Как да гледате YouTube TV отвсякъде

Как да гледате телевизия в youtube извън нас с vpn

Подобно на повечето популярни стрийминг услуги, YouTube TV гео блокира съдържанието му. Това просто означава, че можете да гледате само от конкретна държава, в случая - САЩ. В резултат на това, ако се опитате да получите достъп до потоци извън САЩ, ще видите съобщение с надпис „За съжаление, но YouTube TV все още не е налице във вашия район.”Можете обаче да гледате YouTube TV от други места, използвайки VPN.

Когато се свържете с VPN, получавате временен IP адрес, специфичен за региона. Това ви позволява да излъжете местоположението си и да измамите уебсайтове да смятат, че сте на друго място. VPN мрежите имат и други предимства: те намаляват риска от задействане на автоматизирани мерки за предотвратяване на измами при достъп до услугата ви за онлайн банкиране от друга държава. Освен това, тъй като VPN кодират вашия трафик, те спират трети страни като хакери или вашия доставчик на интернет услуги (ISP) да наблюдават вашите дейности.

По-долу обхващаме много подробности за всеки от VPN доставчиците, но ако просто търсите бързо обобщение, ето го нашия списък с най-добрите VPN мрежи за стрийминг на YouTube отвсякъде:

 1. ExpressVPN Нашият най-добър избор за YouTube! Голяма мрежа от супер бързи сървъри, които могат да постигнат HD скорости. Сигурни и частни връзки. Включена 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. CyberGhost Най-добрият бюджет доставчик. Инсталира лесно приложения. Някои бързи сървъри също.
 3. NordVPN Добър всеобхватник с много сървъри, които могат да се справят с HD стрийминг. Няма запазени дневници и най-добрата поверителност.
 4. IPVanish Позволява до 10 едновременни връзки в един акаунт. Добри скорости за стрийминг.
 5. PrivateVPN Бързи сървъри и деблокира повечето стрийминг услуги, но се нуждаят от повече сървъри.

Как да предавате YouTube TV в чужбина с VPN

Първите стъпки са прости, дори ако никога досега не сте използвали VPN. Можете да подмамите YouTube TV да мисли, че се намирате в САЩ и да започнете да стриймвате от всяко международно място. Ето как.

Просто следвайте тези стъпки, за да гледате YouTube TV с VPN:

 1. Започнете с регистрация в подходяща VPN услуга (препоръчваме ExpressVPN).
 2. След това инсталирайте VPN софтуера. Повечето услуги предлагат приложения за Windows, MacOS, iOS и Android, така че не забравяйте да получите правилната версия.
 3. Влезте в приложението VPN.
 4. Свържете се с един от сървърите на вашата VPN в САЩ.
 5. Ако още не сте го създали, създайте YouTube YouTube акаунт. Имайте предвид, че това ще изисква метод на плащане, свързан с адрес в САЩ.
 6. Опитайте да заредите видео в YouTube TV. Той трябва да започне да се възпроизвежда почти веднага, но ако не, опитайте да опресните страницата или да изчистите кеша и бисквитките на браузъра си.

Ако искате да гледате конкретно предаване на живо, препоръчваме да изпълните стъпките по-горе, преди то да излезе действително. Това ви дава време да се свържете с поддръжката на клиенти, ако нещо не работи по предназначение и означава, че може да не се наложи да пропуснете част от любимото си шоу.

КАК ДА ПОТРЕБИТЕ ПРЕМИУМ VPN БЕЗПЛАТНО: Ако имате нужда само от VPN за кратко време, например, ако отивате на почивка или искате да гледате едно географско ограничено събитие, можете да използвате 30-дневна гаранция за връщане на пари на ExpressVPN. Ще трябва да платите предварително, но можете да отмените във всеки един момент, за да получите пълно възстановяване, като на практика го направите безплатна 30-дневна пробна версия.

Грешката в „youtube tv vpn proxy засечен“ е открита

Ако видите съобщението „открит е youtube tv vpn proxy“, YouTube TV откри и блокира вашата VPN. По време на тестване VPN-ите, изброени в тази статия, работят. Въпреки това е ситуация с котка и мишка, когато YouTube блокира VPN и VPN, осъществяващи преодоляване.

Въпреки че всички VPN са податливи на блокове, препоръчваме ExpressVPN, тъй като той се оказа най-надежден при избягване на VPN блокове от цял ​​набор от стрийминг услуги. Той предлага и 30-дневна гаранция за връщане на парите, ако откриете, че е блокирана.

