Как да гледате Netflix в Китай, използвайки VPN

Как да гледате Netflix в Китай

Пътувате ли до Китай и се притеснявате дали да поправите Netflix? Въпреки че по-голямата част от света има достъп до Netflix, услугата все още не е налична в Китай. За щастие, виртуална частна мрежа (VPN) може да помогне. Това ще насочете вашия интернет трафик през вторичен сървър в друга държава, така че ще изглежда, че сте някъде другаде, освен в Китай. С подплатеното си местоположение можете да получите достъп до съдържание от Netflix и други географски ограничени сайтове, като Hulu и Amazon Prime Video.

Един от проблемите с VPN е, че китайското правителство се опитва да ги блокира. Въпреки това, няколко VPN могат да заобиколят тези ограничения и все още работят в Китай. В тази публикация обясняваме стъпка по стъпка процеса за гледане на Netflix в Китай и разкриваме най-добрите VPN за работата.

Как да гледате Netflix в Китай

Нови ли сте за използване на VPN мрежи? Просто следвайте тези стъпки по-долу. Не се притеснявайте, дори ако никога не сте чували за VPN, преди те да са много лесни за настройване и използване.

Важна забележка: Докато VPN мрежите препоръчваме да работите в Китай, сайтовете за VPN често ще бъдат блокирани, така че пътниците трябва да се регистрират преди да посетят Китай.

Ето как да гледате Netflix в Китай с VPN:

 1. Изберете доставчик на VPN от списъка по-долу и се абонирайте. Особено препоръчваме ExpressVPN за използване в Китай.
 2. Изтеглете и инсталирайте родното VPN приложение за вашето устройство. Обърнете внимание, че трябва да се стремите да настроите своя VPN преди пътуване до Китай.
 3. Свържете се със сървър в региона на Netflix, който искате да деблокирате. Например, свържете се с американски VPN сървър, за да гледате US Netflix.
 4. Регистрирайте се за акаунт в Netflix (ако още не сте го направили).
 5. Влезте в профила си в Netflix и опитайте да възпроизведете видео. Наслади се!

Ако имате проблеми, може да е прост случай да се наложи да изчистите кеша и бисквитките на браузъра си и да опитате отново.

Ако все още имате проблеми, може да се наложи свържете се с конкретен сървър или променете вашите VPN настройки така че технологията на прикриване е активирана. И в двата случая е необходимо да се консултирате с уебсайта на вашия доставчик на VPN за подробности или да говорите с представител на поддръжката на клиенти. Тъй като повечето уебсайтове за VPN са блокирани в Китай, най-добре е да се настроите и да съберете информация за отстраняване на проблеми, преди да пътувате до страната.

Направете всички VPN разблокиране на Netflix в Китай?

Netflix се опитва да блокира използването на VPN за защита на своите лицензионни споразумения с продуцентски компании. Като такъв, не всички VPN имат възможност да избягват мерките за откриване на платформата за стрийминг.

Още по-малко от тях могат да заобиколят прословутата трудна "Great Firewall of China". Тъй като VPN-ите могат да се използват за достъп до цензурирано съдържание, Китай активно блокира повечето VPN връзки. Има обаче някои, които са до работа.

Ще разгледаме по-подробно тези по-късно, но ето бърз списък на най-добрите VPN, които могат да управляват и двете.

Най-добрите VPN за гледане на Netflix в Китай

 1. ExpressVPN: Нашият топ избор за гледане на Netflix в Китай. ExpressVPN е бърз и надежден и се предлага с 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. NordVPN: Опция за най-добра стойност. Има голяма сървърна мрежа, отлична прикриваща технология и възможност за отблокиране на гео ограничени сайтове.
 3. Щит за гореща точка: Има бързи скорости, работи в Китай и може да деблокира Netflix и други сайтове.
 4. Surfshark: Работи с Netflix в Китай и позволява неограничен брой едновременни връзки.
 5. PrivateVPN: Сигурна, частна мрежа с отлични възможности за деблокиране.

