Как да гледате UK TV онлайн навсякъде в чужбина с VPN

Как да гледате UK TV онлайн в чужбина с VPN (1)

В този урок ще ви покажем как да гледате телевизионни предавания във Великобритания в чужбина с VPN, независимо дали сте във Франция, Испания, Германия, Канада, Австралия, САЩ или където и да е другаде по света. Можете да получите корекция на британската телевизия, включително телевизионни потоци на живо и съдържание по заявка.

Ако искаш прескочете напред и разберете кой VPN да използвате, за да гледате телевизия във Великобритания от чужбина без да четете цялата статия, Ето резюме на нашите най-добри снимки:

 1. ExpressVPN Нашият топ избор. Свръх бързите сървъри във Великобритания правят поточно усилие без усилие. Деблокира всички основни сайтове за стрийминг във Великобритания. Първокласна поверителност и сигурност. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. CyberGhost Доставчик на бюджет. Деблокира популярни предавания във Великобритания. Страхотна поверителност и сигурност.
 3. NordVPN Страхотен избор с много сървъри в Обединеното кралство, които могат да деблокират повечето гео-ограничено съдържание. Солидна сигурност и поверителност.
 4. PrivateVPN Добър предстоящ VPN, който работи добре с BBC iPlayer и други стрийминг услуги.
 5. IPVanish Бързи скорости и добри функции за поверителност. Не работи надеждно с Netflix или iPlayer.

Няма съмнение, че много телевизионни канали във Великобритания имат фантастично съдържание, което просто не можете да намерите никъде другаде. Независимо дали сте се преместили извън страната за постоянно или просто пътувате, има вероятност да искате да се оправите. За съжаление, голяма част от съдържанието, което може да сте свикнали да виждате във Великобритания, е с географско заключване. Това означава, че ако доставчикът открие IP адрес извън Обединеното кралство, той няма да позволи достъп до съдържанието.

Например, опитът за достъп до BBC iPlayer от сървър извън Обединеното кралство може да предостави следното съобщение:

„BBC iPlayer работи само във Великобритания. За съжаление, това се дължи на проблеми с правата. "

Съобщение за грешка в BBC iPlayer.

За щастие, има начин за това, който ви позволява свободно да гледате съдържание от сайтове като BBC iPlayer, ITV Hub (преди ITV Player), All4 (преди 4OD), Netflix UK и други. Решението е виртуална частна мрежа (VPN), която криптира целия ви трафик и го тунелира чрез посреднически сървър на местоположение по ваш избор. VPN услуга маскира вашия реален IP адрес и го замества с такъв от избраната от вас държава. Така че, свързвайки се със сървър във Великобритания, ще можете да гледате британски телевизионни канали, сякаш сте във Великобритания, от всяка точка на света.

Нещо повече, с VPN получавате допълнителни предимства като подобрена поверителност и сигурност и достъп до други географски ограничени сайтове. Не всички доставчици предлагат една и съща услуга, така че е важно да изберете правилната.

VPN мрежите са невероятно популярно средство за милиони хора да бъдат в крак с любимите си телевизионни предавания, но трябва да получавате достъп само до съдържание, когато имате законно право да го направите.

Най-добрите VPN за гледане на телевизия във Великобритания в чужбина

Много сайтове за стрийминг блокират IP адреси, за които се знае, че принадлежат на доставчици на VPN. Само защото една мрежа включва сървъри в Обединеното кралство, не означава, че имате гарантиран достъп до популярно британско съдържание. Като такъв, ще трябва да знаете, че избраният от вас доставчик всъщност заобикаля всички ограничения. Освен възможностите за стрийминг, когато търсите най-добрия VPN за гледане на британски канали онлайн, ще искате да вземете предвид неща като сигурност, бързина, надеждност и ниво на поддръжка на клиенти.

