Как да гледате Univision онлайн в чужбина (извън САЩ) с VPN

Как да гледате Univision в чужбина с VPN

Ако се мъчите да гледате Univision в чужбина, не сте сами. Тази американска испаноезична мрежа е заключена в региона и е достъпна само в Съединените щати. Опитайте се да гледате епизод извън САЩ и ще попаднете на следното съобщение:

„Lo sentimos, este contenido no está disponible en tu país“.

Това грубо се превежда като „Съжаляваме, това съдържание не е достъпно във вашата страна“.

Грешка в поточното предаване на Univision

За щастие можете да гледате Univision в чужбина с помощта на VPN. Съкратено за виртуална частна мрежа, VPN криптира вашия интернет трафик, насочвайки го към един от сървърите си. Свързвайки се със сървър в САЩ, ще получите американски IP адрес, който ви позволява да деблокирате харесванията на Univision, сякаш се намират в страната.

Как да гледате Univision отвсякъде с VPN

Бихте могли да гледате Univision извън САЩ след няколко минути. Ние опростихме нещата, като обясним какво трябва да направите, стъпка по стъпка, по-долу.

Ето как да гледате Univision отвсякъде:

 1. Регистрирайте се с VPN със сървъри в САЩ, които могат да деблокират Univision. Особено препоръчваме ExpressVPN.
 2. Изтеглете и инсталирайте подходящото VPN приложение за вашето устройство. Обърнете внимание, че VPN услугата може също да предлага разширения за браузър.
 3. Отворете приложението VPN или разширението на браузъра и се свържете със сървър в САЩ.
 4. Отидете в Univision и изберете предпочитаното от вас съдържание (не е необходимо да прескачате обръчи, като например регистрация за акаунт). Сега тя трябва да бъде деблокирана!
 5. Ако все още имате проблеми, опитайте да изчистите кеша и бисквитките на браузъра си, преди да опресните страницата. Може също да си струва да се свържете с друг американски сървър.

Ако не сте сигурни откъде да започнете по отношение на намирането на VPN, ще ви обхванем. Избрахме най-добрите VPN мрежи за Univision въз основа на тяхното изпълнение на следните критерии:

 • Американски сървъри, които ви позволяват да деблокирате Univision в чужбина
 • Бързи и последователни връзки за стрийминг
 • Силна сигурност с криптиране и политика без регистрация
 • Поддръжка на клиенти чрез чат на живо, за предпочитане 24/7
 • Настолни и мобилни приложения, които са удобни за начинаещи
 • Гаранция за връщане на пари, за да можете да го изпробвате безрисково

Все още нямате време да прочетете цялата статия? Ето кратко резюме на най-добрите VPN мрежи за Univision:

 1. ExpressVPN: Нашият най-добър избор за Univision. Много бързи и надеждни сървъри за стрийминг в чужбина. Също така деблокира Netflix. Силно криптиране, денонощна поддръжка и приложения за начинаещи.
 2. NordVPN: Най-добрият бюджетен VPN за Univision. 1800 американски сървъра за деблокиране на Univision и Netflix. VPN без регистрация със специални сървъри за подобрена поверителност. 24/7 поддръжка за чат на живо.
 3. CyberGhost: 1000 сървъра в САЩ. Много бързи скорости за без забавяне на потока. Свържете до седем устройства едновременно. Високо защитена със строга политика за без регистрация.
 4. IPVanish: Гледайте Univision в чужбина и осигурете до 10 устройства едновременно. Сървъри в 19 американски града. Политиката и криптирането без регистрация защитава вашата поверителност онлайн.
 5. PrivateVPN: Високоскоростен VPN за стрийминг. Деблокира Univision, Netflix и др. Защитена с политика без регистрация и предлага лесни за използване приложения за настолни и мобилни устройства.
 6. Surfshark: Неограничен брой едновременни връзки. Сървъри в две дузини американски градове за гледане на Univision. Отлични приложения, денонощна поддръжка и стриктна политика без регистрация.

Най-добрите VPN за гледане на Univision в чужбина

Ето нашия списък с най-добрите VPN мрежи за гледане на Univision извън САЩ:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks UnivisionTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN има сървъри в 20 американски града, включително Чикаго, Лос Анджелис и Ню Йорк, което улеснява деблокирането на Univision отвсякъде. Освен това тази услуга може да деблокира други популярни американски стрийминг услуги, включително Netflix, Amazon Prime Video и Hulu. С неограничена честотна лента и широка мрежа, обхващаща 94 държави, ExpressVPN е отличен избор за всеки, който търси торент или поток безопасно.

