Как да гледате Netflix с VPN (отвсякъде)

Как да гледате Netflix с VPN


Netflix е една от най-популярните стрийминг услуги в света и е достъпна от почти всяка страна. Местоположението ви обаче определя кои телевизионни предавания и филми можете да гледате, а в някои страни изборът е много ограничен. Като такъв, можете да помислите за промяна на местоположението си в Netflix, за да получите достъп до по-широк кръг от заглавия. Не всички VPN мрежи могат да деблокират Netflix, обаче и ще доведе до появата на следната грешка:

"Изглежда използвате разблокиращо устройство или прокси. Моля, изключете някоя от тези услуги и опитайте отново."

С правилната VPN, използването на Netflix в чужбина процес е изключително просто. Когато се свържете с VPN, получавате нов, специфичен за региона IP адрес от държавата, в която е избран сървърът ви. Netflix разчита на IP адреса на потребителя, за да определи местоположението му, което означава, от гледна точка на него, няма разлика между потребител, който действително е в дадена държава, и човек, използващ VPN, за да излъже местоположението им от чужбина.

Това са най-добрите VPN за гледане на Netflix навсякъде:

 1. ExpressVPN Нашият първи избор за деблокиране на различни библиотеки на Netflix! Бързи сървъри Netflix, Hulu, Amazon Prime TV и др. 3 000+ сървъра в 94 страни. Защита на вашите данни с криптиране. 24/7 поддръжка. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. CyberGhost Страхотен вариант на бюджет. Бързи сървъри за стрийминг на Netflix САЩ, Великобритания и др. Позволява ви да свързвате до седем устройства едновременно. VPN без регистрация с криптиране.
 3. NordVPN Деблокира Netflix. Свържете до шест устройства. 24/7 поддръжка и стриктна политика без регистрация.
 4. PrivateVPN Много бързи скорости за стрийминг и торент. Също така деблокира Netflix. Приложения за начинаещи и до шест връзки.
 5. Surfshark Неограничени едновременни връзки. 24/7 поддръжка на живо и удобни за потребителя приложения и разширения за браузър.
 6. Щит за гореща точка Тази услуга деблокира няколко библиотеки на Netflix. Фокусирана върху сигурността, с удобни за потребителя приложения и постоянно високи скорости.

Как да използвате Netflix с VPN

Лесно е да заобиколите регионалните ограничения с VPN. Просто следвайте тези стъпки, за да гледате Netflix с VPN:

 1. Първо, регистрирайте се за подходящ VPN (препоръчваме ExpressVPN).
 2. След това изтеглете и инсталирайте приложението, като не забравяйте да получите правилната версия за вашето устройство.
 3. Решете коя държава е библиотеката на Netflix, която искате да използвате и се свържете с един от сървърите на вашата VPN в тази държава. Например, ще ви е необходим американски сървър, за да деблокирате Netflix US.
 4. Отидете на уебсайта на Netflix и опитайте да възпроизведете видео. Той трябва да се зареди веднага, но ако не, често можете да отстраните този проблем, като изчистите кеша и бисквитките на браузъра си, след което опреснете страницата.

КАК ДА ПОЛУЧИТЕ ПЛАЩАНЕ VPN БЕЗПЛАТНО: Търсите само краткосрочно VPN покритие? 30-дневната гаранция за връщане на пари на ExpressVPN означава, че можете да го използвате безрисково, докато сте на почивка. Ще трябва да платите предварително, но можете да отмените във всеки един момент, за да получите пълно възстановяване, без зададени въпроси.

Избор на правилния VPN за стрийминг на Netflix

Огромният брой на конкуриращи се VPN затруднява избора само на един. Освен това Netflix периодично подобрява мерките си за откриване на VPN и в резултат на това много VPN се борят за надеждното си отблокиране от чужбина. Имайки предвид тези фактори, решихме да разгледаме само услуги, отговарящи на всички критерии по-долу:

 • Може последователно да деблокира няколко регионални библиотеки на Netflix
 • Осигурява надеждни, високоскоростни връзки
 • Предлага ефективно неразбираемо криптиране и селекция от други функции за защита
 • Не регистрира информация, която би могла да ви идентифицира
 • Има приложения за широк спектър от популярни операционни системи и устройства
 • Предлага бърза и знаеща поддръжка на клиенти

Най-добрите VPN мрежи за гледане на Netflix

По-долу ще намерите нашия списък с най-добрите VPN мрежи за поточно предаване на любимата ви версия на страницата на Netflix от всяко място:

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯн 2020Отблокира NetflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN предлага достъп до мрежа от повече от 3000 високоскоростни сървъри в 94 държави. Той е достатъчно бърз за безупречно HD (и 4K) поточно предаване и още по-добре, предлага изключителна способност за деблокиране. За доказателство не търсете повече от Netflix: ExpressVPN деблокира повече от дузина библиотеки, с които сме го тествали, включително тези за САЩ, Великобритания, Япония и Австралия.

