Как да гледате Netflix USA от Германия с VPN

Абонатите на Netflix в Германия получават по-малко телевизионни предавания от техните американски колеги, въпреки че те плащат точно толкова, колкото за абонаментите си. Американските потребители на Netflix получават 1155 телевизионни предавания, докато германските абонати получават само 930. Ако сте в Германия и се чувствате като измамени, ние сме тук, за да ви покажем как да отблокирате Netflix USA от Германия.

ни netflix от Германия

Всичко, от което се нуждаете, е VPN или виртуална частна мрежа. VPN криптира интернет връзката на вашето устройство и го маршрутизира през посреднически сървър на избрано от вас място. Като се свържете с VPN в САЩ, можете да получите достъп до пълната библиотека от филми и телевизионни предавания на американския Netflix от Германия.

Не всеки VPN обаче може да свърши работата. Netflix блокира връзките от огромната част от VPN сървърите. Само шепа доставчици на VPN успяха да заобиколят защитната стена на Netflix.

Избрахме нашия списък с най-добрите VPN мрежи за гледане на САЩ Netflix от Германия въз основа на следните критерии:

 • Деблокира US Netflix и заобикаля забраната за прокси
 • Бързи скорости за високо качество, непрекъснат поток
 • Силна сигурност и политика за поверителност без регистрация
 • Бърза, компетентна поддръжка на клиенти (поддръжката на немски език е плюс!)
 • Гарантирано връщане на парите

Най-добрите VPN мрежи за поточно предаване на САЩ Netflix в Германия

Ето нашия списък с най-добрите VPN за гледане на Netflix US от Германия:

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Нашата основна препоръка, ExpressVPN надеждно деблокира US Netflix на шепа от своите сървъри. Понякога тези сървъри се променят, така че най-добре е да скочите в бърз чат с денонощната поддръжка на клиенти и да попитате кои да използвате. Той също деблокира Netflix UK и Netflix Canada, както и Hulu, Amazon Prime Video, HBO, BBC iPlayer и други.

Документите за поддръжка се предлагат на немски език, но поддръжката на живо е само на английски език. Когато се опитахме да разговаряме с представител за поддръжка на немски език, той предложи да ни помогне в използването на Google Translate, което поне показва реална готовност да помогнем.

ExpressVPN е един от най-модерните VPN, опаковани в просто и интуитивно приложение. Получавате най-добрите стандарти за криптиране, най-добрата защита срещу течове в играта и „мрежово заключване“, което спира целия интернет трафик в случай на прекъсване на връзката. Скоростите за изтегляне са достатъчно бързи, за да поточно в HD без буфериране.

Ако гледате Netflix на устройство, което не поддържа VPN, ExpressVPN все още ви покрива. Можете да използвате интелигентната DNS прокси услуга MediaStreamer на игрови конзоли и Apple TV. Освен това, инсталирането на персонализиран фърмуер на ExpressVPN на wifi рутер може да тунелира всяко устройство във вашия дом чрез VPN, включително смарт телевизия, Roku и Chromecast.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS, Android, Linux, определени wifi рутери и Amazon Fire TV. ExpressVPN деблокира Netflix както в приложението, така и в уеб браузър.

Опитайте това без риск: Вземете едногодишния план на ExpressVPN и се заемете с допълнителни 3 месеца безплатно. Сделката включва 30-дневна гаранция за връщане на парите без изискуемост.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN деблокира Netflix в няколко страни, включително САЩ. Онлайн базата от знания на Nord изброява кои сървъри да се използват за деблокиране на всяка поточна услуга, включително Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video и Hulu. Ако срещнете някакви препятствия, денонощната поддръжка за чат на живо е готова да помогне. Основният уебсайт е достъпен на немски, но всички документи за поддръжка и персоналът са на английски.

NordVPN може да се похвали с огромна сървърна мрежа, така че винаги е налична бърза връзка за поточно видео. Всяка връзка е защитена от силно криптиране, защита от теч и персонализиран превключвател за убийство. Компанията не съхранява журнали от всякакъв вид.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android, всички от които трябва да деблокират Netflix US в приложението или в уеб браузър. Можете да свържете до шест устройства наведнъж на един план.

66% отстъпка: Спестете 66% от двугодишния план на NordVPN тук.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

3. Cyberghost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

Cyberghost прави по-лесно от всякога да отблокираме US Netflix от Германия. След като влезете в приложението, можете да изберете режим „стрийминг“, за да изведете списък с популярни онлайн видео сайтове, включително US Netflix. Приложението ще избере подходящия сървър въз основа на вашия избор. В този списък са и BBC iPlayer, Amazon Prime Video и много други.

Ако се сблъскате с някакви проблеми, възползвайте се от 24/7 поддръжката на чат на живо. Cyberghost е единственият доставчик в този списък, който предлага поддръжка за чат на живо на немски език, въпреки че бюрото за поддръжка на немски език е достъпно само по време на европейско работно време.

Cyberghost е един от най-бързите VPN, които сме тествали и трябва да е повече от способен да предава видео с висока разделителна способност. Компанията не поддържа идентификационни регистрационни файлове и използва силни стандарти за криптиране. В приложенията са включени превключвател за убийство, автоматична защита на wi-fi и защита срещу течове.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android. Можете да свържете до седем устройства наведнъж.

ЕКСКЛУЗИВНА ОТСТЪПКА: Получете безплатно шест месеца, когато се регистрирате за едногодишен план.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

Наскоро IPVanish възвърна възможността за деблокиране на US Netflix. В комбинация с някои от най-бързите скорости, които сме виждали от всеки VPN, той е идеален за стрийминг на висококачествено видео. Чатът на живо не е достъпен, но бюрото за поддръжка по имейл има персонал 24/7 и може да ви помогне да намерите правилния сървър за деблокиране на Netflix. Също така използвахме IPVanish за да отблокираме BBC iPlayer и Prime Video.

