Как да гледате Viaplay отвсякъде с VPN

Как да гледате Viaplay отвсякъде с VPN


Viaplay е регионално заключен и се предлага само в Дания, Финландия, Норвегия и Швеция. Въпреки това, тъй като тази услуга разчита на IP адреса на потребителя, за да разбере в коя държава се намира, деблокирането на ViaPlay в чужбина е толкова просто, колкото и подправянето на местоположението ви с VPN.

VPN-ите работят, като криптират вашия интернет трафик (предлагайки ви по-голяма поверителност онлайн) и го насочват към VPN сървър в избраното от вас място. Като се свържете например със сървър в Дания, ще получите датски IP адрес. Това ви позволява да деблокирате географски ограничени уебсайтове и услуги като Viaplay.

Как да гледате Viaplay в чужбина с VPN

Първо използване на VPN? Не се притеснявайте, всичко е много бързо и лесно. Всъщност ще ви преведем стъпка по стъпка в процеса:

Ето как да гледате Viaplay в чужбина (извън Дания, Швеция, Финландия и Норвегия):

 1. Ако нямате акаунт на Viaplay, ще трябва да се регистрирате. Въведете имейл адрес, парола и вашата кредитна или дебитна карта. Viaplay предлага двуседмична безплатна пробна версия. Можете да прекратите абонамента по всяко време през периода от две седмици.
 2. Регистрирайте се с един от изброените по-долу VPN - ние особено препоръчваме ExpressVPN.
 3. Изтеглете и инсталирайте подходящото VPN приложение или разширение за браузър за вашето устройство.
 4. Отворете приложението VPN или разширението на браузъра и се свържете със сървър в страната, от която искате да гледате Viaplay (Дания, Финландия, Норвегия или Швеция).
 5. Отидете на Viaplay и изберете малко съдържание, което сега трябва да се деблокира. Ако не, препоръчваме ви да изчистите кеша и бисквитките на браузъра си или да опитате друг сървър.

Изборът на най-добрия VPN за Viaplay не е лесна задача. Това е така, защото на пазара има много VPN услуги, всяка с уникални плюсове и минуси, които трябва да се имат предвид. Ние стеснихме опциите, като избрахме VPN-ите, които отговарят на следните изисквания:

 • Сървъри в Дания, Финландия, Норвегия и Швеция за деблокиране на Viaplay
 • Бързи и последователни връзки за стрийминг
 • Защита на вашите данни с криптиране и политика без регистрация
 • Поддръжка на клиенти чрез чат на живо и имейл (за предпочитане 24/7)
 • Предлага подходящи за начинаещи приложения за настолни и мобилни платформи
 • Включва гаранция за връщане на парите, за да можете да го изпробвате безрисково

Ще разгледаме подробно всеки VPN по-долу. Ето обаче кратко резюме на най-добрите VPN за гледане на Viaplay в чужбина в случай, че ви липсва:

Най-добрите VPN за гледане на Viaplay в чужбина

 1. ExpressVPN: Нашият топ избор за гледане на Viaplay. Бързи сървъри в 94 страни. Също така деблокира Netflix. Много удобни за употреба приложения. 24/7 поддръжка и защита с криптиране.
 2. NordVPN: Най-добър бюджетен VPN. 400 сървъра в скандинавските страни. Разблокирайте Viaplay и Netflix. Свържете до шест устройства едновременно. Включва строга политика за без регистрация.
 3. CyberGhost: VPN без регистрация с хиляди сървъри. Работи с Viaplay и Netflix US. 24/7 поддръжка за чат на живо и много функции за сигурност. Защитете до седем устройства.
 4. IPVanish: Базирана в САЩ услуга със сървъри в 60 държави. Деблокира Viaplay. Позволява ви да свързвате до 10 устройства едновременно. Защитени с криптиране и политика без регистрация.
 5. PrivateVPN: Много бързи сървъри за стрийминг на Viaplay. Приложения за начинаещи и могат да се използват на до шест устройства. Политиката и криптирането без регистрация гарантират вашата поверителност.
 6. Surfshark: Свържете неограничен брой устройства едновременно. Гледайте Viaplay в чужбина и отблокирайте Netflix. VPN без регистрация с 24/7 поддръжка и удобни за потребителя приложения.

Най-добрите VPN мрежи за Viaplay

Ето нашия списък с най-добрите VPN мрежи, които ви позволяват да гледате Viaplay отвсякъде:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks viaplayТестиран Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN предлага сървъри в 94 страни, включително Дания, Финландия, Норвегия и Швеция. Тази услуга предлага бързи скорости и неограничена честотна лента. Като такъв, той е отличен избор за стрийминг и е малко вероятно да срещнете прекъсвания дори когато гледате на живо. Освен че деблокира всяка версия на Viaplay, ExpressVPN работи с Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer и други. Можете да го използвате, за да защитите повечето си устройства, тъй като има мултиплатформена поддръжка и позволява до пет едновременни връзки.

