Как да гледате Tata Sky от всяка точка на света с VPN

Как да гледате Tata Sky от всяка точка на света

Независимо дали сте индийски експат, живеещ в чужбина или летуващ, който се опитва да предава най-новото спортно покритие, Tata Sky разполага с всичко това. За съжаление, ако искате да гледате Tata Sky, той е достъпен само за онези, които влизат с индийски IP адрес. Това е въпреки факта, че е отчасти собственост на Sky, основна сила в британската телевизия.

Ако се опитате да влезете в Tata Sky извън Индия, ще получите съобщение за грешка. Най-доброто решение на този проблем е първо да се свържете с виртуална частна мрежа (VPN).

VPN мрежите ще ви помагат в поточно предаване на Tata Sky от всяка точка на света, стига да имате стабилна интернет връзка. Те криптират вашия уеб трафик и го насочват през посреднически сървър на място по ваше желание. Когато изберете сървър в Индия, вашият действителен IP адрес е заменен с индийски, и уебсайтовете и хост сървърите предполагат, че сте в страната на Южна Азия.

Друго предимство на VPN е, че използването на криптиране прави невъзможно хакерите и снайперистите да подслушват вашата онлайн активност или да се опитват да крадат личните ви данни.

Как да гледам Tata Sky в чужбина с VPN?

Tata Sky е един от най-добрите доставчици на кабелна телевизия в Индия. Като такъв, ще се нуждаете от съществуващ акаунт в компанията, преди да се опитате да влезете. Не е възможно да се регистрирате извън Индия, тъй като имате нужда от местен номер на мобилен телефон, домашен адрес и специфичен за Индия начин на плащане, като например местен кредитна карта или Paytm.

Ако приемем, че имате съществуващ акаунт, ще трябва да получите IP адрес от Индия, когато се опитвате да предавате Tata Sky от чужбина.

Ето как да гледате Tata Sky извън Индия:

 1. Регистрирайте се с една от VPN-ите, които сме препоръчали в този списък. Нашият топ избор е ExpressVPN.
 2. След като плащането ви бъде успешно обработено, продължете да изтегляте и инсталирате родния VPN клиент директно от сайта на избрания от вас доставчик или от официалния магазин за приложения.
 3. Отворете VPN и се свържете със сървър в Индия. След като сте свързани, отворете страницата на Tata Sky и влезте с идентификационните данни на вашия акаунт.
 4. Честито. Цялото съдържание на Tata Sky вече трябва да е достъпно.

VPN мрежите са десетина, но всеки наш VPN в препоръчания ни списък, посочен по-долу, се откроява от тълпата. Тези доставчици, оптимизирани за отблокиране на Tata Sky извън границите на Индия, са оценени по следните параметри:

 • Подходящ за деблокиране на гео-ограничени медийни потоци
 • Предлага голям брой сървъри в Индия
 • Високи скорости за HD стрийминг без забележимо забавяне
 • Решителни функции за поверителност и криптиране
 • Любезна и асистивна поддръжка на клиенти
 • Осигуряване на множество едновременни връзки

Бързам? Ето моментна снимка на нашите топ 6 препоръки за поточно предаване на Tata Sky извън Индия.

Най-добрият VPN за гледане на Tata Sky извън Индия:

 1. ExpressVPN: Нашият №1 изберете за поточно предаване на Tata Sky от всяка точка на света. Звездна скорост, неразбираемо криптиране и оптимизирани сървъри в Индия правят този доставчик естествено подходящ.
 2. NordVPN: Страхотен вариант на бюджет. Предлага стабилни скорости, отлични стандарти за поверителност и анонимност и 24/7 поддръжка на клиенти.
 3. CyberGhost: Ценен избор за новодошлите и любителите потребители. Изпраща се с добре проектирани, интуитивни приложения и има отличен опит в деблокиране на гео ограничени медии.
 4. IPVanish: Приличните скорости, непроменими криптиране и голям брой едновременни връзки го правят ценен конкурент.
 5. Surfshark: Предстоящ доставчик, който бързо добавя нови сървъри и придобива репутация за отблокиране на поточни медии. Свържете неограничени устройства с един акаунт.
 6. PrivateVPN: Някои от най-бързите скорости, които сме тествали. Позволява за анонимни регистрации и използва най-добрите протоколи за криптиране.

