Как да гледате SBS On Demand (извън Австралия) с VPN

Как да гледате SBS On Demand извън Австралия с VPN

Ако се опитате да гледате SBS On Demand онлайн в чужбина, ще срещнете следното съобщение:

„Съдържанието SBS On Demand е достъпно само за поточно предаване в Австралия поради права на публикуване.“

За щастие можете да деблокирате SBS On Demand извън Австралия с помощта на виртуална частна мрежа (VPN).

SBS при поискване - заключена в региона

Свързвайки се към VPN, интернет трафикът на вашето устройство се препраща през сървъра на VPN, а не от вашия доставчик на интернет услуги (ISP). Тези данни се изпращат през криптиран тунел, който крие вашия IP адрес и по този начин вашето местоположение. За да деблокирате SBS On Demand, ще трябва да се свържете със сървър в Австралия тъй като това ще ви даде австралийски IP адрес. След като сте свързани, ще можете да предавате поточно SBS On Demand от всяка точка на света.

Как да гледате SBS On Demand (извън Австралия) с VPN

Ако не сте сигурни откъде да започнете, не се притеснявайте! Ще ви преведем стъпка по стъпка в процеса на използване на VPN за деблокиране на SBS On Demand.

Ето как да гледате онлайн SBS On Demand онлайн:

 1. Регистрирайте се с VPN, който деблокира SBS On Demand. Препоръчваме ExpressVPN. CyberGhost и NordVPN обаче са две надеждни алтернативи за съотношение цена-качество.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN или разширението на браузъра за вашето устройство (устройството, от което искате да гледате SBS On Demand).
 3. Отворете приложението VPN или разширението на браузъра и се свържете със сървър в Австралия. Това ще ви предостави австралийски IP адрес за гледане на SBS On Demand в чужбина.
 4. Отидете в SBS On Demand и се регистрирайте за безплатен акаунт, ако нямате такъв. Ще бъдете помолени да посочите своето име, имейл адрес, година на раждане и пол.
 5. Вече би трябвало да можете да възпроизвеждате видеоклипове в SBS. Ако все още срещате ограничения, опитайте да изчистите бисквитките на браузъра си.

Има много различни фактори, които трябва да имате предвид при избора на VPN. Те включват скоростта на сървърите, големината на мрежата и нивото на предлагана сигурност. Избрахме най-добрите VPN за гледане на SBS On Demand въз основа на следните критерии:

 • Сървъри в Австралия, които деблокират SBS On Demand
 • Бързи и надеждни връзки за непрекъснат поток
 • Функции за защита, които служат за защита на вашата поверителност онлайн
 • Поддръжка на клиенти, достъпна чрез чат на живо и имейл
 • Приятели за начинаещи за настолни и мобилни платформи
 • Възможност за свързване на няколко устройства едновременно

Нямате време да прочетете цялата статия? Ето кратко резюме на най-добрите VPN мрежи за поточно предаване на SBS On Demand извън Австралия.

Най-добрите VPN за SBS по поръчка:

 1. ExpressVPN: Най-добрият VPN за гледане на SBS On Demand. Той е бърз, надежден и също така деблокира Netflix и Disney +. Предлага подходящи за начинаещи приложения и силна сигурност.
 2. CyberGhost: Най-добър бюджетен VPN. Мрежа от повече от 5 700 сървъра. Бързи скорости за стрийминг на SBS On Demand. Силно защитена с криптиране и стриктна политика без регистрация.
 3. NordVPN: 250 сървъра в Австралия за деблокиране на SBS On Demand. Отлична 24/7 поддръжка на чат на живо. Сигурността включва стриктна политика без регистрация и Double VPN сървъри.
 4. IPVanish: Добри скорости за стрийминг на SBS On Demand. До 10 едновременни връзки и предлага 24/7 поддръжка. Базирана в САЩ VPN услуга с политика за без регистрация.
 5. PrivateVPN: Високоскоростен VPN. Деблокира много стрийминг услуги, включително SBS On Demand и Netflix. Лесни за използване настолни и мобилни приложения. Добра поддръжка на чат на живо.
 6. Surfshark: Сървъри в 5 австралийски града, способни да деблокират SBS On Demand. Неограничени едновременни връзки. VPN без регистрация с удобни за потребителя приложения и 24/7 поддръжка.
 7. Hotspot: Използвайте го, за да предавате на живо SBS, Netflix, BBC iPlayer и други. Предлага неограничена честотна лента, 24/7 поддръжка за чат на живо и богата 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Най-добрите VPN мрежи за гледане на SBS On Demand в чужбина

