Как да коригира прокси грешка на Amazon Prime HTTP

Как да коригира прокси грешка на Amazon Prime HTTP

Фактът, че тук четете тази статия, подсказва, че и вие сте попаднали на следната HTTP прокси грешка в Amazon Video: “Интернет връзката на вашето устройство използва HTTP прокси, което предотвратява възпроизвеждането на видеоклипа ви. Моля, затворете или деактивирайте всички прокси програми и опитайте отново.”Това означава, че вашият VPN или Smart DNS прокси е открит.

Известен също като „виртуална частна мрежа“, VPN ви помага да деблокирате услуги, затворени в региона като Amazon Prime Video в чужбина. Това прави, като криптира трафика на вашето устройство и го маршрутизира през сървър в друга държава. Например, ако се опитвате да гледате американската версия на Amazon Prime Video, ще искате да се свържете със сървър в САЩ. За съжаление, Amazon в черния списък на IP адресите на много VPN сървъри, което означава, че само най-добрите VPN са в състояние да заобиколят ограниченията.

Ако нямате време да прочетете цялата статия, ето кратко обобщен списък на най-добрите VPN за отстраняване на прокси грешка на Amazon Prime HTTP:

 1. ExpressVPN коригира грешката на прокси сървъра на Amazon Prime HTTP. Бързи и надеждни връзки. 24/7 поддръжка, удобни за потребителя приложения и високо ниво на сигурност с криптиране. Включена 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. CyberGhost Деблокира Amazon Prime и предлага приложение за Amazon Fire TV и Fire Stick. Свържете до 7 устройства едновременно. Защитава поверителността ви със строга политика за без регистрация.
 3. NordVPN Работи добре с Amazon Prime Video. Над 5000 сървъра в 60 страни. Използвайте на до 6 устройства. Лесни за използване приложения и отлична защита на поверителността с политика без регистрация.
 4. PrivateVPN Високоскоростна услуга за стрийминг на Amazon Prime. Лесен за използване за начинаещи и позволява до 6 едновременни връзки. Защита на вашите данни с криптиране.
 5. Surfshark Разблокирайте гео-ограничени стрийминг услуги, включително Amazon Prime Video. Лесна за употреба, 24/7 поддръжка и неограничени връзки. Предлага приложение за пожарна телевизия Amazon.
 6. Щит за гореща точка Отблокира Amazon Prime Video с лекота. Има над 3000 високоскоростни сървъри по целия свят. Има мощни защитни функции, включително ефективно криптиране.

Как да коригира прокси грешка на Amazon Prime HTTP

Добрата новина е, че не е нужно да правите много, за да поправите грешката на прокси сървъра на Amazon Prime HTTP. Всъщност има бързо и лесно решение:

 1. Изберете една от VPN услугите, която все още работи с Amazon Prime Video - препоръчваме ExpressVPN.
 2. Изтеглете подходящия софтуер за вашата операционна система. Най-добрите VPN предлагат приложения за настолни и мобилни устройства. Някои дори предлагат разширения за браузър.
 3. Отворете приложението VPN или разширението на браузъра и се свържете със сървър в региона, до който искате да получите достъп. Това може да са например САЩ.
 4. Отидете на Amazon Prime Video и отворете съдържанието, което искате да гледате. Това вече трябва да се деблокира, без HTTP прокси грешка.
 5. Ако продължавате да излизате срещу HTTP прокси грешка, опитайте да изчистите бисквитките на браузъра си. Освен това опитайте друг сървър или се свържете с поддръжката на вашата VPN.

