Как да гледате Sport1 онлайн в чужбина (извън Германия) безплатно

Как да гледате Sport1 онлайн в чужбина безплатно

Опитайте да гледате Sport1 онлайн от чужбина и ще видите следната грешка:

"Diese Videodatei kann nicht abgespielt werden."

Това грубо се превежда на „Този ​​видеоклип не може да се възпроизведе.“ За щастие можете да заобиколите това блокиращо и предаващо предаване Sport1 в чужбина с виртуална частна мрежа (VPN). VPN мрежите изпращат вашия интернет трафик през криптиран тунел до сървъри на други места по света, което означава, че можете да се свържете с VPN сървър в Германия, да получите немски IP адрес и да деблокирате Sport1 отвсякъде.

Грешка в потока Sport1

Как да гледате Sport1 отвсякъде с VPN

Настройването на VPN за гледане на Sport1 извън Германия не отнема много време. Всъщност можете да гледате Sport1 в чужбина за броени минути. Просто следвайте стъпките по-долу.

Ето как да гледате Sport1 в чужбина (извън Германия) с VPN:

 1. Регистрирайте се за VPN със сървъри в Германия - особено препоръчваме ExpressVPN.
 2. Изтеглете и инсталирайте приложение за VPN или разширение на браузъра, като се уверите, че това е правилната версия за вашето устройство.
 3. Отворете приложението VPN или разширението на браузъра и се свържете със сървър в Германия. Това ще гарантира, че имате немски IP адрес за деблокиране на Sport1 в чужбина.
 4. Отидете на Sport1 и изберете пряк поток на спортно събитие, което трябва да се деблокира.
 5. Ако имате проблеми, винаги си струва да изчистите кеша и бисквитките на браузъра си. Освен това, свържете се с друг сървър или се свържете с поддръжката на вашия VPN.

В Германия има много VPN сървъри. Въпреки това успяхме да намерим най-добрите VPN за Sport1, като гарантираме, че те отговарят на следните критерии:

 • Бързи и последователни сървъри в Германия за стрийминг на Sport1
 • Сигурна услуга с политика без регистрация и криптиране
 • Деблокира поточните услуги като Netflix
 • Поддръжка на клиенти чрез чат на живо, както и имейл
 • Настолни и мобилни приложения, които са удобни за потребителя
 • Безрискова гаранция за връщане на пари от поне 7 дни

Бързате да започнете да гледате Sport1 потоци на живо? Ето кратко резюме на най-добрите VPN мрежи за гледане на Sport1 онлайн извън Германия:

Най-добрите VPN за Sport1

 1. ExpressVPN: Нашият най-добър избор за гледане на Sport1 извън Германия. Бързи сървъри в 94 страни. Също така деблокира Netflix. 24/7 поддръжка, отлични приложения и силна сигурност.
 2. NordVPN: Най-добър бюджетен VPN за Sport1. 245 сървъра в Германия. Разблокирайте Sport1 и Netflix. Защитете до шест устройства. Строга политика без регистрация и 24/7 поддръжка за чат на живо.
 3. CyberGhost: Над 500 сървъра в Германия. Бързи скорости за стрийминг на Sport1 и Netflix US. Използвайте на до седем устройства едновременно. Силно защитена, без трупи.
 4. IPVanish: Свържете до 10 устройства. Десетки сървъри в Германия за гледане на Sport1 в чужбина. Работи с Netflix US. Политика без регистрация, криптиране и поддръжка на живо.
 5. PrivateVPN: Високоскоростно стрийминг и торент. Гледайте Sport1 извън Германия. Разблокирайте Netflix. Удобни за потребителя приложения, поддръжка за чат на живо и сигурност с криптиране.
 6. Surfshark: Свържете неограничен брой устройства едновременно. Деблокира Sport1 и Netflix. VPN без регистрация с 24/7 поддръжка за чат на живо и лесни за използване приложения.

Най-добрите VPN мрежи за гледане на Sport1 извън Германия

Ето нашия списък с най-добрите VPN за гледане на Sport1 извън Германия:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020блокира sport1Tested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN предлага комбинация от скорост, сигурност и надеждност, което го прави най-добрият избор за предаване на живо Sport1. Този VPN има сървъри в 94 страни (включително Германия) което е много повече от повечето VPN мрежи на пазара. В Дармщат, Франкфурт и Нюрнберг има високоскоростни немски сървъри, които ви позволяват да гледате Sport1 без прекъсване. Още по-добре, ExpressVPN също работи добре с харесванията на Netflix US и ESPN.