Този VPN пази вашите дейности скрити от любопитни очи, използвайки 256-битово криптиране, защита от течове на DNS и IPv6 и превключвател за убийство (в настолните му приложения), който автоматично спира целия трафик, ако неочаквано прекъснете връзката с VPN. ExpressVPN не регистрира лична информация и приема биткойн плащания, което означава, че можете да се регистрирате и използвате услугата анонимно. Нужда от помощ? Можете да достигнете до поддръжка на клиенти 24/7 чрез чат на живо.

ExpressVPN предлага приложения за Windows, MacOS, Linux, Android и iOS. Има дори персонализиран фърмуер, който улеснява инсталирането и използването на ExpressVPN на вашия рутер.

Професионалисти:

 • Деблокира множество библиотеки на Netflix
 • Висока скорост и голяма сървърна мрежа
 • Силни функции за сигурност
 • Приема биткойн
 • Компетентен 24/7 чат на живо

Недостатъци:

 • Максимум три едновременни връзки

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА NETFLIX: ExpressVPN е първият ни избор за Netflix. Това е бърз VPN, съобразен с поверителността, който взима сериозно сигурността ви. Най-доброто от всичко е, че ExpressVPN включва 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че опитването му е безрисково.

Прочетете пълния ни преглед на Express VPN тук.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

CyberghostДеблокира NetflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost е лесен за използване, но мощен VPN, създаден с поточно съзнание. Той има повече от 5 700 високоскоростни сървъри, разпространени в 89 страни, и потребителите могат да видят текущото зареждане на всяка от тях, както и поточната услуга, която е предназначена да деблокира. Докато много VPN се борят с Netflix, CyberGhost няма такива проблеми и предоставя достъп до много от библиотеките, с които сме го тествали.

Тази услуга се предлага с няколко усъвършенствани функции за защита, включително 256-битово криптиране, превключвател за убийство (във всяка версия), рекламен блокер, скенер за злонамерен софтуер и защита срещу течове на DNS и IPv6. още, CyberGhost не регистрира никаква лична информация, така че няма нужда да се притеснявате, че дейностите ви ще бъдат проследени към вас. Чатът на живо е достъпен 24/7 в случай, че се сблъскате с някакви проблеми.

Приложенията CyberGhost са достъпни за устройства с Windows, MacOS, Android и iOS. Може да се инсталира и ръчно на избрани безжични рутери.

Професионалисти:

 • Бързи, надеждни връзки
 • Предварително конфигурирана защита
 • Страхотно за деблокиране на Netflix

Недостатъци:

 • Не работи в Китай или ОАЕ

Нашият резултат:

4 извън 5

МОЩЕН БЮДЖЕТ VPN: CyberGhost улеснява безопасното гледане на Netflix, където и да сте, благодарение на високите му скорости, първата потребителска политика за поверителност и всеобхватната сигурност. Той дори идва с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPNДеблокира NetflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN на мрежата е най-голямата от всички големи VPN, с повече от 5000 сървъра в 62 държави. Това обаче не е всичко, което може да предложи: той е също много бърз и способен да деблокира няколко различни библиотеки на Netflix. Основно предимство на тази услуга е, че имате достъп до Netflix с всеки сървър, тъй като ако се опитате да използвате версия, която NordVPN не може да деблокира, просто ще бъдете пренасочени към сайта на Netflix в САЩ.

Този VPN ви защитава, като използвате комбинация от 256-битово криптиране, персонализиран превключвател за убийство (на всички платформи освен Android) и защита срещу пренасочване на пристанища, IPv6, DNS и WebRTC. Има и автоматично сканиране на злонамерен софтуер и блокиране на реклами, плюс функции за мулти-хоп и Tor над VPN. NordVPN има стриктна политика без регистрация но можете да плащате с Bitcoin, ако искате малко повече анонимност. Ако имате нужда от помощ, можете да се свържете с клиентите 24/7 чрез чат на живо.