Този VPN разполага с множество атрактивни функции, включително 24/7 поддръжка за чат на живо, разделяне на тунели и възможност за обезопасяване до пет устройства едновременно. Тези, които са нови за VPN, ще оценят колко лесно се използват приложенията на ExpressVPN. Тази услуга има отлична сигурност; вашите данни са защитени с 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и IPv6 и превключвател за убийство. Също толкова важно, ExpressVPN не регистрира никаква лична информация. Нещо повече, дори ви позволява да плащате в Bitcoin за по-голяма поверителност.

Регистрирането с ExpressVPN означава, че можете да изтеглите приложенията му за Windows, Mac, Linux, Android и iOS. Ще намерите също разширения за браузър Chrome и Firefox, както и персонализиран фърмуер за рутери.

Професионалисти:

 • Високоскоростни сървъри в 20 американски града за гледане на Univision
 • Може да се използва и за деблокиране на Netflix и Amazon Prime Video
 • Огромна мрежа от повече от 3000 сървъра в 94 държави
 • Пълен с функции, включително 24/7 чат на живо и поддръжка по имейл
 • Запазва информацията ви защитена и ви предпазва от течове на данни
 • Приложения за начинаещи, както и разширения за браузър

Недостатъци:

 • Донякъде скъпо в сравнение с много от неговите конкуренти

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ДА ГЛЕДАЙТЕ УНИВИЗИЯ: ExpressVPN е най-добрият ни избор. Бързи и последователни връзки и сървъри в 20 града в САЩ. Деблокира Univision, Netflix и Amazon Prime Video. Предлага отлични приложения и разширения на браузъра. Защитена с криптиране. 24/7 поддръжка. Можете да опитате ExpressVPN безрисково благодарение на 30-дневната си гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPNдеблокира UnivisionTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN е чудесен за деблокиране на затворено в САЩ съдържание благодарение на мрежата си от над 1800 сървъра в Съединените щати. Със сървъри в 19 града в САЩ имате избор на места за най-добрата възможна скорост на връзката. Още по-добре, NordVPN предлага разнообразие от специализирани сървъри. Например, двойните VPN сървъри ви предлагат допълнителна сигурност, докато специализираните IP сървъри ви позволяват да заобиколите черните списъци. Освен че работи добре с Univision, NordVPN деблокира Netflix, Amazon Prime Video и HBO Go, сред другите популярни стрийминг услуги.

Ако имате много устройства, ще се радваме да чуете, че можете да защитите до шест устройства едновременно с тази VPN. NordVPN е лесна услуга за използване, предлагаща удобни за начинаещи приложения и разширения за браузър, както и 24/7 поддръжка. Този VPN е със седалище в Панама, където не подлежи на задължителни закони за запазване на данни. Нещо повече - това е услуга без регистрация, която използва 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и IPv6 и превключвател за убийство. за да запазите вашите данни.

Можете да използвате NordVPN чрез приложенията за Windows, Mac, Linux, Android, iOS и Android TV. Разширенията за браузър Chrome и Firefox също са достъпни за изтегляне. За използване с рутери е необходима ръчна инсталация.

Професионалисти:

 • Впечатляваща мрежа от 1800 сървъра в САЩ
 • Деблокира Univision, както и Netflix, HBO Go и Hulu
 • Специални сървъри като Double VPN за още по-голяма поверителност
 • Поддръжката на клиентите е достъпна 24 часа в денонощието чрез чат на живо и имейл
 • Строгата политика без регистрация защитава вашата поверителност

Недостатъци:

 • Някои сървъри могат да бъдат малко бавни

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN ЗА УНИВИЗИЯ: NordVPN предлага отлична стойност благодарение на впечатляващата си мрежа от 1800 американски сървъра. Гледайте Univision и Netflix в чужбина. Свържете до шест устройства едновременно. Включва денонощна поддръжка за чат на живо и стриктна политика без регистрация. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

Cyberghostдеблокира UnivisionTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost има приблизително 5000 сървъра, от които около 1000 са в САЩ. Това, което прави този VPN да се откроява от много от неговите конкуренти, са впечатляващите му скорости. С неограничената честотна лента и възможността за отблокиране на основни платформи като Univision и Netflix US, CyberGhost е идеален за онези, които търсят често поток. Можете дори да използвате CyberGhost на до седем устройства наведнъж - повече едновременни връзки, отколкото повечето VPN позволяват.

Този VPN е удобен за потребителя, но осигурява 24/7 поддръжка за електронна поща и чат на живо. Той използва 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и IPv6 и автоматичен превключвател за убийства, за да запази личните си дейности по всяко време. CyberGhost не съхранява регистрационни файлове и публикува годишен доклад за прозрачност, разкриващ подробности като например колко правни искания получава.

