. Ще намерите около 800 сървъра в повече от 50 държави, много от които са разположени в САЩ. Тя ви позволява да деблокирате всичко от Netflix до Amazon Prime Video, докато също ви позволява да гледате костюми сезон 9 в USA Network.

Можете да предавате без забавяне и буфериране благодарение на неограничената честотна лента, предлагана от Surfshark. Тази VPN включва 24/7 поддръжка за чат на живо, както и подходящи за начинаещи приложения и разширения на браузъра. Той предлага всички основни функции за защита, включително 256-битово AES криптиране, DNS защита от теч и превключвател за убийство. Surfshark е със седалище на Британските Вирджински острови и предлага строга политика за без регистрация, която служи за защита на вашата поверителност онлайн.

Surfshark е достъпен за използване в следните операционни системи: Windows, Mac, Android, iOS и Amazon Fire TV / Fire Stick. Разширенията за браузъри също са достъпни за Chrome и Firefox. Ръчната конфигурация е необходима за Linux и рутери.

Професионалисти:

 • Свържете неограничен брой устройства едновременно
 • Гледайте костюми в USA Network и отблокирайте Netflix и Amazon Prime
 • Предоставя отлична денонощна поддръжка на клиенти чрез чат на живо
 • Много функции за защита, включително политика за без регистрация и блокиране на реклами

Недостатъци:

 • Сравнително по-малка сървърна мрежа

НЕОГРАНИЧЕНИ УСТРОЙСТВА: Surfshark ви позволява да свързвате неограничен брой устройства едновременно. Това е удобен за потребителите VPN с отлични приложения и 24/7 поддръжка за чат на живо. Работи с USA Network и Netflix. Услуга без регистрация с криптиране. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

Мога ли да използвам безплатен VPN за гледане на костюми сезон 9?

Ние открихме това много безплатни VPN не работят с USA Network и следователно не разблокирайте костюми сезон 9. Освен това повечето безплатни VPN мрежи са много бавни. Те осигуряват ограничена честотна лента и само малък брой сървъри. Тъй като толкова много потребители се опитват да използват безплатни VPN мрежи, това може да доведе до лоша производителност. По-специално, стриймингът може да бъде изпълнен с проблеми с буфериране и изоставане. Нещо повече, безплатните VPN мрежи обикновено се борят за отблокиране на харесванията на Netflix и DAZN.

Също толкова важно, колкото и лошото представяне, безплатни VPN-и също нямат сигурност. Много от тях не използват криптиране, за да пазят вашите данни, докато на някои може да липсват ключови функции, като превключвател за убийство. Безплатните VPN често правят пари, като ви спамват с неподходящи, неподходящи реклами или като регистрирате и продавате данните си за сърфиране. За разлика от тях, най-добре платените VPN мрежи са бързи, надеждни и защитават поверителността ви с криптиране и стриктна политика без регистрация.

Какво друго мога да гледам в USA Network?

USA Network предлага изобилие от оригинални програми, много от които са сценарии на драми. Той е също дом на WWE Raw и WWE Smackdown съдържание. Ето списък на някои от телевизионните предавания, които можете да гледате в мрежата на САЩ (освен костюми!):

 • Чикаго П.Д..
 • CSI
 • закон & Поръчка: SVU
 • Модерно семейство
 • Мистър Робот
 • Psych
 • Кралицата на юга
 • Редките
 • Грешникът
 • WWE Raw
 • WWE Smackdown
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − = 44

Adblock
detector