Тествахме много VPN мрежи и съставихме списък с най-добрите за достъп до телевизия във Великобритания в чужбина. Нашият избор се основава на следните критерии:

 • Има селекция от UK сървъри
 • Разрешава достъп до съдържание във Великобритания, като това от Netflix UK и BBC iPlayer
 • Осигурява бърза и надеждна връзка
 • Използва силно криптиране, подкрепено от допълнителни функции за защита
 • Не поддържа регистрации на потребителска активност или IP адреси

Разкрихме достъпа до конкретни сайтове за стрийминг във Великобритания - BBC iPlayer, ITV Hub, Channel 4, Sky Go и BT Sport - в отделни статии. Ако търсите най-добрите VPN мрежи, които да използвате докато в Великобритания, имаме и статия за това. В това парче ще разберем кои VPN-та са най-добри като цяло за достъп до британско съдържание в чужбина.

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е известна със способността си да деблокира гео-заключено съдържание, включително популярни стрийминг сайтове. Той има мрежа от над 1500 сървъра в повече от 94 държави, включително селекция от места в Обединеното кралство. Той деблокира библиотеките на Netflix от различни страни, включително Великобритания. Също така ще имате достъп до съдържание от други популярни сайтове като BBC iPlayer, ITV Hub, Sky Go и BT Sport. Отличните скорости и надеждната връзка означават, че не бива да се занимавате с буфериране, докато гледате любимите си предавания.

Друга точка на продажба на ExpressVPN е отличната му поддръжка на клиенти. Ако имате проблеми с достъпа до съдържание, можете свържете се с представител чрез чат на живо за да получите бърза резолюция.

Сигурността е друга силна характеристика на този доставчик. Използва 256-битово AES криптиране и перфектна секретност напред. Превключвателят за убийства означава, че не е нужно да се притеснявате, ако VPN връзката е загубена и има DNS защита от теч, за да се зареди. Ясната политика за регистриране на ExpressVPN ни казва, че активността на потребителите никога не се следи и не се записват IP адреси.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS, Android, Linux и някои wifi рутери.

Професионалисти:

 • Работи със сървъри в 7 градове на Обединеното кралство, които могат да отблокират гео ограничено съдържание от почти навсякъде
 • Деблокира всички основни сайтове за стрийминг във Великобритания
 • Супер бързата сървърна мрежа е чудесна за стрийминг и изтегляне
 • Висококачествени функции за защита и политика без регистрация защитава вашата поверителност
 • Свържете до 3 устройства едновременно
 • Поддръжка на чат на живо 24/7

Недостатъци:

 • Не е толкова евтино, колкото някои други услуги

Нашият резултат:

4.5 извън 5

Най-добрият VPN за телевизия във Великобритания в чужбина: ExpressVPN е най-добрият ни избор. Страхотен бърз и надежден избор, който деблокира всички основни услуги за стрийминг на телевизия във Великобритания, включително Netflix, Hulu и Amazon Prime. Голям избор от сървъри във Великобритания, всички оптимизирани за скорост. Води пътя с отлични функции за сигурност и поверителност и не пази журнали. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Вижте пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost е базирана в Румъния и продължава да разширява мрежата си от повече от 5 700 сървъра. CyberGhost влага много усилия да гарантира на потребителите достъп до гео-заключено съдържание и с повече от 150 сървъра във Великобритания феновете на британската телевизия няма да пропуснат. Можете да получите достъп до сайтове като ITV Hub, All 4 и Eurosport, като изберете всеки канал чрез VPN клиента. След като направите своя избор, CyberGhost автоматично ще ви свърже към правилния сървър.

Няма да видите Netflix UK като опция, но можете да получите достъп до американската библиотека (която все пак е по-обширна) чрез американски сървър. CyberGhost има странния проблем с BBC iPlayer, така че ако не го видите в списъка, той временно е недостъпен. Този доставчик привързва някои големи скорости, дори когато е свързан с географски отдалечени сървъри, така че не трябва да се сблъсквате с проблеми, докато стриймирате.

