Как да гледате Love Island Germany Сезон 3 онлайн в чужбина

Как да гледате Love Island Германия сезон 3

Както и в Love Island Germany сезони 1 и 2, и Love Island сезон 3 ще бъде наличен за гледане на RTL II. Това обаче ще изисква да се регистрирате с услугата за поточно предаване на TV Now. За съжаление, RTL II и TV Now съдържанието е затворено в региона и не е достъпно извън Германия. Ако се опитате да гледате съдържание на RTL2 без VPN, ще срещнете следното съобщение за грешка:

„Този ​​видео файл не може да бъде възпроизведен.“

Грешка в потока на Love Island

За щастие можете да гледате Love Island Germany сезон 3 с помощта на VPN. Съкратено за виртуална частна мрежа, VPN ви позволява да промените своя IP адрес, като изглежда, че търсите от друга държава. Докато се свързвате със сървър в Германия, трафикът на вашето устройство се криптира и се насочва към въпросния сървър. След това ще получите немски IP адрес, който ви позволява да деблокирате Love Island Германия в чужбина.

Ще разгледаме подробно по-долу всеки от най-добрите VPN за гледане на Love Island Германия. Ето обаче кратко обобщение в случай, че ви липсва:

Най-добрите VPN за гледане на Love Island Германия сезон 3 в чужбина

 1. ExpressVPN: Бързи сървъри в Германия. Деблокира Netflix, RTL II и TV Now. 24/7 поддръжка, удобни за начинаещи приложения и силна сигурност с криптиране и превключвател за убийство.
 2. NordVPN: Сървъри в Берлин и Франкфурт за деблокиране на Love Island Германия. Над 5000 сървъра в световен мащаб. Строга политика без регистрация и 24/7 поддръжка. Позволява до 6 устройства.
 3. CyberGhost: Стотици високоскоростни сървъри в Германия за Love Island Германия сезон 3. Свържете едновременно 7 устройства. Сигурността включва стриктна политика без регистрация.
 4. IPVanish: Разблокирайте RTL II, TV Now и Netflix US. До 10 едновременни връзки. Базираната в САЩ VPN защитава вашите данни с криптиране. 24/7 поддръжка на живо.
 5. PrivateVPN: Бърз VPN за поточно немско съдържание в чужбина. Също така деблокира Netflix. Лесни за използване приложения и поддръжка на живо. Защитена политика без регистрация. Свържете до 6 устройства.
 6. Surfshark: Неограничени едновременни връзки. Деблокира повечето сайтове, включително RTL II, TV Now и Netflix. VPN без регистрация с 24/7 поддръжка и удобни за потребителя приложения.

Как да гледате Love Island Германия сезон 3

Не е нужно да губите часове в търсене на нелегален поток от Love Island Германия. Вместо това можете да гледате Love Island сезон 3 извън Германия с VPN. Ето какво трябва да направите:

 1. Регистрирайте се с един от най-добрите VPN за Love Island Германия - особено препоръчваме ExpressVPN.
 2. Намерете и изтеглете подходящото приложение или разширение за браузър за вашето устройство.
 3. Отворете приложението VPN и се свържете със сървър в Германия.
 4. Отидете на уебсайта на RTL II и изберете предпочитаното от вас съдържание. Сега тя трябва да бъде деблокирана.
 5. Ако имате някакви проблеми, препоръчваме ви да изчистите кеша и бисквитките на браузъра си. Въпреки това установихме, че това не е необходимо при нашите тестове.

В случай, че се чудите как избрахме най-добрите VPN-та за гледане на Love Island сезон 3 извън Германия, ето списък на основните функции, които всяка услуга трябваше да предложи:

Критерии за избор на най-добрите VPN за гледане на Love Island

 • Деблокира RTL II и TV сега извън Германия
 • Бързи сървъри в Германия за стрийминг на Love Island в чужбина
 • Защитени с криптиране и политика без регистрация
 • Приложения за начинаещи (и в идеалния случай разширения за браузър)
 • Поддръжка на клиенти с опции за чат и имейл на живо
 • Позволява ви да опитате безрисково с гаранция за връщане на парите
 • Може да се използва на няколко устройства едновременно

Най-добрите VPN точки за Love Island Германия сезон 3

Ето нашия списък с най-добрите VPN, които можете да използвате, за да гледате Love Island Germany сезон 3 от чужбина:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks TV NowTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е най-надеждният VPN за деблокиране на съдържание, включително Love Island Германия. Има сървъри в германските градове Дармщат, Франкфурт и Нюрнберг. Тези сървъри са бързи и последователни, което означава, че ще можете да поточно без забавяне или буфериране. Като цяло това е една от по-големите VPN мрежи на пазара. Тя има мрежа от повече от 3000 сървъра в 94 държави.

