Как да инсталирате YesPlayer на Firestick

Как да инсталирате YesPlayer на Firestick

Има три начина да гледате телевизия на живо на устройство Amazon Fire. Първо можете да видите дали има приложение за услугата, до която искате да получите достъп (големите платформи обикновено имат една, но по-малка, локални телевизионни станции почти никога не се правят). Освен това можете да използвате уеб браузъра на Firestick, за да гледате онлайн или да получите достъп до потока директно с помощта на приложение като YesPlayer. В тази публикация ще ви преведем през третата опция, тъй като първите две са доста обясними.

Проблемът е, че YesPlayer не е включен в официалния магазин за приложения на Amazon. Възможно е обаче да го инсталирате (и всяко друго приложение за Android, за което се сетите) с няколко минути настройка предварително. Струва си да се отбележи, че стъпките по-долу ще работят както на Amazon Firestick, така и на Fire TV, стига да използвате устройство от второ поколение или по-късно.

Важно съобщение: Comparitech не насърчава или оправдава използването на странично заредени приложения или VPN, за да предава нелегално съдържание. Съветваме да проучите законите на вашата страна и условията за използване за конкретни стрийминг платформи, преди да използвате VPN за достъп до тяхното съдържание. 

Как да инсталирате YesPlayer: Ръководство за поглед

По-долу ще намерите основните стъпки, които можете да следвате, за да инсталирате YesPlayer на вашия Amazon Firestick или FireTV. Прочетете за по-подробни инструкции.

Ето как да инсталирате YesPlayer на Firestick (или Fire TV):

  1. Активирайте инсталирането от неизвестни източници в менюто за настройки на Firestick или Fire TV.
  2. Инсталирайте приложението Downloader от магазина за приложения на Amazon.
  3. Въведете .APK адреса на YesPlayer в приложението Downloader.
  4. Инсталирайте YesPlayer, въведете адреса на вашия поток и щракнете върху Добре бутон.

По-долу ще намерите по-задълбочен урок за инсталиране с изобилие от снимки на екрана, които ще ви помогнат.

Важно: използвайте VPN при поточно предаване

Въпреки че YesPlayer ви позволява да гледате местно съдържание, той се използва най-вече за достъп до потоци на живо. Това каза, че повечето големи платформи за стрийминг вече гео ограничават съдържанието си, което означава, че достъпът до него може да бъде само от определени страни. Можете да излъжете местоположението си и да гледате от чужбина с помощта на виртуална частна мрежа (VPN). Освен това VPN кодират вашия трафик, предотвратявайки наблюдението на вашите дейности от хакери, мрежови администратори и вашия доставчик на интернет услуги (ISP). Известно е, че някои интернет доставчици ограничават скоростта на потребителите, които често предават потоци, така че VPN може значително да подобри вашето изживяване.

ipvanish огнена пръчка

За използване с устройства Firestick и Fire TV, препоръчваме IPVanish. Това е лек VPN, който осигурява висока скорост и повече от 1100 сървъра в 60+ страни по света. Най-хубавото е, че той не записва никаква идентифицираща лична информация и включва няколко разширени функции за защита. IPVanish се предлага директно от магазина за приложения на Amazon и се отличава с удобен за дистанционно управление интерфейс, така че е идеален за Firestick.

Опитайте това без риск: Нашите читатели могат да спестят до 60% при планове IPVanish. Тази услуга включва 7-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да я изпробвате без никакъв риск.

Стъпка 1: Подготовка на Amazon Firestick за приложения на трети страни

По подразбиране Amazon Firestick ви позволява да инсталирате приложения само от официалния магазин. Ще трябва да променим това, за да използваме YesPlayer. Започнете, като отидете на Настройки меню и щракване върху Моята пожарна телевизия.

Активирайте неизвестни източници на Firestick

След това изберете Опции за програмисти от списъка. Често ръководствата ще ви кажат да активирате отстраняването на грешки в ABD, но това всъщност не е необходимо, освен ако не искате да правите снимки на екрана от Firestick. Вместо това, просто включете Приложения от неизвестни източници опция и се върнете към началния екран.

Стъпка 2: Инсталиране на приложението Downloader

След това трябва да намерим начин да стигнем .APK файла YesPlayer на нашето устройство. Пожарните телевизори ви позволяват да прехвърляте файлове чрез SD карта, но много по-бърз и лесен начин е да инсталирате приложението Downloader. Това хваща файлове, които се хостват онлайн и ги изтегля директно на вашия Firestick или Fire TV.

