Как да гледате VH1 на живо онлайн отвсякъде (извън САЩ) с VPN

Как да гледате VH1 на живо онлайн отвсякъде

Ако се намирате извън САЩ, няма да можете да гледате VH1 онлайн, освен ако нямате VPN. Вместо това ще бъдете автоматично пренасочени към Facebook страницата на VH1. Дори и да успеете да получите достъп до уебсайта на VH1, пак ще се натъкнете на следното съобщение, когато се опитвате да гледате предавания на VH1:

„Намерете вашия доставчик на телевизия и след това влезте с вашето потребителско име и парола.“

Това е така, защото VH1 е заключен в региона и изисква абонамент за кабелна телевизия в САЩ.

Вход VH1 TV доставчик

И така, как VPN може да помогне? Когато се свързвате с VPN сървър, получавате нов, временен IP адрес. Например, като се свържете с американски сървър, можете да получите американски IP адрес. Вашият истински IP адрес и местоположение са скрити и вашите данни са криптирани. Като такъв, можете да използвате VPN, за да се насладите на по-голяма поверителност и анонимност онлайн, както и да деблокирате географски ограничени уебсайтове и услуги като VH1.

Как да гледате VH1 на живо онлайн (извън САЩ) с VPN

Достатъчно лесно е да гледате VH1 онлайн извън САЩ, използвайки VPN. Не се притеснявайте, ако никога преди не сте използвали VPN, настройката е бърза и лесна, след като сте избрали правилната VPN услуга за вас. Просто следвайте стъпките по-долу.

Ето как да гледате VH1 на живо онлайн отвсякъде:

 1. Първо, влезте в VH1 с доставчик на телевизия, въведете данните за вход на вашия телевизионен доставчик. Ако нямате абонамент за кабелна телевизия, можете да гледате VH1 чрез платени поточни услуги или да получите еднократен 24-часов преглед за гледане, като влезете с акаунт във Facebook.
 2. Регистрирайте се с един от най-добрите VPN за VH1 - препоръчваме ExpressVPN.
 3. Изтеглете и инсталирайте подходящото VPN приложение или разширение за браузър за вашето устройство.
 4. Отворете приложението VPN или разширението на браузъра и се свържете със сървър в САЩ.
 5. Изчистете кеша и бисквитките на браузъра си, така че VH1 да забрави вашия действителен IP адрес и местоположение. След това той трябва да приеме вашия нов IP адрес в САЩ, предоставен от вашата VPN.
 6. Отидете на VH1 и изберете съдържанието, което искате да отключите. Сега трябва да е готова за гледане!

Ако сте извън САЩ или просто нямате кабелна телевизия, все още можете да гледате VH1 чрез избрани стрийминг услуги. Това включва DirecTV Now ($ 50 USD / месец), FuboTV ($ 54.99 / месец) и Sling TV ($ 15 / месец). Нещо повече, всички тези услуги предлагат безплатни изпитания, така че можете да ги изпробвате без риск.

С толкова много VPN на пазара решихме да ви помогнем да стесните възможностите. За да направим това, избрахме само VPN, които успяха да отговорят на следните критерии:

 • Бързи, надеждни сървъри в САЩ за стрийминг на VH1
 • Силна сигурност с криптиране и политика без регистрация
 • Приятели за начинаещи и мобилни приложения за начинаещи
 • Поддръжка на клиенти чрез чат на живо и имейл
 • Позволява ви да свързвате няколко устройства едновременно
 • Гаранция за връщане на пари, за да можете да го изпробвате безрисково

Твърде малко време, за да прочетете пълните отзиви? Ето кратко резюме на най-добрите VPN за гледане на VH1 в чужбина:

