Как да гледате Netflix USA в Индия с VPN

Как да гледате Netflix USA в Индия

Netflix има около 5 милиона абонати в Индия, но на страната е предоставена само част от същата библиотека от предавания и филми в сравнение със САЩ. Това несъответствие се свежда до лицензионните сделки, но има начин да се преодолеят тези ограничения. За да предавате Netflix USA в Индия, първо трябва да се свържете с виртуална частна мрежа (VPN).

VPN кодират целия трафик, преминаващ към и от вашето устройство и го маршрутизирайте по избран от вас посреднически сървър. Ако изберете сървър в Съединените щати, вашият индийски IP адрес ще бъде сменен с такъв от САЩ.

Въпреки че това изглежда като пряк подход, трябва да споменем, че Netflix използва сложни филтри и алгоритми за откриване на VPN. Поради това, не всички VPN се справят със задачата да деблокират Netflix USA в Индия. По-долу обсъждаме индивидуалните достойнства на всеки доставчик, но ето кратка снимка на нашите шест VPN за гледане на Netflix USA в Индия.

Най-добрите VPN за гледане на Netflix USA в Индия

 1. ExpressVPN: Нашият първи избор за поточно предаване на Netflix от Индия. Разгръща неразбираемо криптиране и бързи сървъри за извършване на стрийминг показва полъх. Добре проектирани приложения и приятелска поддръжка на клиенти.
 2. NordVPN: Страхотно за потребителите на бюджет. Бързи скорости, огромен брой сървърни местоположения в САЩ и възможност за заобикаляне на алгоритмите за откриване на Netflix.
 3. CyberGhost: Разбиващи се бързи скорости, впечатляващи функции за защита и постоянна способност да осуетят гео ограниченията на поточните медии.
 4. IPVanish: Усъвършенствани функции за криптиране и прикриване, съчетани с големи скорости. Добър претендент за достъп до Netflix.
 5. Surfshark: Неограничен брой едновременни връзки, бързи скорости и нарастваща сървърна мрежа.
 6. PrivateVPN: Най-известен със своите поточни и деблокиращи възможности. Доказано, че деблокира Netflix и други услуги.

Как да деблокирате Netflix USA от Индия с VPN

Следвайте тези стъпки, за да настроите VPN, така че да можете да гледате US Netflix в Индия:

 1. Регистрирайте се и се регистрирайте при един от доставчиците, които препоръчваме в тази статия (най-добрият ни избор е ExpressVPN).
 2. След като формалностите за плащане приключат, продължете да изтегляте и инсталирате приложението VPN на предпочитаното от вас устройство.
 3. Рестартирайте устройството си, след като приложението е инсталирано.
 4. Отворете приложението VPN и изберете Netflix сървър. Обърнете внимание, че с някои VPN, не всички американски сървъри ще могат да деблокират Netflix. Или се консултирайте с поддръжката на клиенти или проверете уебсайта на избрания от вас доставчик, ако имате проблеми.
 5. Изчакайте връзката да се установи.
 6. Честито! Просто отворете Netflix и започнете да гледате.

Не всеки VPN се справя със задачата за надеждно деблокиране на Netflix в чужбина. Ние подготвихме нашия списък с най-добрите VPN мрежи за поточно предаване на САЩ Netflix, след като критично ги оценихме по следните критерии:

Критерии за избор на най-добрите VPN 

 1. Възможност за деблокиране на Netflix САЩ и други стрийминг услуги
 2. Предлага постоянни скорости за непрекъснат поток (без буфериране)
 3. Използва превъзходни протоколи за криптиране, така че вашето местоположение остава скрито
 4. Осигурява приятелска, ефективна поддръжка на клиенти
 5. Позволява гаранция за връщане на парите
 6. Включва осигуряване за едновременни връзки

Най-добрите VPN за гледане на Netflix USA в Индия

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2023unblocks Netflix USTested Jan 2023

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN има множество сървърни местоположения в Съединените щати и е доказано, че деблокира Netflix САЩ, Канада, Великобритания и други. Неговите оптимизирани сървъри и превъзходни протоколи за криптиране, но гарантират стабилна връзка с почти перфектен запис за време на работа.