Ето нашия списък с най-добрите VPN за гледане на SBS On Demand в чужбина, извън Австралия:

1. ExpressVPN

ExpressVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е най-добрият ви залог за непрекъснато поточно предаване на SBS онлайн. Тази VPN има мрежа от над 3000 сървъра, които са разпространени в 94 държави. Допълнително, ExpressVPN отдавна е един от най-бързите VPN на пазара, предлагайки неограничена честотна лента и ви позволява да стриймвате без забавяне или буфериране. Всъщност, освен SBS On Demand, ще можете да деблокирате Netflix, Disney +, Amazon Prime Video и други.

Малко вероятно е да имате твърде много проблеми с ExpressVPN благодарение на удобния за потребителя дизайн на приложенията и разширенията на браузъра. Въпреки това, 24/7 поддръжка за чат на живо е на разположение, ако имате нужда. Това е VPN с оглед на сигурността и предлага всички основни елементи, включително 256-битово AES криптиране, DNS, IPv6 и WebRTC защита от теч и превключвател за убийство. Освен това ExpressVPN не пази идентифициращи дневници на своите потребители, което означава, че можете да сърфирате в мрежата с пълно спокойствие.

ExpressVPN предлага приложения за следното: Windows, Mac, Android, iOS и Linux. Има и фърмуер за рутери, както и разширения за браузър за Chrome и Firefox.

Професионалисти:

 • Много бързи скорости за стрийминг на SBS On Demand
 • Присъствие на сървъра в 94 държави
 • Деблокира много стрийминг услуги, включително Netflix и Disney+
 • Приложения за начинаещи и разширения за браузър
 • Бърза и ефективна поддръжка на клиенти чрез чат на живо (на разположение 24/7)
 • Високо сигурна услуга благодарение на използването на криптиране

Недостатъци:

 • По-ценен от останалите VPN в този списък

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА SBS НА ПОТРЕБИТЕЛЯ: ExpressVPN е нашата препоръка №1 Сървъри в 94 страни, включително Австралия. Много бързи скорости за стрийминг на SBS On Demand, Netflix и Disney +. Предлага 24/7 поддръжка и добре проектирани приложения. Защитена с криптиране. 30-дневната гаранция за връщане на пари означава, че можете да опитате ExpressVPN безрисково.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost предлага близо 100 сървъра в Австралия, които са разположени в градовете Бризбейн, Мелбърн и Сидни. Това е един от по-големите VPN мрежи, състоящ се от повече от 5500 сървъри в световен мащаб. Като такъв, можете да го използвате за разблокиране на съдържание по целия свят, включително стрийминг услуги като SBS On Demand и Netflix US. CyberGhost е много бърз и не налага ограничения на вашата честотна лента, което го прави идеален за стрийминг и торент.

С един CyberGhost акаунт можете да осигурите до седем устройства едновременно. Нещо повече, има няколко полезни функции като блокер за реклами и възможност да принудите уебсайтовете да използват HTTPS. Това е VPN услуга без регистрация, която защитава поверителността ви чрез 256-битово AES криптиране, превключвател за убийство и защита от течове на DNS и IPv6. CyberGhost предлага и собствени независимо управлявани NoSpy сървъри за още по-голяма анонимност онлайн.

Можете да използвате CyberGhost чрез приложенията за Windows, Mac, Android, iOS, Android TV и Amazon Fire Stick. Предлагат се и разширения за браузър Chrome и Firefox. За използване с Linux и рутери е необходима ръчна настройка.