Една от причините ExpressVPN да е толкова популярен е, че предлага отлична поддръжка на клиенти, достъпна 24/7 чрез чат на живо. Нещо повече, той ви позволява да обезопасите до пет устройства едновременно. ExpressVPN приема вашата сигурност сериозно, както се доказва от използването на 256-битово AES криптиране, DNS, IPv6 и WebRTC защита от теч и превключвател за убийство. ExpressVPN не пази идентифициращи регистрационни файлове на потребителите и дори ви позволява да се регистрирате полуанонимно с биткойн и имейл адрес за изхвърляне.

Гледайте Sport1 извън Германия чрез приложенията на ExpressVPN за Windows, Mac, Linux, Android и iOS. Можете също да изтеглите разширения за браузър за Chrome и Firefox и персонализиран фърмуер за рутери.

Професионалисти:

 • Сървъри в 94 държави, включително Германия за деблокиране на Sport1
 • Неограничена честотна лента и постоянни скорости за стрийминг
 • Също така деблокира харесванията на Netflix и ESPN
 • Поддръжка на клиенти на разположение 24/7 чрез чат на живо
 • Високо сигурна услуга с ключ за криптиране и убиване
 • Свържете до пет устройства едновременно

Недостатъци:

 • Доста скъпо в сравнение с други VPN мрежи в този списък

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ДА ГЛЕДАЙТЕ СПОРТ1: ExpressVPN е нашият топ избор. Деблокира Sport1, Netflix, ESPN и други. Сървъри в 94 страни. Бързи, надеждни връзки. Удобни за потребителя приложения, 24/7 поддръжка и пет едновременни връзки. Силно защитена с криптиране. 30-дневната гаранция за връщане на парите означава, че можете да опитате безрисково.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPNдеблокира sport1Tested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN улеснява гледането на Sport1 в чужбина благодарение на своите 245 сървъри в Берлин и Франкфурт, Германия. Всъщност с огромна мрежа от приблизително 5 800 сървъра в 60 страни, тази VPN може да деблокира блокирани в региона уебсайтове и услуги от цял ​​свят. Можете да го използвате например, за да гледате Netflix, HBO Go и Hulu и тъй като NordVPN позволява до шест едновременни връзки, можете да стриймвате на всяко устройство, което харесвате.

Тази VPN предоставя много атрактивни функции, включително лесни за използване приложения и разширения на браузъра. Има също 24/7 поддръжка за чат на живо, P2P-приятелски сървъри и опция да имате специален IP адрес. Сигурността е силен костюм на NordVPN, с 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и IPv6, блокиране на реклами, сканиране на злонамерен софтуер, политика за без регистрация и превключвател за убийство. Нещо повече, NordVPN предлага сървъри, оптимизирани за подобряване на поверителността, включително Double VPN и Onion Over VPN сървъри.

Можете да получите достъп до NordVPN чрез разширения на браузъра за Chrome и Firefox. Има и приложения за Windows, Mac, Linux, Android, iOS и Android TV. Съвместимите рутери могат да бъдат конфигурирани ръчно.

Професионалисти:

 • Близо 250 сървъра в Германия и 5800 в световен мащаб
 • Деблокира Sport1, Netflix, HBO Go и много други
 • 24/7 чат на живо и поддръжка по имейл
 • Много силна сигурност със строга политика за без регистрация
 • Позволява ви да имате до шест едновременни връзки

Недостатъци:

 • Някои сървъри са на бавна страна

НАЙ-ДОБРАТА СТОЙНОСТ VPN: NordVPN е евтина услуга с 245 сървъра в Берлин и 5 800 сървъри по целия свят. Работи добре със Sport1 и деблокира Netflix. Използвайте на до шест устройства едновременно. 24/7 поддръжка и силна сигурност с политика без регистрация и специални сървъри. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

Cyberghostдеблокира sport1Tested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost има около 4500 сървъра в 60 страни, 579 сървъра от които са в Германия (Берлин, Дюселдорф и Франкфурт). Още по-добре, тези сървъри са много бързи, изключително надеждни и позволяват неограничена честотна лента, което ги прави идеални за торентинг или използване на услуги като Sport1 в чужбина. Още по-добре, един абонамент за CyberGhost означава, че можете да свържете до седем устройства едновременно.