Важно е да се заяви, че ExpressVPN управлява специфични за Netflix сървъри в САЩ. Поради това е добре първо да се консултирате с представител за поддръжка на клиенти. Те са на разположение 24 часа в денонощието и под ръка, за да помогнат при всякакви въпроси. Различно от Netflix, ExpressVPN може да позволи локално-агностично стрийминг на Hulu, BBC iPlayer и Amazon Prime Video. Добре проектираните, минималистични приложения ще ви предоставят поточно за няколко минути.

Параметрите за сигурност включват 256-битово криптиране, перфектна секретност напред, защита от теч и превключвател за интернет убийство. Този доставчик не съхранява подробни потребителски дневници, включително IP адреси.

  Най-добрите VPN мрежи за Vuze за бързи, безопасни поредици

Ще намерите приложения за Windows, MacOS, iOS, Android и Linux. Един акаунт позволява едновременно пет устройства да се свързват.

Професионалисти:

 • Достатъчно бърз за възпроизвеждане на HD видео без буфериране
 • Функции за защита и поверителност от най-висок клас
 • Деблокира Netflix US, UK и други
 • Предлага 24/7 чат на живо
 • Работи във всички основни настолни и мобилни платформи

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи от някои други доставчици

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА НАС NETFLIX В ИНДИЯ: ExpressVPN е нашият избор №1 заради неговата ефективност, бързина и ангажираност с обслужването на клиентите. Той оперира с няколко оптимизирани за Netflix сървъри и осигурява стабилно потребителско изживяване. Опитайте безрисково с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта – вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPNдеблокира Netflix USTested Jan 2023

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN предлага широка глобална мрежа от над 5000 сървъра с множество оптимизирани за Netflix сървъри в САЩ. Сайтът му изброява сървърите, за да гледате безопасно Netflix, заедно с допълнителни стъпки за отстраняване на проблеми, ако се сблъскате с проблеми. На всичкото отгоре, неговата 24/7 поддръжка на живо на живо ще ви помогне в помощ, ако срещнете проблеми.

Различен от Netflix, Доказано е, че NordVPN деблокира Amazon Prime Video, Hulu и BBC iPlayer, така че вие ​​също сте обхванати за много други стрийминг услуги..

Този доставчик е добре оборудван, за да осигури вашия цифров отпечатък. Той използва 256-битово AES криптиране, превключвател за интернет убийство и автоматична защита на wifi. Той не съхранява идентифициращи дневници или потребителски данни от какъвто и да е характер, за да разшири настройките за поверителност.

Един акаунт позволява едновременно да се свързват шест устройства, а приложенията са налични за Windows, MacOS, Linux, iOS и Android.

Професионалисти:

 • 256-битово криптиране с военен клас за голяма поверителност
 • Най-добър бюджетен VPN за торент и поточно предаване
 • Деблокира Netflix US, UK и други
 • Предлага 24/7 чат на живо

Недостатъци:

 • Връзките през настолното приложение могат да бъдат бавни

НАЙ-ДОБРАТА БЮДЖЕТНА ОПЦИЯ: NordVPN е достъпен на досадно ниво на цените и не спестява никакви функции за поверителност или защита. Сигурни сте за стабилна връзка за поточно предаване на Netflix USA в Индия. Опитайте го с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

Cyberghostдеблокира Netflix USTested Jan 2023

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost има 947 сървъра в САЩ, така че определено ще намерите бърза и стабилна връзка за достъп до Netflix в Индия. Тази VPN услуга може да деблокира и много други стрийминг платформи, включително други библиотеки на Netflix, Hulu и BBC iPlayer.

Функциите за защита включват 256-битово AES криптиране на OpenVPN протокол, превключвател за интернет убийство и защита срещу течове на DNS и IPv6. Рекламна блокировка и защита срещу злонамерен софтуер са хвърлени за добра мярка.

Скоростите са последователно сред най-бързите, които сме тествали, което прави HD поточно полъх. Освен това този доставчик предлага неограничена честотна лента и трафик, така че няма да бъдете подлагани на никакви ограничения за данни. Ако се сблъскате с някакви проблеми, неговата 24/7 поддръжка за чат на живо ще ви помогне.