Най-добрите VPN за гледане на VH1 в чужбина

 1. ExpressVPN: Нашият най-добър избор за VH1.Бързи сървъри в САЩ и деблокира MTV. Много подходящи за начинаещи приложения и 24/7 поддръжка. Не поддържа идентифициране на регистрационни файлове на потребителите.
 2. NordVPN: VPN с най-добра стойност 1900 американски сървъра за VH1, Netflix и други. VPN без регистрация с криптиране и 24/7 поддръжка на чат на живо. Специални сървъри за допълнителна сигурност.
 3. CyberGhost: Високо сигурна услуга с голяма скорост за поточно предаване на VH1. 24/7 поддръжка и удобни разширения за браузър. Защита на данните със строга политика за без регистрация.
 4. IPVanish: Базирана в САЩ VPN със сървъри в 19 града в САЩ. Гледайте VH1 в чужбина и отблокирайте Netflix US. Свържете едновременно 10 устройства. Силна сигурност без журнали.
 5. PrivateVPN: Много бързи скорости за стрийминг на VH1, Netflix и MTV. Удобни за потребителя приложения за настолни и мобилни устройства. Поддръжка на чат на живо и много страхотни функции за сигурност.
 6. Surfshark: Неограничени едновременни връзки. Работи с VH1, MTV и др. Много лесни за използване приложения и 24/7 поддръжка за чат на живо. VPN без регистрация с криптиране.

Най-добрите VPN за VH1

Ето нашия списък с най-добрите VPN мрежи за гледане на VH1 в чужбина:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks VH1Tested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е един от най-добрите VPN за разблокиране на гео ограничено съдържание. Освен VH1, той може да се използва за деблокиране на Netflix, Hulu, MTV USA и други. Бързите сървъри на VPN позволяват безупречно предаване на живо, без забавяне или буфериране. Особено впечатляващ е размерът на мрежата на ExpressVPN: има повече от 3000 сървъра общо в 94 държави, включително САЩ. Освен това можете да използвате този VPN, за да защитите всичките си устройства, тъй като позволява до пет едновременни връзки.

Ако търсите лесна за използване VPN, ExpressVPN със сигурност отговаря на сметката. Освен отлични приложения, той предлага разширения на браузъра, които ви позволяват да се свържете със сървър за секунди. Има дори 24/7 поддръжка за чат на живо. Регистрацията е проста и изисква само имейл адрес и начин на плащане (можете дори да плащате в Bitcoin). Тази услуга използва 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и IPv6 и превключвател за убийство, за да запази вашите данни. Също така си струва да знаете, че ExpressVPN не регистрира информация, която може да се идентифицира лично.

ExpressVPN е наличен за Windows, Mac, Linux, Android и iOS. Можете също да изтеглите разширения за браузър Chrome и Firefox, както и фърмуер за използване с рутери.

Професионалисти:

 • Деблокира харесванията на VH1, MTV USA, Netflix и др
 • Много добри скорости за стрийминг без буфериране или забавяне
 • Мрежа от повече от 3000 сървъра в 94 държави
 • Много лесен за използване и включва 24/7 поддръжка за чат на живо
 • Запазва данните си защитени с ключ за криптиране и убиване
 • Свържете до пет устройства едновременно

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи от повечето му конкуренти

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ДА ГЛЕДАЙТЕ VH1: ExpressVPN е най-добрият ни избор. Високоскоростни сървъри и надеждни връзки за стрийминг. Деблокира VH1, MTV и Netflix. Удобни за потребителя приложения и разширения за браузър. 24/7 поддръжка за чат на живо. Защита на вашите данни с криптиране. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPNдеблокира VH1Tested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN е идеален за стрийминг, тъй като деблокира харесванията на Netflix, Amazon Prime Video и, разбира се, VH1 с лекота. Благодарение на мрежата си от над 5700 сървъра, от които 1 900 са в САЩ, дори ще можете да гледате в най-високото възможно качество, без забележимо изоставане или буфериране. NordVPN дори предлага сървъри, които са оптимизирани за споделяне на файлове в P2P, докато обсебените сървъри заобикалят интернет ограниченията в държави с висока степен на интернет цензура.