CyberGhost е друг сигурен доставчик, със силно 256-битово криптиране и перфектна секретност напред. Политиката му за записване ясно заявява, че не поддържа дневници на трафика и никога не съхранява регистрационни файлове за връзка, които могат да бъдат проследени до отделен потребител. Допълнителна поверителност се осигурява от ключ за защита и защита от течове на DNS. CyberGhost плановете позволяват до пет едновременни връзки.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Големият контингент от над 400 сървъра в Обединеното кралство може да деблокира повечето гео-ограничено стрийминг съдържание
 • Удобни за потребителя приложения; изберете сайт за деблокиране, след което приложението автоматично се свързва с най-добрия сървър
 • Силно криптиране и солидна политика за поверителност
 • Много добри поточни скорости

Недостатъци:

 • Не работи в Китай или ОАЕ

Нашият резултат:

4 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: CyberGhost има проста настройка. Удобна за потребителя услуга, която отблокира широк спектър от гео блокирани във Великобритания стрийминг телевизионно и спортно съдържание. Голям избор от бързи и надеждни сървъри във Великобритания. Добри оценки със сигурност и поверителност. Няма да отблокирате толкова поточни сайтове, колкото най-близките конкуренти. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Вижте пълния ни преглед на CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Панама базирани NordVPN оперира голяма мрежа от над 3 300 сървъри, повече от 400 от които са разположени във Великобритания. Това означава, че е добре оборудван, за да ви помогне достъп до съдържание от сайтове като Netflix UK, BBC iPlayer, ITV Hub, Sky Go, All 4 и др. Неговите бързи скорости го правят особено подходящ за достъп до съдържание през географски отдалечени сървъри.

NordVPN оперира със стриктна политика без регистрация, за да помогне за поддържане на поверителността на своите потребители. За сигурност имате 256-битово AES криптиране, перфектна секретност напред, защита от течове на DNS и превключвател за убийство. Бонус при този доставчик е автоматична защита на wifi, което означава, че никога не трябва да се притеснявате за свързване към незащитена мрежа, докато сте на път.

Планът NordVPN позволява до пет едновременни връзки, което е чудесно за семейства или ако сте склонни да превключвате устройства редовно.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Ветерански доставчик на бюджет с над 650 сървъра в Обединеното кралство
 • Деблокира най-популярното британско поточно съдържание с висока скорост от чужбина
 • 256-битово криптиране с военен клас за голяма поверителност
 • Обслужване на клиенти на разположение чрез 24/7 чат на живо
 • Политика без регистрация

Недостатъци:

 • Може да изберете местоположението на сървърите в града, но не и конкретни сървъри

Нашият резултат:

4.5 извън 5

СТОЙНОСТ И ИЗПЪЛНЕНИЕ: NordVPN отбелязва най-добрите оценки по стойност. Добър бюджетен всеобхватен работник, който работи добре за гледане на телевизия във Великобритания, докато сте в чужбина, с добър избор от UK сървъри. Силни защитни функции и управляват до 6 устройства, използвани едновременно от един акаунт. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Вижте пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN поставя голям акцент върху осигуряването на достъп до гео-заключено съдържание. Той има по-малка мрежа от сървъри от останалите в този списък, но може да се похвали с някои конкурентни скорости и е в състояние да доставя иначе ограничено съдържание. PrivateVPN има четири сървъра в Обединеното кралство, някои от които са обозначени специално с популярните стрийминг услуги, които могат да деблокират. Между тези сървъри трябва да можете получавате достъп до съдържание от Netflix UK, BBC iPlayer, ITV Hub, Sky Go и BT Sport.

Този доставчик не разочарова от личния живот и сигурността. Стриктната политика за нулева регистрация е подкрепена от силна сигурност, включително 128-битово или 256-битово криптиране и перфектна секретност напред. Превключвател за защита и защита от течове на DNS помагат за по-нататъшна защита на вашата информация. PrivateVPN позволява до пет едновременни връзки с основен план.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Придобиване на солидна репутация за деблокиране на гео ограничено съдържание, включително от Обединеното кралство
 • Минимален шум отблокиране на Netflix UK, BBC iPlayer, ITV Hub, Sky Go и BT Sport
 • Силни функции за защита и защита на поверителността
 • Не поддържа никакви дневници
 • По-бързо от много други доставчици

Недостатъци:

 • Необходимо е ръчно настройване, за да се работи в Китай
 • Може да има нужда от помощ от персонала за поддръжка за намиране на най-добрия сървър за всеки сайт, който искате да деблокирате

Нашият резултат:

4.5 извън 5

ВЕЛИКА СКОРОСТ: PrivateVPN е добър семеен избор. Надеждно деблокира добър избор на UK streaming съдържание. Разрешава до 6 устройства на един и същ акаунт - има малка мрежа от сървъри, но бързи връзки. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Вижте пълния ни преглед на PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

5. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

С повече от 1000 сървъра в над 60 страни, този базиран в САЩ доставчик е популярен сред torrenters и Kodi потребители. IPVanish обикновено не се съревновава толкова добре на фронтовия канал, тъй като не поставя голям акцент върху деблокирането на Netflix. Въпреки това, това е UK съдържание, което търсите, и в този случай IPVanish може да достави. С пет сървъра в Обединеното кралство, той осигурява достъп до съдържание, включително това от BBC iPlayer, ITV Hub, Sky Go и Всички 4.

Няма запазени дневници за трафик или връзка, така че не е нужно да се притеснявате дали информацията ви ще бъде разкрита. Сигурността е под формата на 256-битово AES криптиране, заедно с перфектна секретност напред. Приложенията се предлагат с вграден превключвател за убийство и защита от течове на DNS. Можете да свържете до пет устройства наведнъж с основен план.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Деблокира всички големи британски стрийминг сайтове от чужбина
 • Особено предпочитан от потребителите с дистанционно управление с Kodi устройства или Fire TV Sticks
 • Не поддържа дневници за трафик или дневници за връзка

Недостатъци:

 • Приложенията не работят в Китай
 • Без жива поддръжка на клиенти
 • Не приема биткойни

Нашият резултат:

4 извън 5

ДО 10 УСТРОЙСТВА: IPVanish има голяма мрежа от сървъри. Деблокира няколко поточни услуги във Великобритания. Чудесно за семейства, които се нуждаят от множество едновременни връзки. Работи добре с Kodi, но потърсете другаде, ако ще го използвате от Китай. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Вижте пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

Как да гледате телевизия във Великобритания в чужбина с VPN

След като се регистрирате за един от препоръчаните по-горе VPN, просто изпълнете следните стъпки, за да деблокирате любимите си телевизионни потоци във Великобритания:

 1. Изтеглете и инсталирайте приложението VPN на устройството си от уебсайта на доставчика или от официалния си магазин за приложения.
 2. Стартирайте приложението и изберете VPN сървър във Великобритания.
 3. Натиснете бутона Connect, за да започнете връзката.
 4. След като връзката е установена, отворете видеоклипа, който искате да предавате. Сега тя трябва да се деблокира, сякаш сте във Великобритания.

Имайте предвид, че на някои сайтове може да се наложи да изчистите бисквитките на браузъра и / или уеб кеша, за да се освободите от всички предварително идентифицирани местоположения, съхранявани на вашето устройство. Ако видеоклипът все още е блокиран, направете го и опреснете страницата.

Мога ли да използвам безплатен VPN за гледане на телевизия във Великобритания в чужбина?

Когато проучвате различни VPN доставчици, вероятно ще срещнете някои атрактивни безплатни предложения. Въпреки че някои от тях могат да получат достъп до съдържание във Великобритания, безплатните услуги обикновено са с някои недостатъци.

Един от основните проблеми от гледна точка на потока е, че безплатната VPN услуга обикновено е по-бавна и по-малко надеждна от платената. По-вероятно е да издържите бавни или изпуснати връзки и буфериране, докато се опитвате да гледате предавания. Нещо повече, ще имате достъп до по-малко сървъри и може да се наложи да изчакате на опашка, за да се свържете с тези, които искате.

Освен че липсват от практическа гледна точка, безплатните VPN доставчици често не са достатъчни и от гледна точка на поверителността и сигурността. Те обикновено трябва да печелят пари по някакъв начин, а обичайните бизнес модели включват събиране и продажба на потребителски данни и показване на реклами чрез услугата. За някои доставчици дори е известно, че носят злонамерен софтуер.

Как да се свържете и да гледате телевизия чрез стрийминг сайтове

След като настроите VPN, гледането на телевизия във Великобритания е доста лесно. Първо ще започнете вашата VPN връзка с помощта на UK сървър. Например по-долу се свързваме със сървър на Обединеното кралство, използвайки NordVPN.

