Как да гледате Netflix САЩ или Великобритания от Ирландия през 2020 г.

netflix ирландия uk ни


Съкратено за виртуална частна мрежа, VPN криптира вашата интернет връзка и я насочва през сървър-посредник на друго място. Свързвайки се към VPN сървър във Великобритания или САЩ, можете да получите достъп до пълните каталози на Netflix на тези страни.

Не само всеки VPN ще деблокира Netflix САЩ и Великобритания. Netflix активно блокира връзките от известни VPN сървъри. Само шепа доставчици могат успешно и надеждно да заобиколят черния списък на Netflix и ви предоставя достъп до библиотеката с видеоклипове на друга държава.

Тази публикация обхваща много подробности за всеки от VPN-ите, съставили този списък, но ако не сте имали време да прочетете цялата работа, ето нашите най-добри селекции:

 1. ExpressVPN Нашият първи избор! Извършва кратка работа по деблокирането на библиотеките във Великобритания и САЩ Netflix. Супер бързите сървъри създават чудесно поточно изживяване отвсякъде. Включва 30-дневна гаранция за връщане на пари при нови регистрации.
 2. CyberGhost Най-добрият избор на бюджет. Универсален VPN, предлагащ добра цена / качество, бързи сървъри и 45-дневна гаранция за връщане на парите.
 3. NordVPN Мащабна глобална мрежа от сървъри, включително доста от Великобритания и САЩ, които деблокират Netflix. Достойни скорости и силна сигурност.
 4. PrivateVPN Бързата мрежа деблокира почти всички регионални библиотеки на Netflix. Сигурен и личен, както подсказва името.
 5. Скрий задника ми Възможностите на Netflix помогнаха за съставянето на този списък, но ако се нуждаете от поверителност за изтегляния или за изтегляне на файлове, потърсете другаде.
 6. SaferVPN Деблокира САЩ и Великобритания Netflix, заедно с много други популярни стрийминг услуги. Чудесен за начинаещи, но липсва някои разширени функции.

Критерии за избор на VPN за САЩ и Великобритания Netflix

Избрахме нашия списък с най-добрите VPN за Ирландия за деблокиране на Netflix САЩ или Великобритания въз основа на следните критерии:

 • Може да деблокира Netflix САЩ и / или Великобритания, както и други стрийминг услуги
 • Предлага бързи и надеждни скорости за висококачествено и непрекъснато поточно предаване
 • Използва силна сигурност и не пази журнали
 • Осигурява бърза, компетентна поддръжка на клиенти
 • Предлага гаранция за връщане на парите

Най-добрите VPN за Ирландия да деблокират Netflix САЩ и Великобритания

Ето нашия списък с най-добрите VPN за Netflix за Ирландия:

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г. Деблокира САЩ & Великобритания NetflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN надеждно деблокира както версиите на Netflix в САЩ и Великобритания от всяка точка на света, така и Netflix Canada, Amazon Prime Video, HBO, Sky Go и BBC iPlayer. За да разберете кои сървъри могат да деблокират Netflix от чужбина, отидете на уебсайта и започнете бърз чат с 24/7 поддръжка на живо. Те ще ви кажат към кой сървър да се свържете и ще ви предоставят допълнително отстраняване на неизправности, ако се задържите.

Ако имате устройство, което не поддържа VPN, като например конзола за игри, Apple TV, Chromecast или Roku, ExpressVPN все още ви покрива. Ако просто искате да отблокирате гео-заключен стрийминг сайт, можете да използвате MediaStreamer интелигентна DNS услуга, DNS прокси, включен във всеки абонамент за ExpressVPN. Това работи на устройства, които ви позволяват да промените настройките на DNS, но не поддържат първоначално VPN. алтернативно, ExpressVPN прави собствен фърмуер за рутер че можете да инсталирате себе си или да купите предварително инсталиран на wifi рутер. Това ви дава възможност да свържете всички устройства в дома си към една Wi-мрежа, защитена с VPN.

ExpressVPN използва най-напредналата сигурност в играта с 256-битово криптиране, перфектна секретност напред, защита от теч и превключвател за убийство. Той не запазва идентификационни регистрационни файлове и е сред най-бързите VPN, които сме тествали.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, Fire TV и някои wifi рутери.

