Как да гледате WWE Network извън САЩ с VPN

Как да гледате WWE Network извън САЩ с VPN

Въпреки че мрежата на WWE значително се разшири през последните години, тя не е достъпна навсякъде. Ако сте на място, в което нямате достъп до съдържанието на WWE Network, ще ви трябва VPN, за да го деблокирате.

VPN (виртуална частна мрежа) е услуга, която изпраща интернет трафика на вашето устройство през криптиран тунел до сървър в избрано от вас място. Например, свързвайки се със сървър в САЩ, ще получите IP адрес в САЩ. Това ще изглежда като че ли сърфирате в мрежата в САЩ, което ви позволява да деблокирате съдържание, което обикновено е достъпно само в Америка.

Как да гледате WWE Network извън САЩ с VPN

Можете да гледате мрежата на WWE, където и да сте, за няколко минути. Всичко, което трябва да направите, е следното:

Използване на VPN за гледане на WWE Network извън САЩ

 1. Регистрирайте се с WWE Network. Той е достъпен в повечето страни и има едномесечна безплатна пробна версия (след която струва $ 10,99 USD на месец). Регистрацията изисква вашето име, адрес, телефонен номер и начин на плащане (PayPal или кредитна / дебитна карта).
 2. Изберете и се регистрирайте с един от най-добрите VPN мрежи за WWE мрежа - особено препоръчваме ExpressVPN.
 3. Изтеглете и инсталирайте подходящото VPN приложение (или разширение на браузъра, ако има такова) за вашето устройство.
 4. Отворете приложението VPN или разширението на браузъра и се свържете с държава, в която е налична WWE Network, като САЩ.
 5. Изчистете кеша и бисквитките на браузъра си, за да гарантирате, че мрежата на WWE забравя вашия IP адрес и местоположение. След това той трябва да приеме този на VPN.
 6. Отидете в WWE мрежата и изберете малко видео съдържание. Сега тя трябва да се деблокира! Ако не, опитайте друг сървър. Освен това, свържете се с поддръжката на вашата VPN.

Има много фактори, които трябва да имате предвид при избора на VPN. Те включват размера на сървърната мрежа, скоростта на сървърите и общото ниво на сигурност. Избрахме най-добрите VPN мрежи за WWE Network, като се уверихме, че те отговарят на следните критерии:

Критерии за избор на най-добрите VPN

 • Сървъри в десетки страни (включително САЩ) за деблокиране на WWE Network
 • Бързи скорости и неограничена честотна лента за непрекъснат поток
 • Силна сигурност с криптиране и ключ за убийство
 • Защитава поверителността ви със строга политика за без регистрация
 • Поддръжка на клиенти чрез чат на живо и имейл
 • Позволява ви да свързвате няколко устройства едновременно

За да Ви спестим време, ето кратка обобщена информация за най-добрите VPN за гледане на WWE мрежата извън САЩ (покриваме всеки VPN подробно по-долу):

Най-добрите VPN мрежи за гледане на WWE Network извън САЩ

 1. ExpressVPN: Нашият №1 избор за гледане на WWE Network. 3 000 сървъра в 94 държави, идеални за деблокиране на WWE Network по целия свят. Бързи сървъри и лесни за използване приложения. 24/7 поддръжка на живо и защитена с криптиране.
 2. NordVPN: Най-добър бюджетен VPN. Огромна мрежа от над 5000 сървъра. Работи добре с WWE Network. Използвайте на до шест устройства. VPN без регистрация с удобни за потребителя приложения и 24/7 поддръжка за чат на живо.
 3. CyberGhost: Разблокира WWE мрежата с лекота. Хиляди сървъри в световен мащаб. Свържете до седем устройства едновременно. Много бързи сървъри и сигурни без регистрационни файлове
 4. IPVanish: Базирана в САЩ VPN със стотици американски сървъри за гледане на WWE Network в чужбина. Добри скорости за стрийминг. 10 едновременни връзки. Политика без регистрация.
 5. PrivateVPN: Много бързи сървъри за забавяне и без буфер стрийминг. Деблокира WWE мрежата извън САЩ. Защитете се с ключ за криптиране и убийте. Начални.
 6. Surfshark: Неограничени едновременни връзки. Гледайте WWE Network в чужбина. Предлага 24/7 поддръжка за чат на живо и удобни за потребителя приложения. VPN без регистрация с криптиране.

Най-добрите VPN мрежи за WWE мрежа

Ето нашия списък с най-добрите VPN за гледане на WWE Network извън САЩ:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks WWE NetworkTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN има над 3000 сървъра в 94 държави, включително САЩ. Тази неограничена честотна лента на VPN, отличната деблокираща способност и високите скорости означават, че можете да използвате услуги като WWE Network, Netflix или HBO Go отвсякъде, без буфериране или забавяне. Можете да използвате тази услуга, за да осигурите до пет устройства едновременно.