Как да изберем правилния VPN за YouTube TV

При толкова много различни VPN услуги на разположение може да бъде трудно да изберете само една. Някои предлагат разширени сървърни мрежи, докато други могат да дадат приоритет на скоростта, сигурността или възможността да деблокирате по-голям набор от услуги. За да намерим най-добрите VPN за YouTube TV, потърсихме услуги, отговарящи на критериите по-долу:

 • Възможност за деблокиране на YouTube TV и подобни услуги от чужбина.
 • Има широка мрежа с няколко американски сървъра за избор.
 • Използва мощно криптиране и предлага допълнителни опции за защита.
 • Не регистрира никаква лична информация.
 • Има както мобилни, така и настолни приложения, с минимални разлики между всяка версия.

Най-добрите VPN мрежи за YouTube TV

По-долу ще намерите нашия списък с VPN, които препоръчваме за YouTube TV:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020Деблокира YouTubeTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN има сървъри в 20 различни американски града (и повече от 2000 в световен мащаб), което означава, че не можете да го използвате само за достъп до YouTube TV, но и вие също ще можете да гледате различни предавания за град или държава. Този VPN е идеален за стрийминг: той е достатъчно бърз за гледане на HD HD съдържание на живо без забележимо буфериране и дори ви позволява да деблокирате платформи като Netflix, Hulu и Sling TV от чужбина.

256-битовото криптиране е активирано по подразбиране, а ExpressVPN поддържа вашите дейности като частни, използвайки защита от течове на DNS и IPv6, превключвател за убийство (само за настолни приложения) и перфектна секретност напред. Не се записва лична информация, така че ако плащате с Bitcoin и използвате изхвърлящ имейл адрес, когато се регистрирате, ще бъдете ефективно непроследими. Ако имате някакви проблеми, поддръжката на клиентите е достъпна чрез 24/7 чат на живо.

Тази услуга предлага приложения за Linux, MacOS, Windows, iOS и Android. За поддържаните мрежови рутери е необходима ръчна инсталация, но това може да стане бързо и лесно с персонализиран фърмуер на ExpressVPN.

Професионалисти:

 • Супер бързи сървъри чудесно за стрийминг в HD качество
 • Най-надежден VPN за стрийминг услуги
 • Водещи в индустрията функции за сигурност
 • Добре проектирани мобилни и настолни приложения
 • Няма дневници за трафик
 • 24/7 поддръжка на клиенти в чат на живо

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи от някои от неговите конкуренти

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА МЛАДЕЖ: ExpressVPN е нашият топ избор. Води пътя за деблокиране на поточни сайтове. Изключителни скорости за гледане на HD без буфер и пълна сигурност и поверителност. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

CyberghostДеблокира YouTubeTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost работи малко по-различно от повечето VPN, тъй като можете сами да изберете сървър или да зададете задача (като деблокиране на стрийминг сайтове или сърфиране анонимно) и да ви бъде зададен подходящ сървър. Той предлага над 5000 високоскоростни сървъри по целия свят, като над 1000 от тях са в САЩ. С възможността да свързвате до седем устройства наведнъж, CyberGhost улеснява достъпа до каквото искате, където и да искате.

Тази услуга използва 256-битово криптиране, както и DNS, IPv6, пренасочване на пристанища и защита от теч на WebRTC, за да запази трафика си сигурен. Той включва превключвател за убийство във всяка версия на софтуера, рекламен блокер и скенер срещу злонамерен софтуер.

CyberGhost не регистрира информация, която може да се идентифицира лично, и приема Bitcoin за максимална анонимност. Тази VPN се предлага с удобни за Android приложения, Windows, MacOS и iOS приложения. За избрани интернет рутери е необходима ръчна инсталация.

Професионалисти:

 • Приложенията са лесни за инсталиране и използване - добра опция за начинаещи
 • Тестването разкри впечатляващи скорости за стрийминг
 • Добра сигурност и те не съхраняват регистрационни файлове на потребителите
 • Няма проблеми с деблокирането на САЩ Netflix, BBC iPlayer и други

Недостатъци:

 • По-малко подходящи за потребители на енергия, които се нуждаят от по-сложни настройки

Нашият резултат:

4 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТЕН ИЗБОР: CyberGhost е бърз и достъпен. Той разполага с проста настройка със силни данни за поверителност. Предава HD видео надеждно. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPNДеблокира YouTubeTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN разполага с мрежа от повече от 5000 сървъра по целия свят, с клъстери в 20 различни американски града. Със специализирани сървъри, обслужващи потребители, които искат да споделят файлове, достъп до Tor или игра, без да се страхуват от DDoS атаки, това е силен VPN с общо предназначение. Все пак е също отличен за стрийминг благодарение на високите си скорости и отличните възможности за деблокиране. NordVPN може да деблокира платформи като Netflix, BBC iPlayer и, разбира се, YouTube TV от всяка точка на света.