NordVPN Uk връзка.

След това можете да получите достъп до желаното съдържание както обикновено. За Netflix ще ви трябва платен абонамент, независимо къде се намирате. Разликата е, докато сте свързани със сървър на Обединеното кралство, ще видите библиотеката на Netflix UK вместо тази за страната, в която сте.

Други сайтове предлагат съдържание безплатно, но все пак изискват да влезете в акаунт. За сайтове като BBC iPlayer и ITV Hub можете просто да създадете акаунт, ако вече нямате такъв. Може да бъдете помолени да въведете пощенски код, така че се уверете, че това е Великобритания.

Страница за регистрация за ITVHub.

Ако сте се опитвали да получите достъп до сайт преди това, без първо да се свържете към сървър във Великобритания, може да имате проблеми. Ако е така, можете да опитате да изчистите кеша и бисквитките или да преминете към друг браузър.

Имайте предвид, че след като получите абонамента си за VPN, можете да го използвате за достъп до всички видове съдържание, а не само до UK TV. Например, можете да се свържете с американски сървър, за да получите достъп до US Netflix, HBO, Hulu и др.

Как да гледате телевизия във Великобритания чрез поточни приложения

Ако искате да гледате телевизионни канали във Великобритания чрез мобилно приложение за Android или iPhone, VPN може да помогне и за това. Просто трябва да настроите VPN на всяко устройство, което използвате, така че да можете да маскирате своя IP на това устройство. Всички планове, за които говорихме по-горе, позволяват свързването на няколко устройства едновременно, така че няма да имате проблем да превключвате в свободното си време.

Въпреки че вашият IP адрес ще бъде маскиран от VPN, в зависимост от настройките на вашето устройство, неговият GPS все още може да даде вашето истинско местоположение. Ако имате проблеми, опитайте да деактивирате GPS в менюто с настройки.

Какво ще кажете за лиценза за телевизия във Великобритания?

Всеки, който гледа телевизия на живо в Обединеното кралство, трябва да бъде покрит от телевизионен лиценз или може да получи глоби до 1000 лири. Необходим е лиценз за телевизия във Великобритания, ако гледате или записвате телевизия на живо. Ако имате достъп до телевизия при поискване или догонване, обикновено не се изисква лиценз.

Илюстрация, изобразяваща кога е необходим телевизионен лиценз.

Изключение тук е, ако гледате каквото и да е съдържание от BBC iPlayer, като в този случай се предвижда да имате лиценз. Преди да играете шоу, изскачащ прозорец ще ви попита дали имате телевизионен лиценз. Нещата стават малко сложни, когато гледате от чужбина. Например, ако не живеете във Великобритания, няма да имате лиценз. Оказва се обаче, че проверката на телевизионния лиценз до голяма степен се основава на системата за чест и не е добре наложена.

Уебсайтът за лицензиране на телевизия адресира пътуванията до известна степен. В отговор на често задавани въпроси, по същество пише, че ако имате телевизионен лиценз за вашия адрес, е добре да гледате BBC iPlayer на устройството си, докато пътувате. Изключение е, ако устройството ви е включено в електрическата мрежа на друг адрес. Изглежда, че може да е малко трудно да се наложат, но това са правила.

Когато става въпрос за пътуване извън Обединеното кралство, в същия раздел просто се посочва, че iPlayer няма да бъде достъпен от чужбина, но можете да видите показвания, които сте изтеглили преди пътуването (за ограничен период от време). Така че не е много ясно дали законите за лицензиране ще се прилагат за лица в чужбина.

Въпреки че не е адресирано директно, изглежда, че би трябвало да гледате BBC iPlayer в чужбина, ако имате домашен адрес на телевизия и устройството ви не е включено. Въпреки че грешите от страна на предпазливостта, може да искате да се придържате към изтеглено преди това съдържание или предавания от други сайтове. В крайна сметка не бихте искали да се забивате с гадна глоба.

Свързани:

 • Как да получите Великобритания IP адрес
 • Гледайте EastEnders в чужбина
 • Гледайте Love Island в чужбина

"Дистанционно”От Адриано Гадини, лицензиран съгласно CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 8

Adblock
detector