Как да гледате TVNow.de в чужбина (извън Германия) с VPN

Как да гледате TVNow.de извън Германия с VPN

Съдържанието на TVNow.de е затворено в региона: често срещана тема сред поточните услуги поради права и ограничения за лицензиране. Това означава, че ако се преместите в чужбина или пътувате извън Германия, няма да можете да гледате любимите си телевизионни предавания по TVNow.de. За щастие, намерихме начин за това. Можете да гледате TVNow.de извън Германия с VPN.

VPN или виртуална частна мрежа е услуга, която криптира интернет връзката на вашето устройство, защитавайки поверителността ви в процеса. Когато се свържете със сървър в Германия, ще ви бъде предоставен немски IP адрес, който ви позволява да деблокирате TVNow.de, сякаш наистина сте в Германия.

Ето кратко резюме на най-добрите VPN за гледане на TVNow.de извън Германия:

Най-добрите VPN за гледане на TVNow.de в чужбина

 1. ExpressVPN: Деблокира TVNow.de, Netflix и BBC iPlayer. Бърз и много лесен за използване. Предлага 24/7 поддръжка и високо защитен с криптиране. Свържете до пет устройства.
 2. NordVPN: Над 200 сървъра в Германия за гледане на TVNow.de в чужбина. Позволява до шест връзки. Приложения за начинаещи. 24/7 поддръжка на живо и стриктна политика без регистрация.
 3. CyberGhost: Почти 800 сървъра в Германия. Деблокира TVNow.de и Netflix US. Много бързи скорости за стрийминг. Седем едновременни връзки. Строга политика без регистрация.
 4. IPVanish: Позволява ви да свържете до 10 устройства. Десетки сървъри във Франкфурт за гледане на TVNow.de извън Германия. VPN услуга без регистрация с чат на живо.
 5. PrivateVPN: Високоскоростни сървъри за стрийминг на TVNow.de и Netflix. Приложения за начинаещи, поддръжка на живо и политика без регистрация. Свържете до шест устройства.
 6. Surfshark: Неограничени едновременни връзки. Деблокира повечето сайтове, включително TVNow.de. Приятелски програми за начинаещи, 24/7 поддръжка и пълни с функции за сигурност.

Много VPN имат сървъри в Германия. За да намерим обаче най-добрите VPN за гледане на TVNow.de в чужбина, потърсихме тези, които отговарят на следните критерии:

 • Бързи сървъри в Германия за стрийминг на TVNow.de в чужбина
 • Също така деблокира популярни услуги, включително Netflix и Skype
 • Силна сигурност с криптиране и строга политика без регистрация
 • Поддръжка на клиенти чрез чат на живо и имейл
 • Настолни и мобилни приложения, които са лесни за използване
 • Предлага безрискова гаранция за връщане на парите

Как да гледате TVNow.de извън Германия

Може да гледате TVNow.de където и да сте за няколко минути! Всичко, което трябва да направите, е следното:

Как да използвате VPN за гледане на TVNow.de в чужбина

 1. Регистрирайте се с VPN със сървъри в Германия - особено препоръчваме ExpressVPN.
 2. Изтеглете подходящото приложение за вашата операционна система (може също да имате възможност да изтеглите разширение за браузър).
 3. Отворете приложението VPN или разширението на браузъра и се свържете със сървър в Германия.
 4. Изчистете кеша и бисквитките на браузъра си, за да гарантирате, че TVNow.de забравя текущия ви IP адрес и местоположение (и приема IP адреса на VPN).
 5. Отидете на уебсайта на TVNow.de или в приложението TVNow.de и изберете предпочитаното от вас съдържание. Сега тя трябва да бъде деблокирана!

Най-добрите VPN за гледане на TVNow.de извън Германия

Ето нашия списък с най-добрите VPN за гледане на TVNow.de в чужбина:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks tvnow.deТестиран Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN ви позволява да деблокирате уебсайтове и услуги в 94 държави, включително Германия. Освен TVNow.de, можете да използвате този VPN, за да гледате каквото и да било от Netflix до BBC iPlayer на BBC. Сървърите му в Дармщат, Франкфурт и Нюрнберг са бързи и надеждни, като ExpressVPN обещава 99,9% време за работа. Предлаганата неограничена честотна лента означава, че е малко вероятно да срещнете буфериране или изоставане когато излъчвате любимите си телевизионни сериали.