Тази услуга използва 256-битово криптиране и включва широк спектър от допълнителни опции за защита. Има специфичен за приложение превключвател, функция с двойна VPN, автоматичен блокер за реклами, скенер за злонамерен софтуер и защита срещу течове на WebRTC, IPv6 и DNS. Този VPN има стриктна политика без регистрация, така че можете да бъдете сигурни, че дейностите ви ще останат частни по всяко време.

NordVPN има приложения за Windows, Android, MacOS, iOS и Linux устройства. Той обаче трябва да бъде конфигуриран ръчно на безжични рутери.

Професионалисти:

 • Достатъчно бърз за HD стрийминг и деблокира популярно съдържание
 • Силно криптиране и никакви регистрационни файлове не осигуряват максимална сигурност и поверителност
 • Позволява 6 едновременни връзки в един акаунт
 • Приложения за Windows, MacOS, iOS, Linux и Android

Недостатъци:

 • Не можете да се свържете с конкретен сървър, вместо това трябва да изберете местоположение

Нашият резултат:

4.5 извън 5

СТОЙНОСТ И ИЗПЪЛНЕНИЕ: NordVPN е добър избор на стойност. Добър всеобхват, който работи добре с поточни сайтове като YouTube. Солидна функция за сигурност и поверителност и побира до 6 устройства. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanishДеблокира YouTubeTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish отдавна е фаворит за стрийминг благодарение на разширената си сървърна мрежа и силната мултиплатформена поддръжка. В момента има повече от 1300 сървъра в 60+ страни, включително 520 в САЩ. IPVanish е достатъчно бърз за гледане на потоци на живо с висока разделителна способност без прекъсвания и може надеждно да деблокира услугите на YouTube. Освен това тази услуга позволява до десет едновременни връзки, което го прави силен избор за онези, които искат да защитят всичките си устройства наведнъж.

На фронта на сигурността има 256-битово криптиране, превключвател за убийство (както в мобилната, така и в настолната версия) и защита от течове на DNS и IPv6. IPVanish също включва няколко функции, повечето други VPN не разполагат. Можете например да блокирате локалния трафик или да прикриете трафика на OpenVPN. Тъй като IPVanish не регистрира информация, която би могла да ви идентифицира и позволява на потребителите редовно да превключват IP адреси, това прави потребителите много трудни за проследяване онлайн. Поддръжката е налична през чат на живо, 24/7, в случай на проблеми.

IPVanish има леки приложения за Windows, MacOS, Amazon Fire, Android и iOS. Поддържат се Linux устройства и избрани безжични рутери, но трябва да бъдат конфигурирани ръчно.

Професионалисти:

 • Впечатляващи 4K скорости на поточно предаване, постигнати по време на тестване
 • Предпочитан от Kodi и Firestick TV за своите отдалечени приложения
 • Позволява ви да свържете 10 устройства наведнъж

Недостатъци:

 • Работи с YouTube, но се бори за отблокиране на по-големи стрийминг платформи

Нашият резултат:

4 извън 5

ДО 10 УСТРОЙСТВА: IPVanish е чудесен за семейства и множество връзки. Деблокира YouTube, но не може да деблокира толкова стрийминг услуги, колкото конкурентите по-високи в този списък. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPNДеблокира YouTubeTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN е идеален за предаване на живо благодарение на отличните си възможности за деблокиране и високи скорости. Има около 80 сървъра в световен мащаб, а 10 от тях са в САЩ (в 10 различни щата). Тази услуга няма проблеми с поточното предаване на HD съдържание в платформи като YouTube TV, Нетфликс, и Hulu, дори от чужбина. С разрешени шест едновременни връзки, PrivateVPN ви позволява да защитите всичките си най-често използвани устройства с един акаунт.