Приложенията CyberGhost са достъпни за Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick / Fire TV и Android TV. Можете също да използвате разширения за браузър за Chrome и Firefox. За използване с Linux и рутери е необходима ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • 1000 сървъра в САЩ за гледане на Univision в чужбина
 • Предлага неограничена честотна лента за непрекъснато поточно предаване
 • Използвайте го, за да защитите до седем устройства едновременно
 • Предоставя поддръжка за чат на живо, която е достъпна 24/7
 • Много силна сигурност благодарение на криптирането и стриктната политика без регистрация

Недостатъци:

 • Няма приложения за Linux или рутери
 • Не работи надеждно в Китай

Нашият резултат:

4 извън 5

ЗАЩИТА ВАШАТА ЧАСТНОСТ: CyberGhost предлага отлична сигурност с криптиране и стриктна политика без регистрация. Използвайте го, за да гледате Univision извън САЩ. Също така деблокира Netflix US. Приложения за начинаещи и 24/7 поддръжка. До седем едновременни връзки. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanishдеблокира UnivisionTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish се откроява, като позволява на всеки потребител да има до 10 едновременни връзки. Поради тази причина е чудесно VPN да споделяте със семейството. Освен това, със сървъри в десетки страни (и 19 града в САЩ) IPVanish улеснява разблокирането на сайтове и услуги от цял ​​свят.

Тази услуга позволява високо ниво на свобода на потребителя. Например, няма ограничение за това колко пъти можете да превключвате сървъри и не е необходимо да се притеснявате за намаляване на честотната лента. IPVanish възприема сериозно сигурността на своите потребители, както е видно от стриктната му политика без регистрация и използването на 256-битово AES криптиране. След като сте свързани, вие също сте защитени от течове на данни благодарение на превключвателя за убийство на тази услуга и защита от течове на DNS и IPv6. 24/7 поддръжка е достъпна чрез чат на живо в случай на проблеми.

IPVanish предоставя приложения за Windows, Mac, Android, iOS и Amazon Fire TV / Fire Stick. Може да бъде конфигуриран ръчно за използване с Linux системи и рутери.

Професионалисти:

 • Разблокирайте Univision в чужбина благодарение на сървъри в 19 града в САЩ
 • Свържете до 10 устройства едновременно
 • Добри скорости без дроселиране на честотната лента
 • Предоставя поддръжка за клиенти, която е достъпна чрез чат на живо, 24/7
 • Функциите за защита включват политика без регистрация и криптиране

Недостатъци:

 • Не деблокира някои основни поточни услуги
 • Няма възможност за плащане в биткойн / криптовалута

Нашият резултат:

4 извън 5

СЪРВЪРИ В 19 ГРАДОВЕ НА САЩ: IPVanish има стотици американски сървъри за деблокиране на Univision. Предлага добри скорости за стрийминг и 24/7 поддръжка на чат на живо. Може да се използва на до 10 устройства едновременно. Функциите за защита включват криптиране и политика без регистрация. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPNдеблокира UnivisionTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN ви позволява да предавате поток Univision, без да бъдете прекъсвани от чести буфери или забавяне. Това е така, защото има стотици високоскоростни сървъри и предлага неограничена честотна лента. Американските му сървъри са разположени в градове, включително Лос Анджелис и Ню Йорк. Освен че ви позволява да гледате Univision извън САЩ, PrivateVPN е в състояние да деблокира платформи като Netflix и Hulu и други. Тази VPN позволява до шест едновременни връзки.

Приложенията на този VPN са прости и интуитивни, което го прави възможно най-лесно да се свържете. Дори имате опция за прости и усъвършенствани менюта въз основа на вашите нужди. Поддръжката е достъпна през чат на живо 22 часа на ден, а дистанционна помощ е налична, ако имате нужда. Най-важното е, че PrivateVPN включва силни защитни функции, включително 256-битово AES криптиране, превключвател за убийство и защита от течове на DNS. PrivateVPN заявява, че има политика за регистриране на нулеви данни.

Възможно е да използвате PrivateVPN със следните операционни системи: Windows, Mac, Android и iOS. За Linux и рутери е необходима ръчна инсталация.

Професионалисти:

 • Много бързи скорости за стрийминг на Univision без прекъсване
 • Използвайте го за деблокиране на Netflix, Amazon Prime Video и BBC iPlayer
 • Настолните и мобилните приложения са много лесни за навигиране
 • Помага ви да сте в безопасност онлайн с криптиране и политика без регистрация

Недостатъци:

 • Малка мрежа от само 100 сървъра
 • Наличен ограничен набор от приложения (без разширения за браузър)

Нашият резултат:

4.5 извън 5

СЪРВИСИ С ВИСОКА СКОРОСТ: PrivateVPN предлага бързи скорости, идеални за стрийминг без прекомерно буфериране или забавяне. Работи с Univision, Netflix и др. Подходящи за начинаещи приложения и чат на живо. Свържете едновременно шест устройства. Защитава поверителността ви с политика без регистрация. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

6. Surfshark

SurfShark VPNдеблокира UnivisionTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark има сървъри в над две дузини американски градове - много повече от повечето VPN мрежи на пазара. Това означава, че е лесно да намерите високоскоростен сървър с ниска латентност, който да отговаря на вашите нужди. Този VPN е в състояние да деблокира Univision, както и харесванията на Netflix и Amazon Prime Video. Това, което е особено важно за Surfshark, е това тя ви позволява да свързвате неограничен брой устройства едновременно.