На пазара има много VPN мрежи, което може да затрудни намирането на правилната услуга. Поради тази причина стеснихме списъка, като само сме избрали VPN, които отговарят на следните критерии:

 • Бързи сървъри, които работят с Amazon Prime Video
 • Глобална мрежа от сървъри в десетки страни
 • Сигурно сърфиране с криптиране и превключвател за убийство
 • Защита на поверителността под формата на политика за първоначално регистриране от потребителя
 • Лесен за използване, с приложения за настолни и мобилни устройства
 • Позволява едновременни връзки на множество устройства

Най-добрите VPN за коригиране на Amaxy Prime HTTP прокси грешка

Ето нашия списък с най-добрите VPN-та за коригиране на прокси грешката на Amazon Prime HTTP:

1. ExpressVPN

ExpressVPNJan 2020unblocks амазон премиер тестван януари 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е най-надеждната VPN за коригиране на прокси грешката на Amazon Prime HTTP. Тази VPN има над 3000 сървъра в 94 държави и постоянно работи с Amazon Prime Video. С неограничена честотна лента, много високи скорости и възможността за деблокиране на платформи като Netflix, BBC iPlayer и ESPN, ExpressVPN е идеален за стрийминг.

Една от най-добрите характеристики на ExpressVPN е поддръжката на клиентите. По всяка вероятност няма да ви е нужна толкова често, но ако го направите, можете да достигнете 24/7 през имейл или чат на живо. Това е много удобна за потребителите VPN услуга с голям избор от приложения и разширения на браузъра. Настройката, свързването към сървър и гледането на Amazon Prime Video е бързо и лесно.

Независимо дали предавате Amazon Prime Video или просто сърфирате в мрежата, вашата онлайн сигурност е от първостепенно значение. ExpressVPN криптира вашия трафик с 256-битово AES криптиране и предпазва от течове на DNS. Превключвател за убийство и на функция за разделно тунелиране ви позволява да изберете кой трафик искате да маршрутирате през VPN. ExpressVPN не поддържа журнали и е базиран на Британските Вирджински острови, където няма закони за запазване на данни.

Можете да използвате ExpressVPN на Windows, Mac, Linux, Android, iOS и рутери. Предлагат се и разширения за браузър Chrome и Firefox.

Професионалисти:

 • Бързи сървъри за стрийминг на Amazon Prime Video
 • Също така деблокира Netflix, BBC iPlayer и други
 • Много функции за защита, включително криптиране и разделно тунелиране
 • 24/7 поддръжка на клиенти, достъпна чрез имейл и чат на живо
 • Голям избор от приложения и разширения на браузъра
 • Със седалище на Британски Вирджински острови - няма закони за запазване на данни

Недостатъци:

 • По-скъпи от другите VPN в този списък

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ДО ФИКСИРАНЕ НА ГРЕШКА ПРОКСИ: ExpressVPN е нашият избор №1. Той е бърз, надежден и може да деблокира платформи като Amazon Prime Video и Netflix. Разполага с 24/7 поддръжка, удобни за потребителя приложения и разширения за браузър. 30-дневна гаранция за връщане на парите означава, че можете да го изпробвате безрисково.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

Cyberghostотблокира Amazon primeTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost е високо сигурна VPN услуга, която ви позволява да предотвратите HTTP прокси грешка на Amazon Prime. Какво още, CyberGhost предлага приложение за Amazon Fire TV и Fire Stick, което го прави особено привлекателен вариант. Той има повече от 5700 сървъра в 89+ страни, което ви позволява да имате достъп до географско ограничено съдържание от цял ​​свят. Високоскоростните сървъри и неограничената честотна лента позволяват стрийминг в 1080p HD без забележимо изоставане или буфериране.

Този VPN е чудесен вариант за семейства, тъй като позволява до 7 едновременни връзки. Той е идеален и за начинаещи, с приложения, които са лесни и лесни за използване. CyberGhost улеснява поддържането на безопасност онлайн, с 256-битово AES криптиране, за да защитите вашите данни, както и защита от DNS и IP течове. В тази VPN услуга, базирана в Румъния, също е включен автоматичен превключвател за убийства и стриктна политика без изход.

Следните приложения се предлагат от CyberGhost: Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Amazon Fire Stick и Android TV. Разширенията на браузъра са налични за Chrome и Firefox. За рутерите е необходима ръчна настройка.