Широката гама от удобни за употреба приложения ExpressVPN улесняват сигурността на всичките ви устройства. Не би трябвало да имате проблеми със свързването със сървър, дори и да сте нов в използването на VPN. Всъщност разширенията на браузъра правят всичко още по-лесно. Тази услуга обаче предлага 24/7 чат на живо и поддръжка по имейл, само в случай, че имате въпроси. Нещо повече, тя ви позволява да свързвате до пет устройства едновременно.

Когато използвате ExpressVPN, вашите данни са защитени с 256-битово AES криптиране, докато има и защита от течове на DNS и IPv6. Тази VPN услуга е базирана на Британските Вирджински острови и не поддържа никакви идентификационни регистрационни файлове на своите потребители. Други функции за защита включват превключвател за убийство и опция за анонимно плащане в биткойн (при условие че предварително използвате услуга за смесване на биткойн).

Можете да използвате ExpressVPN чрез приложенията, които са достъпни за Windows, Mac, Linux, Android, iOS и рутери. Предлагат се и разширения за браузър Chrome и Firefox.

Професионалисти:

 • Деблокира TVNow.de, Netflix и BBC iPlayer
 • Над 3000 сървъра в 94 страни
 • Бързи сървъри и неограничена честотна лента за стрийминг
 • Предлага удобни за потребителя приложения и разширения за браузър
 • 24/7 чат на живо и поддръжка по имейл
 • Защитете се с високо ниво на криптиране и убийте функцията за превключване

Недостатъци:

 • По-скъпи от другите VPN в този списък

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА TVNOW.DE:ExpressVPN е най-добрият ни избор Предлага безпроблемно предаване на TVNow.de извън Германия с бързи и надеждни сървъри. Позволява до 5 едновременна връзка и предлага 24/7 поддръжка. Защитете се с ключ за криптиране и убийте. Можете да опитате ExpressVPN безрисково благодарение на 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPNдеблокира tvnow.deТестиран януари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN е един от най-големите VPN мрежи на пазара, с глобална мрежа от около 5500 сървъра. Понастоящем 243 от тези сървъри се намират в Германия, което улеснява гледането на TVNow.de в чужбина. Скоростите са достатъчно бързи за безупречно сърфиране и стрийминг, освен това можете да свържете до шест устройства едновременно. Тази базирана в Панама VPN предлага отлична поддръжка на чат на живо, която е достъпна 24/7.

Едно от най-добрите неща за NordVPN е, че той деблокира много популярни уебсайтове и услуги, включително Netflix и Amazon Prime Video. още, NordVPN е високо сигурна услуга със специализирани сървъри за двойни VPN и Tor през VPN връзки. NordVPN защитава вашите данни с 256-битово AES криптиране, превключвател за убийство и защита от течове на DNS и IPv6. И не на последно място, той има и строга политика за без регистрация.

Приложенията NordVPN са достъпни за следните операционни системи: Windows, Mac, Linux, Android, iOS и Android TV. Предлагат се разширения за браузър за Chrome и Firefox. Съвместимите рутери могат да бъдат конфигурирани ръчно.

Професионалисти:

 • Над 5000 сървъра, 240 от които са в Германия за TVNow.de
 • Деблокира популярни стрийминг услуги като Netflix
 • Поддръжка на чат на живо на разположение 24/7
 • Специализирани сървъри като Double VPN за подобрена сигурност
 • Политиката за без регистрация служи за защита на вашите данни и поверителност онлайн

Недостатъци:

 • Качеството на сървъра може да варира по отношение на предлаганата скорост

НАЙ-ДОБРОТО ЗА ПАРИ: NordVPN има над 200 сървъра в Германия и 5000 по целия свят. Той деблокира всичко - от TVNow.de до Netflix. Позволява ви да свържете до 6 устройства и има 24/7 поддръжка за чат на живо. VPN без регистрация с криптиране и специални сървъри за допълнителна сигурност. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. Cyberghost

Cyberghostдеблокира tvnow.deТестиран януари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost има повече сървъри в Германия, отколкото повечето VPN мрежи на пазара. Почти 800 от сървърите на този VPN са в Германия, което ви позволява да деблокирате TVNow.de с лекота. Удобно е, че този VPN работи и с Netflix US и BBC iPlayer. Потокът с CyberGhost е без стрес благодарение на предлаганите високи скорости и неограничена честотна лента. Друго предимство е, че можете да използвате тази VPN услуга, за да имате до седем едновременни връзки.