Тази VPN включва много полезни функции. Например, той блокира реклами, тракери и зловреден софтуер, плюс това позволява на потребителите да избират кои уебсайтове и приложения могат да заобиколят VPN. Surfshark предлага силна защита и защита на поверителността със своята стриктна политика без регистрация, 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и превключвател за убийство. Можете дори да изберете да плащате в криптовалута за допълнителна поверителност.

Приложенията Surfshark са достъпни за Windows, Mac, Android, iOS и Amazon Fire TV / Fire Stick. Можете също да използвате разширения за браузър за Chrome и Firefox. Linux и изберете маршрутизаторите могат да бъдат конфигурирани ръчно.

Професионалисти:

 • Сървъри в над две дузини американски градове за деблокиране на Univision
 • Може да се използва и за гледане на Netflix, Amazon Prime Video и Hulu
 • Позволява ви да имате неограничен брой едновременни връзки
 • Функциите за защита включват блокер на реклами и стриктна политика за без регистрация

Недостатъци:

 • По-малка мрежа от сървъри
 • Някои сравнително бавни скорости

Нашият резултат:

4 извън 5

НЕОГРАНИЧЕНИ ВРЪЗКИ: Surfshark ви позволява да свързвате неограничен брой устройства едновременно. Използвайте го, за да гледате Univision в чужбина. Също така деблокира Netflix. Много лесен за използване благодарение на удобни за потребителя приложения. Включва денонощна поддръжка за чат на живо и стриктна политика без регистрация. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

Мога ли да използвам безплатен VPN за гледане на Univision?

Много хора имат подобен опит, когато става въпрос за използване на безплатни VPN. В по-голямата си част можете да очаквате бавна скорост на сърфиране и дори по-бавно стрийминг. Какво е по-лошо, безплатните VPN мрежи са ужасни при деблокиране на гео ограничено съдържание, било то на Univision, Netflix или DAZN. Въпреки че е възможно да използвате безплатен VPN за гледане на Univision, реалността е, че много такива услуги няма да работят или ще работят толкова лошо, че не си заслужават времето.

Също така си струва да знаете някои от рисковете, които идват с използването на безплатни VPN. Много малко услуги са наистина безплатни, а някои безплатни VPN правят своите пари, като ви спамват с реклами или продават историята на сърфирането ви. Точно както обезкуражаващ е фактът, че на много безплатни VPN мрежи просто липсва сигурността, за да ви защити онлайн. За разлика, най-добрите VPN използват криптиране, за да запазят данните си и защитете поверителността си със строга политика за без регистрация.

Какво мога да гледам в Univision?

Програмирането на Univision до голяма степен се състои от телевизионни сериали, по-специално теленовели. Мрежата обаче също работи с новини, както и спорт, детско програмиране и промоции. Ето няколко примера за част от съдържанието, което можете да гледате в Univision:

 • Despierta América
 • Sin miedo a la verdad
 • Ал Пунто
 • La reina soy yo
 • El Gordo y la Flaca
 • Amor eterno
 • El corazón nunca se equivoca
 • Vecinos
 • Jesús
 • Reina de la Canción

Каква е разликата между Univision и Univision СЕГА?

Основният уебсайт на мрежата на Univision е Univision.com. Това предлага редица новини и спортно отразяване, както и пълни епизоди на телевизионни предавания. През 2015 г. Univision стартира Univision NOW, услуга за най-високо предаване, съдържаща съдържание (телевизионни предавания и филми) от Univision и UniMás.

За разлика от свободното съдържание на Univision, Univision Now изисква абонамент за кабелна телевизия или платен абонамент ($ 9,99 USD / месец). Заслужава да се спомене това можете също да заобиколите изискването за абонамент за кабелна телевизия, като влезете с услуга за стрийминг като FuboTV ($ 54.99 / месец) или AT&T TV сега (от $ 86 / месец).

Не можете да гледате Univision? Това е така, защото е наличен само в САЩ. Ще обясним как можете да предавате Univision поточно на живо отвсякъде (дори в чужбина), използвайки виртуална частна мрежа (VPN).

В кои страни е на разположение Univision?

Univision е наличен в следните страни (имайте предвид, че програмирането варира в отделни държави):

 • Съединени щати
 • Канада
 • Мексико
 • Пуерто Рико
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

Adblock
detector