Този VPN има стриктна политика без регистрация и приема Bitcoin, което означава, че можете да се регистрирате анонимно, стига да използвате имейл адрес за еднократна употреба. Той използва 256-битово криптиране по подразбиране, включва превключвател за убиване, който спира трафика при загуба на връзката ви и защитава от течове на WebRTC, DNS и IPv6. Поддръжката на клиентите е достъпна 24 часа в денонощието чрез чат на живо и с ваше разрешение персоналът дори може да инсталира дистанционно софтуера за вас.

Тази услуга включва специализирани приложения за Android, iOS, Windows и MacOS. PrivateVPN също работи на базирани на Linux системи и рутери, но първо изисква ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • Скоростите са достатъчно добри за висококачествено поточно предаване
 • Придобиване на солидна репутация на нарастващия списък със сайтове, които отключват
 • Може да свързва до шест устройства едновременно

Недостатъци:

 • Чатът на живо излиза офлайн за два часа на ден
 • Нова мрежа с по-малък брой сървъри за избор

Нашият резултат:

4.5 извън 5

ДОБРА СКОРОСТ НА ИЗПИТВАНЕ: PrivateVPN е постоянно надежден. Подходящ за употреба с общо предназначение и HD Streaming. Може да има повече сървъри и да няма 24/7 поддръжка. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

Мога ли да деблокирам YouTube TV с безплатен VPN?

Безплатните VPN често твърдят, че предоставят същото ниво на обслужване като техните първокласни конкуренти, но това е далеч от реалността. Тези VPN обикновено имат много по-големи потребителски бази, но по-малко сървъри за разпространение на товара. В резултат на това можете да очаквате изключително бавна скорост на сърфиране и видеоклипове, които заекват, имат ниска разделителна способност и често правят пауза за буфер. Освен това, тъй като YouTube е една от най-големите стрийминг услуги в света, е малко вероятно безплатна VPN да може да заобиколи мерките си за географско ограничение..

Поддържането на международна сървърна мрежа е скъпо, така че как могат да си позволят да работят безплатни VPN мрежи? Истината е, че те са намерили различни начини да печелят от своите потребители, независимо дали е чрез пускане на реклами в посещаваните от вас сайтове или чрез проследяване на бисквитки, за да съберат подробно досие на вашите онлайн дейности. VPN мрежите са предназначени да увеличат вашата поверителност онлайн, но като продадете данните си на неизвестни трети страни без ваше знание, безплатните услуги могат всъщност да я намалят.

Винаги е трудно да изберете кой VPN да използвате, но дори е по-трудно с безплатна услуга. Според проучване от 2015 г. Google Play Store е домакин на десетки предполагаеми VPN приложения, които всъщност инсталират злонамерен софтуер на вашето устройство. Дори и да намерите на пръв поглед легална услуга, има голям шанс тя да не криптира трафика ви или да не предпазва от течове на IPv6. Добре познатите услуги също не гарантират вашата безопасност, както установихме, когато Hola беше хванат да продава потребителска честотна лента, за да помогне за стартиране на ботнет.

За да останем максимално безопасни, ние препоръчваме да използвате реномиран VPN с ясна, първа от потребителя политика за поверителност.  

Мога ли да се регистрирам за YouTube TV от чужбина?

YouTube TV няма vpn грешка

Въпреки че YouTube TV технически е достъпен само в САЩ, всъщност е възможно да се регистрирате отвсякъде, стига да имате PayPal акаунт. Когато използва кредитна или дебитна карта за плащане, YouTube TV изисква тя да бъде регистрирана на адрес в САЩ, но за разлика от много подобни услуги, YouTube TV не проверява дали имате американски акаунт в PayPal.

Не искате плащанията да се извършват чрез PayPal? Има трета опция за плащане, която не е представена на потребителя по време на регистрация: подаръчни карти на Google Play. Просто влезте в същия акаунт в Google Play, с който сте се регистрирали в YouTube TV, осребрете карта за подарък и ако имате достатъчно кредит, ще откриете, че тази услуга удържа абонаментната такса от баланса ви, вместо да таксувате картата или PayPal сметка.

Какво мога да гледам в YouTube TV?

В момента YouTube TV предлага 73 различни канала като част от стандартния си абонамент и има допълнителни осем, които могат да бъдат добавени за малко допълнително плащане. По-долу сме изброили някои от най-популярните мрежи на тази услуга:

 1. ABC
 2. AMC
 3. CBS
 4. канал Дисни
 5. ESPN
 6. FOX
 7. MLB
 8. NBC
 9. SyFy
 10. TNT
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 13 = 17

Adblock
detector