Освен RTL II и TV Now, ExpressVPN деблокира харесванията на Netflix, Amazon Prime Video и BBC iPlayer. Друго предимство на използването на тази VPN е, че е много лесен за използване с приложения за различни платформи. Има и разширения на браузъра, които правят свързването със сървър още по-лесно. ExpressVPN предлага отлична поддръжка на клиенти, с която можете да се свържете чрез чат на живо или имейл, 24/7.

Можете да сърфирате в мрежата безопасно с ExpressVPN благодарение на използването на 256-битово AES криптиране. Освен това ви защитава от течове на DNS, IPv6 и WebRTC и предлага превключвател за убийство. Този доставчик на VPN е със седалище на Британските Вирджински острови, където няма задължителни закони за запазване на данни. Независимо от това, ExpressVPN не пази идентифициращи дневници на своите потребители, така че да можете да се насладите на анонимност онлайн.

Приложенията ExpressVPN са достъпни за настолни компютри (Windows, Mac и Linux), мобилни устройства (Android и iOS) и рутери. Разширенията за браузър Chrome и Firefox също могат да се изтеглят.

Професионалисти:

 • Деблокира както RT II, ​​така и телевизия Now за гледане на Love Island в чужбина
 • Бързи и последователни сървъри за стрийминг и торент
 • Също така деблокира стрийминг услуги като Netflix и BBC iPlayer
 • Лесни за използване приложения и разширения за браузър за различни платформи
 • Поддръжка на чат на живо и имейл 24/7
 • Не поддържа никакви идентификационни дневници на своите потребители

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи от повечето конкурентни VPN мрежи

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА ЛЮБОВТА ОСТРОВА ГЕРМАНИЯ: ExpressVPN е нашият избор №1. Той предлага бързи и надеждни сървъри за стрийминг и торент. Отблокирайте нещо от TV Now до Netflix. Предлага 24/7 поддръжка и отлични удобни за потребителя приложения. Използва криптиране, за да запази вашите данни. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPNотблокира TV NowTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN е в състояние да деблокира най-популярните геоблокирани услуги благодарение на мрежата си от над 5200 сървъра в 60 страни, включително Германия. Той предлага сървъри в Берлин и Франкфурт, което го прави идеален за гледане на Love Island Германия сезон 3 в чужбина. В Германия има дори определени сървъри, които са оптимизирани за заобикаляне на интернет ограничения, както и такива, които са съвместими с трафика на Peer-to-Peer.

Можете да използвате NordVPN с RTL II, TV Now и дори Netflix и BBC iPlayer. Тази услуга ви позволява да свързвате до 6 устройства едновременно. Нещо повече, той предлага 24/7 поддръжка за чат на живо, ако имате нужда от това. Този VPN без регистрация е базиран в Панама, където не подлежи на задължителни закони за запазване на данни. NordVPN взима сериозно сигурността ви, както е видно от 256-битовото AES криптиране, DNS и IPv6 защита от теч и функция за превключване на убийствата.

Можете да получите достъп до NordVPN чрез приложенията за Windows, Mac, Linux, iOS, Android и Android TV. Разширенията на браузъра са налични за Chrome и Firefox. Рутерите изискват ръчна настройка.

Професионалисти:

 • Огромна мрежа от над 5000 сървъра в 60 държави
 • Деблокира RT II и TV Now, както и Netflix и Amazon Prime
 • Специализирани сървъри, оптимизирани за подобряване на поверителността (Double VPN)
 • Поддръжка на клиенти на разположение 24/7 чрез чат на живо и имейл
 • Стриктната политика без регистрация помага да се защити вашата поверителност

Недостатъци:

 • Някои непоследователни скорости на сървъра

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: NordVPN има над 5000 сървъра в 60 страни, включително Германия. Деблокира повечето съдържание, включително Love Island Germany на RTL II. Лесни за използване приложения и разширения на браузъра. 24/7 поддръжка за чат на живо и политика за без регистрация. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

Cyberghostотблокира TV NowTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost предлага най-много сървъри в Германия от всички VPN мрежи в този списък. Общо той има 742 сървъра в Германия към момента на писането. Те се намират в Берлин, Дюселдорф и Франкфурт. Излишно е да казвам, че това прави лесно деблокирането на Love Island Germany на RTL II и TV Now. Можете дори да използвате CyberGhost с Netflix US. Това, което отличава този VPN, са отличните му скорости за непрекъснат стрийминг, както и торент.