Както споменахме, дори ако намерите VPN, който работи в Китай, той може да не работи с Netflix и ще ви бъде представена грешка, като например:

- Уупс, нещо се обърка. Грешка в потока. Изглежда използвате разблокиращо устройство или прокси. Моля, изключете някоя от тези услуги и опитайте отново. "

PureVPN Netflix proxy error.

Правилният VPN може да ви помогне да избегнете тази грешка. Но това не е всичко, което искате от вашия VPN. Също така трябва да знаете, че ще получите приятно излъчване и че информацията ви ще остане защитена и поверителна. Ето критериите, които използвахме, за да изберем най-добрите VPN за гледане на Netflix в Китай:

 • Заобикаля ограниченията, наложени от Netflix и други стрийминг сайтове
 • Работи надеждно в Китай
 • Осигурява бързи връзки, подходящи за поточно предаване на HD видео
 • Предлага много възможности за местоположение на сървъра
 • Използва силно криптиране и други функции за защита
 • Не поддържа дневници за идентифициране на потребителя
 • Осигурява знаеща поддръжка на клиенти

Най-добрите VPN за гледане на Netflix в Китай

Ето нашия списък с най-добрите VPN мрежи за Netflix в Китай:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks netflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е изключително популярен в Китай и е един от малкото VPN, който работи надеждно в страната. Той има множество опции за местоположение на сървъра с мрежа, обхващаща 94 държави. Високите скорости правят ExpressVPN идеален VPN за стрийминг. Той лесно деблокира Netflix US, както и няколко други библиотеки на Netflix, включително версиите за Великобритания, Австралия, Канада и Япония. Търсите да деблокирате други поточни услуги, като Amazon Prime Video, Hulu и BBC iPlayer? ExpressVPN може да помогне и за тези.

Сигурността и поверителността са важни при пътуване навсякъде и особено в Китай. ExpressVPN ви покри със силен набор от функции за защита, включително криптиране от военна степен, превключвател за убийства и защита срещу теч. Той не съхранява регистрационни данни за идентифициране на потребителя и ви позволява да се регистрирате с биткойни и имейл адрес за изхвърляне.

Приложенията са налични за Linux, Windows, MacOS, iOS и Android. Разрешени са до пет връзки наведнъж.

Професионалисти:

 • Работи надеждно в Китай
 • Деблокира множество библиотеки на Netflix
 • Изключително бързи скорости
 • Силни функции за сигурност и поверителност
 • 24/7 поддръжка за чат на живо

Недостатъци:

 • Цената е малко по-висока от конкурентите

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА NETFLIX В КИТАЙ: ExpressVPN е най-добрият избор за деблокиране на Netflix в Китай. Той осигурява бързи, надеждни връзки, може да отблокира много поточни сайтове и предлага ненадмината поддръжка на клиенти. 30-дневна гаранция за връщане на парите го прави безрискова опция.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPNдеблокира netflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN е отличен бюджетен VPN за потребители в Китай. Тя има огромна мрежа от повече от 5600 сървъра в 60 страни. Този доставчик е известен със своите възможности за деблокиране. Осигурява достъп до множество библиотеки на Netflix, включително каталозите на САЩ и Великобритания. Ако не може да ви свърже с библиотеката, която съответства на избрания от вас сървър, той ще ви пренасочи към сайта на Netflix в САЩ. Това е удобно, тъй като означава, че всеки сървър работи с Netflix.

NordVPN не поддържа никакви регистрационни файлове и използва силни стандарти за криптиране. Екстрите включват автоматична защита на wifi и сървъри, оптимизирани за конкретни задачи като P2P и двоен VPN. Ако имате проблеми с свързването в Китай, използвайки сървър с етикет Прикрит ще подобри шанса ви за успех.

Приложенията NordVPN могат да се изтеглят за Windows, Linux, MacOS, iOS и Android. Разрешени са до шест едновременни връзки във всеки план.