Този VPN може да се използва с широка гама от устройства благодарение на различните приложения и разширения на браузъра. Като цяло ExpressVPN е бърз и лесен за използване. Просто се свържете със избран от вас сървър и е добре да отидете! ExpressVPN предлага 24/7 поддръжка по имейл и чат на живо. Какво още, можете да изпробвате тази услуга безрисково, тъй като идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Друго предимство на използването на ExpressVPN е неговата отлична сигурност. Вашите данни са защитени с 256-битово AES криптиране, превключвател за убийство и защита от течове на DNS и IPv6. Има и функция за разделно тунелиране, която ви позволява да избирате кои приложения използват VPN. ExpressVPN е със седалище на Британските Вирджински острови, което е извън 5 юрисдикции и 14 очи. Освен това, тази VPN не пази идентифициращи регистрационни файлове на потребителите.

Можете да използвате ExpressVPN чрез приложенията за Windows, Mac, Android, iOS, Linux и рутери. Разширенията за браузъри също са достъпни за Chrome и Firefox.

Професионалисти:

 • Над 3000 сървъра в 94 страни, включително САЩ
 • Много бързи и надеждни скорости за стрийминг на WWE Network
 • Също така деблокира харесванията на Netflix и Amazon Prime Video
 • Осигурява 24/7 поддръжка на клиенти чрез чат на живо и имейл
 • Приложения за начинаещи и разширения за браузър
 • Със седалище на Британски Вирджински острови за по-голяма поверителност

Недостатъци:

 • Донякъде скъпо в сравнение с някои конкурентни VPN мрежи

НАЙ-ДОБРОТО VPN ЗА WWE МРЕЖА: ExpressVPN е нашият сървър за избор №1 в 94 държави за деблокиране на WWE мрежата. Също така деблокира Netflix и BBC iPlayer. Бързи, надеждни сървъри и защитени с криптиране. Предлага 24/7 поддръжка и ви позволява да свързвате до пет устройства. 30-дневната гаранция за връщане на парите означава, че можете да опитате безрисково.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPNдеблокира WWE NetworkTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN има най-голямата сървърна мрежа от всички VPN в този списък. Общо той има над 5000 сървъра в 60 държави. Те включват сървъри в САЩ, Великобритания и Австралия, които могат да деблокират WWE мрежата в чужбина. По-специално, NordVPN има повече от 1700 сървъра в САЩ. Струва си да знаете, че предлага различни специализирани сървъри, като тези, оптимизирани за споделяне на P2P, както и Double VPN за подобрена сигурност.

Това е VPN, който предлага 24/7 поддръжка чрез чат на живо и имейл. Приложенията и разширенията на браузъра обаче са много удобни за потребителя и правят лесно намирането и свързването със сървър. Можете да използвате NordVPN, за да имате до шест едновременни връзки. Този VPN без регистрация е със седалище в Панама и предлага 256-битово AES криптиране. Има също DNS и IPv6 защита, превключвател за убийство и функция CyberSec, която автоматично блокира реклами и зловреден софтуер.

Приложенията NordVPN са достъпни за Windows, Mac, Android, iOS, Linux и Android TV. Предлагат се също разширения за браузър Chrome и Firefox. За рутерите е необходима ръчна настройка.

Професионалисти:

 • Хиляди сървъри за деблокиране на WWE Network
 • Разблокирайте Netflix, BBC, iPlayer, Hulu и други
 • Поддръжка на клиенти на разположение 24/7 чрез чат на живо и имейл
 • Свържете до 6 устройства едновременно
 • Много функции за защита, включително стриктна политика за без регистрация

Недостатъци:

 • Някои сървъри могат да бъдат на бавна страна (но повечето са добре)

НАЙ-ДОБРАТА СТОЙНОСТ VPN: NordVPN има повече от 5000 сървъра по целия свят. Той деблокира WWE Network, Netflix, Amazon Prime Video и др. VPN без регистрация с криптиране и специални сървъри за подобрена поверителност. 24/7 поддръжка и ви позволява да защитите до шест устройства. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

Cyberghostдеблокира WWE NetworkTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost редовно добавя нови сървъри, което го прави един от най-бързо развиващите се VPN. Към момента на писането той има над 4800 сървъра онлайн в 61 страни по света. Можете да използвате тази VPN услуга, за да деблокирате WWE мрежа, както и харесванията на Netflix US и BBC iPlayer. Това е отличен избор за стрийминг поради надеждните високоскоростни сървъри. Няма заглушаване, което означава, че можете да предавате видеоклипове в 1080p HD без прекъсване.