Възможно е да свържете до седем устройства едновременно с CyberGhost. Приложенията и разширенията на браузъра ви позволяват бързо и лесно да се свържете със сървър в Германия или в някоя от 59 страни, включително САЩ и Великобритания. Има и 24/7 поддръжка за чат на живо, ако възникнат проблеми. Що се отнася до вашата онлайн сигурност, CyberGhost ви защитава с 256-битово AES криптиране и стриктна политика за без регистрация. Има защита и от течове на DNS и IPv6 и автоматично превключвател за убийство.

Приложенията на CyberGhost се предлагат за следните платформи: Windows, Mac, Android, iOS, Android TV и Amazon Fire Stick / Fire TV. Ръчната инсталация е необходима за Linux и рутери.

Професионалисти:

 • Над 700 сървъра в Германия за гледане на Love Island сезон 3
 • Деблокира TV Now, RT II, ​​Netflix US и други
 • Много бързи сървъри за забавяне и без буфер стрийминг
 • Свържете до 7 устройства едновременно
 • Запазва вашите данни защитени с криптиране и стриктна политика за без регистрация

Недостатъци:

 • Бори се за отблокиране на някои популярни услуги за стрийминг

ВЕЛИКА СТОЙНОСТ: CyberGhost е бърза и сигурна VPN услуга. Има над 700 сървъра в Германия за гледане на Love Island сезон 3 в чужбина. Позволява ви да свързвате до 10 устройства едновременно. Предлага 24/7 поддръжка за чат на живо, докато стриктната политика без регистрация защитава вашата поверителност. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanishотблокира TV NowTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish предлага десетки сървъри във Франкфурт за гледане на Love Island Германия в чужбина. Това е VPN, който предлага добри скорости за стрийминг, дори при 1080p HD. Той успешно деблокира RTL II и TV Now, както и Netflix US. IPVanish е особено популярна опция със семействата, защото ви позволява да имате до 10 едновременни връзки - повече от повечето VPN мрежи на пазара.

Като цяло IPVanish има повече от 1300 сървъра в 60+ страни. Това е особено добър VPN за използване с Kodi, както и Amazon Fire TV и Fire Stick. Освен 24/7 поддръжка за чат на живо, можете да очаквате 256-битово AES криптиране и политика без регистрация. IPVanish предлага и автоматичен превключвател за защита и защита от течове от DNS и IPv6. Наличието на такива функции за сигурност означава, че вашата поверителност е защитена от вашия интернет доставчик, както и от снайперисти.

Можете да изтеглите IPVanish приложения за Windows, Mac, Android, iOS и Amazon Fire TV / Fire Stick. Въпреки това ще трябва да следвате инструкциите за ръчна настройка за Linux и рутери.

Професионалисти:

 • Добри скорости за поточно предаване на Love Island Германия в чужбина
 • Позволява ви да имате до 10 едновременни връзки
 • Работи добре с Kodi и Amazon Fire Stick
 • Високо защитена с криптиране и политика без регистрация

Недостатъци:

 • Не предлага разширения за браузър
 • Със седалище в САЩ - член на Five Eyes

ДО 10 УСТРОЙСТВА: IPVanish ви позволява да имате до 10 едновременни връзки. Той предлага десетки бързи сървъри в Германия за деблокиране на RTL II. Работи добре с Kodi и Amazon Fire Stick. Запазва сигурността ви онлайн с криптиране и политика без регистрация. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPNотблокира TV NowTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN може да не е най-големият доставчик на VPN в този списък, но той е известен със своите високоскоростни сървъри и способността да деблокира много географски ограничени уебсайтове и услуги. Тази VPN има приблизително 100 сървъра в 60 държави. Немските му сървъри са разположени във Франкфурт и Нюрнберг и са идеални за стрийминг на Love Island Германия сезон 3. Можете да използвате PrivateVPN с Netflix, HBO Go, BBC iPlayer и други. Неограничената честотна лента означава, че е малко вероятно да срещнете прекъсвания.