Професионалисти:

 • Деблокира разнообразно съдържание, включително САЩ & UK Netflix библиотеки
 • Скоростта на сървъра е чудесна за HD стрийминг и бързо изтегляне
 • Функциите за криптиране, сигурност и поверителност на първо ниво са по подразбиране
 • Лесни за използване приложения за повечето платформи
 • 24/7 поддръжка на клиенти в чат на живо

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи от другите услуги

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА НАС & UK Netflix в Ирландия: ExpressVPN е нашият най-добър избор. Бързо става фаворит за потребителите на Netflix с огромната си мрежа от сървъри, която е добре настроена за високоскоростни връзки. Удобни за потребителя приложения за всички операционни системи. Работи добре с всички основни стрийминг услуги, включително Netflix, Amazon Prime, BBC iPlayer и SkyGo. Трудно да се победи поверителността и сигурността. Има 30-дневна гаранция за връщане на парите без кадри, така че можете да опитате безрисково.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost деблокира Netflix US, но също така ви позволява да гледате британски, френски и немски библиотеки от чужбина. Нещо повече, приложенията посочват точно кои сървъри работят, така че не е нужно да разчитате на проба и грешка. Това е щастие; с над 5700 сървъра в 90 страни, това ще отнеме известно време. Тази услуга също деблокира платформи като Amazon Prime Video и Sling TV, така че има много малко ограничения за това, което ще можете да гледате.

Това е един от най-бързите VPN, които сме тествали, и повече от способен да предава HD или 4K съдържание без забележимо буфериране или забавяне. Той осигурява вашия трафик с 256-битово криптиране, превключвател за убийства и защита срещу течове на DNS, WebRTC и IPv6. CyberGhost не регистрира данни, които биха могли да ви идентифицират.

Този доставчик ви позволява да свързвате до седем устройства наведнъж и с приложения за Android, iOS, Windows, Linux и MacOS можете да предавате поточно каквото искате, където и да искате.

Професионалисти:

 • Деблокира няколко библиотеки на Netflix в чужбина
 • Надеждни, високоскоростни връзки
 • Не съхранява регистрационни файлове
 • Силни данни за сигурност

Недостатъци:

 • Може да не е достатъчно адаптивен за напреднали потребители

Нашият резултат:

4 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: CyberGhost е един от най-бързите VPN, но е и един от най-сигурните. С изключително достъпна цена, политика без регистрация и щедра 45-дневна гаранция за връщане на пари е идеално за всеки, който иска да гледа Netflix US в чужбина.

За повече информация, разгледайте нашия задълбочен преглед на CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPNДеблокира САЩ & Великобритания NetflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN деблокира Netflix в няколко страни, включително САЩ, Великобритания, Индия, Холандия, Испания и Франция. Този доставчик поддържа актуализиран списък на сървърите, които могат да деблокират Netflix в неговия уебсайт знание, или можете да попитате a поддръжка на живо на живо агент, който да ви насочи към подходящ сървър. NordVPN също деблокира Sky Go, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Hulu.

Не всеки сървър предлага голяма скорост, но мрежата на NordVPN от повече от 5100 сървъри по целия свят означава, че бърз винаги е наличен. Връзките са защитени с военно ниво на криптиране, защита от теч и превключвател за убийство. NordVPN съхранява нулеви дневници.

Можете да се свържете до шест устройства едновременно, с приложения, налични за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Оперира над 2000 сървъра в САЩ & Великобритания, чудесен за деблокиране на Netflix САЩ, Великобритания и други регионални библиотеки
 • Достатъчно бързи скорости за поточно съдържание на HD без прекъсвания
 • Доставчик с ниска цена, който не прави компромиси по отношение на скоростта или сигурността

Недостатъци:

 • За да свържете някои сървъри отнема повече време

СИЛЕН ВСИЧКИ КРЪГ: NordVPN е добър избор на стойност. Добър всеобхват, който работи добре с САЩ & UK Netflix в Ирландия. Силни функции за защита и позволява да се използват до 6 устройства едновременно от един акаунт. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. ЧастенVPN

PrivateVPNДеблокира САЩ & Великобритания NetflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN може да заобиколи прокси грешката както за версиите на Netflix във Великобритания и САЩ, така и за Netflix Испания, Япония, Бразилия, Франция и Италия. Този малък доставчик се доказа като мощност, когато става въпрос за деблокиране на геозаключено съдържание, включително Amazon Prime Video, Sky Go, BBC iPlayer и HuluHulu. Сървърите за поточно предаване са ясно обозначени в приложението, така че няма да е необходимо да питате обслужване на клиенти към кой да се свържете.

Скоростта се класира сред най-добрите VPN мрежи, които тествахме, така че не трябва да имате проблем поточно в HD без буфериране. Сигурността се състои от неустойчиво криптиране, защита от течове на DNS и превключвател за убийство. Не съхранявайте журнали.

