Как да използвате VPN за промяна на държавата в Google Play

Как да промените държава или регион в Google Play

Има няколко начина, по които можете да промените държавата или региона си в Google Play. За съжаление не всички работят. Нещо повече, някои методи работят за някои хора, но за други са неуспешни. Тук ще представим няколко решения, които ни помогнаха при опит да променим страната на Google Play.

Следният метод е идеален, ако наскоро сте се преместили в друга държава. Всъщност опцията е достъпна само ако открие, че имате нов IP адрес в друга държава. Можете да използвате VPN, за да постигнете това, но имайте предвид, че ще трябва да въведете метод на плащане от въпросната държава.

Имайте предвид, че използването на този метод означава, че няма да можете да използвате текущия си начин на плащане или съществуващия баланс в Google Play и няма да можете да промените държавата отново за 365 дни.

Как мога да променя държавата в Google Play?

1. Свържете се с VPN сървър в държавата, от която искате да разглеждате Google Play. Предпочитаният ни избор на VPN е ExpressVPN, но NordVPN и Cyberghost са две добри алтернативи на ниска цена.

2. Отворете Магазин за игри ап.

3. Кликнете върху три хоризонтални линии в горен ляв ъгъл за достъп до менюто.

Меню Google Play

4. Отидете на Сметка.

Профил в Google Play

5. Превъртете надолу до Държава и профили.

Страна на Google Play

6. Трябва да видите опцията да преминете към държавата, от която разглеждате с VPN.

Магазин за превключване на Google Play

7. За да можете да добавите кредитна или дебитна карта (или PayPal акаунт), ще трябва да добавите промяна Вашият Страна на Google Play или област.

8. Прегледайте подкана за предупреждение и щракнете продължи за да въведете данни за плащане.

Променете предупреждението за държава в Google Play

Ако горният метод не работи или не е подходящ за вас, може да искате да изпробвате следното решение, което ви позволява да промените държавата или региона си в Google Play, без да се изисква да въвеждате информация за плащане. Бъди предупреден че следното ръководство ще изтрие текущия ви акаунт в Google Play.

1. Отидете до телефона си Настройки.

настройки на менюто на телефона

2. Превъртете надолу и изберете Потребители & сметки.

Настройки на потребители и акаунти

3. Изберете Google.

Потребители и акаунти Google

4. Щракнете Премахване.

Премахване на акаунта в Google

5. Прочетете предупреждението и щракнете Премахване отново.

6. Свържете се с VPN сървър в държавата, от която искате да получите достъп до Google Play.

7. Отворете Google Play Store където ще бъдете помолени да добавите акаунта си. Може да бъдете помолени да настроите данните си за плащане, но можете да изберете да пропуснете това.

Въпреки че ще ви преведем през всяка от най-добрите VPN за промяна на държава или регион в Google Play, ето кратко резюме:

Най-добрите VPN точки за промяна на държава или регион в Google Play

 1. ExpressVPN: Сървъри в 94 страни. Отблокирайте повечето съдържание, заключено за региона, включително Netflix. Бързи скорости и защитени с криптиране. Удобни за потребителя приложения и 24/7 поддръжка.
 2. NordVPN: 5100 сървъри. Използвайте го, за да гледате Netflix и BBC iPlayer. Свържете до 6 устройства. VPN услуга без регистрация с 24/7 поддръжка за чат на живо и специални сървъри.
 3. CyberGhost: Защитена VPN с криптиране и стриктна политика без регистрация. 3 700 сървъра по целия свят. Бързо и работи с Google Play и Netflix US. Използвайте на до 7 устройства.
 4. IPVanish: Базирана в САЩ VPN със сървъри в десетки страни. Позволява ви да свързвате до 10 устройства едновременно. Предлага добри скорости и силна сигурност с криптиране.
 5. PrivateVPN: Високоскоростни сървъри за стрийминг на Netflix. Лесни за използване приложения за настолни и мобилни устройства. Предлага поддръжка за чат на живо и добра сигурност със стриктна политика за без регистрация.
 6. Surfshark: Позволява неограничени едновременни връзки. Деблокира Google Play, Netflix и др. Отлични приложения и разширения на браузъра. Без регистрация и 24/7 поддръжка.