Това е особено удобна за начинаещи услуга с лесни за използване приложения за десктоп и мобилни устройства. Можете да се свържете със сървър само за секунди, докато е налична поддръжката на чат на живо, ако имате проблеми. PrivateVPN е със седалище в Швеция и използва 256-битово AES криптиране, за да защити вашата информация. Има също защита от течове на DNS и IPv6, превключвател за убийства и политика за без регистрация. Това означава, че вашата лична информация остава лична, когато използвате тази VPN.

PrivateVPN е наличен на Windows, Mac, Android и iOS. Ръчната конфигурация е необходима в случай на Linux и рутери.

Професионалисти:

 • Високоскоростни сървъри за поточно предаване на Love Island на RT II и TV Now
 • Деблокира най-популярните стрийминг услуги, включително Netflix
 • Много лесни за използване настолни и мобилни приложения
 • Защитете се с високо ниво на криптиране и политика без регистрация

Недостатъци:

 • Малка мрежа от около 100 сървъра
 • Ограничен набор от приложения (само за настолни и мобилни устройства)

ОТЛИЧНА СКОРОСТ: PrivateVPN е една от по-бързите VPN мрежи на пазара. Идеален за поточно предаване на Love Island Германия сезон 3 в чужбина. Също така деблокира Netflix. Удобни за потребителя настолни и мобилни приложения и могат да се използват на до 6 устройства. Политика без регистрация. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

6. Surfshark

SurfShark VPNотблокира TV NowTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark е интересен вариант за обмисляне, особено защото тя ви позволява да свързвате толкова устройства, колкото искате едновременно. Предлагайки около 800 сървъра в 50 държави, това е по-нов, нарастващ VPN, който работи добре с RTL II и TV Now. Освен че можете да гледате Love Island Germany, ще можете да използвате Surfshark с Netflix, BBC iPlayer и Amazon Prime Video.

Този VPN предлага добри скорости за безпроблемно стрийминг. Приложенията са много лесни за навигиране и се предлагат с редица функции. Това включва възможността да се свържете чрез няколко страни едновременно чрез Double VPN на Surfshark, предлагайки подобрена сигурност. Другите функции за защита включват стриктна политика без регистрация, 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и IPv6 и превключвател за убийство. Ще намерите и поддръжка за чат на живо, която е на разположение 24/7.

Можете да използвате Surfshark чрез приложенията за Windows, Mac, Android, iOS и Amazon Fire TV / Fire Stick. Предлагат се и разширения за браузър Chrome и Firefox. За Linux и рутери е необходима ръчна инсталация.

Професионалисти:

 • Деблокира RT II и TV Now for Love Island Германия сезон 3
 • Позволява ви да свързвате неограничен брой устройства едновременно
 • Работи с Netflix, Amazon Prime Video и BBC iPlayer
 • 24/7 чат на живо и поддръжка по имейл

Недостатъци:

 • Не най-голямата мрежа от сървъри (около 800)
 • Някои по-бавни, не толкова последователни сървъри

НЕОГРАНИЧЕНИ УСТРОЙСТВА: Surfshark ви позволява да имате толкова едновременни връзки, колкото искате. Работи добре с всичко - от TV Now до Netflix. Изключително удобен за потребителя и предлага 24/7 поддръжка за чат на живо. VPN без регистрация с ключ за криптиране и убиване. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

Мога ли да използвам безплатен VPN, за да гледам Love Island Германия сезон 3?

Установихме, че безплатните VPN мрежи са много непоследователни, когато става дума за деблокиране на RTL II и TV Now. Това означава, че няма вероятност да успеете да деблокирате Love Island Germany сезони 1, 2 или 3 с безплатен VPN. Наистина, безплатни VPN мрежи се борят за отблокиране на всякакъв вид гео-заключени уебсайтове и услуги включително Netflix, Hulu и HBO Go. Това е така, защото безплатните VPN мрежи имат много малко IP адреси, много от които бързо се блокират от уебсайтове и услуги.

Липсата на сървъри е друга проблемна област за безплатни VPN мрежи. Такива услуги виждат огромен брой потребители, което води до бавна производителност. Всъщност, някои безплатни VPN изберете да ограничите честотната си лента, което прави поточното предаване и торентите особено предизвикателно. И не на последно място, някои безплатни VPN не използват AES криптиране, за да защитят вашите данни. Други дори регистрират вашата лична информация и дейност, продавайки я на трети страни. По този начин вашата поверителност не е защитена, когато решите да използвате безплатен VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − = 66

Adblock
detector