Единичен абонамент за CyberGhost обхваща до седем устройства, всички от които могат да бъдат свързани едновременно. Възможно е да се свържете със сървър с едно щракване, което прави CyberGhost много лесен за използване за начинаещи. Тази VPN ви помага да останете анонимни онлайн, като използвате стриктна политика без регистрация и 256-битово AES криптиране. Освен защита от изтичане на DNS и IPv6, CyberGhost има и автоматичен ключ за убийство, който намалява вашия интернет трафик, ако VPN връзката падне, предотвратявайки изтичането на вашите данни.

Приложенията на CyberGhost могат да бъдат изтеглени за следните операционни системи: Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick / Fire TV и Android TV. Разширенията на браузъра са налични за Chrome и Firefox. Linux и рутери изискват ръчна инсталация.

Професионалисти:

 • Бързо разрастваща се мрежа от сървъри в 61 страни
 • Работи добре с WWE Network, както и с Netflix US
 • Много бързи скорости за стрийминг и торент
 • Свържете до 7 устройства едновременно
 • Отлична конфиденциалност благодарение на криптирането и стриктната политика без регистрация

Недостатъци:

 • Някои сайтове за стрийминг не могат да се отблокират

СТРЕМИРАЩЕ СТРЕС: CyberGhost има бързи и надеждни сървъри за стрийминг без прекъсване. Позволява ви да свържете до седем устройства чрез един акаунт. Деблокира WWE Network и Netflix US. Строга политика без регистрация и използва криптиране. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanishдеблокира WWE NetworkTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish е базирана в САЩ VPN услуга с около 1300 сървъра. Той има стотици сървъри в САЩ, които са разпространени в 19 града, включително Лос Анджелис и Ню Йорк. Това прави много лесно разблокирането на WWE мрежата извън САЩ. Това е VPN, който предлага добри скорости за сърфиране, стрийминг и торент. Нещо повече - работи с Netflix US. Можете да използвате IPVanish, за да свържете до 10 устройства едновременно.

Когато търсите сървър с IPVanish, можете да видите ping и текущото зареждане на всеки. Можете също така да запазите любимите си сървъри за по-бърз достъп в бъдеще. IPVanish обаче предлага и възможността да се свържете с най-добрия наличен град и сървър, което прави още по-лесно да започнете. Тази VPN предлага поддръжка за чат на живо и защитава вашите данни с 256-битово AES криптиране. Другите функции за защита включват защита от течове на DNS и IPv6, автоматичен превключвател за убийство и политика без регистрация.

IPVanish приложения се предлагат за Windows, Mac, Android, iOS и Amazon Fire TV / Fire Stick. Ще трябва да следвате инструкциите за ръчна настройка за Linux и рутери.

Професионалисти:

 • Сървъри в 19 американски града за гледане на WWE Network
 • Позволява ви да свързвате до 10 устройства едновременно
 • Добра скорост на сървърите за стрийминг без буфериране и забавяне
 • Приложенията ви позволяват бързо да се свържете с най-добрия наличен сървър
 • Запазва сигурността ви онлайн с криптиране и политика без регистрация

Недостатъци:

 • Не предлага разширения за браузър
 • Няма възможност за заплащане на услугата в биткойн / криптовалута

СИГУРНИ 10 УСТРОЙСТВА: IPVanish разполага със стотици американски сървъри за деблокиране на WWE Network и Netflix US. До 10 едновременни връзки. Приложенията правят лесно намирането и свързването със сървъри. Налична е поддръжка за чат на живо. Защитете се с политика без регистрация. Седемдневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPNдеблокира WWE NetworkTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN предлага бързи сървъри, които ви позволяват да стриймвате без забележимо буфериране или забавяне. Мрежата му се състои от около 100 сървъра в 60 страни по света. Можете да използвате тази VPN, за да деблокирате всички видове услуги, включително WWE Network, Netflix и Amazon Prime Video. Поддръжката на чат на живо на PrivateVPN се предоставя директно от неговите разработчици. Те също предлагат дистанционна помощ и инсталация, ако имате проблеми.

Можете да имате до шест едновременни връзки с PrivateVPN. Настолните и мобилните приложения имат опростен дизайн, което ги прави много лесни за навигация. От гледна точка на сигурността, PrivateVPN защитава вашата поверителност с 256-битово AES криптиране, превключвател за убийство и защита от течове на DNS и IPv6. Този VPN е базиран в Швеция и има политика без регистрация. Можете да се регистрирате полуанонимно за тази услуга с изхвърлящ имейл адрес.

PrivateVPN предлага приложения за Windows, Mac, Android и iOS. Необходима е ръчна конфигурация за Linux, както и за съвместими рутери.