Може би се чудите как започнахме да избираме най-добрите VPN за промяна на вашата страна в Google Play. Ние избрахме VPN мрежи въз основа на следните критерии:

Критерии за избор на най-добрите VPN за промяна на страната на Google Play 

 • Сървъри в десетки държави за деблокиране на различни региони на Google Play Store
 • Бързи и надеждни връзки за сърфиране, стрийминг и торент
 • Високо ниво на сигурност с криптиране и политика без регистрация
 • Поддръжка на клиенти чрез чат на живо, както и имейл
 • Лесни за използване настолни и мобилни приложения (и в идеалния случай разширения на браузъра)
 • Включва гаранция за връщане на парите, за да можете да го изпробвате безрисково

Най-добрите VPN за промяна на държавата в Google Play

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е най-добрият ви залог за промяна на вашата държава или регион в Google Play. Това е защото тя има мрежа от повече от 3000 сървъра в впечатляващите 94 страни. Като такъв, можете да използвате тази VPN за достъп до почти държава или регион на Google Play. Нещо повече, ExpressVPN е в състояние да деблокира повечето платформи, заключени в региона, включително Netflix. Връзките са бързи и много надеждни, което означава, че не трябва да изпитвате проблеми с производителността.

Можете да използвате тази VPN услуга на до 3 устройства едновременно. Той се предлага с 24/7 поддръжка, която е достъпна както чрез чат на живо, така и по имейл. Предлага се широк набор от приложения, както и разширения за браузъри, които правят свързването със сървър още по-бързо и лесно. Ако имате някакви съмнения относно ExpressVPN, обърнете внимание, че той идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да го изпробвате без абсолютно никакъв риск.

Освен че работи добре с Google Play, ExpressVPN е много сигурна услуга. Той използва 256-битово AES криптиране и предлага защита от течове от DNS и IPv6. Има и функция за превключване на убийства, която гарантира, че нито една от данните ви не е изтекла в случай на отпадане на VPN връзката. Това е VPN, което не съхранява регистрационни файлове, чрез които бихте могли да бъдете идентифицирани. По-конкретно, ExpressVPN не съхранява вашия IP адрес, история на сърфиране, метаданни или DNS заявки.

ExpressVPN е наличен за Windows, Mac, Android, iOS, Linux и рутери. Предлагат се разширения за браузър за Chrome и Firefox.

Професионалисти:

 • Сървъри в 94 държави за деблокиране на различни версии на Google Play
 • Отлични скорости за използване на любимите ви приложения и игри
 • Деблокира най-популярните стрийминг платформи, включително Netflix
 • Предлага 24/7 поддръжка чрез чат на живо
 • Функциите за сигурност включват криптиране и превключване на убийства
 • Налична е широка гама от лесни за използване приложения и разширения на браузъра

Недостатъци:

 • Не толкова бюджетен, колкото някои от другите опции в този списък

НАЙ-ДОБРИЯ VPN за GOOGLE PLAY: ExpressVPN е най-добрият ни избор за промяна на вашата страна или регион в Google Play. Също така деблокира Netflix. Над 3000 сървъра в 94 страни. Бързи скорости и удобни за потребителя приложения. Използва криптиране за защита на вашите данни и включва 24/7 поддръжка за чат на живо. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN е вариант, който си струва да се обмисли, тъй като има една от най-разширяващите се сървърни мрежи на всеки VPN. Общо има около 5100 сървъра в 60 държави. Това включва сървъри в САЩ и Великобритания. Този VPN е отличен за деблокиране на заключено в региона съдържание, било то в Google Play или харесванията на Netflix и Amazon Prime Video. Може да се използва за свързване на до 6 устройства едновременно, което ви позволява да обезопасите всичките си устройства.

Ще откриете, че NordVPN предлага редица специализирани сървъри за споделяне на файлове, както и за подобрена онлайн сигурност. Има и поддръжка за чат на живо, която е на разположение 24/7, ако се нуждаете. Като цяло това е много сигурна VPN услуга, която предлага 256-битово AES криптиране, както и защита от течове на DNS и IPv6. Освен превключвател за убийство, има и стриктна политика за неотчитане, за да защитите вашата поверителност.

Можете да изтеглите NordVPN приложения за Windows, Mac, Android, iOS, Linux и Android TV. Предлагат се и разширения за браузър Chrome и Firefox. Рутерите обаче изискват ръчна настройка.

Професионалисти:

 • Позволява ви да промените вашия регион Google Play и също деблокира Netflix
 • Впечатляваща мрежа от повече от 5000 сървъра в 60 държави
 • Използвайте го, за да свържете до 6 устройства едновременно
 • Силна сигурност със строга политика без регистрация, както и специални сървъри
 • Отлична 24/7 поддръжка на чат на живо

Недостатъци:

 • Скоростта и надеждността на сървърите може да варира до известна степен

ВЕЛИКА СТОЙНА ОПЦИЯ: NordVPN има мрежа от над 5000 сървъра. Използвайте го за достъп до Google Play във всяка страна. Деблокира Netflix и Amazon Prime Video и ви позволява да свържете до 6 устройства. VPN без регистрация с криптиране и 24/7 поддръжка на чат на живо. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost е високо сигурна VPN, която можете да използвате, за да промените държавата или региона си в Google Play. Можете да се възползвате от неговата голяма мрежа от близо 3700 сървъри, които са разположени в 60 държави. По-специално, този VPN има бързи скорости и неограничена честотна лента, което е идеално за приложения и игри на Google Play които разчитат на интернет връзка. Освен това високоскоростните сървъри на CyberGhost са идеални за стрийминг на Netflix US.