Освен че предлага отлични скорости, CyberGhost притежава силни функции за поверителност и сигурност, като всички те са активирани по подразбиране. Има например 256-битово AES криптиране, както и защита от течове на DNS и IPv6 и превключвател за убийство, който предотвратява компрометиране на вашите данни при случайност, когато VPN връзката падне. CyberGhost има строга политика за без регистрация, въпреки че можете да плащате в биткойн за допълнителна анонимност (при условие че използвате услуга за разпадане на биткойн). Нужда от помощ? CyberGhost предлага 24/7 поддръжка за чат на живо.

CyberGhost се предлага за следното: Windows, Mac, Android, iOS, Android TV и Amazon Fire Stick. Разширенията за браузър Chrome и Firefox също са достъпни за изтегляне. За Linux и за избор на съвместими рутери е необходима ръчна инсталация.

Професионалисти:

 • Огромна мрежа от почти 600 сървъра в Германия
 • Използвайте го, за да деблокирате Sport1, както и Netflix US
 • Осигурете едновременно до седем устройства
 • Защитава вашата поверителност със своята стриктна политика за не-регистрация
 • Поддръжка на чат на живо на разположение 24/7

Недостатъци:

 • Бори се за отблокиране на някои популярни услуги за стрийминг

ОТЛИЧНИ СКОРОСТИ: CyberGhost има бързи и надеждни сървъри за стрийминг без забавяне и буфериране. Над 500 сървъра в Германия да гледат Sport1 в чужбина. Свържете до седем устройства едновременно. Много силна сигурност с политика без регистрация. 24/7 поддръжка. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanishдеблокира sport1Tested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish предлага особено добра стойност, тъй като ви позволява да свързвате до 10 устройства едновременно. Освен това мрежата на IPVanish се състои от 1300 сървъра в 60+ страни, включително САЩ, Великобритания, Австралия и Германия (43 сървъра във Франкфурт), което означава, че можете да деблокирате не само Sport1, но и по-популярни услуги като Netflix US.

Тази услуга предлага удобни за потребителя приложения и свързването със сървър отнема само няколко секунди. Този базиран в САЩ VPN заявява, че има политика за нулеви регистрации, за да защити вашата идентичност. Нещо повече - използва 256-битово AES криптиране, автоматично превключване на убийства и защита от течове на DNS и IPv6, за да запази личните ви данни. Можете дори да разширите трафика на OpenVPN, ако искате, което крие, че изобщо използвате VPN. Ако имате някакви проблеми, IPVanish предлага поддръжка за чат на живо, 24/7.

Приложенията за IPVanish могат да бъдат изтеглени за настолни компютри (Windows и Mac), мобилни устройства (Android и iOS) и Amazon Fire TV. Linux и рутери изискват да следвате инструкциите за ръчна настройка.

Професионалисти:

 • Деблокира Sport 1 и Netflix US
 • Позволява ви да свързвате до 10 устройства едновременно
 • Бързо и лесно за намиране и свързване със сървър
 • Предлага 24/7 поддръжка за чат на живо
 • Изобилие от функции за сигурност, включително политика за без регистрация

Недостатъци:

 • Не предлага разширения за браузър
 • Ненадежден при деблокиране на поточни услуги

СВЪРЗЕТЕ 10 УСТРОЙСТВА: IPVanish има десетки сървъри в Германия за стрийминг на живо Sport1. Също така деблокира Netflix US. Осигурява 24/7 поддръжка за чат на живо и приложения за настолни и мобилни устройства. Сигурността включва криптиране, политика без регистрация и превключвател за автоматично убиване. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPNдеблокира sport1Tested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN е перфектен за предаване на живо Sport1 в чужбина, тъй като осигурява много високи скорости, което означава, че можете да гледате в 1080p без забележими буфериране или изоставане. Освен сървърите във Франкфурт и Нюрнберг, Германия, тази шведска VPN услуга има сървъри в други 59 страни по света и надеждно деблокира някои от най-упоритите стрийминг платформи, включително Netflix, Amazon Prime Video и BBC iPlayer.

Абонамент за PrivateVPN означава, че можете да защитите до шест от своите устройства едновременно. Този VPN предлага настолни и мобилни приложения, които са много достъпни, дори и за начинаещи. Що се отнася до сигурността, PrivateVPN заявява, че не знае какво правят потребителите му онлайн, тъй като има политика за без регистрация. Този VPN използва 256-битово AES криптиране, превключвател за убийство и защита от течове на DNS и IPv6, за да запази дейността си поверителна по всяко време. За регистрацията са необходими само имейл, парола и начин на плащане (можете да платите в Bitcoin).

