Как да инсталирате CyberGhost на Amazon Fire Stick или Fire TV

Как да инсталирате CyberGhost на Amazon Fire Stick или Fire TV (2)CyberGhost е един от най-добрите VPN за стрийминг на видео и отблокиране на геозаключено съдържание и то просто се подобри с пускането на приложението му за Amazon Fire TV. Приложението може да бъде инсталирано на всяко скорошно устройство за телевизия Fire, включително второ поколение или по-късно Fire TV Sticks и Fire TV Cube. Още по-добре е в момента намалени с над 70%.

Ето как да инсталирате CyberGhost на Fire TV само за няколко минути:

  1. От У дома екрана, отидете на икона на лупа за извеждане на лентата за търсене.
  2. Търся CyberGhost и щракнете върху първия резултат за „CyberGhost VPN“
  3. Кликнете върху жълтото получавам бутон за изтегляне и инсталиране на приложението CyberGhost
  4. Когато инсталацията приключи, бутонът Get ще се промени на отворено. Кликнете отново, за да стартирате приложението
  5. Съгласен до условията на услугата и разрешаване на VPN достъп. Ще бъдете подканени да разрешите на CyberGhost да настрои VPN връзка. Изберете Добре.
  6. Въведете потребителското име и паролата за вашия CyberGhost акаунт, след което щракнете Влизане
  7. Щракнете върху плъзгач за да инициирате връзка с автоматично избран сървър или изберете сървър от падащото меню по-долу.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Спестете над 70% от едногодишния план на Cyberghost тук. И се възползвайте от 6 месеца допълнително безплатно.

Обърнете внимание, че ако използвате CyberGhost на други устройства, имате лимит от седем устройства, които могат да бъдат регистрирани наведнъж. Ако се опитате да надвишите този лимит, ще бъдете насочени към екран, който ви позволява да премахнете всички други устройства от вашия акаунт.

Това не е постоянно и можете да добавяте или премахвате устройства по всяко време. Ако обаче не искате да зареждате всичките си други устройства извън CyberGhost, можете да премахнете едно по едно, като влезете в таблото за управление на вашия акаунт на уебсайта от компютър или смартфон.

CyberGhost за пожарна телевизия Amazon

Cyberghost amazonfs

CyberGhost е фантастичен VPN, който го прави супер лесно да деблокирате любимите си източници на поточно видео. CyberGhost може да деблокира САЩ Netflix, BBC iPlayer, Hulu и Amazon Prime Video, наред с други. Освен това работи чудесно с Kodi, който се сдвоява добре с Amazon Fire устройства.

CyberGhost поддържа стриктна политика без регистрация и е единственият VPN, който получава перфектен резултат в последната ни оценка за сигурност на VPN. Скоростите са страхотни, достатъчно достатъчна честотна лента, за да поддържате високото качество на потока без буфериране.

Приложенията CyberGhost също са достъпни за Windows, MacOS, iOS и Android.

CyberGhost за по-стари Fire TV устройства

Ако използвате по-старо устройство Fire, например Firestick от първо поколение, приложението CyberGhost може да не работи за вас. В такъв случай ще трябва или да конфигурирате VPN на вашия wifi рутер или да настроите защитен от VPN виртуален рутер на лаптоп.

Процесът за конфигуриране на VPN на рутер варира значително в зависимост от модела и фърмуера на вашия рутер. Фърмуерът на вашия рутер може да не поддържа VPN по подразбиране, така че може да се наложи да замените фърмуера с алтернатива с отворен код като Tomato или DD-WRT. Бъдете внимателни, ако преминете по този маршрут, като подменяте фърмуера, процес, наречен „мигащ“, може трайно да повреди вашия рутер, ако не бъде извършен правилно.

Настройването на виртуален wifi рутер е по-малко рисковано и по-лесно, но изисква да имате удобен лаптоп. Вижте видеото по-долу, за да видите как да направите това в Windows:

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1

Adblock
detector