Професионалисти:

 • 100 сървъра в Австралия за деблокиране на SBS On Demand
 • Огромна мрежа от повече от 5500 сървъри в 90 държави
 • Много бързи скорости и неограничена честотна лента за стрийминг
 • Позволява ви да защитите до седем устройства едновременно
 • Много силна сигурност със строга политика за без регистрация

Недостатъци:

 • Не работи в Китай или ОАЕ

Нашият резултат:

4 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: CyberGhost предлага над 5500 сървъра по целия свят, 100 от които са в Австралия. Много бързи сървъри за стрийминг на SBS On Demand и Netflix US. Позволява ви да свързвате до седем устройства едновременно. Високо защитена VPN със строга политика за без регистрация. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN има повече сървъри в Австралия от повечето VPN. Той предлага над 250 австралийски сървъра които са разположени в пет града. Това означава, че лесно ще намерите бърз сървър за стрийминг на SBS On Demand, изоставане и без буфер. Можете също да деблокирате Netflix, Hulu, HBO и други, благодарение на многото предлагани сървъри в САЩ. Като цяло NordVPN има приблизително 5200 сървъра в 59 страни. Тя ви позволява да свързвате до шест устройства едновременно.

Този VPN предлага особено полезна поддръжка на клиенти, с която можете да се свържете 24/7 чрез чат на живо. Приложенията му са удобни за начинаещи и улесняват свързването със сървър или коригиране на вашите различни предпочитания. NordVPN е със седалище в Панама, където няма задължителни закони за запазване на данни. Освен стриктна политика без регистрация, тя предлага 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и IPv6 и превключвател за убийство. Можете дори да използвате сървъри, оптимизирани за допълнителна поверителност като Double VPN и Onion Over VPN.

Ако изберете NordVPN, ще имате достъп до приложенията за Windows, Mac, Android, iOS и Android TV. Ще намерите също разширения за браузър Chrome и Firefox, въпреки че Linux и рутери изискват ръчна инсталация.

Професионалисти:

 • Над 250 сървъра в Австралия за гледане на SBS On Demand в чужбина
 • Отличен при деблокиране - работи с Netflix, Hulu и други
 • Много добра поддръжка на клиенти на разположение 24/7 чрез чат на живо
 • Разнообразие от лесни за използване приложения и разширения на браузъра
 • Функциите за защита включват политика без регистрация и Double VPN сървъри

Недостатъци:

 • Не толкова бързо, колкото някои от неговите конкуренти (ExpressVPN, CyberGhost)

Нашият резултат:

4.5 извън 5

250 СЪРВЪРИ В АВСТРАЛИЯ: NordVPN улеснява деблокирането на SBS по поръчка с 250 австралийски сървъра. Също така работи с Netflix и Hulu. Много функции за защита, включително политика за без регистрация и Double VPN сървъри за още по-голяма поверителност. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish ви позволява да имате до 10 едновременни връзки и предлага сървъри в десетки страни по света, включително Австралия. Тази VPN осигурява неограничена честотна лента и заявява, че никога няма да заглуши връзката ви. Това е особено добре дошла новина за всеки, който иска да предава SBS On Demand, въпреки че ще можете да използвате платформи като Netflix US.

Друга причина за обмисляне на IPVanish е, че той предлага 24/7 поддръжка за чат на живо, което ви позволява да решавате проблеми бързо и лесно. Предложението за сигурност също е впечатляващо; това е един от малкото VPN, които притежават своите сървъри, вместо да ги наемат, намалявайки риска от намеса на трети страни и данни да бъдат компрометирани. Освен това IPVanish предлага 256-битово AES криптиране, превключвател за автоматично убийство и защита срещу течове на DNS.

Приложенията за IPVanish могат да се изтеглят за Windows, Mac, Android, iOS и Amazon Fire TV. Въпреки че няма приложения за Linux или рутери, те могат да бъдат конфигурирани ръчно.

