Как да гледате Sling TV в чужбина с VPN или смарт DNS прокси

прашка телевизия

Накратко:

  • Услугата на Sling TV няма да работи извън САЩ. Не можете дори да получите достъп до техния уебсайт.
  • Ако сте на почивка или работите в чужбина или живеете извън САЩ, тогава това решение ще ви позволи да гледате Sling TV, независимо от местоположението ви.
  • Можем да потвърдим, че този метод работи, за да ви позволи да гледате Sling TV в Канада, Великобритания, Австралия или където и да е другаде.
  • Трябва да зададете своя IP адрес в САЩ, което измамва Sling TV да мисли, че се свързвате с техния уебсайт или услуга от САЩ
  • За да направите това, използвайте VPN или Smart DNS прокси. Този метод е напълно законно и законно решение. Използването на VPN е много по-лесно, защото процесът на настройка при използване на интелигентен DNS може да бъде сложен.
  • Използвайте бърз VPN, така че поточното предаване е гладко. Безплатни няма да го режат. Препоръчваме ExpressVPN, което е бързо, работи с всички популярни устройства и има 30-дневна гаранция за връщане на парите.
  • Ако все още нямате Sling TV, се включва 7-дневна безплатна пробна версия за нови клиенти. Използвайки тази гаранция за връщане на парите на ExpressVPN, можете да изпробвате този метод безрисково и да отмените и двата случая, ако е необходимо, или ако искате просто безплатен преглед на седмица.
  • Интелигентните DNS услуги са по-трудни за настройка от VPN, но работят на повече устройства. Препоръчваме да използвате Overplay, който старателно сме тествали за този метод.

ExpressVPN

ExpressVPN Sling TV

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА СЛЪНЧЕВАНЕ НА ТВ ВЪРХУ: ExpressVPN е нашият избор №1. С огромна сървърна мрежа, която е оптимизирана за високоскоростни връзки, тя е идеална за гледане на Sling TV. Удобни за потребителя приложения за всички операционни системи. Трудно да се победи поверителността и сигурността. Има 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да опитате безрисково.

Подробно:

Sling TV е богиня за резачки за кабели, които не искат да се ангажират с диета на всички по поръчка на телевизионни предавания и филми. По-специално, телевизията на живо като спортни и други събития в реално време все още е най-подходяща за традиционните кабелни и сателитни. И докато в крайна сметка почти всички телевизионни предавания завършват в стрийминг сайтове като Netflix, Hulu и Amazon Prime, повечето от тях все още излъчват първоначално обикновена телевизия.

За съжаление, Sling TV се предлага само в САЩ. Дори да закупите абонамент в САЩ с американски адрес за фактуриране, потребителите, които пътуват в чужбина, са блокирани да гледат някое от съдържанието. Те дори нямат достъп до началната страница на Sling TV. Вместо това потребителите извън САЩ се посрещат със страница с грешки „Забранен достъп“ като тази: „Собственикът на този уебсайт (www.sling.com) е забранил на държавата или региона, в който вашият IP адрес е (DE), да има достъп до това уебсайт. "

страница за грешка в слинг

За щастие, има просто решение. Всичко, от което се нуждаете, е VPN или смарт DNS прокси

Как да гледате Sling TV с VPN

VPN или виртуална частна мрежа криптира целия ви входящ и изходящ интернет трафик, преди да го насочи през сървър на отдалечено място по ваш избор. В този случай просто ще се свържете с VPN сървър в САЩ, за да получите американски IP адрес. След като връзката е установена, можете да получите достъп до Sling TV, както обикновено от САЩ.

Модерни, реномирани VPN мрежи като ExpressVPN правят този процес изключително лесен с много малка настройка или конфигуриране. Просто се регистрирайте, изтеглете, инсталирайте, влезте, изберете местоположение и натиснете бутона за свързване.

Ако имате инсталирана Sling TV на устройство, което не поддържа VPN, като Chromecast, Roku, Apple TV или Amazon Fire TV, процесът не е толкова прост, но все още може да се изпълни.

Как да гледате Sling TV с интелигентен DNS прокси

Интелигентният DNS прокси постига същия резултат като VPN, като „подправя“ местоположението си, за да изглежда Sling TV, сякаш сте в САЩ. Действителният механизъм е малко по-различен, тъй като DNS прокси не шифроват или маршрутизират по-голямата част от вашия интернет трафик. Вместо това само DNS заявки се пренасочват към САЩ.

DNS, или система с имена на домейни, е нещо като телефонен указател за интернет, който свързва IP адреси с имена на домейни (като www.comparitech.com) и местоположения. По подразбиране повечето хора използват DNS сървъра, предоставен от доставчика им на интернет услуги. Смяната на DNS сървър в САЩ, абонатите могат ефективно да деблокират Sling TV.