Простият дизайн на приложенията и разширенията на браузъра на NordVPN улеснява намирането на перфектния сървър. Тази VPN може да се използва за свързване на до шест устройства едновременно, докато има и 24/7 поддръжка за чат на живо. Когато използвате NordVPN, вашата поверителност е защитена чрез 256-битово AES криптиране, превключвател за убийство и защита от течове на DNS и IPv6. Също толкова важно, тази услуга без регистрация е със седалище извън юрисдикцията на ЕС и САЩ в Панама.

Акаунтът NordVPN предоставя достъп до приложения за Windows, Mac, Linux, Android, iOS и Android TV. Предлагат се разширения за браузър за Chrome и Firefox. Също така е съвместим с избрани рутери, въпреки че те изискват ръчна настройка.

Професионалисти:

 • Работи добре с VH1, както и с Netflix и Amazon Prime Video
 • Повече от 1900 сървъри в САЩ и 5 700 по целия свят
 • Специални сървъри за P2P стрийминг и подобрена поверителност
 • Включва строга политика за без регистрация, която да ви помогне да останете анонимни онлайн
 • Защитете едновременно шест устройства чрез един акаунт

Недостатъци:

 • Сървърите в някои страни могат да бъдат малко бавни

СТОЙНОСТ ЗА ПАРИ: NordVPN е евтина услуга с впечатляващите 1900 сървъра в САЩ за гледане на VH1 в чужбина. Деблокира Netflix. Позволява ви да свързвате едновременно шест устройства и предлага 24/7 поддръжка. Силна оферта за сигурност със специализирани сървъри и стриктна политика без регистрация. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

Cyberghostдеблокира VH1Tested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost е базирана в Румъния VPN, която предлага както бързина, така и сигурност. Той има хиляди сървъри в 90 страни, включително и САЩ. Това означава, че можете да го използвате за отблокиране на уебсайтове и услуги в САЩ като VH1 и Netflix US. За разлика от много интернет доставчици, CyberGhost не ограничава вашата честотна лента, създаване на по-добро изживяване при поточно и торент. Още по-добре, тя ви позволява едновременно да обезопасите седем устройства чрез един акаунт.

Този VPN се предлага с щедра 45-дневна гаранция за връщане на парите - далеч по-дълга от повечето VPN. Като такъв, можете да опитате безрисково. Има и 24/7 поддръжка за чат на живо, ако имате въпроси. Силният пакет за сигурност на CyberGhost се състои от 256-битово AES криптиране, превключвател за автоматично убийство, рекламен блокер, скенер за злонамерен софтуер и защита от течове на DNS и IPv6. Вие също сте защитени със стриктна политика за не-регистрация, която гарантира, че личната ви информация остава лична.

Можете да използвате CyberGhost чрез следните приложения: Windows, Mac, Android, iOS, Android TV и Amazon Fire Stick. Можете също да изтеглите разширения за браузър за Chrome и Firefox. За използване с Linux и рутери е необходима ръчна инсталация.

Професионалисти:

 • Много американски сървъри за деблокиране на VH1, Netflix US и други
 • Предлага добри скорости и неограничена честотна лента за стрийминг
 • Включва дълга 45-дневна гаранция за връщане на парите
 • Много функции за сигурност, включително скенер за злонамерен софтуер
 • Поддръжка на чат на живо на разположение 24/7

Недостатъци:

 • Не се предлага приложение за Linux

НЕОГРАНИЧЕН БАНДВИД: CyberGhost е бърз VPN за поточно предаване на VH1 извън САЩ. Също така деблокира Netflix US. Свържете до седем устройства едновременно. Включва денонощна поддръжка чрез чат на живо и стриктна политика без регистрация. Удобни за потребителя приложения и разширения за браузър. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanishдеблокира VH1Tested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish е със седалище в САЩ и има стотици сървъри в 19 града в САЩ. С високоскоростни сървъри в 60 страни, включително Великобритания и Австралия, IPVanish улеснява разблокирането на геоблокирано съдържание, било то VH1 или Netflix US. Това, което отличава IPVanish освен много от неговите конкуренти е, че той позволява до 10 едновременни връзки, което го прави чудесен избор за споделяне със семейството.

