Как да гледате Световната купа по крикет 2019 онлайн навсякъде

Как да гледате финалите на Световната купа по крикет през 2019 г. онлайн


Искате да предавате на живо Световната купа по крикет онлайн? Ще ви покажем как.

Полуфиналите на Световната купа за крикет на ICC (CWC) са почти тук и това, което се оказаха за пръскане през последните няколко седмици по крикет. От фаворитите на Индия и Австралия преди турнира, минаващи над състезанието, с нервните потрепвания на Англия и случайното пътуване на Нова Зеландия, всяка игра беше по-увлекателна от последната.

Първият полуфинал се провежда на 9 юли в Олд Трафорд, Манчестър, последван от втория полуфинал в Едгбастън, Бирмингам на 11 юли. Финалът ще се играе на лорда на крикет в неделя, 14 юли.

Всички мачове започват от 10:30 BT (02:30 PT / 05:30 ET). Докато феновете по крикет по целия свят ще изискват възможност да гледат тези игри лично, за съжаление само няколко избрани могат да го направят. Но не се притеснявайте, в тази публикация ще ви покажем как да стриймвате финалите на Световната купа по крикет, където и да сте по света.

Моля, обърнете внимание, че в тази публикация ще препоръчаме само официални оператори и източници. Нелицензирани потоци, открити в Reddit или други места, не се препоръчват. Те често се доставят с видео с ниско качество и могат да бъдат заснети офлайн в момента на известие. Като такъв може да не успеете да видите цялата игра. Нещо повече, ще намерите официални радио- и телевизионни оператори, разпространени по целия свят, така че вие ​​си правите услуга, като използвате ненадеждни потоци..

Много от каналите, предаващи това събитие, няма да работят в чужбина. Ако искате да се свържете с любимите си поточни услуги в чужбина, ще ви трябва VPN.

Най-добър VPN за Световната купа на ICC: ExpressVPN

ExpressVPN

Налични приложения:

  • настолен компютър
  • Mac
  • IOS
  • андроид
  • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

VPN кодират вашия трафик и го маршрутизират чрез посреднически сървър. Това означава, че вашите уеб дейности се пазят частни, скрити от вашия работодател, доставчик на интернет услуги и правителството. Можете да ги използвате, за да прехвърлите местоположението си в друга държава, ефективно да ви даде различен IP адрес и да ви помогне да получите достъп до ограничен географски поточен носител.

Отнема само няколко минути, за да започнете. Изберете предпочитаната от вас продължителност на абонамента (пакетите започват от един месец и стигат до една година). Можете да плащате с кредитна карта, PayPal и дори биткойн, ако искате да останете анонимни.

ExpressVPN идва с a 30-дневна гаранция за връщане на парите, което означава, че можете да тествате услугата за един месец и да се откажете за пълно възстановяване, ако не сте доволни.

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА КРИКЕТ: Най-добрият ни избор са ExpressVPN ExpressVPN кораби с над 3000 високоскоростни сървъри, които обхващат земното кълбо. Възможностите му за деблокиране са първокласни и функции за сигурност, които не са никакви. Освен това можете да го използвате в Android, iOS, Windows, MacOS и Linux. Денонощната поддръжка на клиенти ще ви помогне, ако срещнете проблеми.

БАКШИШ: ИСКАТЕ БЕЗПЛАТНО да гледате финалите на ICC? Ако не искате да харчите парите си за спортен абонамент, препоръчваме ви да се регистрирате за ExpressVPN и да се свържете със сървър в Пакистан. След като връзката е установена, влезте в уебсайта на PTV Sports. Той е един от официалните оператори за Световната купа на ICC и не се нуждае от предварителна регистрация. Той е достъпен само за стриймъри с IP адрес от Пакистан, така че този процес няма да работи без VPN. Тествахме го от място в Торонто и той се справи отлично за играта Афганистан срещу Уест Индия. Ако се регистрирате сега и отмените в рамките на един месец, ще трябва да гледате финалите и да получите парите си.