Това, което отличава ExpressVPN освен много VPN на пазара е, че предлага многостранни, удобни за ползване приложения, както и разширения за най-популярните браузъри. Той е силен и по отношение на сигурността, с 256-битово AES криптиране, DNS и IPv6 защита от теч и функция за превключване на убийства, която спира целия трафик всеки път, когато изведнъж изгубите връзката си. ExpressVPN се предлага с 24/7 чат на живо и поддръжка по имейл и не поддържа никакви идентификационни дневници на потребителите.

Регистрирането за ExpressVPN означава, че можете да се свържете със сървъри чрез приложенията за Windows, Mac, Android, iOS и Linux. Има и разширения за браузър за Chrome и Firefox, както и персонализиран фърмуер за рутери.

Професионалисти:

 • Бързи сървъри в Дания, Финландия, Норвегия и Швеция
 • Деблокира Viaplay, MTV USA, Netflix и др
 • Много удобни за потребителя приложения и разширения за браузър
 • Поддръжката на чат на живо е достъпна 24 часа в денонощието чрез чат на живо и имейл
 • Високо ниво на сигурност с ключ за криптиране и убиване
 • Свържете до пет устройства едновременно

Недостатъци:

 • Сравнително скъпи в сравнение с повечето VPN мрежи на пазара

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ДА ГЛЕДАЙТЕ VIAPLAY: ExpressVPN е нашият избор №1. Бързи, надеждни скорости за непрекъснат поток. Сървъри в 94 страни. Деблокира Viaplay, Netflix и Amazon Prime Video. Включва 24/7 поддръжка и много функции за защита, включително криптиране. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPNдеблокира viaplayTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN улеснява деблокирането на Viaplay благодарение на a комбинира 400 сървъра в Дания, Финландия, Норвегия и Швеция. Всъщност цялата му мрежа се състои от повече от 5 700 сървъра в 60 държави, което го прави чудесен избор за отблокиране на региони, заключени от мрежи като Netflix и Hulu от почти всяка точка на света. Настройката и използването на NordVPN е лесна благодарение на удобните за потребителя приложения и наличието на 24/7 поддръжка за чат на живо.

Това е голяма стойност VPN, която ви позволява да свързвате до шест устройства едновременно. Нещо повече - това е услуга без регистрация, която взима сериозно сигурността ви. Вашите данни са защитени с 256-битово AES криптиране, превключвател за убийство и защита срещу течове на DNS и IPv6. NordVPN е със седалище в Панама, държава, която няма задължителни закони за запазване на данни и съответно NordVPN не поддържа регистрационни файлове..

Можете да използвате NordVPN чрез приложенията му за Windows, Mac, Linux, Android, iOS и Android TV. Разширенията за браузър Chrome и Firefox също са достъпни за изтегляне. Също така е възможно ръчно да конфигурирате NordVPN със съвместими рутери.

Професионалисти:

 • 400 сървъра в страни на Viaplay (и над 5 700 сървъра по целия свят)
 • Използвайте го за поточно предаване на Viaplay, както и за Netflix и Amazon Prime Video
 • Предлага поддръжка на чат на живо, 24/7
 • Позволява до шест едновременни връзки
 • VPN без регистрация със специални сървъри за подобрена поверителност

Недостатъци:

 • Някои сървъри са малко бавни за стрийминг или торент

Нашият резултат:

4.5 извън 5

BUDGET VPN: NordVPN има стотици сървъри за деблокиране на Viaplay. Силна сигурност с политика без регистрация и специални сървъри. Много лесен за използване и също деблокира Netflix. Включва 24/7 поддръжка за чат на живо и ви позволява да имате до шест едновременни връзки. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

Cyberghostдеблокира viaplayTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost има бързо разрастваща се мрежа от сървъри в 60 страни, включително тези, в които Viaplay е наличен. Още по-добре, този VPN предлага много бързи скорости и неограничена честотна лента, което го прави идеален за сърфиране, стрийминг и торент. Това означава, че не е нужно да се примирявате с безкрайно буфериране и изоставане, когато гледате Viaplay. Като допълнителен бонус, можете също да използвате CyberGhost за деблокиране на платформи като Netflix US и BBC iPlayer.

Този VPN предлага множество функции, които помагат да се защити вашата поверителност онлайн. Приложенията улесняват активирането на рекламен блокер или налагат използването на HTTPS на уебсайтове. Има също 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и IPv6 и автоматичен превключвател за убийство. CyberGhost има строга политика за без регистрация и предлага 24/7 поддръжка за чат на живо, ако имате нужда. Нещо повече, възможно е да защитите до седем устройства едновременно чрез един акаунт в CyberGhost.