Когато използвате IPVanish, имате възможност за бързо свързване с най-добрия наличен сървър. Можете също да търсите в картата на местоположението на сървъра или дори да филтрирате по закъснения на сървъра. Тази VPN услуга включва денонощна поддръжка чрез чат на живо и политика без регистрация за вашата онлайн поверителност. 256-битово AES криптиране, DNS защита от теч и превключвател за убийство се използват, за да се гарантира, че вашите данни никога не са компрометирани, дори за секунда.

Регистрирането с IPVanish означава, че можете да защитите устройствата си чрез приложенията за Windows, Mac, Android, iOS и Amazon Fire TV. За Linux и рутери е необходима ръчна инсталация.

Професионалисти:

 • Сървъри в 19 американски града за гледане на VH1 в чужбина
 • Позволява ви да имате до 10 едновременни връзки
 • Прави бързо и лесно да намерите идеалния сървър за вашите нужди
 • Осигурява 24/7 поддръжка чрез чат на живо
 • Използва криптиране и политика без регистрация, за да защити вашата поверителност

Недостатъци:

 • Не предлага опция за плащане в биткойн
 • Базиран в държава-членка с пет очи (САЩ)

СЪРВЪРИ В 19 ГРАДОВЕ НА САЩ: IPVanish е със седалище в САЩ и предлага стотици сървъри в 19 града на САЩ. Той ви позволява да имате до 10 едновременни връзки и предлага 24/7 поддръжка за чат на живо. Много сигурна услуга с криптиране и политика без регистрация. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPNдеблокира VH1Tested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN е идеален за стрийминг благодарение на своите високоскоростни сървъри. Всъщност тази VPN деблокира много популярни стрийминг услуги. Освен VH1, той работи с Netflix, BBC iPlayer, HBO Go и други. Тази услуга е особено препоръчителна за начинаещи VPN, тъй като е изключително лесна за използване. Настолните и мобилните му приложения правят свързването със сървър просто и без стрес. Нещо повече, PrivateVPN ви позволява да свързвате до шест устройства едновременно.

Този VPN защитава вашата поверителност, използвайки 256-битово AES криптиране, DNS и IPv6 защита от теч, превключвател за убийство (който гарантира, че данните ви няма да бъдат компрометирани в случай на отпадане на връзката ви) и политика за нулева регистрация, PrivateVPN е базирана в Швеция и държави че дори не знае какво правите онлайн. Ако имате някакви въпроси, PrivateVPN предлага поддръжка за чат на живо, както и отдалечена помощ и инсталация.

Приложенията PrivateVPN могат да се изтеглят за Windows, Mac, Android и iOS, докато рутерите и Linux могат да бъдат конфигурирани ръчно.

Професионалисти:

 • Бързи сървъри за поточно предаване на VH1 извън САЩ
 • Отлични приложения за настолни и мобилни устройства (много лесни за използване)
 • Силната сигурност включва криптиране и политика без регистрация
 • Използвайте PrivateVPN на до шест устройства едновременно

Недостатъци:

 • Не предоставя разширения за браузър
 • Много малка мрежа от само 100 сървъра

СТРЕМИРАНЕ НА СТРЕС: PrivateVPN има бързи сървъри за стрийминг на VH1 без буфериране и забавяне. Също така деблокира Netflix и HBO Go. Много лесни за използване приложения и поддръжка за чат на живо. Политика за без регистрация и ви позволява да свързвате шест устройства едновременно. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

6. Surfshark

SurfShark VPNдеблокира VH1Tested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark може да се използва за гледане на VH1 в чужбина. Нещо повече, той работи добре с MTV USA, Netflix и Amazon Prime Video. Тази услуга предлага добри скорости за безпроблемно предаване с 1080p HD. Като цяло той има около 800 сървъра, които са разпространени в 50 страни по света. Този VPN е перфектен, ако имате много устройства или споделяте със семейството, защото позволява неограничен брой едновременни връзки.