Как да гледате финалите на Световната купа по крикет през 2019 г. от чужбина с VPN

Правилният VPN ще ви улесни много, за да заобиколите гео-ограниченията. Просто следвайте тези стъпки, за да деблокирате финалите на Световната купа на ICC:

Как да гледате финалите на ICC Cricket Cup с VPN

  1. Решете подходящ доставчик. Говорихме за ExpressVPN, но и NordVPN, и CyberGhost са отлични алтернативи за бюджета.
  2. Продължете да инсталирате подходящите приложения за вашето устройство. За целта използвайте само официални пазари на приложения.
  3. Свържете се с VPN сървър за съответната държава. Така че, ако се опитвате да получите достъп до Sky Sports, ще трябва да се свържете със сървър във Великобритания. За телевизия Hotstar и Willow в САЩ ще ви е необходим американски сървър.
  4. И това е за това. Просто влезте и започнете да стриймирате. Ако не работи веднага, изчистете кеша и бисквитките си и рестартирайте устройството си. Това трябва да се обърне към него.

Финалите на ICC World Cup ще се излъчват на живо на всички платформи, които споменаваме по-долу, поради което трябва да опитате изпълнявайте тези стъпки доста преди играта. Не искате да отделяте ценно време за отстраняване на проблем и да пропускате действието на живо. И трите VPN, които препоръчваме - ExpressVPN, NordVPN и CyberGhost имат 24/7 поддръжка на живо, така че винаги можете да поискате помощ, ако сте останали.

Къде мога да предавам на живо финалите на Световната купа по крикет?

Очаква се стотици милиони хора да се настроят, за да гледат мачовете, което означава, че събитието с маркет ще се предава по целия свят. Така че трябва да можете да го гледате, независимо от местоположението ви. В този раздел обсъждаме кои мрежи ще показват играта във вашата страна.

Великобритания

uk флаг

Официалният водещ на ICC World Cup за Великобритания е Sky Sports. Ако сте съществуващ клиент, всички финални срещи на Световната купа ще бъдат достъпни без допълнителни разходи нито в уебсайта, нито в приложението Sky Go. Покритието започва един час преди началото на всяка игра.

Възможно е също да влезете с Sky Sports Pass на Now TV. Въпреки че това струва £ 8,99 на ден, можете да закупите месечен пропуск за £ 33,99, ако обмисляте поточно спортуване за малко по-дълго.

За достъп до вашия акаунт на Sky Sports извън Великобритания можете да се свържете с UK VPN сървър.

САЩ

BAFTA 2019

Феновете на крикет в Америка могат да гледат финалите на Световната купа на ICC на Willow и Hotstar. Нито един от тях няма безплатни изпитания, за съжаление, така че трябва да се регистрирате за един от техните пакети. Месечният абонамент в момента струва $ 9,99 на месец, въпреки че Willow се предлага с пакети за кабелна телевизия, което означава, че няма да се налага да плащате допълнително, за да предавате услугата.

Както Hotstar, така и Willow изпълняват акценти за пакети, което означава, че можете да гледате всички важни моменти от играта, в случай че стартът е твърде рано за вас. Въпреки това ще трябва или да сте вече в САЩ, или да сте свързани към американски VPN сървър, за да стриймвате играта.

Индия

Flag_of_India

Световната купа на ICC е достъпна на местни канали като Doordarshan, но единственият начин за достъп до него е чрез Hotstar. По-рано известен като Star Sports, Hotstar е официален оператор в други части на света, като САЩ и Канада. Hotstar е достъпен с Rs 299 на месец или 999 на година, но изисква индийски начин на плащане, като местна кредитна карта или PayTM.

Подобно на международните версии, индийската версия на Hotstar включва акценти на мачове, експертен анализ и кратки видеоклипове, съдържащи критичните моменти. Ще ви е необходим индийски IP адрес, за да предавате съвпаденията, така че се свържете към VPN, ако сте извън Индия.