Тази VPN предлага 24/7 поддръжка за чат на живо и ви позволява да имате до 7 едновременни връзки. Той предлага голям избор от удобни за потребителя приложения за настолни и мобилни устройства (включително Android) и дори Android TV. Вашите данни са защитени чрез използването на CyberGhost от 256-битово AES криптиране. Има защита и от течове на DNS и IPv6 и автоматично превключвател за убийство. Също толкова важно е стриктната политика без регистрация, която гарантира, че вашите лични данни остават лични.

Приложенията на CyberGhost са достъпни за следните платформи: Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire Stick / Fire TV и Android TV. Предлагат се също разширения за браузър Chrome и Firefox. За Linux и рутери е необходима ръчна инсталация.

Професионалисти:

 • Бързи скорости за приложения и игри в Google Play, изискващи интернет връзка
 • Шифроване, за да защитите вашите данни и политика без регистрация, за да защитите поверителността
 • Удобни за потребителя приложения за широк спектър от платформи
 • Позволява ви да имате до 7 едновременни връзки
 • Поддръжка на клиенти на разположение 24/7 чрез чат на живо

Недостатъци:

 • Може да бъде малко бавно да се свържете с някои сървъри

ВИСОКОСКОРОСТНО СТРЕМИРАНЕ: CyberGhost има бързи сървъри за стрийминг и торент. Деблокира Google Play. 3 700 сървъра в 60 държави и ви позволява да свързвате до 7 устройства. 24/7 поддръжка на чат на живо и силна сигурност със строга политика за без регистрация. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish е със седалище в САЩ и има сървъри в десетки страни по света. Това означава, че можете да го използвате за достъп до библиотеките на Google Play на САЩ, Великобритания и дори Япония. Независимо дали играете видеоигри онлайн или предавате любимото си съдържание, IPVanish има добри скорости за минимално прекъсване. Още по-добре, този VPN ви позволява да свързвате до 10 устройства едновременно, което е много повече от повечето му конкуренти.

Можете да използвате IPVanish, за да отблокирате широк спектър от гео-заключено съдържание, като Netflix US. Въпреки че приложенията са достатъчно лесни за използване, има поддръжка за чат на живо, ако имате проблеми. Това е услуга без регистрация, която притежава, а не наема сървърите си. Той защитава от течове на DNS и IPv6 и използва 256-битово AES криптиране, за да защити вашите данни. Включена е и функция за автоматично превключване на убийствата.

Възможно е да изтеглите IPVanish приложения за Windows, Mac, Android, iOS и Amazon Fire TV / Fire Stick. Ръчната конфигурация е необходима в случай на Linux и рутери.

Професионалисти:

 • Сървъри в десетки държави за различни версии на Google Play
 • Свържете до 10 устройства едновременно
 • Включва поддръжка за чат на живо
 • VPN без регистрация, който защитава вашите данни с високо ниво на криптиране

Недостатъци:

 • Някои поточни услуги не могат да се деблокират
 • Предлага само 7-дневна гаранция за връщане на парите (някои VPN предлагат 30 или повече дни)

10 СИМУЛТАННИ ВРЪЗКИ: IPVanish ви позволява да свързвате до 10 устройства едновременно. Използвайте го, за да промените държавата или региона си в Google Play. Сървъри в десетки страни в световен мащаб. Предлага поддръжка за чат на живо и има политика без регистрация. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN е малка, шведска VPN с мрежа от около 100 сървъра. Тези сървъри обаче са разпространени в 60 страни, което улеснява разблокирането на съдържание от широк спектър от международни услуги. Както и да работите с Google Play, този VPN е в състояние да деблокира най-популярните стрийминг услуги, включително Netflix, BBC iPlayer и HBO Go. Нещо повече, той предлага отлична скорост, така че е малко вероятно да изпитате бавни изтегляния или дълги периоди на буфериране.

Това е особено удобна за начинаещи услуга, тъй като предлага поддръжка за чат на живо и дори дистанционна помощ и инсталация. Приложенията са лесни за навигиране и свързването със сървър отнема само секунди. Можете също така да осигурите до 6 устройства едновременно. Поверителността ви е защитена чрез използването на PrivateVPN на 256-битово AES криптиране. Другите функции за защита включват защита от изтичане на DNS, превключвател за убийства и политика без регистрация.