CyberGhost може да се използва за осигуряване на различни устройства благодарение на приложенията за Windows, Mac, Android, iOS, Android TV и Amazon Fire Stick / Fire TV. Предлагат се разширения за браузър за Chrome и Firefox. Linux и рутери изискват ръчна инсталация.

Професионалисти:

 • Отлична скорост за стрийминг на Viaplay или Netflix US
 • Функциите за защита включват блокиране на реклами и стриктна политика за без регистрация
 • Използвайте го, за да защитите до седем устройства едновременно
 • 24/7 поддръжка за чат на живо
 • 45-дневна гаранция за връщане на парите

Недостатъци:

 • Малко непоследователно в деблокирането на някои поточни услуги
 • Няма приложение за Linux

Нашият резултат:

4 извън 5

ВИСОКО СИГУРНО: CyberGhost има силни защитни функции и строга политика за без регистрация. Много бързи сървъри за стрийминг на Viaplay в чужбина. Също така деблокира Netflix US. 24/7 поддръжка за чат на живо и удобни за начинаещи приложения и разширения за браузър. Свържете едновременно седем устройства. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanishдеблокира viaplayTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish има около 40 000 IP на 1300 сървъра. Тази мрежа е разпространена в десетки страни, включително северните страни, в които Viaplay е на разположение. Скоростта на сървъра е бърза, което ви позволява да предавате потоци без забележимо изоставане или буфериране. Можете също да използвате IPVanish, за да отблокирате големи платформи като Netflix US. Въпреки това, една от най-добрите характеристики на IPVanish е това тя ви позволява да свързвате до 10 устройства едновременно. Това е чудесно, ако имате много устройства или планирате да споделяте VPN със семейството.

Въпреки че инсталирането и използването на IPVanish е бързо и лесно, можете да се свържете с IPVanish поддръжка на клиенти 24/7 чрез чат на живо. Този базиран в САЩ VPN ви помага да останете анонимни онлайн с различните си функции за защита, включително 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и IPv6 и автоматично превключване за убийство. Най-важното е, че вашата поверителност е защитена с политика за без регистрация. Също така си струва да се има предвид, че за разлика от повечето VPN, IPVanish притежава, а не наема сървърите си, намалявайки риска от намеса на трети страни.

IPVanish е наличен за Windows, Mac, Android, iOS и Amazon Fire TV / Fire Stick. Тя също работи с Linux и изберете маршрутизатори, но трябва да бъде конфигурирана ръчно.

Професионалисти:

 • Успешно деблокира Viaplay, както и Netflix US
 • Позволява ви да свържете 10 устройства чрез един акаунт
 • Включва 24/7 поддръжка за чат на живо
 • Защитава поверителността ви с политика без регистрация
 • Работи добре с Kodi и Amazon Fire Stick

Недостатъци:

 • Някои популярни поточни услуги не могат да се деблокират
 • Не предлага разширения за браузър

Нашият резултат:

4 извън 5

10 СИМУЛТАННИ ВРЪЗКИ: IPVanish има сървъри в Дания, Финландия, Норвегия и Швеция за стрийминг на Viaplay. Позволява ви да свържете до 10 устройства чрез един акаунт. Включва денонощна поддръжка за чат на живо и защитава вашите данни с нейната политика за без регистрация. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPNдеблокира viaplayTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN е отличен избор, ако искате високоскоростни сървъри за стрийминг на Viaplay. Въпреки че това е по-малък VPN с около 150 сървъра, неговата мрежа е разпространена в 60 страни, включително Дания, Финландия, Норвегия и Швеция. PrivateVPN се отличава, когато става дума за деблокиране на гео ограничени уебсайтове и услуги. Той ви позволява да гледате Netflix, Amazon Prime Video и HBO Go, където и да сте.

Можете да защитите до шест устройства едновременно с PrivateVPN. Това е проста услуга за използване с настолни и мобилни приложения, която ви позволява да се свържете със сървър за секунди. Включена е поддръжка за чат на живо, плюс тази VPN също работи с политика без изход. Със седалище в Швеция PrivateVPN заявява, че не подлежи на задължителни закони за запазване на данни. Той допълнително защитава вашите данни с 256-битово AES криптиране, превключвател за убийство и защита от изтичане на DNS и IPv6. Можете също да плащате в Bitcoin, ако искате още по-голяма поверителност.

Ако се регистрирате с PrivateVPN, можете да изтеглите приложения за Windows, Mac, Android и iOS. За използване с Linux и рутери обаче е необходима ръчна инсталация.

