Как да инсталирате Ivacy VPN на Amazon Firestick

Как да инсталирате Ivacy VPN на Amazon Firestick

Наскоро Ivacy пусна нова версия на своето приложение, специално пригодено за устройствата на телевизия Amazon Fire TV, включително новото кубче Fire TV и Fire TV Stick. Сега можете да получите този страхотен VPN на своя Firestick, за да отблокирате гео-заключени видео потоци и да направите навиците си за гледане по-частни.

Ето как да инсталирате Ivacy на Amazon Firestick:

 • Регистрирайте се за който и да е план за Ivacy (отстъпка от тук), ако все още нямате такъв
 • От У дома екрана, отидете на икона на лупа в горния ляв ъгъл
 • Потърсете „Ivacy“ и изберете първата опция, която се появява
 • Докоснете жълтото получавам бутон за изтегляне и инсталиране на приложението Ivacy
 • След като приключи, кликнете отново върху жълтия бутон, за да отворено приложението
 • Влезте с потребителското си име и парола за Ivacy или използвайте приложението Ivacy на телефона си, за да сканирате QR кода
 • Щракнете върху лентата с надпис автоматичен за да изберете сървър, след което щракнете върху бутон за включване за инициализиране на връзка
 • Приемете заявката за Ivacy да настрои VPN връзка, като щракнете върху Добре
 • Свързани сте! Сега можете да оставите приложението и VPN ще остане свързан във фонов режим.

Опитайте БЕЗПЛАТНО: Всички планове на Ivacy са подкрепени с 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да опитате без риск.

Иваси отдавна е любим сред потребителите на Kodi и можем да потвърдим, че работи с всички добавки, които сме тествали.

ЧЕТЕН СНИМКА: Получете огромна отстъпка от всеки план на Ivacy VPN, подкрепен с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Вижте също: Как да инсталирате Kodi на Firestick

Иваси VPN за пожарна телевизия Amazon

Ivacy може да отблокира един тон стрийминг услуги и струва по-малко от повечето VPN, което го прави чудесна опция за тези, които искат да имат достъп до гео-заключени видео потоци от чужбина, но не искат да отделят много пари за друг абонамент. Може да се отблокира Netflix САЩ и BBC iPlayer, между другото. Може да се наложи да се свържете с поддръжката на чат на живо на Ivacy, за да попитате кои сървъри работят с конкретна услуга за стрийминг.

Компанията не съхранява регистрационни файлове за това, което правите с VPN. Силното криптиране гарантира, че данни, които оставят вашето устройство, не могат да бъдат видени от трети страни. Скоростите са бързи и последователни, перфектни за високо качество на потока без буфериране.

Абонатите на Ivacy могат да свързват до пет устройства наведнъж. Приложенията са налични и за Windows, MacOS, iOS и Android.

Ivacy VPN за по-стари устройства за пожарна телевизия

Първото поколение Firestick и някои други по-стари Fire TV може да не са съвместими с VPN. Дори ако накарате приложението да се свърже, то няма да остане свързано, когато преминете към други приложения. Ако искате да използвате PrivateVPN с по-старо устройство на Fire TV, имате няколко опции:

 • Настройте защитен от VPN WiFi гореща точка. Повечето лаптопи могат да излъчват WiFi гореща точка до близките устройства. Свързвайки се с VPN на лаптопа, всяко устройство, което се свързва към горещата точка, ще препраща своя интернет трафик през VPN сървъра. Вижте нашето видео за това как да настроите защитен от VPN гореща точка в Windows 10:
 • Конфигурирайте VPN на wifi рутер. Някои wifi маршрутизатори могат да стартират VPN, така че всяко свързано към тях устройство ще премине през криптирания тунел. Този процес варира в зависимост от фърмуера на вашия рутер и доставчика на VPN. Ако фърмуерът на вашия рутер не поддържа VPN, може да можете да го замените с нещо, което прави, като DD-WRT или Tomato. Внимавайте обаче, че неправилно инсталирането на нов фърмуер на устройството - процес, известен като „мигащ“ - може трайно да повреди вашето устройство. Бъдете внимателни!

Ако тези опции не са възможни за вас, най-вероятно е просто да надстроите устройството си Fire TV до по-нов модел.

Вижте също: Най-добрите VPN за Amazon Fire Stick

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 − = 27

Adblock
detector