Австралия

австралийски флаг

Fox Sports излъчва всички мачове на ICC World Cup, за да можете също да предавате финали там. Ако сте съществуващ клиент на Foxtel TV, всичко, което трябва да направите, е да влезете в Foxtel Go и да кликнете върху връзката на потока на живо. Австралийските потребители, които нямат кабел, могат да се регистрират за Foxtel Now, който струва около $ 40 AUD на месец. Има 10-дневна безплатна пробна версия (само за първи път потребители), така че ако вече сте се регистрирали, може да не успеете да се възползвате от това.

Както Foxtel Go, така и Foxtel Now са достъпни само в Австралия. Ще трябва да предоставите австралийски номер по време на процеса на регистрация, което прави практически невъзможно чуждите потребители да се регистрират. Ако сте съществуващ клиент и се опитвате да влезете извън Австралия, VPN може да направи това.

Канада

Канадско знаме

Всички мачове на ICC Cricket World Cup се излъчват в Канада чрез Hotstar. Месечната цена е 12,99 CAD без данъци. Willow твърди, че е достъпен в Канада чрез доставчици на кабели Bell, Rogers и Telus и предлага самостоятелен месечен абонамент, струващ CAD 7,99, но щракването върху връзката просто ме върна към началната страница. Като такъв не успях да се регистрирам, въпреки опитите си няколко пъти.

Hotstar няма пробен период в Канада, така че трябва да се абонирате за месечния пакет или за годишния (който струва 99,99 CAD), за да можете да предавате игри надеждно. Не е необходимо доказателство за пребиваване в Канада и не е ясно дали можете да се регистрирате само с местна кредитна карта, така че потребителите в чужбина да могат да я разгледат. Ако сте съществуващ канадски Hotstar потребител, VPN ще ви помогне да заобиколите гео ограниченията, когато сте в чужбина.

Близкия изток и Пакистан

флаг на Пакистан

Потребителите в Пакистан могат да предават безплатно всички мачове на ICC Cricket World Cup безплатно през PTV Sports. Всичко, от което се нуждаете, е IP адрес от Пакистан, за да можете да продължите - услугата не изисква предварителна регистрация или първоначално плащане.

Почитателите на крикет в Близкия изток могат да се регистрират с OSN. Цената варира в зависимост от държавата на регистрация. В Саудитска Арабия например е 159 SAR / месец. OSN се предлага и като част от пакет за кабелна телевизия, така че ако сте съществуващ потребител, всичко, което трябва да направите, е да влезете чрез своите идентификационни данни и трябва да сте добре да отидете. Разбира се, ако сте извън региона, ще ви трябва VPN, за да изглежда, че все още сте в държавата на регистрация.

Други места

Крикетът е втората най-популярна игра в света, така че не е изненада, че финалите на ICC World Cup се излъчват по целия свят. В тази публикация не могат да бъдат изброени всички местоположения, но уебсайтът на ICC е доброто място за стартиране, ако се интересувате от официалния оператор във вашата страна / местоположение.

Кой ще спечели Световната купа?

По времето на писането, Индия, Австралия и Англия се класираха за финалите, като Нова Зеландия почти сигурно ще се присъедини към тях. Пакистан се нуждае от победа срещу Бангладеш, заедно с нелеп марж на печалба, за да може да свали Нова Зеландия - резултат, който изглежда доста малко вероятно въз основа на сегашната форма.

Евентуалните победители обаче са предположенията на някой в ​​момента. Индия и Австралия бяха в властна форма, нокаутирайки противници без никакви проблеми. И двамата влизат във финалите с нова увереност въпреки противоречивата загуба на Индия от Англия.

Нова Зеландия има най-лошия рекорд от четирите най-добри отбора и не е определила точно турнира в последните си няколко мача. Те може да са първите, които падат, като Австралия иска да се възползва.

Англия трябваше да спечели два много трудни мача, за да се класира и те успяха да го направят, като победиха и Индия, и Нова Зеландия, така че моралът в лагера им е здрав. Финалите са прекалено равномерни, за да се прогнозират правилно, но много добре би могла да бъде Австралия като евентуални шампиони.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 36 = 46