Професионалисти:

 • Бързи сървъри в скандинавските страни за гледане на Viaplay в чужбина
 • Също така деблокира харесванията на Netflix, BBC iPlayer и HBO Go
 • Осигурете едновременно шест устройства
 • Помага ви да останете анонимни онлайн с криптиране и политика без регистрация

Недостатъци:

 • Малка мрежа от сървъри

Нашият резултат:

4.5 извън 5

СВЪРЗВАНЕ НА СВЕТЛИНАТА: PrivateVPN е идеален за стрийминг благодарение на бързите си сървъри. Деблокира Viaplay, Netflix и др. Приятелски програми за начинаещи за настолни и мобилни устройства. Може да се използва на до шест устройства едновременно. Защита на вашите данни с политика за криптиране и без регистрация. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

6. Surfshark

SurfShark VPNдеблокира viaplayTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark е страхотен универсален сървър със сървъри във всички страни, в които се предлага Viaplay. Като цяло той разполага с около 800 сървъра в приблизително 50 държави, което го прави идеален за деблокиране на ограничено съдържание. Работи добре с Netflix, както и с Amazon Prime Video и BBC iPlayer. Предлаганите скорости са напълно подходящи за поточно предаване. Въпреки това, една от отличителните характеристики на Surfshark е това тя позволява неограничени едновременни връзки.

Ако за първи път използвате VPN, със сигурност ще оцените лесните за използване приложения и разширения на браузъра на Surfshark. Можете лесно да търсите физически и виртуални сървъри и дори да видите най-скоро използваните сървъри. Surfshark предлага 24/7 поддръжка за чат на живо, ако имате някакви проблеми. 256-битовото AES криптиране, DNS и IPv6 защита от теч са част от впечатляващия пакет за сигурност на Surfshark. Има също така стриктна политика без регистрация и възможност за свързване към няколко сървъра наведнъж (двоен VPN) за допълнителна сигурност.

Абонамент за Surfshark ви предоставя достъп до приложения за Windows, Mac, Android, iOS и Amazon Fire TV / Fire Stick. Можете също да изтеглите разширения за браузър Chrome и Firefox. Linux и изберете маршрутизаторите също са съвместими, но изискват ръчна настройка.

Професионалисти:

 • Гледайте Viaplay, MTV, САЩ и Netflix
 • Свържете неограничен брой устройства едновременно
 • Включва 24/7 поддръжка за чат на живо
 • Много силна сигурност благодарение на стриктната политика без регистрация

Недостатъци:

 • Доста малка мрежа от сървъри
 • Някои сървъри предлагат непостоянна скорост

Нашият резултат:

4 извън 5

НЕОГРАНИЧЕНИ ВРЪЗКИ: Surfshark ви позволява да свързвате толкова устройства, колкото искате едновременно. Деблокира Viaplay и Netflix. Отлични, лесни за използване приложения и предлага денонощна поддръжка чрез чат на живо. VPN без регистрация с много функции за защита, включително Double VPN. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

Мога ли да използвам безплатен VPN за гледане на Viaplay?

Не препоръчваме използването на безплатни VPN мрежи с Viaplay или наистина по всяко време. Има редица причини за това. По-специално, безплатните VPN мрежи са неефективни, когато става дума за деблокиране на поточни услуги като Viaplay, Netflix и DAZN. Скоростите на сървъра са склонни да бъдат бавни с редовни прекъсвания, които са особено смущаващи при поточно предаване на живо. Средната безплатна VPN сървърна мрежа е малка със сравнително малко сървъри в малък брой страни.

Освен че ви позволява да гледате Viaplay в чужбина, VPN трябва да подобри вашата онлайн сигурност. Функции като криптиране, защита от течове на DNS и IPv6 и превключвател за убийства трябва да бъдат включени, за да се гарантира, че вашите данни са защитени. За съжаление, безплатните VPN мрежи обикновено са леки за такива функции. Нещо повече, много малко безплатни VPN предлагат строг политика без регистрация а някои такива услуги дори са били известни да регистрират и продават вашата история на сърфиране.

Вижте също: Най-добре VPN без регистрация

Какво мога да гледам на Viaplay?

Viaplay е услуга за стрийминг, предлагана в няколко скандинавски страни. Ето списък на част от съдържанието, което можете да гледате във Viaplay, въпреки че трябва да се отбележи, че наличните заглавия може да са различни в отделните държави:

 • отрова
 • Анатомията на Грей
 • BlacKkKlansman
 • Семеен човек
 • Еквалайзер 2
 • проповедник
 • Цар Лъв
 • Отчаяни съпруги
 • Бебешки шофьор
 • Чикаго П.Д..

Освен телевизионни предавания и филми по заявка, Viaplay предлага и спортове на живо, които включват следното:

 • Шампионска Лига на УЕФА
 • Висша лига
 • UFC
 • Бундеслигата
 • NFL
 • NHL
 • Формула 1
 • Европейска обиколка на PGA
 • Как да гледате Viaplay в чужбина с VPN
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 + = 46