Професионалисти:

 • Избягва блокирането на правителството в Китай
 • Заобикаля географските мерки на Netflix
 • Доставчик без журнали
 • Разширени функции за сигурност

Недостатъци:

 • Някои сървъри понякога са бавни

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ КИТАЙ VPN: NordVPN е идеална бюджетна алтернатива. Той има голяма сървърна мрежа, може да деблокира Netflix и работи добре в Китай. Плановете включват 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете нашия задълбочен преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. Щит за гореща точка

Щит за гореща точкадеблокира netflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид

Уеб сайт: www.Hotspotshield.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

Щит за гореща точка през последните месеци подобрява обслужването си, въпреки че винаги е бил известен с изключително високите си скорости. Той осигурява селекция от повече от 3200 сървъри в над 70 страни. Плюс това работи в Китай и отблокира Netflix и други поточни сайтове с лекота.

Този доставчик използва най-добрите функции за сигурност, включително силно криптиране и перфектна секретност напред. Връзките използват собствения протокол „Catapult Hydra“, който се използва и от няколко топ фирми за киберсигурност. Hotspot Shield не съхранява регистрационни файлове на информация, идентифицираща потребителя.

Можете да изтеглите версии на софтуера за Windows, MacOS, iOS и Android и да свържете до пет устройства наведнъж.

Професионалисти:

 • Заобикаля Голямата защитна стена на Китай
 • Отключва Netflix в чужбина
 • Силно криптиране

Недостатъци:

 • Не приема биткойни

Нашият резултат:

4.5 извън 5

БЪРЗИ ВРЪЗКИ: Hotspot Shield предлага бърза, сигурна услуга и отлични възможности за деблокиране. Той идва с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Вижте пълния преглед на Hotspot Shield.

Купон за Hotspot Shield Специална сделка - спестете 75% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТАДостъпката се прилага автоматично

4. Surfshark

SurfShark VPNдеблокира netflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark не е имало толкова дълго, колкото повечето му съперници, но компанията изскочи на сцената с добре закръглена опаковка. Той има над 1000 сървъра в повече от 60 държави и умело заобикаля ограниченията, установени от китайското правителство. Тази VPN е бърза и страхотна при предоставянето на достъп до геоблокирани сайтове като Netflix. Както при NordVPN, всеки сърфиращ сървър ще ви даде достъп до Netflix, по подразбиране към библиотеката в САЩ, когато други не са достъпни.

Сигурността е под формата на силно криптиране, заедно с основни неща като превключвател за убийство и защита от теч. Surfshark няма да регистрира вашите данни.

Нативните приложения са налични за Linux, Windows, MacOS, iOS и Android. Няма ограничение за броя устройства, които можете да свържете.

Професионалисти:

 • Приложенията работят в Китай
 • Осигурява достъп до Netflix и други сайтове за стрийминг
 • Неограничен брой връзки

Недостатъци:

 • Малка сървърна мрежа от някои конкуренти
 • Някои скорости могат да бъдат бавни

Нашият резултат:

4 извън 5

УПОТРЕБА НА ВСИЧКИ УСТРОЙСТВА: Surfshark е силен конкурент, особено когато смятате, че не налага ограничение на устройството. Плановете включват 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Вижте пълния преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPNдеблокира netflixTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN изглежда като сравнително кротък конкурент на повърхността. Той поддържа мрежа от малко над 150 сървъра в 60 държави. Тази услуга обаче работи в Китай и е добре известна със способността си да лети под радара на Netflix и сайтове като Hulu, Amazon Prime Video и BBC iPlayer.

PrivateVPN не съхранява регистрации и осигурява вашата информация със същото ниво на сигурност, което осигуряват по-големите й конкуренти. Плюс това има големи скорости и надеждни връзки.

Настолните клиенти са достъпни за Windows и MacOS, а мобилните приложения за iOS и Android. Разрешени са шест едновременни връзки.

Професионалисти:

 • Работи в Китай
 • Деблокира Netflix US, UK и други
 • Не поддържа никакви дневници

Недостатъци:

 • Малък избор на сървъри
 • Поддръжката на клиенти не съответства на тази на конкурентите

Нашият резултат:

4.5 извън 5

Сигурност и надеждност: PrivateVPN е малък, но мощен. Може да ви помогне да гледате Netflix в Китай, като същевременно ви осигурява бърза, сигурна и надеждна връзка. Абонаментите включват 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете нашия задълбочен преглед PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

Мога ли да гледам Netflix в Китай с безплатен VPN?