Професионалисти:

 • Добра скорост и неограничена честотна лента за стрийминг
 • Работи със SBS On Demand и Netflix US
 • Позволява до 10 едновременни връзки
 • Притежава своите сървъри, намалявайки риска от намеса на трети страни
 • Защитава вашата поверителност чрез нейната политика за без регистрация

Недостатъци:

 • Не предлага опция за плащане в биткойн / криптовалута
 • Няма налични разширения за браузър

Нашият резултат:

4 извън 5

СВЪРЗЕТЕ 10 УСТРОЙСТВА СИМУЛТАННО: IPVanish работи със SBS On Demand и Netflix US. Неограничена честотна лента за стрес и стрийминг без стрес. 24/7 поддръжка и силни функции за защита, включително политика без регистрация и криптиране. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN има високоскоростни сървъри, които са идеални както за стрийминг, така и за торент. Австралийските му сървъри са разположени в Мелбърн и Сидни. Мрежа от сървъри в 60 държави означава, че можете да деблокирате уебсайтове и услуги от цял ​​свят. Когато става въпрос за стрийминг услуги, PrivateVPN работи добре с SBS On Demand, Netflix и Disney+, всички без фрустрациите на буфериране и изоставане.

Това е по-малка VPN услуга, която предлага поддръжка за чат на живо, чрез която можете да говорите директно с разработчиците. Настолните и мобилните приложения правят нещата прости. Като такъв, можете да се свържете със сървър или да коригирате настройките си за секунди. Възможно е да защитите всичките си устройства благодарение на факта, че PrivateVPN позволява до шест едновременни връзки на акаунт. По отношение на защитата на вашата поверителност, PrivateVPN използва 256-битово AES криптиране и превключвател за убийство. Вие също сте защитени от изтичане на DNS, докато правилата за не-регистрации гарантират, че данните ви остават лични.

Разблокиране на SBS по поръчка извън Австралия чрез приложенията на PrivateVPN за Windows, Mac, Android и iOS. За използване с Linux и рутери е необходима ръчна инсталация.

Професионалисти:

 • Високоскоростни сървъри идеални за стрийминг и торент
 • Деблокира SBS по поръчка, Disney +, Amazon Prime Video
 • Прости настолни и мобилни приложения
 • Свържете до шест устройства едновременно
 • Защитава ви с криптиране и политика без регистрация

Недостатъци:

 • Предлага само около 100 сървъра
 • Поддръжката на чат на живо не е достъпна 24/7

Нашият резултат:

4.5 извън 5

ОТЛИЧНО при разблокиране: PrivateVPN деблокира много стрийминг услуги, включително SBS On Demand, Netflix, Disney + и HBO. Много бързите скорости не означават буфериране или забавяне. Приложения за начинаещи и криптиране, които защитават вашата поверителност. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

6. Surfshark

SurfShark VPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark се откроява от много свои конкуренти от което ви позволява да имате неограничен брой едновременни връзки. Нещо повече, той има сървъри в пет австралийски града: Аделаида, Бризбейн, Мелбърн, Пърт и Сидни. Разрастващата се мрежа на VPN се състои от малко над 1000 сървъра в 61 държави. Скоростите на сървъра са добри за стрийминг, докато Surfshark също е отличен при деблокиране. Освен SBS On Demand, той също работи с Netflix, Disney + и Hulu.

Този VPN е много лесен за използване за начинаещи. Приложенията имат просто оформление със сървъри, разделени по регион и държава, както и дали са физически, виртуални, оптимизирани за P2P или „MultiHop“ (Double VPN). Включена е 24/7 поддръжка за чат на живо и сигурността ви се приема сериозно. Това се доказва от стриктната политика за no-log на Surfshark и използването на 256-битово AES криптиране. Има и защита от течове на DNS, превключвател за убийства и функция „CleanWeb“, която блокира реклами, тракери и зловреден софтуер.

Surfshark предлага приложения за следните операционни системи: Windows, Mac, Linux, Android и iOS. Има също приложение за Amazon Fire TV и разширения на браузъра за Chrome и Firefox. За употреба с рутери е необходима ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • Свържете неограничен брой устройства едновременно
 • Разблокирайте SBS по поръчка, Stan, Netflix и др
 • Изключително удобни за потребителя приложения и разширения за браузър
 • Силна всестранна сигурност, включително блокиране на реклами и зловреден софтуер

Недостатъци:

 • Не е най-голямата от сървърните мрежи
 • Някои сървъри могат да бъдат малко бавни

Нашият резултат:

4 извън 5

BEGINNER-ПРИЯТЕЛЕН VPN: Surfshark предлага лесни за използване приложения и разширения на браузъра. Сървъри в пет австралийски града за SBS On Demand. Позволява ви да свързвате неограничен брой устройства едновременно. Строг VPN без регистрация с поддръжка на чат на живо, 24/7. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

7. Щит за гореща точка

Щит за гореща точка

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид

Уеб сайт: www.Hotspotshield.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

Щит за гореща точка ви позволява да гледате SBS On Demand отвсякъде, благодарение на сървърите си в Австралия. Още по-добре, мрежата от повече от 3000 сървъра в 70 държави означава, че можете да деблокирате съдържание от цял ​​свят. Това включва популярни стрийминг услуги като Amazon Prime Video и BBC iPlayer. Всъщност Hotspot Shield е особено подходящ както за стрийминг, така и за торенти с услугата, предлагаща неограничена честотна лента.

С Hotspot Shield можете да се свържете със сървър само с едно щракване. Тази лекота на използване, комбинирана с 24/7 поддръжка за чат на живо, го прави подходящ за начинаещи VPN. 45-дневна гаранция за връщане на пари осигурява много време за изпробване на услугата за себе си, без риск. Можете да го направите, без да се страхувате вашите данни да станат компрометирани, благодарение на 256-битовото AES криптиране, защитата от течове на DNS и защитните функции за превключване на комутатора.

Можете да защитите устройствата си чрез приложенията на Hotspot Shield за десктоп (Windows и Mac), мобилни устройства (Android и iOS) и разширението на браузъра за Chrome. Не се предлага поддръжка за Linux или рутери.

Професионалисти:

 • Работи със SBS On Demand, Amazon Prime и BBC iPlayer
 • Бързо и лесно за използване - свържете се със сървър с едно щракване
 • Много щедра 45-дневна гаранция за връщане на парите
 • Запазва данните си защитени с криптиране

Недостатъци:

 • Без поддръжка за Linux или рутери
 • Политиката за поверителност може да бъде по-ясна

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НЕОГРАНИЧЕН BANDWIDTH: Hotspot Shield е чудесен избор за стрийминг на SBS On Demand, благодарение на предложението си за неограничена честотна лента. Бърза и лесна връзка с сървър чрез удобни за потребителя приложения. Използва криптиране и осигурява 24/7 поддръжка чрез чат на живо. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Hotspot Shield.

Купон за Hotspot Shield Специална сделка - спестете 75% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТАДостъпката се прилага автоматично

Мога ли да използвам безплатен VPN, за да гледам SBS On Demand?

Има няколко проблема с използването на безплатни VPN за поточно предаване. Първият е, че средният безплатен VPN има само малка мрежа от сървъри. Това може да затрудни намирането на сървър на мястото, необходимо за деблокиране на определени уебсайтове или услуги. Второ, безплатните VPN мрежи привличат много потребители, което допринася за голямо натоварване на сървъра. Безплатните VPN често дроселират вашата честотна лента в опит да управлявате това, което води до изоставане и буфериране при поточно харесване на SBS On Demand, Netflix и Disney+.

Освен проблеми с производителността, безплатните VPN мрежи са много леки за функциите. Често няма да можете да свържете няколко устройства едновременно, докато поддръжката на чат на живо също е много рядка. въпреки това, по-критични пропуски са в областта на сигурността. Някои безплатни VPN мрежи не криптират данните ви или не използват ключ за убиване, за да ви предпазят от течове на данни. Също така е важно да помислите как безплатен VPN прави парите си. Може да се окажете бомбардирани със спам или, още по-лошо, да запазите данните си и да ги продадете на трети страни.

Какво мога да гледам в SBS On Demand?

SBS On Demand предлага разнообразие от телевизионни предавания и филми, както и предавания на живо от различни канали, включително SBS, Viceland и SBS World Movies. Можете също така да намерите покритие на избрани NBA игри. Ето списък на някои от телевизионните предавания, които можете да гледате в SBS On Demand:

 • Ново момиче
 • Broadchurch
 • Приказката на слугинята
 • Ривиера
 • Мостът
 • Мери убива хората
 • Wisting
 • блудниците
 • Криминални игри на Агата Кристи
 • Южен парк

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

17 + = 19

Adblock
detector