Как да гледате Netflix España (Netflix Spain) в чужбина с VPN

netflix испания 2

Netflix Spain може да не измерва с каталозите на телевизионни предавания и филми на други държави, но това не означава, че няма скъпоценни камъни, които да бъдат намерени в испанската версия на най-голямата в света услуга за стрийминг. Netflix разширява съдържанието си на испански език, включително заглавия като Las Chicas del Cable (Cable Girls), Club de Cuervos и предстоящото оригинално шоу Elite. Можете също да намерите шепа англоезични телевизионни предавания и филми, които не се предлагат в други страни.

Потребителите на Netflix Spain могат също да се възползват от субтитри на испански език и дублиране.

Абонатите, които се опитват да гледат испанската версия на Netflix извън страната, обаче ще бъдат автоматично пренасочени към местната версия и ограничени до архива на предавания и филми в тези страни. За да получите достъп до Netflix Spain извън страната, се нуждаете от IP адрес на Испания. IP адресът е низ от числа и десетични знаци, уникални за вашето устройство, който показва вашето местоположение.

Най-добрият начин да получите испански IP адрес е да се свържете с VPN. Съкратено за виртуална частна мрежа, VPN криптира целия интернет трафик на дадено устройство и го маршрутизира през посреднически сървър на местоположение по ваше желание. Това маскира вашия реален IP адрес с този на сървъра, като ви позволява да получите достъп до съдържание, достъпно само в тази страна. В този случай ще се свържете със сървър в Испания.

За съжаление Netflix започна да блокира връзките от известни VPN сървъри още през 2016 г. Опитът да гледате шоу или филм чрез VPN в черен списък води до следното съобщение за грешка:

„Algo salió mal ... Грешка при поточно предаване. Parece que estás utilizando un desbloqueador o proxy. Desactiva cualquiera de estos servicios e inténtalo de nuevo. “

Или на английски:

„Уаупс, нещо се обърка… Грешка в потока. Изглежда използвате разблокиращо устройство или прокси. Моля, изключете някоя от тези услуги и опитайте отново. "

Сега само шепа VPN са в състояние изобщо да деблокират Netflix и още по-малко могат да заобиколят защитната стена около Netflix Spain, по-специално. Направихме тежкия лифтинг за вас и тествахме над дузина VPN.

Разглеждаме всеки от VPN-ите в този списък в дълбочина, но за тези, които нямат време да прочетат цялата статия, ето резюме на нашите най-добри снимки:

 1. NordVPN Огромна сървърна мрежа със сървъри в Испания, които са идеални за стрийминг на испански Netflix. Първокласни функции за сигурност и поверителност. Лесна за настройка и задвижване. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. PrivateVPN Не толкова голяма мрежа, но испанският сървър няма проблеми с деблокирането на Netflix при добри скорости. Функциите за поверителност и сигурност са солидни.
 3. Скрий задника ми Деблокира Netflix с един от сървърите си в Испания, но се нуждае от ръчно настройване, за да работи.

Най-добрите VPN за гледане на Netflix España

Съставихме следния списък с най-добрите VPN за Испания въз основа на следните критерии:

 • Оперира сървъри в Испания, които деблокират Netflix
 • Бързи и стабилни връзки за непрекъснати и висококачествени видео потоци
 • Отзивчиво и компетентно обслужване на клиентите
 • Силна политика за сигурност и поверителност
 • Съвместим с множество видове устройства

Имайте предвид, че тествахме тези VPN мрежи само с Netflix Spain в настолен уеб браузър. Не можем да гарантираме дали работят или не с приложението Netflix на Android, iOS и медийни конзоли.

1. NordVPN

NordVPNЯн 2020Отблокира Netflix EspañaПроведена януари 2020г

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Поне един от NordVPN на Испанските сървъри деблокират Netflix в уеб браузър. Това отне малко сървър, за да намерим правилния, но след някои проби и грешки, успяхме да предаваме Netflix Spain от чужбина. NordVPN също деблокира Netflix САЩ, Великобритания, Австралия, Бразилия, Италия, Индия, Холандия и Германия. Абонатите също могат да имат достъп до други сайтове за стрийминг с географски заключения като Hulu, BBC iPlayer и HBO Now, докато са в чужбина..