Професионалисти:

 • Предлага приложение за Amazon Fire TV и Fire Stick
 • Високоскоростни сървъри за стрийминг на Amazon Prime Video
 • Отлична всестранна сигурност с криптиране и политика без регистрация
 • Над 5 700 сървъра по целия свят за деблокиране на съдържание
 • Позволява до 7 едновременни връзки

Недостатъци:

 • Не работи в Турция, Китай, ОАЕ

Нашият резултат:

4 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: CyberGhost е бърз, предлага отлична цялостна сигурност и лесно деблокира Amazon Prime Video в чужбина. Осигурява приложение на Amazon Fire TV и Fire Stick. Използвайте на до 7 устройства едновременно. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPNотблокира Amazon primeTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN има над 5000 сървъра по целия свят и работи добре с Amazon Prime Video. Едно от предимствата на толкова много сървъри и IP адреси е, че винаги е вероятно да намерите такъв, който работи с гео-ограничено съдържание. Всъщност, NordVPN деблокира много популярни стрийминг услуги, включително Netflix, Hulu и HBO Go. Независимо дали сърфирате, стрийминг или видео разговори, NordVPN има бързи сървъри с по-малко натоварване и неограничена честотна лента.

Считаме, че NordVPN предлага добра цена / качество, особено като се има предвид, че можете да го използвате, за да осигурите до шест от своите устройства. Друго предимство е, че предлага много интуитивни, лесни за използване приложения, както и разширения за браузър. NordVPN също е изключително сигурен с 256-битово AES криптиране, DNS защита от теч и функция за превключване на убийствата. Тази VPN услуга е със седалище в Панама, където няма задължителни закони за запазване на данни. Независимо от този факт, NordVPN провежда политика без регистрация.

Приложенията NordVPN са достъпни за изтегляне за Windows, Mac, Linux, Android, iOS и Android TV. Разширенията за браузъри също са достъпни за Chrome и Firefox. Рутерите изискват ръчна настройка.

Професионалисти:

 • Работи добре с Amazon Prime Video, както и с Netflix, Hulu и т.н.
 • Мрежа от над 5000 сървъра за деблокиране на гео ограничено съдържание
 • Силна сигурност със стриктна политика без регистрация, за да се защити поверителността на потребителите
 • Защитете до 6 устройства чрез един акаунт
 • Удобни за потребителя приложения и разширения за браузър

Недостатъци:

 • Някои сървъри могат да бъдат малко удари и пропуснати

Нашият резултат:

4.5 извън 5

СТОЙНОСТ И ИЗПЪЛНЕНИЕ: NordVPN предлага отлична обща стойност. Способен да поправи прокси грешката на Amazon Prime HTTP, той също работи с Netflix. Има над 5000 сървъра и може да се използва на до 6 устройства. Защитени с криптиране и политика без регистрация. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. ЧастенVPN

PrivateVPNотблокира Amazon primeTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN е високоскоростна услуга, която е идеална за стрийминг на Amazon Prime, както и Netflix. Това е по-малък VPN със сървъри в 60 страни, включително САЩ и Великобритания. При нашето тестване установихме, че връзките са много стабилни, без буфериране по време на потока в 1080p. Струва си да знаете, че PrivateVPN ви позволява да свързвате до 6 устройства едновременно, като всички са назначени уникални IP адреси.

Въпреки че не е достъпна 24/7, поддръжката на клиенти PrivateVPN е отлична, тъй като ще говорите директно с разработчиците. Освен опции за чат и имейл на живо, PrivateVPN предлага и помощ за отдалечен работен плот. Приложенията обаче са изключително удобни за използване и не бива да създават проблеми дори за начинаещи. Със седалище в Швеция, PrivateVPN заявява, че не поддържа дневници за трафик и не знае какво правите онлайн. Тя включва 256-битово AES криптиране, DNS защита от теч и функция за превключване на убийствата.

Можете да използвате PrivateVPN чрез неговите приложения за настолни компютри (Windows и Mac) и мобилни (Android и iOS). Linux и рутери обаче изискват ръчна настройка.