Можете да изпробвате CyberGhost безрисково, тъй като се предлага с продължителна 45-дневна гаранция за връщане на парите. той е много лесен за използване, с опростен интерфейс и бързи връзки с едно щракване. Също толкова важно, това е високо сигурен VPN със строга политика за не-регистрация. Тя е със седалище в Румъния, която е извън юрисдикцията на 5 съюза и 14 очи. Можете да очаквате 256-битово AES криптиране, DNS и IPv6 защита от теч и автоматичен превключвател за убийство.

Изтеглете приложения на CyberGhost за Windows, Mac, Android, iOS, Android TV и Amazon Fire Stick / Fire TV. Предлагат се разширения за браузър за Chrome и Firefox. За Linux и рутери е необходима ръчна инсталация.

Професионалисти:

 • Приблизително 800 сървъра в Германия за деблокиране на TVNow.de
 • Бързи скорости за забавяне и без буфер стрийминг
 • Също така деблокира Netflix US и BBC iPlayer
 • Свържете до 7 устройства чрез един акаунт
 • Силна сигурност с криптиране и строга политика без регистрация

Недостатъци:

 • Не мога да деблокирам всички библиотеки на Netflix

СИЛНА СИГУРНОСТ: CyberGhost е бърз и има около 800 сървъра в Германия. Работи добре с TVNow.de и Netflix. Много силна сигурност под формата на строга политика без регистрация и криптиране. До 7 едновременни връзки и 24/7 поддръжка за чат на живо. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanishдеблокира tvnow.deТестиран януари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish ви позволява да гледате TVNow.de извън Германия със своите 57 сървъра във Франкфурт. Този VPN има мрежа от над 1300 сървъра по целия свят с повече от 40 000 IP адреса. Много бързите скорости и неограничената честотна лента ви позволяват да предавате потоци и торент без забавяне, забавяне или буфериране.Известно е, че този VPN е особено лесен за употреба с Kodi и Amazon Fire Sticks. Нещо повече, тя ви позволява да свързвате до 10 устройства едновременно, което е идеално за семейства.

Настройката и използването на IPVanish е много проста. Можете да търсите сървъри по държави, както и по закъснения. Освен това има опция за бързо свързване за свързване към най-добрия наличен сървър. Тази VPN предлага денонощна поддръжка за чат на живо и има строга политика за без регистрация. IPVanish е със седалище в САЩ и използва 256-битово AES криптиране, за да запази вашите данни. Има и защита от течове на DNS и IPv6, както и превключвател за автоматично убийство.

Приложенията за IPVanish се предлагат за настолни компютри (Windows и Mac), мобилни устройства (Android и iOS) и Amazon Fire TV / Fire Stick. Linux и рутери изискват ръчна инсталация.

Професионалисти:

 • Десетки сървъри в Германия за гледане на TVNow.de в чужбина
 • Съвместим с Kodi, както и с Amazon Fire Stick
 • Позволява ви да имате до 10 едновременни връзки
 • Улеснява намирането на подходящия сървър (филтриране по държава, закъснение)
 • Защита на вашите данни чрез използване на криптиране и политика без регистрация

Недостатъци:

 • Със седалище в САЩ, който е член на Five Eyes
 • Не предлага разширения за браузър или приложение за Linux

ДОБРО ЗА СЕМЕЙСТВА: IPVanish позволява до 10 едновременни връзки, което е идеално за споделяне със семейството. Десетки сървъри в Германия за гледане на TVNow.de в чужбина. Поддръжка на чат на живо и защитена с политика без критерии и криптиране. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPNдеблокира tvnow.deТестиран януари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN е особено добър VPN за стрийминг на TVNow.de в чужбина заради бързите си връзки. В него се посочва, че той предлага неограничена честотна лента и скорост, което прави непрекъснато сърфиране, стрийминг и торент. Тази VPN има сървъри в 60 страни, включително Германия (в градовете Франкфурт и Нюрнберг). Освен това той деблокира повечето гео блокирани уебсайтове и услуги, включително Netflix, BBC iPlayer и HBO Go.

Можете да използвате PrivateVPN, за да свържете до шест от вашите устройства наведнъж. Настолните и мобилните приложения са изключително лесни за използване - дори за начинаещи. Независимо от това, тази VPN предлага поддръжка за чат на живо и помощ от разстояние, ако имате нужда. PrivateVPN е със седалище в Швеция и има политика без регистрация. Вашите данни са защитени с 256-битово AES криптиране, докато има и превключвател за убийство и защита от течове на DNS и IPv6.

Приложенията PrivateVPN са достъпни за Windows, Mac, Android и iOS. Linux и рутери изискват да следвате инструкциите за ръчна настройка.