Във всеки план можете свържете до пет устройства наведнъж. Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Деблокира Netflix US, UK и други
 • Управлява мрежа, обхващаща 57 държави
 • Не поддържа никакви дневници
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите
 • Скоростите на потока са достатъчно добри за HD

Недостатъци:

 • По-малко сървъри за избор от други доставчици по-високо в този списък

ВЕЛИКА СКОРОСТ: PrivateVPN е добър семеен избор. Деблокира САЩ & UK Netflix. Подходящ за сърфиране и порой. Може да има повече сървъри и да няма 24/7 поддръжка. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

5. Скрий задника ми

Скриване на моя задник VPNДеблокира САЩ & Великобритания NetflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.HideMyAss.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Скрий задника ми (HMA) може да деблокира Netflix US и UK от Ирландия с помощта на Сървърите на Liberty Island и Donkey Town, съответно. Поддръжка на живо на живо е налице, ако срещнете проблеми. Той също деблокира BBC iPlayer.

HMA предлага достатъчна скорост за гледане на непрекъснато поточно видео в прилично качество. Получавате 256-битово криптиране, превключвател за убийство и защита от течове на DNS. HideMyAss регистрира вашия истински IP адрес, така че не го използвайте за задачи като торент, въпреки че уж е P2P. Въпреки това, той не записва действителното съдържание на вашия интернет трафик.

Можете да свържете до пет устройства наведнъж. Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android. Приложенията са лесни за настройване и лесни за използване.

Професионалисти:

 • Деблокира Netflix US & Великобритания
 • Достойни скорости за стрийминг
 • 24/7 чат на живо
 • Добри съображения за поверителност и сигурност, вградени в приложенията

Недостатъци:

 • Някои проблеми, свързани с регистрирането на данни
 • Няма възможност за плащане чрез криптовалути

Потребителски приложения: HideMyAss! се справя добре с Netflix и има страхотни функции за сигурност, но други доставчици правят по-добре поверителността. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния отзив за Скриване на задника ми.

6. SaferVPN

SaferVPNДеблокира САЩ & Великобритания NetflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.safervpn.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

SaferVPN ясно обозначава сървърите, които могат да деблокират Netflix като „US Streaming“ и „UK Streaming“, като и двата от тях заобикалят защитната стена на Netflix в съответните страни. Доста е лесна за настройка и употреба, но 24/7 чат на живо поддръжката е готова да съдейства. SaferVPN също деблокира Amazon Prime Video, Sky Go и BBC iPlayer.

Този доставчик може да се похвали с бързи скорости, които са достатъчно надеждни за поточно предаване на HD видео без буфериране. Силното криптиране, предотвратяването на течове в DNS и превключвателя за убийства осигуряват всяка връзка и компанията не съхранява идентификационни регистрационни файлове.

Основният план позволява до пет устройства за свързване едновременно. Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Работи добре с Netflix US и UK
 • Впечатляващи функции за сигурност и поверителност
 • Тестването показа добра скорост на поточно предаване и изтегляне

Недостатъци:

 • Въпреки че работят със собствен DNS сървър, някои сървъри използват обществен DNS като Google
 • Приложенията за iOS и Android понякога се мъчеха да отблокират Netflix по време на нашите тестове
 • Ограничени функции в сравнение с други VPN

ЛЕСНО ИЗПОЛЗВАНЕ: SaferVPN постига големи скорости. Надеждно деблокира САЩ & UK Netflix и има страхотни данни за поверителност. Липсват някои популярни функции. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на SaferVPN.

SaferVPN Купон Спестете 80% на 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Скитката се прилага автоматично

Как да деблокирате Netflix US или UK от Ирландия с VPN

Ще предоставим някои основни инструкции как да деблокирате Netflix UK или US от Ирландия с VPN, както и някои стъпки за отстраняване на неизправности в случай, че се задържите зад защитната стена.

За да започнете:

 1. Регистрирайте се за VPN абонамент от един от доставчиците, които препоръчваме по-горе.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на предпочитаното от вас устройство.
 3. Стартирайте приложението VPN и изберете сървър в САЩ или Великобритания. важно: не всички сървъри са настроени да заобиколят забраната за прокси на Netflix, така че не забравяйте да попитате вашия доставчик към кой сървър да се свърже.
 4. Свържете се с оптимизирания за Netflix сървър.
 5. Отворете Netflix и започнете да гледате!

