Как да гледате на живо Световното първенство на ФИФА 2018 онлайн

Световното първенство на FIFA 2018 беше едно от най-вълнуващите на запис. Остават само два мача, финалът на Световната купа, където Франция се изправя срещу Хърватия и третото място игра между Белгия и Англия. Wобяснете как можете да предавате всеки онлайн мач на Световната купа на живо безплатно включително финалът на Световната купа, и в HD. Ще ви покажем и как да използвате виртуална частна мрежа (VPN), за да гледате от страната или чужбина, така че не е нужно да се притеснявате за регионални ограничения между вас и най-голямото спортно събитие в годината. VPN ще ви позволи да предавате на живо FIFA World Cup 2018 мачове на живо онлайн от САЩ, Великобритания, Канада, Австралия, Европа и от другаде по света.

Как да гледате на живо световната купа на Fifa 2018 онлайн

Тази статия ще обхване само официалните потоци на живо. Въпреки че несъмнено ще има неофициални потоци от Световната купа, наистина няма причина да ги използвате, тъй като има много безплатни и евтини, напълно законни начини за гледане. Когато считате, че несанкционираните потоци са склонни към внезапни отнемания и често се предлагат само в стандартна дефиниция, те стават далеч по-малко привлекателни.

FIFA World Cup 2018 на живо: използвайте VPN

Ако пътувате от родината си тази година или търсите законно достъп до някои безплатни мачове от Световната купа, имате опции чрез виртуална частна мрежа или VPN. VPN ще ви свърже със сървър в избраната от вас страна, като ви позволява да заобиколите ограниченията за географско съдържание, въведени за онлайн потоци на живо..

Препоръчваме да използвате ExpressVPN, за да гледате Световната купа 2018. Той предлага огромен избор от високоскоростни сървъри, така че можете да стриймвате без забележимо буфериране или забавяне.

ExpressVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите, която ще покрие по-голямата част от графика на Световната купа.

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА СВЕТОВНИЯ КУП 2018: ExpressVPN е нашият избор №1. С огромна сървърна мрежа, която е оптимизирана за високоскоростни връзки, тя е идеална за гледане на Световната купа. Удобни за потребителя приложения за всички операционни системи. Трудно да се победи поверителността и сигурността. Има 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да опитате безрисково.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

Как да гледате мачовете на Световното първенство 2018 на живо онлайн с VPN

  1. Изберете VPN, проектиран за HD стрийминг. Вече споменахме ExpressVPN, но две други високоефективни, евтини опции са NordVPN и CyberGhost.
  2. Регистрирайте се на уебсайта на доставчика на VPN.
  3. Изтеглете и инсталирайте VPN клиента. Уверете се, че сте избрали правилната версия за вашата операционна система.
  4. Изберете подходящ сайт за поточно предаване от списъка по-долу.
  5. Свържете се със сървър на правилното място.
  6. Посетете уебсайта за стрийминг. Вече би трябвало да можете да гледате играта.

На какъв канал е Световната купа на ФИФА?

Това събитие е световна атракция, така че не е изненада, че е обхванато от големи мрежи в почти всяка страна. По-долу ще намерите официалния оператор на Световната купа 2018 за различни региони.

Великобритания

Британски флаг - съюз жак

Във Великобритания и двете BBC и ITV споделят права за излъчване. Това означава, че всяка игра на FIFA World Cup 2018 може да бъде гледана или на BBC iPlayer или на ITV Hub. Тези услуги са безплатни за използване, въпреки че ще бъдете попитани дали имате валиден лиценз за телевизия във Великобритания. Въпреки това не съществуват мерки за проверка.

В последно време BBC се опитва да блокира възможно най-много VPN. Като такива, има само няколко доставчици, които имат възможност да деблокират iPlayer.

Всички коментари ще бъдат на английски.

САЩ

2018 световна купа за фифа онлайн american-flag-2144392_1280

FOX Sports е един от двата официални оператора в САЩ. Ако този канал е включен във вашия кабел или абонамент за Sling TV, можете да го гледате безплатно онлайн. В противен случай ще трябва да се регистрирате за FOXSoccerMatchPass на цена от $ 19,99 на месец. Това включва седемдневен пробен период и можете да отмените, ако той не отговаря на вашите очаквания.