NordVPN има приложения за Linux, MacOS, Windows, iOS и Android. За избрани мрежови рутери е необходима ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • Персонализираща се сигурност
 • Политика без регистрация
 • Много бързи скорости
 • Огромна сървърна мрежа

Недостатъци:

 • Времето за връзка със сървъра е малко по-дълго

Нашият резултат:

4.5 извън 5

СИЛЕН ВСИЧКИ КРЪГ: NordVPN предлага огромна степен на свобода, когато става въпрос за стрийминг. Той е бърз, включва множество усъвършенствани функции за защита, лесно деблокира Netflix и не съхранява регистрации. NordVPN предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите с всички планове.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. ЧастенVPN

PrivateVPNДеблокира NetflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN може да има по-малка мрежа от повечето си конкуренти (88 сървъра в 57 страни), но е идеален за гледане на Netflix в чужбина. PrivateVPN не само предлага много по-бързи скорости от много от своите конкуренти, но и деблокира по-голям набор от съдържание. Всъщност, то деблокира повечето от регионите на Netflix, с които сме го тествали, включително библиотеки за САЩ, Великобритания, Канада, Австралия и Япония. Освен това, с разрешени шест едновременни връзки, можете да предавате свободно вкъщи и в движение.

Тази услуга използва 256-битово криптиране, защита срещу IPv6, WebRTC и DNS течове и превключвател за убийство (в приложението му за Windows), за да запази личните ви дейности по всяко време. Въпреки че можете да се регистрирате почти напълно анонимно, като плащате с Bitcoin, PrivateVPN изобщо не поддържа никакви регистрационни файлове и като такива, вашите дейности не могат да бъдат проследени до вас. Услугата му за поддръжка на чат на живо е достъпна 22 часа на ден (офлайн е от 1-3PM PST) и персоналът може дистанционно да конфигурира софтуера за вас, ако искате.

Приложенията PrivateVPN са налични за Windows, Android, MacOS и iOS. Тази услуга може да бъде инсталирана ръчно в Linux системи и да изберете интернет рутери.

Професионалисти:

 • Деблокира повече от 20 каталога на Netflix
 • По-високи от средните скорости
 • Силен фокус върху поверителността и сигурността

Недостатъци:

 • По-малко сървъри от повечето
 • Чатът на живо не е 24/7

Нашият резултат:

4.5 извън 5

БЪРЗО И ВЕРСАТИЛНО: PrivateVPN е много бърз, отблокира повече Netflix библиотеки от повечето, не съхранява регистрации и включва силни защитни функции. Включена е 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

5. Surfshark

SurfShark VPNДеблокира NetflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark има около 500 сървъра, разпространени в 50 страни и е достатъчно бърз за безупречен HD стрийминг. Освен това може да деблокира множество библиотеки на Netflix, включително тези на САЩ, Великобритания, Япония и Индия. Освен това, Surfshark има едно основно предимство пред своите съперници: няма ограничение за броя устройства, които можете да свържете по едно време.

256-битовото криптиране е активирано по подразбиране и тази услуга предлага превключвател за убийство, защита от изтичане на DNS и IPv6, автоматично блокиране на реклами и сканиране на зловреден софтуер, разделяне на тунели, двойна VPN функционалност и възможност за обсебване на вашия трафик. Surfshark не записва данни, които биха могли да ви идентифицират. 24/7 чат на живо е на разположение в случай на проблеми.

Surfshark предлага приложения за Windows, MacOS, Android, iOS и Amazon Fire TV. Тя работи на базирани на Linux системи и избрани рутери, но трябва да бъде конфигурирана ръчно.

Професионалисти:

 • Изобилие от разширени опции за сигурност
 • Работи добре с Netflix
 • Декларация фокусирана

Недостатъци:

 • Малък размер на мрежата
 • Някои бавни скорости

Нашият резултат:

4 извън 5

БЕЗОПАСНО БЕЗОПАСНО: Surfshark е надежден VPN, който може да деблокира множество библиотеки на Netflix и поставя основен акцент върху вашата сигурност и поверителност. Още по-добре, тя идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

6. Щит за гореща точка

Щит за гореща точкадеблокира netflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид

Уеб сайт: www.Hotspotshield.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

Щит за гореща точка предлага достъп до повече от 3000 сървъра в 70+ страни.Този VPN не само деблокира Netflix US и UK (сред другите библиотеки), той е достатъчно бърз, че можете да гледате без забележимо изоставане или буфериране. Всеки сървър деблокира Netflix, въпреки че ако се опитате да получите достъп до библиотека, VPN не може да деблокира, ще бъдете пренасочени към Netflix US.

Тази услуга използва 256-битово криптиране, защита от течове на DNS и IPv6 и превключвател за убийство, за да запази трафика си частен по всяко време. Нещо повече, потребителите могат да позволят на някои уебсайтове да заобиколят VPN, което ви позволява да използвате локални стрийминг услуги, без да се налага да прекъсвате връзката. Hotspot Shield не съхранява идентифицируеми данни, след като сесията ви приключи. Ако имате нужда от помощ, можете да се свържете с поддръжката на клиентите 24/7 през чата на живо.