Настройването на интелигентен DNS прокси е малко по-сложно от VPN, но не е необходимо да инсталирате допълнителен софтуер, за да го направите. За да използвате интелигентен доставчик на DNS като Overplay, просто е въпрос на промяна на интернет настройките на вашето устройство. Повече устройства поддържат промяна на DNS сървъри от VPN, включително Chromecast, Roku, Amazon Fire TV и Apple TV. Ако предпочитате да използвате едно от тези устройства със Sling TV, интелигентният DNS прокси е по-простото решение.

Sling TV канали и пакети

Основният пакет Sling TV, Sling Orange, струва 20 долара на месец. Той идва със следните канали (смел каналите са в Sling Orange, но не и Sling Blue):

А&E, Възрастен плуване, AMC, AXS TV, BBC America, Bloomberg TV, Cartoon Network, CNN, Comedy Central, канал Дисни, Ел Рей, ESPN, ESPN2, ESPN3, Flama, хранителна мрежа, Freeform (преди ABC Family), Galavisión, HGTV, История, IFC, Lifetime, Local Now, Maker, Newsy, Polaris +, TBS, TNT, Travel Channel, Viceland (по-рано H2)

Sling Blue е следващата стъпка, струва $ 25 на месец и се предлага с над 40 канала (смел каналите са в Sling Blue, но не и Sling Orange):

А&E, Възрастен плуване, AMC, AXS TV, BBC America, BET, Bloomberg TV, браво, Cartoon Network, CNN, Comcast Sportsnet, Comedy Central, El Rey, Flama, Food Network, FS1, FS2, FX, FXX (при поискване), Galavision, HGTV, History, IFC, Lifetime, Local Now, Maker, Nat Geo Wild, National Geographic, NBC (избрани пазари), NBCSN, вестникарче, NFL мрежа, Ник-младши., Полярната звезда+, регионални спортни мрежи FOX (в зависимост от местоположението), Syfy, TBS, TNT, Пътуващ канал, TruTV, Уни Мас, Univision, САЩ, Viceland, FOX (избрани пазари)

И накрая, има пакетът Sling Orange + Blue, който съдържа всички изброени по-горе канали за общо над 60. Той струва $ 40 на месец.

Предлага се 7-дневна безплатна пробна версия, ако се регистрирате с кредитна карта. Не забравяйте да се откажете преди изтичането на седемте дни, ако не искате да получите такса.

Пакетите, специфични за жанра, също могат да се добавят към всеки абонамент. Те обикновено струват допълнителни 5 долара на месец.

Преминаване на затъмненията на Sling TV

В някои случаи, особено със събития на живо като спорт, известно съдържание ще бъде поставено в черен списък на местните пазари на Sling TV. Това означава, че дори и да живеете в САЩ, може да не успеете да видите екипите си от родния град да играят в игри на местния пазар, защото правата са закупени от регионален оператор.

Това не е проблем, ако имате VPN или умен DNS прокси. Просто се свържете с друго място в Съединените щати и затъмнението вече не би било проблем.

Използване на VPN на неподдържани устройства

Roku, Chromecast и Amazon Fire TV

Някои базирани на Android поточни устройства като Roku, Chromecast и Amazon Fire TV нямат вградена поддръжка за VPN и не можете да инсталирате трето лице VPN приложение, което да го направи вместо вас. В този случай ще трябва да настроите VPN на wifi рутер.

Има два начина да направите това. Първият и лесен начин е да използвате лаптоп за създаване на виртуален рутер. Това е нещо като създаване на WiFi гореща точка на вашия смартфон. След като направите виртуален рутер, можете да свържете поточното си устройство към вашия лаптоп, след което да включите VPN на този лаптоп, така че целият трафик да пътува през VPN.

Вторият начин е да настроите VPN директно на вашия физически домашен wifi рутер. Този процес варира в зависимост от фърмуера на вашия рутер.

Научете повече за това как да настроите виртуален wifi рутер с помощта на нашите уроци за Windows и Mac.

Apple TV

Apple TV не поддържа VPN, но има AirPlay. AirPlay ви позволява да предавате поточно всичко, което е на вашия телефон или Macbook, на вашия Apple TV, подобно на екранизирането в Chrome. Включете VPN на устройството си iOS или Mac OSX, отворете Sling TV и използвайте AirPlay Mirroring, за да го получите на вашия Apple TV.

Алтернативи на Sling TV

Най-близкият конкурент на Sling TV в САЩ е Playstation Vue. Подобно на Sling TV, Vue е услуга за поточно предаване на живо с абонамент, която се предлага само в САЩ. Това е доста по-скъпо от Sling TV, като основният план започва от $ 40 за повече от 60 канала.

Vue е наличен на PS3, PS4, Amazon Fire TV, Roku и Chromecast. Това не е достъпно в уеб браузърите за настолни компютри, а съдържанието е ограничено за мобилни устройства.

Тези, които пътуват в чужбина, най-добре избягват Playstation Vue, дори ако имате VPN. Sony изисква винаги да влизате от домашната си wifi мрежа в САЩ, така че не можем да гарантираме, че достъпът до него може да бъде от друга държава, дори и с VPN.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 2 =

Adblock
detector