Как да инсталирате Hotspot Shield на Amazon Fire Stick за 2 минути

Как да инсталирате Hotspot Shield на Amazon Firestick за 2 минути

Щит за гореща точка пусна приложение специално за Fire TV устройства, включително Fire Stick и Fire TV Cube. Вече можете да получите всички предимства на Hotspot Shield VPN на Firestick, включително деблокиране на видеопотоци, затворени в региона и запазване на активността на гледане. Получаването на защитна точка за гореща точка отнема само няколко минути и ние ще ви покажем как.

Имайте предвид, че ако имате първо поколение Firestick, приложението Hotspot Shield за Fire TV няма да работи. Ще ви е необходимо второ поколение или по-късно устройство, за да използвате всяко VPN на Firestick. За съжаление Hotspot Shield понастоящем не поддържа wifi рутери, така че има няколко алтернативи за собствениците на Firestick от първо поколение. Можете вместо това да помислите ExpressVPN или NordVPN, като и двете предлагат поддръжка на рутери.

Помагалото по-долу предполага, че вече имате активен акаунт на Hotspot Shield и абонамент.

Все още нямате щит за гореща точка? Спестете над 70% от тригодишния план тук (включва 45-дневна гаранция за връщане на парите).

Как да инсталирате Hotspot Shield на Firestick за 2 минути

Новото приложение на Hotspot Shield за Firestick се предлага директно от Amazon, което прави настройката лесна. Следвайте прости стъпки по-долу, за да инсталирате новото приложение Hotspot Shield на вашия Firestick.

Ето как да инсталирате Hotspot Shield за Firestick:

  1. Включете Fire TV устройствата си и от началния екран отидете на лупа в горния ляв ъгъл, за да изведете лентата за търсене.гореща точка щит пожар тв 1
  2. Потърсете „Hotspot Shield“ и изберете първия резултат от разработчика Pango.гореща щит огън телевизия 2
  3. Кликнете върху жълтото получавам бутон за изтегляне и инсталиране на приложението.гореща щит огън телевизия 3
  4. След като инсталацията приключи, щракнете отново върху жълтия бутон, за да отворено приложението След това можете да стигнете до приложението от началния екран.
  5. Първият път, когато стартирате приложението, ще бъдете подканени да го активирате, като влезете на друго устройство. Сканирайте QR кода или въведете URL адреса, показан на вашия Fire TV, като използвате второ устройство, например лаптоп или смартфон.гореща щит огън телевизия 4
  6. На второто си устройство влезте с вашия имейл адрес и парола за Hotspot Shield. След като влезете, приложението ви Firestick ще бъде активирано и насочено към основния интерфейс на Hotspot Shield.hotspot щит пожар телевизор изключен
  7. От тук можете или да щракнете върху иконата за включване / изключване, за да се свържете, или да изберете Места да се свържете със сървър на определено място.места за защита на пожарната телевизия
  8. След като сте свързани, това е! Можете да оставите приложението и VPN ще остане свързан във фонов режим.гореща точка щит пожарна телевизия свързана

Можете да прекратите връзката по всяко време, като се върнете в приложението и кликнете върху бутона за включване / изключване.

Как да деблокирате съдържание, заключено в региона на Firestick с HSS

Сега, когато Hotspot Shield работи и работи на вашия Firestick, можете да го използвате за поточно предаване на всички видове видеоклипове, затворени в региона от чужбина. Това включва Netflix, BBC iPlayer, Hulu и Amazon Prime Video.

Всички тези услуги са затворени в региона, което означава, че цялото или част от тяхното съдържание е достъпно само за потребители в определени страни. Те определят вашата държава според IP адреса на вашето устройство - уникална последователност от числа и десетични знаци, използвани за идентификация и комуникация с вашето устройство в интернет.

VPN криптира вашата интернет връзка и я маршрутизира през посреднически сървър на друго място. Въпреки че стрийминг услугите са станали разумни до много инструменти за заобикаляне, Hotspot Shield може да заобиколи ограниченията на региона чрез промяна на вашия IP адрес.

Просто се свържете със местоположението на сървъра, което съответства на услугата за стрийминг, която искате да гледате. Услугата за стрийминг ще вижда само IP адреса на VPN сървъра, а не вашия Firestick.

Това дава възможност да видите цялото си любимо съдържание от дома, докато сте в чужбина. Например: отсядане в хотел в чужда държава? Просто включете Firestick към телевизора на хотела и включете Hotspot Shield, за да отблокирате всичките си потоци. Благодарение на криптирането на VPN, вашата зрителска дейност също ще бъде скрита от хотела и неговия доставчик на интернет услуги.

Hotspot Shield също работи с Kodi и всички добавки на Kodi, които сме тествали. Всичко, което гледате, както и източниците ви за стрийминг ще останат частни.

Вижте също:

  • Най-добрите VPN за Firestick
  • Преглед на щит за гореща точка
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

7 + 1 =

Adblock
detector