Hotspot Shield предлага приложения за Android, iOS, Windows и MacOS.

Професионалисти:

 • Деблокира Netflix и подобни услуги
 • Бързи, надеждни връзки
 • Силна за сигурност

Недостатъци:

 • Не работи с Linux
 • Минали проблеми с поверителността

ГЛЕДАЙТЕ ВАШИТЕ ФАВОРИТНИ ПОСЛЕДИ В чужбина: Hotspot Shield деблокира някои от най-популярните библиотеки на Netflix, но също така предлага висока скорост и поставя основен акцент върху вашата сигурност и поверителност. Включена е 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Hotspot Shield.

Купон за Hotspot Shield Специална сделка - спестете 75% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТАДостъпката се прилага автоматично

Мога ли да деблокирам Netflix с безплатен VPN?

Въпреки че може да се изкушите да използвате безплатен VPN, съветваме да не го правите, по няколко причини. Първо, има ефективност: безплатните VPN мрежи обикновено нямат достатъчно сървъри, за да се погрижат за всички свои потребители. Това причинява почти постоянно забавяне на мрежата, което едва ли е идеално за HD стрийминг. Освен това Netflix е инвестирал значителни ресурси за блокиране на VPN, така че по всяка вероятност няма да можете да гледате нищо на първо място.

VPN мрежите имат високи текущи разходи, независимо дали са безплатни или не. Като такива, безплатните услуги намират начини да генерират доходи, без да фактурират потребителя предварително. Безплатните VPN често ще имат големи натрапчиви реклами, които могат да бъдат премахнати само срещу месечна такса. Други правят пари, като съхраняват проследяващи бисквитки на вашето устройство, позволявайки на доставчика на VPN да наблюдава вашите дейности и да създаде потребителски профил, който по-късно може да бъде продаден на рекламодатели без ваше знание.

И накрая, безплатните VPN мрежи не са най-надеждните услуги. Всъщност видяхме основен играч в това пространство да продава потребителска честотна лента, за да помогне за стартиране на ботнет. Освен това, неотдавнашно проучване на над 280 безплатни за употреба VPN установи, че 18% никога не са използвали какъвто и да е вид криптиране, 66% изтекла информация през DNS и почти 40% съдържат зловреден софтуер. За да сте в безопасност онлайн, препоръчваме вместо това да използвате реномиран VPN доставчик с първоначална политика за поверителност на клиента.

Какво трябва да направя, ако все още нямам достъп до Netflix?

Така че сте се свързали с един от сървърите на своя VPN, опитате да получите достъп до версията на Netflix на друга държава и получихте грешка Изглежда използвате разблокиращо устройство или прокси. Моля, изключете някоя от тези услуги и опитайте отново.„Има няколко различни причини, поради които това може да се случи, и по-долу ще обясним какво можете да направите, за да отстраните проблема.

 1. Започнете, като изчистите кеша и бисквитките на браузъра си. Някои геоблокирани сайтове съхраняват бисквитка на вашето устройство, ако се опитате да получите достъп до тях без VPN. Тази бисквитка просто казва на сайта да не ви позволява да влезете, но като го изчистите и опитате отново, може да отстраните проблема.
 2. Опитайте да затворите браузъра си и да се свържете отново с VPN. Може да използвате IP адрес, който Netflix има в черен списък и като се свържете отново, имате шанс да осигурите друг.
 3. Опитайте да попитате вашия доставчик на VPN кой сървър да използва. Понякога, когато Netflix подобрява мерките си за откриване на VPN, отнема време на VPN компаниите да наваксат. Въпреки това обикновено има поне един работещ сървър в зоните с висок трафик.

Кой регион на Netflix предлага най-много съдържание?

Netflix няма публично достъпна разбивка за отделните страни на достъпното си съдържание, така че ние разчитаме на трети страни, за да разберем какво точно се предлага по целия свят. Според Finder, в момента САЩ разполагат с най-голямата библиотека на Netflix, с общо 5 852 заглавия (4 091 филма и 1761 телевизионни предавания). Netflix Japan обаче е на второ място, с 5634 заглавия (4 326 филма и 1 308 телевизионни предавания).

Има обаче огромни различия по отношение на размера на каталога от една държава в друга. Например, Netflix Iran има малко над 2300 заглавия общо. Обикновено това е така, защото Netflix има само правото да показва заглавия в определени страни, но местните закони също имат роля. Например Саудитска Арабия има закони против предаването на „материал, засягащ обществения ред, религиозните ценности, обществения морал и неприкосновеността на личния живот“, а наскоро използва това, за да блокира пускането на шоу, което представя престолонаследника в негативна светлина.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

47 + = 50