Професионалисти:

 • Високоскоростни сървъри за стрийминг на WWE мрежа извън САЩ
 • Използвайте го за отблокиране на Netflix, BBC iPlayer и HBO Go
 • Поддръжка на чат на живо, както и отдалечена помощ и инсталация
 • Позволява ви да имате до 6 едновременни връзки

Недостатъци:

 • Малка мрежа от само 100 сървъра
 • Ограничен избор на приложения и без разширения на браузъра

ВИСОКОСКОРОСТНИ СЪРВЪРИ: PrivateVPN е много бърз, което го прави идеален за стрийминг и торент. Позволява ви да гледате WWE Network извън САЩ. Също така деблокира Netflix и може да се използва на до шест устройства. Политика без регистрация и опция за регистрация полуанонимно. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

6. Surfshark

SurfShark VPNдеблокира WWE NetworkTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark работи добре с WWE Network, както и с харесванията на Netflix, HBO Go и Hulu. Той има около 800 сървъра в 55 държави, което го прави силен избор за деблокиране на уебсайтове и услуги по целия свят. Една отличителна черта на тази VPN е тази тя ви позволява да имате неограничен брой едновременни връзки. Скоростта на сървъра е много бърза, което означава, че можете да поточно, без да се притеснявате за изоставане или буфериране.

Приложенията на Surfshark се предлагат с редица полезни функции, като например рекламен блокер, както и със сървъри, насочени към поверителност, много хоп сървъри. Нещо повече, приложенията и разширенията на браузъра на PrivateVPN са много лесни за начинаещи. Освен 24/7 поддръжка за чат на живо, Surfshark има впечатляващо предложение за сигурност с 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и IPv6 и превключвател за убийство. Той също така прилага стриктна политика без регистрация и заявява, че дори не знае дали използвате приложенията Surfshark след покупка.

Surfshark може да се използва за осигуряване на устройства на следните платформи: Windows, Mac, Android, iOS и Amazon Fire TV / Fire Stick. Можете да изтеглите разширения за браузър за Chrome и Firefox. За Linux и рутери е необходима ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • Деблокира WWE Network, Netflix, Amazon Prime Video и др
 • Свържете неограничен брой устройства чрез един акаунт
 • Предлага 24/7 поддръжка за чат на живо
 • Функциите за защита включват криптиране и стриктна политика без регистрация

Недостатъци:

 • Не най-голямата сървърна мрежа (около 800 общо)
 • Някои от време на време бавни сървъри

НЕОГРАНИЧЕНИ УСТРОЙСТВА: Surfshark ви позволява да свързвате неограничен брой устройства едновременно. Използвайте го, за да гледате WWE Network и Netflix. Без регистрация с 24/7 поддръжка чрез чат на живо. Добра скорост за стрийминг и много функции за сигурност. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

В кои страни мога да гледам WWE Network?

Мрежата на WWE значително се разшири през последните години и сега е достъпна почти навсякъде по света. Всъщност според WWE, единствените държави, в които мрежата на WWE не е налична, са Китай и Лихтенщайн. Въпреки че мрежата на WWE не е достъпна в Китай, заслужава да се отбележи, че е достъпна в специалните административни райони на Китай Хонконг и Макао.

Мога ли да използвам безплатен VPN, за да гледам WWE Network извън САЩ?

Докато някои безплатни VPN мрежи могат да работят в деблокирането на WWE мрежата извън САЩ, много от тях няма да работят. Безплатните VPN мрежи не са известни със способността си да деблокират гео ограничено съдържание. Всъщност мнозина се борят с харесванията на Netflix и DAZN. Какво още, безплатните VPN мрежи могат да бъдат много бавни поради твърде много потребители на техния малък брой сървъри. Това означава, че ще срещнете много буфериране и изоставане, когато се опитвате да предавате WWE Network в чужбина.

Сякаш бавните скорости и блокираното съдържание не са били достатъчни, липсват и безплатни VPN мрежи, що се отнася до сигурността. По-специално, няколко VPN предлагат политика без регистрация. Всъщност за мнозина е известно, че регистрират личната информация и активността на сърфиране на своите потребители. След това се продава на трети страни. Можете също така да откриете, че безплатните VPN мрежи не защитават данните ви с криптиране или предлагат други полезни функции за защита, като превключвател за убийство или рекламен блокер.

Какво мога да гледам в WWE Network?

Мрежата WWE се състои от 24-часов поточен канал и програмиране при поискване. Оригиналното програмиране включва всички WWE събития с плащане за преглед и всички ексклузивни събития на WWE Network. Някои от актуалните налични предавания включват следното:

 • Стъпващи основания
 • Супер раздяла
 • Пари в банката
 • Кеч мания
 • Fastlane
 • Стая за елиминации
 • Кралски грохот
 • Таблица за 3
 • WWE Ride заедно
 • WWE 365
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

32 − = 30

Adblock
detector