Най-добрите VPN мрежи за Tata Sky

Ето нашия списък с най-добрите VPN за гледане на Tata Sky от всяка точка на света:

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯн 2020 неблокира тата skyTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN заема горния слот, за да излъчва Tata Sky извън Индия. Този доставчик има над 3000 сървъра в 94 страни, включително много сървъри в Индия. Той осигурява много бързи скорости и надеждни връзки с висока скорост на работа. ExpressVPN умее да деблокира много съдържание, включително индийските библиотеки както за Netflix, така и за Amazon Prime Video. Той също така дава достъп до Hotstar.

256-битовото AES криптиране е активирано по подразбиране. Допълнителните мерки за сигурност включват защита от изтичане на DNS и IPv6, превключвател за интернет убийство, перфектна тайна напред и разделно тунелиране. ExpressVPN не регистрира данни за активност или уеб сесия, така че вашият цифров отпечатък е скрит от всички.

Този доставчик на VPN поддържа всички основни платформи, с приложения за Windows, MacOS, iOS, Android и Linux. Има и фърмуер за някои wifi рутери. Пет устройства могат да се свързват едновременно с един акаунт. Поддръжката на клиентите е достъпна 24 часа в денонощието чрез чат на живо, така че можете да очаквате бързо разрешаване на всички проблеми.

Професионалисти:

 • Изключително бързи скорости за изтегляне / стрийминг
 • Един от най-добрите VPN за многостранно приложение
 • Най-добра в класа сигурност и поверителност
 • Деблокира Netflix US, UK и други
 • Предлага 24/7 чат на живо

Недостатъци:

 • Разширената конфигурация за потребители на захранване е малко ограничена

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА TATA SKY: ExpressVPN е нашият избор № 1 Не само може да деблокира Tata Sky от всяка точка на света, но също така може да даде достъп до Hotstar, Netflix и други популярни сайтове. Включени са бързи скорости, надеждна продължителност на работа и сигурност. Опитайте безрисково с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете нашия пълен преглед ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPNдеблокира тата skyTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN предлага 18 сървъра в Индия, така че има много възможности за надеждна връзка за деблокиране на Tata Sky. Освен Индия, този доставчик е домакин на север от 5200 сървъри в 60 държави, включително няколко места в Северна Америка, Европа и Австралия.

Услугата е изключително бърза; NordVPN отблокира много стрийминг сайтове като Netflix, BBC iPlayer, Prime Video, Amazon Prime Video, Hotstar и Star Sports. Можете да видите съществуващия товар на всеки сървър, така че ако смятате, че някой има твърде много потребители, просто променете първоначалния си избор.

NordVPN се доставя с много разширени функции и опции - те включват двойна VPN защита, Tor над VPN и автоматично покритие на wifi. Този доставчик използва 256-битово AES криптиране, превключвател за интернет убийство и защита от течове от DNS, IPv6 и WebRTC, гарантиране на сигурността на желязото и неразбираема връзка.

За най-внимателните потребители на услугата услугата позволява плащания и регистрация на биткойни чрез имейл акаунт на горелка.

Предлагат се приложения за Windows, MacOS, Linux, Android и iOS, както и разширения за браузър Chrome и Firefox. Един акаунт позволява шест едновременни връзки и има 24/7 поддръжка за чат на живо в оферта.

Професионалисти:

 • Експанзивна сървърна мрежа
 • Не поддържа никакви дневници
 • Бързо и надеждно скорост на изтегляне и поточно предаване
 • Оптимизирани за задачите сървъри

Недостатъци:

 • Връзките през настолното приложение могат да бъдат бавни

Нашият резултат:

4.5 извън 5

ОТЛИЧНА БЮДЖЕТНА ОПЦИЯ: NordVPN е доставчик от световна класа и се предлага на много ниска цена. Ще ви помогне да предавате Tata Sky и да защитите акаунта си в процеса. Опитайте го с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

Cyberghostдеблокира тата skyTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost е един от най-бързите доставчици в този списък и го прави изключително лесен за начинаещите потребители да започнат работа с VPN. С 20 оптимизирани, високоскоростни сървъри в Индия, ще свърши работата по отблокиране на Tata Sky без никакви проблеми.

Има поддръжка за още 58 държави, така че можете да използвате CyberGhost, за да получите IP адрес от много различни места.

Освен Tata Sky, CyberGhost надеждно дава достъп до Netflix US, Hulu, BBC iPlayer и други. Стриймерите се предлагат неограничена честотна лента. 256-битовото AES криптиране осигурява връзки, а опциите за поверителност включват защита от течове на DNS, превключвател за убийство в Интернет, защита срещу злонамерен софтуер и блокиране на реклами.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, Android и iOS. Един единствен акаунт позволява седем едновременни връзки, а поддръжката на клиенти е достъпна, когато имате нужда.