В зависимост от вашето устройство и VPN, Netflix все още може да ви блокира да предавате видео. Ако използвате един от препоръчаните ви VPN, но все още се блокира, опитайте тези стъпки за отстраняване на неизправности:

 1. Попитайте вашия доставчик на VPN кои сървъри деблокират Netflix US или UK. Вероятно е не всички сървъри да заобиколят защитната стена.
 2. Излезте от всички профили в Google, включително този в браузъра Chrome. Google кешира IP адреси и може да разкрие вашето реално местоположение до Netflix.
 3. Деактивирайте GPS-то на устройството ви и всички други услуги, базирани на местоположение. Ако сте допуснали Netflix да вижда местоположението ви в миналото, деактивирайте това разрешение в настройките на браузъра си.
 4. Изчистване на бисквитките, кеша и временните файлове на браузъра.
 5. Деактивиране на IPv6. Това е главно за потребители на Windows 10, но може да причини проблеми на други операционни системи.
 6. Измийте DNS кеша си. В Windows отворете командния ред в режим на администратор и въведете командата: ipconfig / flushdns
 7. Променете часовата зона на устройството си в страната, в която се опитвате да гледате Netflix. Времевата зона на Обединеното кралство е UTC +0 през лятото и UTC +1 през зимата. Континенталните САЩ се простират на UTC -4 до UTC -8.
 8. Прекъснете връзката и свържете отново към едно и също място на VPN сървър, за да получите различен IP адрес, който не е в черен списък от Netflix.

Защо не мога да гледам Netflix US / UK от Ирландия?

Netflix е длъжен да ограничи гледането по държави, за да се съобрази с това ограничения за лицензиране, и компанията не притежава правата да предава толкова съдържание в Ирландия. За да заобиколите тези географски ограничения, можете да използвате VPN, за да изглежда, че сякаш имате достъп до Netflix от САЩ или Великобритания.

Когато отворите Netflix в уеб браузър или приложение, той научава незабавно устройството си IP адрес. IP адресът е уникален низ от числа и десетични знаци, който може да се използва за приблизително местоположение на устройството. VPN маскира вашия реален IP адрес с този на VPN сървъра. Ако Netflix види IP адрес на Обединеното кралство, той ще приеме, че сте във Великобритания и ще покаже британския каталог на предавания.

Netflix не дискриминира въз основа на това откъде сте се регистрирали първоначално или откъде идва плащането ви. Той извършва само проверки на местоположението спрямо вашия IP адрес (и евентуално вашия DNS сървър).

Ако се опитате да гледате видео в Netflix чрез VPN сървър, който е поставен в черен списък, ще видите следното съобщение за грешка:

- Уупс, нещо се обърка. Грешка в потока. Изглежда използвате разблокиращо устройство или прокси. Моля, изключете някоя от тези услуги и опитайте отново. "

Видяхме няма прецедент на Netflix, санкциониращ VPN потребителите. Netflix блокира връзки от VPN сървъри, но не предприема никакви действия срещу акаунти на тези, които използват VPN сървъри. VPN мрежите са 100% легални в повечето страни, включително Ирландия.

Мога ли да използвам безплатен VPN, за да гледам Netflix US, UK?

Безплатните VPN мрежи няма да могат да заобиколят защитната стена на Netflix в огромната част от случаите. VPN доставчиците трябва да инвестират значителен обем ресурси в своите решения и дори повечето платени доставчици не могат да ви вкарат в Netflix.

Безплатните VPN мрежи нямат тези ресурси и във всеки случай повечето от тях няма да осигурят качествено изживяване. Те са склонни да бъдат задръстени с твърде много потребители на сървър, налагат ограничения за данни и ограничения на честотната лента и имат ограничен избор от сървъри, от които да избират. Много безплатни VPN мрежи осигуряват чрез инжектиране на проследяващи бисквитки и реклами във вашия уеб браузър, което противоречи на поверителността, която VPN трябва да предостави. В някои случаи безплатните VPN приложения носят дори полезен товар.

Накратко, това е най-добре да прескочите безплатните VPN.

Netflix Ирландия срещу Великобритания срещу САЩ

Да сравним каталога на Netflix на Ирландия с библиотеките във Великобритания и САЩ към момента на писането:

Ирландия

 • 1084 телевизионни предавания
 • 3419 филма

САЩ

 • 1155 телевизионни предавания
 • 3 740 филма

Ексклузивите включват паркове и отдих, офиса (САЩ), Боб бургерс, свръхестествено и 100-те.

Великобритания

 • 1 098 телевизионни предавания
 • 3,427 филма

Ексклузивите включват Orphan Black, Star Trek: Discovery, The Expanse, Scandal и Рим.

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

About the author

Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

11 − = 5