Как да инсталирате ExpressVPN на Amazon Fire Stick

инсталирайте ExpressVPN на Amazon Firestick


ExpressVPN стартира приложение, пригодено за устройствата на Amazon Fire TV и можете да го получите сега на вашето второ поколение или по-късно Fire Stick, Fire TV или Fire TV Cube. Това леко VPN приложение може да деблокира гео-заключени поточни услуги и да скрие вашата зрителна активност от вашия интернет доставчик и други снупери.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Вземете 3 месеца безплатно с ExpressVPN. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите, за да можете да я изпробвате безрисково.

Ето как да инсталирате ExpressVPN на Firestick само за няколко минути:

  1. От У дома екрана, отидете на лупа в горния ляв ъгъл, за да изведете лентата за търсене.
  2. Потърсете „ExpressVPN“ и изберете първия резултат
  3. Изберете жълтото получавам бутон за изтегляне и инсталиране на приложението.
  4. Когато инсталацията приключи, отворете приложението, като кликнете отново върху жълтия бутон, който вече гласи „отворено"
  5. Ако приемем, че вече имате акаунт, изберете опцията да Впиши се
  6. Кликнете през процеса на настройка, като натиснете Добре когато бъдете подканени да завършите конфигурацията и да настроите VPN връзка
  7. Можете да изберете дали да изпращате или не анонимни диагностични отчети на ExpressVPN във фонов режим. Това зависи от личните ви предпочитания.
  8. Щракнете върху големия бутон с икона за захранване, за да започнете връзка с близкия сървър, или изберете по-малкия Изберете местоположение бутон, за да се свържете с конкретен град или държава
  9. Свързани сте! VPN ще остане свързан във фонов режим, докато използвате други приложения.

Навигирането вляво извежда меню, в което можете да управлявате акаунта си, да настройвате настройки, да препращате приятел и да настройвате други устройства.

ExpressVPN за пожарна телевизия

ExpressVPN Firetv

ExpressVPN е прекрасен доставчик, който се отличава във всеки аспект. Той може да деблокира широк спектър от геозаключени сайтове и поточни канали, включително Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, Hulu, и още. Той се сдвоява добре с Коди, популярен медиен плейър, който често се изпълнява на Firesticks.

ExpressVPN не съхранява регистрационни файлове, съдържащи идентифицираща информация; това означава, че няма дневници за трафик или IP адреси. Сигурността е първокласна, а приложенията са снабдени със здрава защита срещу течове. Скоростите са достатъчно бързи, за да ви поддържат поточно, без буфериране с високо качество.

Приложенията са налични и за Windows, MacOS, iOS, Android, Linux и някои wifi рутери.

Опитайте това без риск: Вземете 3 месеца безплатно тук с годишния план на ExpressVPN. Сделката включва 30-дневна гаранция за връщане на парите без каузи, така че ще получите пълно възстановяване на сумата, ако не сте удовлетворени.

Вижте също: Как да инсталирате Kodi на Firestick

ExpressVPN за по-стари устройства с Fire TV

Ако използвате по-старо Fire TV устройство, като например първо поколение Firestick, може да не успеете да стартирате VPN, който остава свързан на устройството. За щастие, ExpressVPN ви покри.

Всеки абонамент за ExpressVPN идва с MediaStreamer, интелигентна DNS прокси услуга, която деблокира много от същите поточни канали като VPN. Можете да замените стандартните DNS сървъри на вашето устройство в настройките на wifi. Това работи и за други устройства, които не поддържат VPN мрежи, като Apple TV, Roku и Chromecast.

Като алтернатива можете конфигурирайте VPN на рутер. ExpressVPN прави собствен фърмуер за рутер, който можете да инсталирате безплатно, ако вашият рутер е съвместим. В противен случай можете да закупите маршрутизатор с предварително флаш от ExpressVPN. Всички устройства, свързани към рутера, ще пренасочват интернет трафика си през VPN.

Фърмуерът на рутера дори се предлага с опция за разделно тунелиране, така че можете да изберете кои устройства използват VPN и кои не. Цялата тази гъвкавост прави ExpressVPN чудесен вариант, ако трябва да покриете много различни видове устройства.

Последната опция е да настроите a Защитена с VPN гореща точка на wifi. Повечето лаптопи са способни да излъчват свои собствени WiFi горещи точки, които можете да защитите с VPN. Този видеоклип обяснява как да настроите защитен от VPN Wi-Fi гореща точка в Windows 10:

Вижте също: Как да инсталирате NordVPN на Firestick

Brayan Jackson Administrator
Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.
follow me

About the author

Candidate of Science in Informatics. VPN Configuration Wizard. Has been using the VPN for 5 years. Works as a specialist in a company setting up the Internet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

99 − = 89