Приложенията са включени за всички основни платформи – Android, iOS, MacOS и Windows. Един акаунт позволява едновременно да се свързват седем устройства.

Професионалисти:

 • Предава безпроблемно HD видео
 • Деблокира Netflix US, UK и други
 • Не поддържа дневници
 • Някои от най-бързите сървъри, които сме тествали

Недостатъци:

 • Липсата на опции за конфигурация ще осуети потребителите на енергия

SPEEDY VPN: CyberGhost е предназначен за новодошлите в света на VPN. Неговите бързи скорости и най-високо ниво на криптиране са добре подходящи за Netflix. Опитайте го с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Разгледайте пълния ни преглед на CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanishдеблокира Netflix USTested Jan 2023

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish отбелязва точки за своите превъзходни функции за поверителност и избягване на местоположението. Той отказва да съхранява всички потребителски регистрационни файлове, включително метаданни, и лично управлява всички сървъри в неговата мрежа. Включва военно криптиране, перфектна тайна за напред, превключвател за интернет убийство и защита срещу течове на DNS и IPv6.

  Най-добрият VPN за Германия през 2023 г. и някои, които трябва да се избягват

Към момента на писане IPVanish предлага повече от 600 сървъра в САЩ, което ви дава стабилна опция за поточно предаване на Netflix. Поддръжката на клиентите може да бъде малко тромава на моменти, но може да ви помогне да намерите подходящ сървър. Ускоренията са бързи и един акаунт позволява 10 едновременни връзки.

Приложенията са налични за всички основни платформи, включително Android, iOS, Windows и MacOS.

Професионалисти:

 • Не поддържа никакви дневници
 • Деблокира Netflix US
 • Предлага 24/7 чат на живо

Недостатъци:

 • Не предлага разширения за браузър

СУПЕРИОРНА СПОСОБНОСТ НА СТРАНА: IPVanish включва издръжлива технология за избягване на местоположението, без да се компрометира скоростта. Опитайте го със 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. Surfshark

SurfShark VPNдеблокира Netflix USTested Jan 2023

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark не изисква да се свързвате с американски сървър, за да деблокирате Netflix. Уебсайтът му твърди, че можете да се свържете с всеки сървър, който е най-близо до реалното ви географско местоположение и все още можете да предавате американската версия. Това е възможно с функцията SmartDNS, обаче е по-добре да се свържете със американски сървър за по-добри скорости. С над 850 сървъра по целия свят и много локации в САЩ, има много възможности за поточно предаване на любимото ви съдържание.

Общо Surfshark деблокира 11 странични версии на Netflix, включително САЩ, Франция, Япония, Италия, Австралия и други. Освен това може да ви помогне да получите достъп до други платформи като Hulu, BBC iPlayer и Amazon Prime Video.

Целият трафик е осигурен с 256-битово AES криптиране, заедно с перфектна секретност за напред, превключвател за интернет убийство и защита срещу течове на IPv6, DNS и WebRTC. Скоростите му са бързи, а стриймингът е без забавяне.

По време на писането има оферта за свързване на неограничен брой устройства с един акаунт. Това е страхотна новина за хората, които искат да споделят плана с приятели и семейство.

Приложенията са включени за iOS, Windows, MacOS и Android.

Професионалисти:

 • Неограничени устройства
 • Kill ключ на всички платформи
 • Деблокира Netflix, Hulu и BBC iPlayer

Недостатъци:

 • Сървърната мрежа е по-малка от повечето други VPN мрежи

VERSATILE: Surfshark предлага добре заоблен VPN опит с впечатляващи възможности за деблокиране и бързи скорости. Опитайте го с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка – спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

6. ЧастенVPN

PrivateVPNдеблокира Netflix USTested Jan 2023

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN има по-малък брой сървъри от останалите доставчици в този списък, но си върши работата много добре. Той изброява общо три сървърни местоположения в САЩ, които са оптимизирани да заобикалят ограниченията на Netflix, както и други в Канада, Великобритания, Франция, Япония и Дания, които могат да деблокират библиотеките на Netflix за тези страни.