Професионалисти:

 • Предава безпроблемно HD видео
 • Не поддържа дневници
 • Функция за изключване за разделяне за уебсайтове и функция за разделно включване за приложения
 • Лесен за използване, изберете тип дейност и бъдете свързани с най-подходящия сървър

Недостатъци:

 • Не е подходящ за тези, които се нуждаят от контрол на разширени функции

Нашият резултат:

4 извън 5

БЪРЗО И ИНТУИТИВНО: CyberGhost осигурява експресни скорости, опростен потребителски интерфейс и много сървъри в Индия. Опитайте го с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на CyberGhost VPN.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanishдеблокира тата skyTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish има поддръжка за индийски IP адрес. Макар че предлага само два сървъра в Индия, както в столицата Делхи, той ги осигурява с криптиране от най-високо ниво и политика да не се съхраняват данни от дневници или данни за сесията. Глобалните сървъри наброяват над 1300 на 75 места.

Освен Tata Sky, този доставчик може да деблокира Netflix US, както и няколко други популярни поточни източника. Използва 256-битово AES криптиране, заедно с перфектна секретност напред и DNS защита от теч. Всички негови сървъри се управляват вътрешно което му осигурява далеч по-голям контрол над трафика и предотвратява изтичане извън криптирания тунел.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, Android и iOS, а поддръжката на клиентите е денонощна.

Професионалисти:

 • Предлага 24/7 чат на живо
 • Управлява мрежа от повече от 1300 сървъра от 75 града в целия свят
 • Много бързи скорости

Недостатъци:

 • Не предлага разширения за браузър

Нашият резултат:

4 извън 5

НАДЕЖНА VPN: IPVanish предоставя постоянно изживяване за поточно предаване на Tata Sky извън Индия. Опитайте го със 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. Surfshark

SurfShark VPNдеблокира тата skyTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark е регистриран на Британските Вирджински острови, така че е защитен от задължителни регистрационни данни. Плюс това, той заявява съвсем ясно, че не се отдаде на никакво задържане на трафик, включително IP адреси, история на сърфиране или времеви марки.

По време на нашето тестване услугата набира впечатляващи скорости и успя да деблокира както Netflix US, така и BBC iPlayer. Той осигурява неограничен брой данни и честотна лента и поддържа торентинг. Мрежата може да се похвали с повече от 800 сървъра, включително някои базирани в Индия.

Функциите за сигурност са първокласни; Surfshark използва 256-битово AES криптиране, перфектна секретност за напред, превключвател за интернет убийство и защита от течове на DNS. Нейната собствена технология блокира реклами и зловреден софтуер и включва опция за разделно тунелиране.

Приложенията са включени за Windows, MacOS, Android и iOS. Един акаунт позволява неограничен брой едновременни връзки, така че е лесно да се разделяте с приятели и семейство. Поддръжката на клиентите е 24/7.

Професионалисти:

 • Неограничени устройства
 • Достойни, надеждни скорости
 • Автоматична защита на wifi

Недостатъци:

 • Тяхната сървърна мрежа е по-малка от повечето други VPN

Нашият резултат:

4 извън 5

ДОПЪЛНИТЕЛЕН ДОСТАВЧИК: Surfshark надеждно деблокира много поточни услуги на всички основни платформи. Предлага се на ниска цена и се доставя с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

6. ЧастенVPN

PrivateVPNдеблокира тата skyTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN няма масивна сървърна мрежа (и въз основа на анекдотични доказателства, не изглежда, че скоро ще добавя още). Той обаче компенсира този относителен недостатък превъзходно обслужване и изключително бързи връзки.

Има един физически сървър в Ченай и друг виртуален, разположен в Бангалор, така че индийски IP адрес определено е постижим. Има общо 60 локални сървъра, като много сървъри са оптимизирани за HD видео стрийминг и деблокиране.

Освен Tata Sky, доказано е, че този доставчик деблокира Netflix US, Amazon Prime Video, Hulu и други.

Функциите за защита включват 256-битово AES криптиране, защита срещу течове на DNS и IPv6, перфектна секретност напред и превключвател за интернет убийство. Нещо повече, PrivateVPN не съхранява потребителски регистрационни файлове на своите сървъри.