Шансовете да можете да използвате безплатен VPN за гледане на Netflix в Китай са много малки. Всъщност намирането на такъв, който ще работи в Китай или отблокирането на Netflix е малко вероятно, така че откриването на такова, което може да направи и двете, би отнело малко чудо.

Netflix се спря на използването на VPN, а безплатните VPN просто нямат ресурси да харчат за намиране на пътища около блоковете. По същия начин те не са в състояние да разработят превъзходна технология за прикриване, за да избегнат голямата защитна стена на Китай.

Дори и да намерите подходящ безплатен VPN, ще останете недоволни от услугата. Тези VPN мрежи осигуряват бавни, ненадеждни връзки и често бомбардират потребителите с реклами. Те също са неподходящ за запазване на вашите данни защитени и поверителни. Мнозина използват слаби стандарти за криптиране, а някои проследяват вашата онлайн активност и продават данните на най-високия участник в търга.

Тези услуги също предлагат до липса на поддръжка. Бихте могли да се озовете в Китай без достъп до ограничено географско съдържание и никой, който да ви помогне.

Избирането на номинална такса за реномиран доставчик е най-добрият ви залог.

Защо не мога да осъществя достъп до Netflix в Китай?

Противно на някои отчети, Netflix всъщност не е блокиран в Китай, но по-скоро платформата за стрийминг никога не е била стартирана там. Възможно е да получите достъп до уебсайта на Netflix в Китай, но няма да има библиотека със съдържание, която да видите.

Netflix се предлага в повече от 200 страни. въпреки това, китайският пазар е изключително труден за разбиване, главно поради строги разпоредби, наложени от правителството. Netflix имаха сделка с iQiyi (собственост на гиганта китайска търсачка Baidu), при което част от съдържанието му беше показано, но оттогава приключи.

Засега Netflix произвежда все по-голям брой заглавия на мандарини. Въпреки че се съобщава, че това има за цел да успокои китайското население в световен мащаб, това може да сигнализира, че компанията е готова за друг опит за влизане на китайския пазар. Въпреки това, когато iQiyi преследва агресивен растеж, все още може да мине доста време, преди да видим Netflix China.

Междувременно потребителите в Китай, които искат да гледат Netflix, нямат друг избор, освен да използват VPN за достъп до библиотека на Netflix от друга държава.

Използване на VPN в Китай

Както бе споменато, китайското правителство полага усилия за блокиране на VPN трафика в рамките на страната. Те използват сложни методи за откриване на VPN връзки, като например Deep Packet Inspection (DPI). Дори много VPN мрежи, които се опитват да скрият трафика си, не могат да заобиколят ограниченията. Като такъв, имате нужда от VPN с усъвършенствана прикриваща технология (като тези, изброени по-горе), които успешно прикриват трафика си като обикновена интернет връзка.

По-примитивен метод, използван за спиране на използването на VPN, е принуждаването на доставчиците на интернет услуги да правят черен списък на уебсайтовете на VPN доставчици. Освен това компании като Apple са се споразумели да не включват VPN приложения в своите китайски магазини за приложения. Това означава, че след като сте в Китай, е много трудно да изтеглите и инсталирате VPN приложение. Ако планирате да използвате VPN, докато сте в Китай, трябва да изтеглите софтуера преди да влезете в страната.

При блокирани VPN уебсайтове е трудно също да намерите уроци и ръководства за настройка и отстраняване на проблеми с VPN. За да заобиколите това, добре е да изтеглите и запишете всички подходящи ръководства за настройка и отстраняване на проблеми, така че да можете да ги преглеждате офлайн, ако е необходимо.

Обърнете внимание, че въпреки че VPN са забранени в Китай, използването им не е незаконно. Има съобщения обаче, че правителството преследва доставчиците на VPN, включително деветмесечна присъда в затвора по дело от 2017 г..

Вижте също: Най-добрият VPN за Китай

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 − = 23

Adblock
detector