Как да инсталирате PrivateVPN на Amazon Firestick за 2 минути

Как да инсталирате PrivateVPN на Amazon Firestick (1)

PrivateVPN е сравнително млад доставчик на VPN, но изпреварва кривата, когато става дума за деблокиране на неща от чужбина. Наскоро компанията пусна приложение, специално създадено за устройства за телевизия на Amazon Fire TV, включително Fire TV Sticks и Fire TV Cube.

ПЕТИ МЕСЕЦА БЕЗПЛАТНО: Регистрирайте се за годишен план на PrivateVPN и ще получите безплатно пет месеца допълнително

Ето как да инсталирате PrivateVPN на Amazon Firestick:

  1. Като се започне от У дома екрана, навигирайте наляво до икона на лупа за да отворите лентата за търсене
  2. Потърсете „PrivateVPN“ и изберете първия резултат, който се появява
  3. Кликнете върху жълтото получавам бутон за изтегляне и инсталиране на приложението
  4. Кликнете отново върху жълтия бутон, за да отворено PrivateVPN
  5. Въведете потребителското име и паролата за вашия PrivateVPN акаунт и щракнете Влизане
  6. Изберете Изберете местоположение на сървъра представят списък на сървърите. Изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди.
  7. Щракнете върху Connect бутон за инициализиране на връзка с VPN сървъра
  8. Свързани сте! Сега можете да оставите приложението и PrivateVPN ще остане свързан на заден план

Ако планирате да деблокирате US Netflix или някаква друга географска услуга за поточно предаване от чужбина, PrivateVPN го прави лесно, като ясно маркира кои сървъри деблокират какво точно в приложението.

ЧЕТЕН ОТСТЪПКА: Читателите на Comparitech могат да спестят над 70% от годишния план на PrivateVPN, плюс да получат 5 месеца допълнително безплатно.

PrivateVPN за Amazon Fire TV

Лекото приложение на PrivateVPN го прави чудесно подходящо за устройства с пожарна телевизия. Той може да деблокира Netflix, Hulu, BBC iPlayer и много други географски поточни видео канали. Благодарение на бързите скорости на изтегляне можете надеждно да предавате висококачествено видео без буфериране.

Компанията може да се похвали с политика без регистрация, така че няма да се налага да се притеснявате, че ще пропусне вашата онлайн активност. Сигурността отговаря на всички наши стандарти, що се отнася до криптиране и защита от теч. Поддръжката на чат на живо е достъпна на уебсайта.

Приложенията са налични и за Windows, MacOS, iOS и Android. Можете да свържете до шест устройства едновременно.

PrivateVPN за по-стари Fire TV устройства

По-старите устройства за пожарна телевизия, като например първо поколение Firestick, може изобщо да не поддържат VPN връзки. Може да успеете да накарате приложението да се свърже, но то няма да остане свързано, когато преминете към други приложения. Ако искате да използвате PrivateVPN с по-старо устройство на Fire TV, имате две възможности:

  • Настройте защитен от VPN WiFi гореща точка. Използвайки лаптоп, можете да излъчвате WiFi гореща точка на близки устройства. Всяко устройство, което се свързва с тази гореща точка, ще изпрати по подразбиране своя интернет трафик през VPN сървъра. Научете как да настроите защитен от VPN гореща точка в Windows 10 във видеото по-долу:
  • Конфигурирайте VPN на вашия wifi рутер. Някои wifi маршрутизатори ви позволяват да конфигурирате VPN мрежи в техния фърмуер, така че всяко свързано към тях устройство автоматично ще използва VPN. Този процес варира значително в зависимост от вашия доставчик на VPN и фърмуера на вашия рутер. Ако фърмуерът на вашия рутер не поддържа VPN, може да можете да го замените с нещо, което прави, като DD-WRT или Tomato. Имайте предвид, обаче, че неправилно подмяната на фърмуера на устройството - процес, известен като „мигащ“ - може да навреди непоправимо. Продължете с повишено внимание.

Ако тези опции са невъзможни или твърде технологични за вас, вероятно е най-добре просто да надстроите устройството си Fire TV до по-нов модел.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 5

Adblock
detector