Плюс това PrivateVPN може да помогне при деблокиране на Hulu, Amazon Prime Video и BBC iPlayer, наред с други. Приложенията му са удобни за потребителя и скоростите са много бързи. PrivateVPN не съхранява потребителски регистрационни файлове от какъвто и да е характер, така че сте покрити от ъгъл на поверителност.

Този доставчик използва 256-битово AES криптиране заедно с перфектна тайна за напред, DNS, IPv6 и WebRTC защита от теч и превключвател за интернет убийство за приложението Windows.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android. Един единствен акаунт позволява да се свържат до шест устройства едновременно.

Професионалисти:

 • Деблокира Netflix US, UK и други
 • Не поддържа никакви дневници
 • Поверителността и сигурността са на първо място

Недостатъци:

 • Малък брой сървъри за избор
 • Чатът на живо не е денонощен

GREAT FOR STREAMING: PrivateVPN е надежден изпълнител, когато става дума за гео-ограничени медии. Плюс неговата приятелска поддръжка на клиенти осигурява предимство. Опитайте го с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка – спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

Мога ли да използвам безплатен VPN, за да предавам Netflix USA в Индия?

Не препоръчваме да използвате безплатен VPN, за да предавате Netflix САЩ. Ето няколко причини, поради които:

  Как да получите гръцки IP адрес отвсякъде с VPN

Стандарти за сигурност и поверителност на Subpar

Безплатните VPN не се занимават с предоставяне на най-добрите протоколи за криптиране и следователно не са добре оборудвани за избягване на сложните филтри за откриване, внедрени от Netflix. Може да успеете да намерите безплатен VPN, който има опции за американски сървър, но не е гарантирано да предава Netflix по никакъв начин.

За да се влошат нещата, много безплатни VPN проследяват потребителски данни, които да продават на рекламодатели на трети страни. Това противоречи на целта VPN-ите да служат на първо място. Проучване за 2016 г. на безплатни VPN приложения в магазина за приложения на Android установи, че 38% от тях съдържат злонамерен софтуер с някакъв характер и удивителните 87% не са направили трафик през шифрования тунел, за който твърдят, че са създали.

Липса на поддръжка на клиенти

Както посочихме в препоръчаните ви VPN, поддръжката на клиентите може да допринесе съществено за това да ви помогне да изберете правилния сървър за Netflix, както и да отстраните проблеми, ако срещнете проблеми. Безплатните VPN нямат специализирани портали за поддръжка на клиенти и няма да бъдат на разположение за решаване на спешни заявки. Това ще разреди цялостното ви преживяване.

Лоши скорости и сървърни мрежи

Няма такова нещо като безплатен обяд. Ако ще използвате VPN, без да плащате за него, тогава очаквайте ограничени скорости, избор само на няколко сървъра и време за изчакване да се свържете по време на пиковите часове. Това стои в изключителен контраст с това, което предлагат платени VPN мрежи – последователна и безпроблемна поточна мрежа на Netflix.

В обобщение, не е в най-добрия ви интерес да компрометирате поверителността и сигурността си в мрежата, като изберете безплатен VPN.

Вижте също: Най-бързи VPN

Не можете да получите достъп до Netflix с VPN? Опитайте тези решения

Ако това е така, опитайте тези стъпки:

 1. Първо се свържете с екипа за поддръжка на вашия VPN и проверете дали сървърът, с който сте свързан, е оптимизиран за Netflix.
 2. Продължете да излизате от всички профили в Google, включително този в браузъра си Chrome. Google кешира IP адреси и е възможно това да е причината да ви бъде отказан достъп до Netflix.
 3. Деактивирайте GPS-то на устройството си и всички други услуги, базирани на местоположение. Изчистване на бисквитките, кеша и временните файлове на браузъра.
 4. Деактивира IPv6. Това е най-вече за потребители на Windows 10, но може да причини проблеми и на други операционни системи.
 5. Почистете DNS кеша си. За да направите това в Windows, отворете командния ред в режим на администратор и въведете командата: ipconfig / flushdns
 6. Променете часовата зона на устройството си така, че да съответства на американския сървър, към който сте свързани.
 7. Прекъснете връзката и затворете VPN приложението. Рестартирайте устройството си и свържете отново към оптимизирания за Netflix сървър, за да получите различен IP адрес.