NordVPN оперира над 5100 сървъри по целия свят. Държи се на истинска нулева политика за регистрация, така че не се записва никаква информация за това какво или как се използва VPN. В приложението е вградено военно криптиране. Един единствен абонамент позволява на потребителите да свързват до шест устройства едновременно.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Оперира 39 сървъра в Испания, няма проблеми с деблокирането на Netflix Spain от чужбина
 • Бюджетен доставчик с бързи и надеждни сървъри за HD стрийминг
 • Обслужване на клиенти на разположение чрез 24/7 чат на живо
 • Силно криптиране и никакви регистрационни файлове не осигуряват максимална сигурност и поверителност
 • Лесни за използване приложения за всички основни платформи

Недостатъци:

 • Приложението за десктоп отнема известно свикване

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА Netflix España: NordVPN е най-добрият ни избор. Топ изпълнител за стрийминг и торент. Силни функции за поверителност и сигурност и позволяват да се използват до 6 устройства едновременно от един акаунт. Трудно за побеждаване. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите, за да можете да ги изпробвате безрисково.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

2. ЧастенVPN

PrivateVPNДеблокира Netflix EspañaTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN е по-малък и по-млад от повечето от колегите си, но постоянно успява да оглави ветераните, когато става дума за деблокиране на Netflix. Свързването към сървъра на Испания и поточното предаване на Netflix отне минимални усилия и работи безпроблемно. Скоростите също са чудесни, така че можете да предавате непрекъснато и с високо качество. PrivateVPN също деблокира Netflix САЩ, Италия, Франция и Бразилия, според последните ни тестове.

И не просто умеят да деблокират Netflix. PrivateVPN пакетира политика без регистрация, криптиране на най-високо ниво, превключвател за убийство и защита от течове на DNS в своите приложения. Можете да свържете до пет устройства едновременно само за един акаунт.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Оперира бързи и надеждни сървъри в Мадрид, чудесно за HD стрийминг на испански Netflix
 • Деблокира почти цялото гео-ограничено поточно съдържание, което сме тествали
 • Силни функции за сигурност и поверителност и прилична скорост
 • Използвайте до шест устройства едновременно

Недостатъци:

 • Чатът на живо не е денонощен
 • По-нова мрежа, която все още расте, толкова по-малко сървъри да избирате

ВЕЛИКИ СКОРОСТИ: PrivateVPN е добър семеен избор. Скоростите бяха изненадващо добри в този край на пазара. Може да има повече сървъри и да няма 24/7 поддръжка. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

3. Скрий задника ми

Скриване на моя задник VPNДеблокира Netflix EspañaTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.HideMyAss.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Скрий задника ми деблокира Netflix Spain, използвайки едно от двете му места в страната. Обърнете внимание, че трябваше да деактивираме IPv6 на компютъра си с Windows 10, за да го накараме да работи; вижте видеото по-долу за инструкции как да направите това. Освен това успяхме да деблокираме испанския Netflix от чужбина с приложението Android. HMA е един от най-бързите VPN, така че не трябва да имате проблеми с буферирането. HMA също деблокира Netflix в САЩ и Великобритания, както и няколко други стрийминг услуги, включително BBC iPlayer и Hulu.

Освен отблокирането, HMA пакетира силно криптиране, огромен набор от сървъри и местоположения, защита от течове на DNS и специфичен превключвател за убиване. Поддръжка за чат на живо е налице, ако срещнете проблеми.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android. Можете да свържете до пет устройства наведнъж в един план.