Другият телевизионен оператор е Telemundo Deportes. Ще бъдат достъпни потоци на живо чрез NBC Sports. Все още няма пропуск за Световното първенство по футбол 2018, но това вероятно ще бъде пуснато в началото на първата игра.

FOX Sports предлага коментари на английски, докато Telemundo Deportes ще обхване игрите на испански.

Франция

Световната купа на Flag_of_France на живо онлайн

TF1 ще показва безплатно 28 от 64-те игри на Световната купа на своя уебсайт. Това включва всяка игра с участието на френския национален отбор. За да прегледат всяка игра, френските зрители могат да се регистрират в BEIN Sports Connect. Цените започват от 14 евро на месец, но препоръчваме да изберете абонамент за 15 евро, за да не бъдете заключени в едногодишен договор. Както TF1, така и beIN Sports Connect ще предоставят коментари на френски език.

Германия

Световната купа 2018 на фифа на живо онлайн германия-флаг

Както ZDF, така и ARD ще показват всяка игра безплатно в стандартна и висока разделителна способност. Ако искате да гледате в 4K, ще ви трябва абонамент за Sky Sport. Това струва € 29,99 на месец, но са налични и дневни и седмични пропуски. И трите източника съдържат немски коментар.

Португалия

Световното първенство на 2018 г. на фифа на живо онлайн Знаме на Португалия

SIC и RTP имат правата да излъчват осем мача от Световната купа в Португалия. Те ще бъдат достъпни безплатно, но за да гледате целия турнир, ще трябва да се абонирате за Sport TV. Основната услуга струва € 9,99 на месец, но можете да платите повече за отключване на 4K потоци, допълнителни канали и мултиекранна функция. Всички коментари са на португалски език.

Индия

I2018 fifa световна купа на живо онлайн флаг на ndia

SONYLIV ще показва Световното първенство през 2018 г. на своя уебсайт, както и на наземна телевизия. Трябва обаче да се абонирате, за да гледате. Пакетите започват от ₹ 99 на месец, но също така включват телевизионни предавания и филми по заявка. Телевизионните предавания ще бъдат достъпни на английски, хинди, бенгалски и малаялам, но все още няма индикации дали потоците на живо ще бъдат налични и на всички тези езици.

Австралия

2018 Световна купа на фифа на живо онлайн Австралия Световна купа 2018 Русия

SBS ще бъде най-добрият ви вариант в Австралия. SBS е безплатна, телевизионна услуга на живо, подобна на BBC по отношение на нейното функциониране. Жителите на Австралия могат да се насладят на над 20 мача на Световната купа, използвайки уебсайта на SBS World Game. Излъчванията ще бъдат достъпни с коментар на английски за австралийските спортни фенове, а тези извън Австралия също могат да се свържат в потоците, като използват квалифицирана VPN услуга.

Други места

Това събитие ще бъде достъпно за гледане в почти всяка страна. Ако не сме обхванали конкретно местоположението ви, можете да разгледате списъка с официални радиоразпръсквачи на Световната купа 2018. Превъртете надолу, докато намерите държавата си и се опитайте да намерите източник, който е безплатен или който предлага безплатна пробна версия. Трябва да обърнете внимание, че не всеки източник ще има онлайн стрийминг услуга; някои ще показват само игрите по телевизията.