Приложенията PrivateVPN са достъпни за Windows, Mac, Android и iOS. Linux и рутери изискват ръчна инсталация.

Професионалисти:

 • Бързи сървъри за използване с приложения и игри на Google Play
 • Деблокира всичко от Netflix до Amazon Prime Video
 • Поддръжка на чат на живо и помощ и инсталация от разстояние
 • Включва политика за без регистрация, която ви помага да останете анонимни онлайн

Недостатъци:

 • Ограничен брой сървъри за избор
 • Предлага само приложения за настолни и мобилни устройства (и без разширения за браузър)

БЪРЗИ СЪРВЪРИ :: PrivateVPN е високоскоростна услуга за стрийминг или торент. Работи добре с Google Play, Netflix и други. Лесен за използване за начинаещи и включва поддръжка за чат на живо. Свържете до 6 устройства. Използва криптиране и има политика без регистрация. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

6. Surfshark

SurfShark VPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark ви позволява да промените държавата или региона си в Google Play, както и да деблокирате популярно географско ограничено съдържание в чужбина. По-конкретно, Surfshark работи добре с харесванията на Netflix, Hulu и BBC iPlayer. въпреки това, този VPN е най-забележим, тъй като предлага неограничен брой едновременни връзки което очевидно е чудесно за споделяне на VPN със семейството. С Surfshark ще имате достъп до стотици сървъри в 50 страни.

Приложенията Surfshark улесняват търсенето и избирането на сървър. Освен това е лесно да коригирате различните настройки и да активирате функции, като например рекламния блокер. Surfshark взима сериозно сигурността ви и това е очевидно в използването на 256-битово AES криптиране и DNS защита от теч. Тази VPN също включва превключвател за убийство и стриктна политика без регистрация. Можете дори да изберете да плащате в криптовалута. Ако имате някакви въпроси, е включена и денонощна поддръжка за чат на живо.

Приложенията Surfshark са достъпни за настолни компютри (Windows и Mac), мобилни устройства (Android и iOS) и Amazon Fire TV / Fire Stick. Предлагат се и разширения за браузър Chrome и Firefox. Linux и рутерите трябва да бъдат настроени ръчно.

Професионалисти:

 • Променете страната на Google Play и деблокирайте Netflix, BBC iPlayer
 • Неограничен брой едновременни връзки
 • Приложения за начинаещи, както и разширения за браузър
 • Предлага 24/7 поддръжка на клиенти чрез чат на живо

Недостатъци:

 • Сравнително малка мрежа от около 800 сървъра
 • Потребителите на Linux трябва да настроят VPN ръчно (без приложение)

НЕОГРАНИЧЕНИ ВРЪЗКИ: Surfshark е чудесен избор за семейства, тъй като позволява неограничени едновременни връзки. Деблокира Google Play и Netflix. Приложения за начинаещи и разширения за браузър, както и 24/7 поддръжка. Защитава поверителността ви с политика без регистрация. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

Мога ли да използвам безплатен VPN за промяна на държава или регион в Google Play?

Можете да използвате няколко безплатни VPN, за да промените държавата или региона си в Google Play. Въпреки това не препоръчваме да използвате безплатни VPN мрежи по редица причини. За начало, безплатните VPN мрежи не са много добри за деблокиране на съдържание. Така че, ако планирате да стриймвате харесванията на Netflix или HBO Go, най-добрият ви залог е с качествено платена VPN услуга.

Дори ако безплатен VPN е в състояние да деблокира географски ограничен сайт или услуга, шансовете са, че производителността ще бъде лоша. Преглеждането, поточното предаване и торент с безплатни VPN мрежи може да бъде смущаващо. Това е така, защото безплатните VPN мрежи обикновено нямат много сървъри. Нещо повече, тези услуги често имат твърде много потребители, което означава високо натоварване и проблеми с работата на сървъра.

Сякаш не успяхме да деблокираме съдържание и бавните скорости не бяха достатъчни, безплатни VPN не правят никакви услуги за вашата онлайн сигурност. Много от тях не използват криптиране, за да защитят вашите данни, докато други нямат важни функции за защита, като превключвател за убийство. И накрая, много безплатни VPN регистрират данните на потребителите, продавайки ги на трети страни. Ако цените вашата поверителност онлайн, безплатни VPN мрежи просто се избягват.

Кои държави са налични версии на Google Play?

Google Play е наличен в повечето страни, като всички имат своя собствена версия на Google Play Store. Ето кратък списък на някои от версиите на Google Play, до които можете да получите достъп, когато промените държавата или региона:

 • САЩ
 • Великобритания
 • Франция
 • Германия
 • Австралия
 • Канада
 • Испания
 • Япония
 • Италия
 • Русия
 • И още много!
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

29 + = 31

Adblock
detector