Професионалисти:

 • Осигурява достъп до Netflix Spain от чужбина
 • Сървърите са достатъчно бързи за стрийминг без буфериране
 • Солидни функции за сигурност и съображения за поверителност

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи от някои съперници
 • Някои проблеми, свързани с регистрирането на данни
 • Няма възможност за плащане чрез криптовалути

Потребителски приложения: HideMyAss! се справя добре с Netflix и има страхотни функции за защита, но не съответства на други доставчици за поверителност. Малко скъпо. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния отзив за Скриване на задника ми.

Мога ли да използвам безплатен VPN, за да гледам Netflix Spain

Намирането на безплатна VPN услуга, която може да деблокира Netflix Spain, е много невероятно. Безплатните VPN просто нямат ресурси за борба с войната на прокси сървърите на Netflix и повечето са се отказали.

Обикновено препоръчваме на нашите читатели да се пазят от безплатните VPN. VPN мрежите струват пари за работа, а безплатните са склонни да печелят чрез жертва на личния живот на потребителите. Те могат да наблюдават вашата активност, да вмъкват реклами в уеб страници и / или да инжектират проследяващи бисквитки във вашия браузър. Всичко това е лошо за вашата поверителност. Твърде често сенчестите VPN приложения също са отговорни за разпространението на злонамерен софтуер.

Няколко безопасни и частни безплатни VPN услуги са склонни да имат строги ограничения на данни или ограничават честотната лента, което означава видео с ниско качество и много буфериране. Изборът на сървър също е много по-ограничен.

Ако искате да деблокирате Netflix в която и да е държава, ще искате платен доставчик.

VPN мрежи, които не работят с Netflix Spain

Следните VPN не деблокират Netflix Spain, определено или чрез нашето тестване, или от собственото им признание:

 • ExpressVPN
 • Zenmate
 • PureVPN
 • Щит за гореща точка
 • LiquidVPN
 • Здравей
 • SaferVPN
 • VyprVPN
 • IPVanish
 • CyberGhost
 • Tunnelbear
 • CactusVPN
 • Частен достъп до Интернет (PIA)
 • Buffered
 • Keenow

Имайте предвид, че по-голямата част от VPN-ите изобщо не деблокират Netflix в никоя държава. Това са само няколко, които тествахме или може да се окажат в резултатите на Google.

Все още получавате прокси грешка в Netflix? Опитайте тази

Ако сте се абонирали за един от VPN, препоръчани в тази статия, но все пак получавате грешка в прокси сървъра на Netflix, когато се опитвате да гледате видео, опитайте следните стъпки:

 1. Ако сте влезли в някакви акаунти в Google, включително този в браузъра Chrome, излезте от тях. Google кешира IP адреси, които могат да разкрият действителното ви местоположение.
 2. Деактивирайте GPS и всякакви други услуги за локация на вашия компютър, смартфон или браузър. Ако сте дали разрешение на Netflix да вижда местоположението ви в миналото, ще трябва да изключите това в настройките на браузъра си.
 3. Изчистете файловете с бисквитки, кеш и темп файлове на вашия браузър. Научете как да изчистите кеша си тук и как да изчистите бисквитките си тук.
 4. Деактивиране на IPv6. Това е особено полезно за потребителите на Windows 10. Можете да изключите IPv6 в Wifi Properties. Може да се наложи да рестартирате устройството си след това.
 5. Измийте DNS кеша си. В Windows стартирайте командния ред в режим администратор и въведете ipconfig / flushdns
 6. Променете часовата зона на устройството си в страната, в която се опитвате да получите достъп до Netflix. Испания има два часови пояса: UTC + 0 и UTC + 1.
 7. Ако сте свързани с wifi мрежа и имате достъп до рутера, преименувайте wifi мрежата (SSID). Добавете „_nomap“ в края (без кавички). Например: „comparitech_nomap“. Това ще изключи вашата wifi мрежа от геолокационните услуги на Google. Ще трябва да свържете отново устройството си с новата мрежа, за да възстановите достъпа до интернет.
 8. Прекъснете връзката и свържете отново с избраното местоположение на сървъра, за да получите нов IP адрес.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

73 + = 75

Adblock
detector