Потвърдени мачове на Световната купа 2018

DayDateMatch
четвъртък 14 юни Русия срещу Саудитска Арабия
петък 15 юни Египет срещу Уругвай   
петък 15 юни Мароко срещу Иран
петък 15 юни Португалия срещу Испания
събота 16 юни Франция срещу Австралия
събота 16 юни Аржентина срещу Исландия
събота 16 юни Перу срещу Дания
неделя 17 юни Коста Рика срещу Сърбия
неделя 17 юни Германия срещу Мексико
неделя 17 юни Бразилия срещу Швейцария
понеделник 18 юни Швеция срещу Южна Корея
понеделник 18 юни Белгия срещу Панама
понеделник 18 юни Тунис срещу Англия
вторник 19 юни Колумбия срещу Япония
вторник 19 юни Полша срещу Сенегал
вторник 19 юни Русия срещу Египет
сряда 20 юни Португалия срещу Мароко
сряда 20 юни Уругвай срещу Саудитска Арабия
сряда 20 юни Иран срещу Испания
четвъртък 21 юни Дания срещу Австралия
четвъртък 21 юни Франция срещу Перу
четвъртък 21 юни Аржентина срещу Хърватия
петък 22 юни Бразилия срещу Коста Рика
петък 22 юни Нигерия срещу Исландия
петък 22 юни Сърбия срещу Швейцария
събота 23 юни Белгия срещу Тунис
събота 23 юни Южна Корея срещу Мексико
събота 23 юни Германия срещу Швеция
неделя 24 юни Англия срещу Панама
неделя 24 юни Япония срещу Сенегал
неделя 24 юни Полша срещу Колумбия
понеделник 25 юни Уругвай срещу Русия
понеделник 25 юни Саудитска Арабия срещу Египет
понеделник 25 юни Испания срещу Мароко
понеделник 25 юни Иран срещу Португалия
вторник 26 юни Дания срещу Франция
вторник 26 юни Австралия срещу Перу
вторник 26 юни Нигерия срещу Аржентина
вторник 26 юни Исландия срещу Хърватия
сряда 27 юни Южна Корея срещу Германия
сряда 27 юни Мексико срещу Швеция
сряда 27 юни Сърбия срещу Бразилия
сряда 27 юни Швейцария срещу Коста Рика
четвъртък 28 юни Япония срещу Полша
четвъртък 28 юни Сенегал срещу Колумбия
четвъртък 28 юни Англия срещу Белгия
четвъртък 28 юни Панама срещу Тунис

Можете да видите подробности за терена, както са обявени, като посетите официалната страница на графика за Световната купа.

Често задавани въпроси за Световната купа на Русия 2018

Мога ли да се регистрирам за чужди поточни услуги?

Някои услуги ви позволяват да се регистрирате отвсякъде, въпреки че може да откриете, че тяхното съдържание се променя въз основа на вашето местоположение. Други пречат на чуждестранните потребители да се регистрират, като проверяват дали техният адрес или начин на плащане е регистриран в тяхната зона на излъчване.

За съжаление, освен ако нямате виртуална кредитна карта или някой в ​​нужния регион, който е готов да помогне, няма лесен начин да се регистрирате за тези услуги. Въпреки че Световната купа се показва в повечето страни, почти сигурно ще има услуга, която можете да използвате.

Как работи Световната купа?

209 национални отбора играха през нокаут турнир през 2015 г., за да видят кой ще се класира за Световната купа. В края на квалификациите 32 отбора бяха оставени да стоят. След това те бяха разделени на осем скоби от четири екипа, наречени група A до H.

Всеки отбор вече ще играе срещу всеки друг отбор в своята група, печелейки точки за победа или теглене на игра. Най-добрите два отбора във всяка група ще преминат в друг нокаут етап, докато остане само един отбор.

Как да заложим на Световната купа

В зависимост от това в коя страна живеете, може да имате законно подаване на залозите си за кой отбор смятате, че ще спечели. И въз основа на вашите прогнози и резултати, можете да си отидете с доста малко пари в ръка.

Има редица онлайн сайтове за спортни залагания, които вече правят залози за всеки мач този сезон. Освен това можете да очаквате басейнът за финалния мач да бъде голям и интензивен.

За повече информация как да залагате на Световната купа, препоръчваме ви да разгледате нашата статия за достъп до уебсайтове за залагания и хазарт в чужбина. Ще имате достъп до всичко от Betfair до Bet365, независимо къде се намирате по света.

Comparitech не оправдава и не насърчава нарушаване на авторски права, включително стрийминг на видео от пиратски източници. Въпреки че VPN могат да скрият географски ограничения и да маскират идентичността на потребителя, моля, помислете за местните закони, жертвите и рисковете от пиратството, преди да изтегляте или предавате материали, защитени с авторски права, без разрешение.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

14 + = 17

Adblock
detector