Защо Netflix има различни библиотеки със съдържание?

Netflix не произвежда цялото съдържание в своите библиотеки. По-голямата част от него се набавя от производствени къщи на трети страни като Paramount и Fox. Като такъв, той договаря права само за определени страни. Това е така, защото споменатите продуцентски къщи често могат да продават права на повече хостинг доставчици на отделни места. Докато Netflix заяви, че би искал да показва една и съща библиотека със съдържание във всяка страна, в която оперира, това няма да бъде реалност, докато не получи по-голям контрол над всички предавания и филми на платформата.

Например, оригиналните му продукции като Stranger Things и Sacred Games нямат същите ограничения и са достъпни за стрийминг в целия свят..

Netflix проследява IP адреса на вашето устройство, за да определи откъде се предавате. IP адресът е уникален низ от числа, присвоен ви от вашия доставчик на интернет услуги. Той помага на уебсайтовете и приложенията на хоста да приближат местоположението ви. Така че, ако влезете в интернет в Индия, сте назначили местен IP адрес. Netflix използва тази информация за показване на специфично за страната съдържание.

Ето защо е жизненоважно да използвате VPN, за да прикриете действителното си местоположение. Ако се свържете с VPN сървър в САЩ, изглежда, че сте физически в САЩ и местната библиотека ще бъде предоставена. Имайте предвид, че няма значение дали вашият акаунт е бил първоначално регистриран в Индия.

Свързани: Как да промените страната на Netflix

В случай, че Netflix открие използване на VPN, най-вероятно ще бъде мигано следното съобщение за грешка:

– Уупс, нещо се обърка. Грешка в потока. Изглежда използвате разблокиращо устройство или прокси. Моля, изключете някоя от тези услуги и опитайте отново. “

Не се притеснявайте, VPN мрежите са напълно легални в Индия и в повечето други части на света. Няма да бъдете включени в черен списък от Netflix за опит за влизане с такъв.

Свързани: Най-добрият VPN за Индия

изображения кредити: Уикипедия карта на САЩ CC BY-SA 3.0 „Индия“ Superbenjamin CC BY-SA 3.0

About the author

Comments

 1. Нетфликс има около 5 милиона абонати в Индия, но на страната е предоставена само част от същата библиотека от предавания и филми в сравнение със САЩ. Това несъответствие се свежда до лицензионните сделки, но има начин да се преодолеят тези ограничения. За да предавате Netflix USA в Индия, първо трябва да се свържете с виртуална частна мрежа (VPN). VPN кодират целия трафик, преминаващ към и от вашето устройство и го маршрутизирайте по избран от вас посреднически сървър. Ако изберете сървър в Съединените щати, вашият индийски IP адрес ще бъде сменен с такъв от САЩ. Въпреки че това изглежда като пряк подход, трябва да споменем, че Netflix използва сложни филтри и алгоритми за откриване на VPN. Поради това, не всички VPN се справят със задачата да деблокират Netflix USA в Индия. По-долу обсъждаме индивидуалните достойнства на всеки доставчик, но ето кратка снимка на нашите шест VPN за гледане на Netflix USA в Индия. Най-добрите VPN за гледане на Netflix USA в Индия ExpressVPN: Нашият първи избор за поточно предаване на Netflix от Индия. Разгръща неразбираемо криптиране и бързи сървъри за извършване на стрийминг показва полъх. Добре проектирани приложения и приятелска поддръжка на клиенти. NordVPN: Страхотно за потребителите на бюджет. Бързи скорости, огромен брой сървърни местоположения в САЩ и възможност за заобикаляне на алгоритмите за откриване на Netflix. CyberGhost: Разбиващи се бързи скорости, впечатляващи функции за защита и постоянна способност да осуетят гео ограниченията на поточните медии. IPVanish: Усъвършенствани функции за криптиране и прикриване, съчетани с големи скорости. Добър претендент за достъп до Netflix. Surfshark: Неограничен брой едновременни връзки, бързи скорости и нарастваща сървърна мрежа. PrivateVPN: Най-известен със своите поточни и деблокиращи възможности. Доказано, че деблокира Netflix и други услуги.

Comments are closed.