PrivateVPN сървърите могат да бъдат достъпни чрез приложенията за Windows, Mac, Android и iOS. Няма приложения за Linux или рутери, така че е необходимо ръчно конфигуриране в тези случаи.

Професионалисти:

 • Много бързи сървъри за стрийминг на Sport1
 • Деблокира Netflix, ESPN, Amazon Prime Video и т.н.
 • Осигурете едновременно до шест устройства
 • Удобни за потребителя настолни и мобилни приложения

Недостатъци:

 • Малка мрежа от само 100 сървъра
 • Няма опция за разширения на браузъра

ВИСОКОСКОРОСТНИ СЪРВЪРИ: PrivateVPN е бърз VPN за стрийминг на Sport1 извън Германия. Също така деблокира Netflix, Amazon Prime Video и HBO Go. Свържете едновременно шест устройства. Приятели, подходящи за начинаещи, настолни и мобилни приложения и политика без регистрация. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

6. Surfshark

SurfShark VPNдеблокира sport1Tested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark има сървъри в Германия (както и десетки други страни по света), които предлагат добри, постоянни скорости за стрийминг. Всъщност, със силна деблокираща способност, тя ви позволява да използвате гео ограничени платформи, включително Sport1, Amazon Prime Video и BBC iPlayer отвсякъде. въпреки това, Най-добрата характеристика на Surfshark е, че той позволява неограничени едновременни връзки (повечето VPN предлагат само шепа).

Тази VPN е подходяща за всеки, защото е много достъпна и лесна за навигиране. Сървърите са разделени на категории физически, виртуални, P2P и MultiHop (Double VPN), което ви позволява да намерите точно това, което ви трябва. Има дори опции за бърз достъп за свързване към най-бързия наличен сървър или към сървъри в съседна страна. Можете да се насладите на спокойствие, когато използвате Surfshark благодарение на 256-битовото AES криптиране, DNS и IPv6 защита от теч, превключвател за убийства и стриктна политика без регистрация. Има и 24/7 поддръжка за чат на живо, ако имате въпроси.

Приложенията Surfshark се предлагат за Windows, Mac, Android, iOS и Amazon Fire TV. Можете също да използвате тази VPN чрез разширения на браузъра Chrome и Firefox. Linux и рутери изискват ръчна настройка.

Професионалисти:

 • Деблокира Sport1, както и Netflix, Amazon Prime и BBC iPlayer
 • Свържете неограничен брой устройства едновременно
 • Приложенията са много лесни за използване и улесняват намирането на сървър
 • Защита на вашите данни с криптиране и строга политика за без регистрация

Недостатъци:

 • Само предлага около 800 сървъра

GREAT FOR FAMILIES: Surfshark е идеален за споделяне със семейството, тъй като позволява неограничени едновременни връзки. Деблокира Sport1, Netflix и др. Лесни за използване приложения и разширения на браузъра за начинаещи. Включва 24/7 поддръжка и стриктна политика без регистрация. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

Мога ли да използвам безплатен VPN за гледане на Sport1?

Въпреки че някои безплатни VPN мрежи могат да деблокират Sport1 извън Германия, те са лош избор за стрийминг. Безплатните VPN имат твърде много потребители на ограничения си брой сървъри, което води до високо натоварване на сървъра и много буфериране и изоставане. Това е особено обезпокоително, когато се опитвате да гледате предаване на живо в Sport1 и може да доведе до изпускане на ключови моменти от събитието.

Въпреки че може да имате късмет да гледате Sport1 с безплатен VPN, това няма да е така с Netflix и DAZN. Много малко безплатни VPN мрежи могат да деблокират тези популярни стрийминг услуги, тъй като те могат да се похвалят с модерни анти-VPN мерки. Също така трябва да избягвате безплатни VPN мрежи, защото те не защитават поверителността ви. Освен липсата на криптиране, за да запазите вашите данни, някои безплатни VPN регистрират вашата сърфираща дейност и ги продават на трети страни.

Какво мога да гледам в Sport1?

Sport1 обхваща различни спортове на живо и при поискване. Докато някои от видеоклиповете са достъпни за гледане отвсякъде, трансляции на спортни събития на живо са достъпни само в Германия. Можете обаче да гледате следните спортове в Sport1 с немски IP адрес:

 • Футбол
 • Тенис
 • Баскетбол
 • американски футбол
 • хандбал
 • Motorsport
 • Бейзбол
 • волейбол
 • Хокей на лед
 • дартс
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

15 − 8 =

Adblock
detector