IPVanish защитава всяка връзка с военно ниво на криптиране, защита от теч и превключвател за убийство. Той не съхранява регистрационни файлове.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS, Android и Fire TV. IPVanish е особено популярен сред потребителите на Kodi и работи с всяка добавка на Kodi.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Спестете до 60% в плановете за IPVanish.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

5. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN отблокира почти всичко, което сме хвърлили досега, включително Netflix, Sky Go, BBC iPlayer и Hulu. Сървърите за поточно предаване са ясно обозначени в приложението, така че не е необходимо да гадаете или да питате обслужване на клиенти кои от тях работят. Ако имате някакви проблеми, поддръжката на чат на живо е готова да ви помогне. Уебсайтът е достъпен на немски, но обслужващият персонал говори само на английски.

Сравнително младият доставчик също е публикувал впечатляващи скорости на изтегляне в нашите тестове, така че разполага с честотната лента, необходима за HD потоци. VPN осигурява криптиране, което не може да се сгъва, перфектна секретност напред, защита от теч и превключвател за убийство.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android. Един план ви позволява да свързвате до шест устройства едновременно.

ЧЕТЕН ОТСТЪПКА: Спестете над 70% от едногодишния план на PrivateVPN и добавете безплатно 5 допълнителни месеца.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

Как да използвате VPN, за да отблокирате US Netflix от Германия

След като се регистрирате за един от препоръчаните доставчици на VPN по-горе, лесно е да се настроите за поточно предаване в САЩ Netflix:

 1. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на предпочитаното от вас устройство.
 2. Влезте в приложението и изберете американски сървър, който може да деблокира Netflix. Може да се наложи да се консултирате с поддръжката на клиенти, за да разберете кои от тях работят.
 3. Свържете се със сървъра и изчакайте да се установи връзката.
 4. Отворете Netflix както обикновено и започнете стрийминг!

Все още получавате прокси грешката? Опитайте тази.

Ако Netflix установи, че използвате VPN, той ще предотврати достъпа до видеото и ще върне следното съобщение за грешка:

- Уупс, нещо се обърка. Грешка в потока. Изглежда използвате разблокиращо устройство или прокси. Моля, изключете някоя от тези услуги и опитайте отново. "

Ако използвате един от VPN, препоръчваме по-горе и все пак получавате това съобщение, опитайте тези стъпки за отстраняване на неизправности:

 1. Попитайте вашия доставчик на VPN кой сървър може да деблокира US Netflix. Обикновено не всички сървъри могат да заобиколят защитната стена на Netflix.
 2. Деактивирайте IPv6, особено ако сте в Windows 10.
 3. Излезте от акаунти в Google, включително браузъра Chrome. Google кешира IP адреси и може да разкрие вашето реално местоположение до Netflix.
 4. Деактивирайте GPS и други базирани на местоположение услуги. Ако сте допуснали Netflix да вижда местоположението ви в миналото, деактивирайте това разрешение в настройките на вашето устройство и / или браузъра.
 5. Изчистване на бисквитките, кеша и временните файлове на браузъра.
 6. Измийте DNS кеша си. В Windows отворете командния ред в режим на администратор и въведете командата: ipconfig / flushdns
 7. Променете часовата зона на устройството си в страната, в която се опитвате да гледате Netflix. Континенталните САЩ се простират на UTC -4 до UTC -8.
 8. Прекъснете връзката и свържете отново към едно и също място на VPN сървър, за да получите различен IP адрес, който не е в черен списък от Netflix.

Мога ли да използвам безплатен VPN за деблокиране на Netflix?

Тепърва ще открием безплатен VPN, който може надеждно да деблокира Netflix. Безплатните VPN просто нямат необходимите ресурси за изпреварване на анти-VPN мерките на Netflix.

Освен това безплатните VPN мрежи са по-малко надеждни и предлагат лошо потребителско изживяване. Те често налагат ограничения на данни, ограничения на честотната лента и опашки за чакане. Мнозина вмъкват бисквитки за проследяване и реклами във вашия уеб браузър, за да печелят пари, което е лошо за вашата поверителност. Някои дори носят зловреден софтуер.

Накратко, предайте безплатни VPN мрежи.

Защо не мога да гледам Netflix US от Германия?

Netflix трябва да спазва споразуменията за лицензиране на съдържание с притежателите на авторски права, за да предава само видео в определени страни. Той налага тези споразумения, като проверява IP адреса на всеки потребител всеки път, когато се опита да гледа видеоклип.

IP адресът е уникален идентификатор, съставен от числа и десетични знаци. Може да се използва за приблизително местоположение на устройството и съответно да позволи или забрани достъпа до видеоклип.

VPN маскира истинския ви IP адрес с този на VPN сървъра, което го показва на Netflix сякаш сте в друга държава, като САЩ. Когато се свържете с американски VPN сървър, получавате достъп до американската библиотека на предавания и филми Netflix.

За съжаление, Netflix се хвана на тази тактика. Въпреки че няма прецедент на Netflix, който санкционира VPN потребителите, той прави черен списък с много известни IP адреси на VPN сървъра. Ето защо повечето VPN не могат да ви вкарат в Netflix.

Най-добрите VPN мрежи за гледане на американските Netflix от Германия са намерили начини да заобиколят този черен списък и да позволят на потребителите пълен достъп до по-голямата американска библиотека.

Свързани:
Как да получите IP адрес в САЩ
Как да промените или скриете вашия IP адрес

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 72 = 81

Adblock
detector