Този VPN е със седалище на Британските Вирджински острови, където не подлежи на задължителни закони за запазване на данни. Той предлага изобилие от функции, включително денонощна поддръжка за чат на живо, удобни за начинаещи приложения и разширения на браузъра и силна сигурност. Всъщност, когато става дума за защита на вашите данни, Surfshark наистина свети. Той използва 256-битово AES криптиране, DNS и IPv6 защита от теч, както и превключвател за убийство, строга политика за не-регистрация и възможност за блокира рекламите и тракерите с функцията си CleanWeb.

Можете да осигурите различни устройства благодарение на приложенията на Surfshark за Windows, Mac, Android, iOS и Amazon Fire TV. Има и разширения за браузър Chrome и Firefox. Ръчната инсталация обаче е необходима за използване с Linux и рутери.

Професионалисти:

 • Използвайте го, за да гледате VH1, MTV USA и Netflix
 • Осигурете едновременно неограничен брой устройства
 • Удобни за потребителя приложения и разширения за браузър
 • Много функции за защита, включително политика без регистрация и блокиране на реклами

Недостатъци:

 • Само предлага около 800 сървъра
 • Някои непоследователни скорости на сървъра

PERFECT FOR FAMILIES: Surfshark позволява неограничен брой едновременни връзки - идеални за споделяне със семейството. Гледайте VH1 в чужбина, както и Netflix. Много подходящи за начинаещи приложения и 24/7 поддръжка за чат на живо. VPN без регистрация, който блокира рекламите и тракерите. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

Мога ли да използвам безплатен VPN за гледане на VH1?

Някои безплатни VPN мрежи може да ви позволят да гледате VH1 на живо, но все пак ще губите времето си. Причината за това е това средният безплатен VPN има много малко сървъри и твърде много потребители, което води до бавни скорости и прекъсваща работа. В действителност, безплатните VPN често намаляват честотната лента на потребителите в опит да предотвратят този проблем. Като такъв вероятно ще изпитате изоставане и дълги буфериращи време, когато поточно предаване на VH1 на живо с безплатен VPN. Още по-лошото е, че много малко безплатни VPN мрежи могат да деблокират популярни стрийминг услуги като Netflix и HBO Go.

Друга причина, поради която не препоръчваме безплатни VPN мрежи, е липсата им на сигурност. Когато използвате безплатен VPN, вашите данни рядко се криптират. още, трябва да падне VPN връзката, вашата вярна IP адрес има вероятност да бъде изложено поради липсата на ключ за убийство. Всяка добра VPN трябва да предлага истинска политика без регистрация, за да защити вашата поверителност. За съжаление, много безплатни VPN печелят пари, вписвайки историята на сърфирането си и продавайки тази информация на рекламодатели.

Какво мога да гледам на VH1?

Докато първоначалният фокус на VH1 беше насочен към музикалните видеоклипове, оттогава той се насочи към реалното програмиране. Можете да предавате VH1 на живо, както и да гледате телевизионни предавания при поискване. Ето списък на част от съдържанието, което можете да гледате в VH1:

 • Баскетболни съпруги
 • Круиз за момичета
 • Вик
 • Екипаж с черно мастило
 • Drag Race на RuPaul
 • любов & Хип Хоп Холивуд
 • Картел екипаж
 • Марта & Предизвикателство за парти на Snoop
 • Wild 'N Out
 • T.I. & Tiny: Приятели & Семеен Hustle

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 5

Adblock
detector