Ако дистанционното ви управление има функция за гласово търсене, можете просто да задържите бутона на микрофона и да кажете „Downloader“, за да бъдете отведени направо към приложението. Ако не, просто натиснете наляво на началния екран и въведете „Downloader“ (без кавичките) в полето за търсене. Когато го намерите, натиснете централния бутон и кликнете върху Изтегли.

Стъпка 3: Инсталиране на приложението YesPlayer

Когато сте готови, отворете приложението Downloader. Използва се много лесно: просто въведете адреса, на който се хоства желания от вас .APK файл.

Сега, YesPlayer няма официален уебсайт, така че е наложително да намерите сигурна версия на приложението, хоствано на реномиран сайт, преди да го инсталирате. Невероятно обичайно е хората да преопаковат законни, съществуващи приложения със злонамерен софтуер и да го предават като актуализирана или подобрена по друг начин версия. В случай на YesPlayer, трябва да можете да намерите проверена версия на APKMirror.com.

Отидете в адресната лента на приложението Downloader и въведете URL адреса по-долу. Забележка: Този адрес е чувствителен към регистъра, така че го въведете точно както е показано, като не забравяте да премахнете кавичките:

"Https://www.apkmirror.com/wp-content/themes/APKMirror/download.php?id=415274"

Как да инсталирате YesPlayer чрез Downloader

Когато сте готови, щракнете върху Отивам бутон, за да започнете изтеглянето на файла. След като бъде инсталиран, ще бъдете помолени да потвърдите разрешенията на приложението. Ако сте съгласни, щракнете върху Инсталирай бутон в долната дясна част. Вече можете да отворите YesPlayer директно или да го намерите на началния си екран по-късно.

Amazon Fire TV и Firestick използват 32-битова архитектура, така че няма да можете да използвате 64-битови приложения. Въпреки това, освен това едно ограничение, няма ограничения за това, което можете да инсталирате, използвайки този метод.

Стъпка 4: Използване на YesPlayer

YesPlayer има един от най-опростените потребителски интерфейси наоколо, така че не е трудно да разберете какво да правите. Всички локално съхранени видео файлове трябва да се показват на главния екран, но ако искате да гледате онлайн потоци, ще трябва да щракнете върху трите точки в горния десен ъгъл, след което щракнете върху Мрежов поток.

Как да използвате YesPlayer на Firestick

Остава само да въведете адреса на потока си. Ако имате доставчик на IPTV (Internet Protocol TV), той ще ви предостави списък от адреси: просто въведете един тук и той трябва да започне да се възпроизвежда след кратка реклама.

YesPlayer stream stream

За съжаление, YesPlayer не ви позволява да запазвате потоци, така че ще трябва да го въвеждате всеки път, когато искате да гледате. Освен това, въпреки че това приложение поддържа голямо разнообразие от различни видео формати, то не е в състояние да се справи само с нещо освен видео. Например не можете просто да въведете URL адрес на YouTube.

Законно ли е YesPlayer?

YesPlayer просто прави това, което правят повечето други медийни плейъри: позволява ви да гледате видео файлове, съхранявани локално или онлайн. Основното му предимство е, че ви дава достъп до потоци, за които няма официално приложение в магазина. Истинският въпрос е дали потоците, които използвате, са надлежно лицензирани.

Ако плащате на реномирана, добре утвърдена компания в замяна на списък на IPTV потоци, най-вероятно гледате законни потоци. От друга страна, ако намерите списък с адреси, които твърдят, че ви позволяват да гледате най-новите филми, блокбастър телевизионни предавания или спортни събития на живо безплатно, те почти сигурно са нелицензирани. Тези потоци често са достъпни само с ниска разделителна способност и има голяма вероятност потоците да бъдат прехвърлени офлайн до момента, в който ги намерите..

Как да деинсталирате YesPlayer на Firestick

Ако приемем, че е инсталиран правилно, можете да деинсталирате YesPlayer (или други приложения, инсталирани чрез Downloader) по същия начин, както и всяко друго приложение. Просто натиснете Меню бутон на вашето дистанционно управление, преминете надолу към Вашите приложения и канали ред и щракнете Виж всички. Оттук намерете YesPlayer в списъка и натиснете Меню отново и щракнете Uninstall.

Вижте също: 

Как да Jailbreak Fire TV

Как да инсталирате Kodi Leia 18.3 на firestick

Частен VPN за Firestick

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 5 = 1

Adblock
detector