Приложенията са налични за всички основни поточни платформи - Android, Windows, iOS и MacOS. Един единствен акаунт позволява до шест устройства да се свързват едновременно. Поддръжката на клиентите е достъпна по време на европейското работно време.

Професионалисти:

 • Печелене на репутация за деблокиране на популярни поточни сайтове
 • Много бързи скорости
 • Не поддържа никакви дневници

Недостатъци:

 • Малък брой сървъри за избор
 • Поддръжният персонал е добър, но работи само през европейското работно време

Нашият резултат:

4.5 извън 5

ПРИМЕНЕНО ЗА СТРАМИРАНЕ: PrivateVPN е много бърз и е тестван за работа с няколко стрийминг платформи. Опитайте го с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни частен VPN преглед.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

Трябва ли да използвам безплатен VPN за Tata Sky?

Когато става въпрос за стрийминг на гео ограничени медии, само най-добрите VPN мрежи правят намалението. Това е така, защото тази задача не е пряка афера и изисква строги прикриващи стандарти, за да осигури надеждна и здрава връзка.

Докато междубранните връзки са с безплатни VPN мрежи, такива доставчици са на няколко нива под платените си колеги. Безплатните VPN мрежи не са оборудвани с протоколи за криптиране от военна степен или допълнителни функции за сигурност като автоматична защита на wifi, разделяне на тунели или перфектна секретност напред. Повечето предлагат продукт без конец, който е предназначен да ви спести по някакъв начин парите.

Ако изберете безплатен VPN, не очаквайте бързи скорости, специализирана поддръжка на клиенти или опции за преминаване към IP адреси от цял ​​свят. Вероятно ще бъдете подложени на ограничения на данни, намаляване на честотната лента и време за изчакване, за да се свържете със сървър по време на пиковите часове. Нещо повече, може би ще трябва да издържите много досадни, натрапчиви реклами и да се борите с възможността за нахлуване в поверителност.

Тези черти са в разрез с причините, поради които трябва да изберете VPN-та на първо място. В крайна сметка се опитвате да защитите вашите данни и онлайн отпечатък, а не да ги излагате. Плюс това, изключително бавните скорости, предлагани от безплатните VPN, означават, че стриймингът на Tata Sky ще бъде тромаво и смущаващо изживяване.

По-добре е да не поемате излишни рискове. С платена VPN ще имате спокойствие и потребителско изживяване от най-високо ниво.

Защо Tata Sky е географски ограничен?

Tata Sky е лицензиран оператор и не се занимава с производство на собствено съдържание. Повечето популярни шоута в платформата, като крикет на Световната купа на ICC, Приключенията на Тарзан, Бодигард, Мъже в черно, Кинари и Блънт Ток, са предоставени на индийската компания от продуцентски къщи на трети страни.

Правата за стрийминг и лицензионните сделки за цялото съдържание принуждават Tata Sky да ограничи своя излъчващ регион само до Индия. Ако беше отворена платформата за стриймъри по целия свят, това би нарушило споразуменията и заплашва радио- и телевизионните оператори, които имат сходни сделки за своите страни..

ОТГОВОРНОСТ: Comparitech не насърчава използването на VPN за незаконно предаване на съдържание. Моля, консултирайте се с местните закони, преди да решите да тръгнете по този маршрут. Ако имате някакви въпроси, най-добре е да говорите с адвокат във вашата страна на пребиваване.

Какво друго мога да направя с VPN?

VPN мрежите са чудесни за разрешаване на достъпа до гео ограничени поточни медии, но имат и други трикове в ръкава си.

VPN създават криптирана, почти непроницаема връзка. Това означава, че е безтресова задача за достъп до обществени wifi мрежи - вида WiFi мрежи, които можете да намерите в кафенета, молове и летища. Поради обществения характер на споменатите мрежи, бъдещите хакери чакат в очакване, знаейки, че във всеки даден момент са свързани големи групи потребители. Опитите за фишинг и атаките на човек в средата са два често използвани метода за извличане на вашите данни, а VPN може да ви помогне да защитите и двете.

VPN е също отличен избор за безопасно и сигурно влизане в онлайн банкови услуги. Когато пътувате извън родината си, за работа или за удоволствие, е възможно да искате да преведете средства или да изплатите сметка за кредитна карта. VPN мрежите ще защитят връзката ви, така че финансовите ви данни да не бъдат компрометирани. Плюс това VPN може да изглежда, че сте в родината си, като предотвратява сигналите за измама, които в противен случай могат да подтикнат вашата банка да блокира вашата сметка.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − = 80

Adblock
detector