Професионалисти:

 • Много бързи скорости за стрийминг на TVNow.de извън Германия
 • Отличен при деблокиране - работи с Netflix, Hulu и HBO Go
 • Настолните и мобилните приложения са много лесни за използване за начинаещи
 • Използва криптиране и политика без регистрация, за да запази сигурността си онлайн

Недостатъци:

 • Малка мрежа от само 100 сървъра
 • Няма опция за разширения на браузъра

СЪРВИСИ НА ВИСОКА СКОРОСТ: PrivateVPN е много бърз VPN за стрийминг и торент. Разблокирайте TVNow.de, Netflix, BBC iPlayer и др. Настолните и мобилните приложения са лесни за използване за начинаещи. Свържете до шест устройства. VPN без регистрация с чат на живо. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

6. Surfshark

SurfShark VPNдеблокира tvnow.deТестиран януари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark е по-нова VPN услуга с около 800 сървъра в 50 държави, включително Германия. Сървърите са бързи и последователни и работят добре с харесванията на TVNow.de, Netflix и Hulu. въпреки това, може би най-добрата функция на Surfshark са неограничените едновременни връзки, което ви позволява да споделяте тази VPN с цялото семейство. Също така си струва да се спомене, че Surfshark има отлична 24/7 поддръжка за чат на живо.

Ако търсите допълнителен слой сигурност, Surfshark предлага MultiHop функционалност, ефективно ви позволява да използвате два VPN сървъра наведнъж. Има много други функции, включително разделно тунелиране, така че можете да изберете кои уебсайтове и приложения да заобиколят VPN. Защитните функции на Surfshark включват 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и IPv6 и превключвател за убийство. Стриктната политика без регистрация означава, че този VPN не събира никакви регистрационни файлове за връзка или активност, което ви позволява почти пълна онлайн анонимност.

До Surfshark можете да получите достъп чрез приложенията за Windows, Mac, Android, iOS и Amazon Fire TV / Fire Stick. Можете също да изтеглите разширения за браузър Chrome и Firefox. Linux и рутери изискват ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • Деблокира TVNow.de, Netflix, BBC iPlayer и др
 • Неограничени едновременни връзки
 • Чат на живо и поддръжка по имейл, 24/7
 • Функции за защита, включително рекламен блокер и двоен VPN

Недостатъци:

 • Сравнително по-малка мрежа от около 800 сървъра

НЕОГРАНИЧЕНИ УСТРОЙСТВА: Surfshark е по-нов VPN, който ви позволява да свързвате толкова устройства, колкото искате едновременно. Деблокира Netflix, Amazon Prime Video и TVNow.de. Поддръжка 24/7 и подходящи за начинаещи приложения и разширения за браузър. Политика без регистрация. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

Мога ли да използвам безплатен VPN за гледане на TVNow.de?

Въпреки че някои безплатни VPN са в състояние да деблокират гео ограничени стрийминг услуги като TVNow.de, не препоръчваме да ги използвате. За начало, безплатните VPN мрежи могат да бъдат много бавни, особено при стрийминг и торент. Ограниченият им брой сървъри и огромен брой потребители водят до много изоставане и буфериране. Безплатен VPN може дори да участва в ограничаване на честотната лента в опит да се справи с товара.

Освен лошото им представяне, безплатните VPN често не могат да деблокират по-популярни стрийминг сайтове. Това включва харесванията на Amazon Prime и DAZN. Още по-лошото е, че повечето безплатни VPN мрежи не защитават поверителността ви. Причината за това е, че безплатните VPN мрежи рядко криптират вашите данни или имат вярна политика без регистрация. Всъщност някои регистрират вашата лична информация и онлайн активност и продават данните на трети страни.

Какво мога да гледам по TVNow.de?

TVNow.de е стрийминг платформа, предлагана от Mediengruppe RTL Deutschland. Тя ви позволява да гледате на живо следните RTL канали:

 • RTL
 • Nitro
 • RTL II
 • глас
 • Супер RTL
 • RTL Престъпление
 • N-TV
 • RTL Страст
 • RTLplus
 • Toggo Plus
 • Сега!
 • RTL Living
 • Гео телевизия

Освен телевизия на живо, TVNow.de предлага широка гама от телевизионни предавания (и филми в по-малка степен) при поискване. Ето някои от заглавията, до които можете да получите достъп:

 • Дежурство
 • Американска домакиня
 • капризен
 • Приказката на слугинята
 • CSI: NY
 • Убийствата на АБВ
 • Анатомията на Грей
 • Шин чан
 • Мистър Бийн
 • Умъртвяването
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 46 = 55

Adblock
detector