Професионалисти:

 • Високоскоростни сървъри за стрийминг на Amazon Prime Video и Netflix
 • Защитете се с криптиране и функция за превключване на убийствата
 • Насладете се на до 6 едновременни връзки
 • Поддръжка на чат на живо и помощ на отдалечен работен плот

Недостатъци:

 • По-малка мрежа от около 100 сървъра
 • Ограничен избор на приложения, без налични разширения за браузър

Нашият резултат:

4.5 извън 5

БЪРЗИ СЪРВЪРИ: PrivateVPN е бърза VPN услуга за стрийминг на Amazon Prime Video и Netflix. Позволява ви да защитите до 6 устройства. Удобни за потребителя приложения и включва всички основни функции за сигурност. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

5. Surfshark

SurfShark VPNотблокира Amazon primeTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark е сравнително нова VPN услуга, която стартира през 2017 г. Освен че е в състояние да поправи прокси грешката на Amazon Prime HTTP, Surfshark също деблокира Netflix, BBC iPlayer и Hulu. Въпреки че има сравнително малка мрежа от сървъри, Surfshark има високоскоростни сървъри в 50 държави. Като такъв, трябва да имате малък проблем с деблокирането на гео ограничено съдържание, където и да сте.

Отличителна черта на Surfshark е, че той позволява неограничен брой връзки. Това означава, че вие ​​и вашето семейство можете да обезопасите всичките си устройства едновременно. Той също така предлага отлична денонощна поддръжка на клиенти, която намерихме за полезна и бърза реакция. Можем да препоръчаме Surfshark за начинаещи, тъй като е изключително лесен за използване с добре проектирани приложения. Surfshark защитава вашите данни с 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и превключвател за убийство. Той е базиран на Британските Вирджински острови и има строга политика за нерегистрирани журнали, като не се поддържат регистрации на връзки или дейности.

Surfshark предлага приложения за следното: Windows, Mac, Android, iOS и Amazon Fire TV. Разширенията за браузъри също са достъпни за Chrome и Firefox. Ръчната конфигурация е необходима за Linux и рутери.

Професионалисти:

 • Работи добре с Amazon Prime Video, Netflix и други
 • Позволява неограничен брой връзки
 • Осигурява 24/7 поддръжка на клиенти чрез чат на живо
 • Високо защитена с помощта на криптиране и с политика без регистрация

Недостатъци:

 • Няма най-голямата сървърна мрежа

Нашият резултат:

4 извън 5

НЕОГРАНИЧЕНИ ВРЪЗКИ: Surfshark ви позволява да получите достъп до Amazon Prime Video в чужбина, без да получавате HTTP прокси грешка. Той предлага приложение за Amazon Fire TV, позволява неограничени връзки и осигурява 24/7 поддръжка. Всички планове включват 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Surfshark.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

6. Щит за гореща точка

Щит за гореща точкаотблокира Amazon primeTested Jan 2020

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид

Уеб сайт: www.Hotspotshield.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

Щит за гореща точка предлага достъп до повече от 3000 сървъра в 70+ страни, което улеснява връзката ви с ниска латентност. Скоростите му са впечатляващи и достатъчно бързи, за да гледате HD видео на живо без забележимо изоставане или буфериране. Освен че ви позволява да заобиколите прокси грешката на Amazon, този VPN деблокира основни платформи като Netflix US, BBC iPlayer и ITV Hub от чужбина.

Тази услуга се предлага с множество мощни функции за сигурност. Трябва да започнете с 256-битово криптиране, както и DNS и IPv6 защита от теч и превключвател за убийство (който спира целия трафик всеки път, когато внезапно прекъснете връзката с VPN). Има и опции да се свържете автоматично всеки път, когато използвате незащитена wifi мрежа и да оставите определени уебсайтове да заобиколят VPN. Hotspot Shield не съхранява лични данни, които се идентифицират след приключване на сесията ви. Нужда от помощ? Поддръжката на клиенти е на разположение 24/7 по време на чат на живо.

Hotspot Shield предоставя лесни за използване приложения за Windows, Android, iOS и MacOS устройства.

Професионалисти:

 • Страхотна деблокираща способност
 • Достатъчно бърз за без забавяне поток
 • Добър набор от функции за сигурност

Недостатъци:

 • Няма най-добрия запис на поверителност
 • Без поддръжка на Linux

Нашият резултат:

4.5 извън 5

СКОРОСТ И ВЕРСАТИЛ: Hotspot Shield осигурява както бързина, така и сигурност, което го прави силен избор за всеки, който иска да използва Amazon Prime (или подобни услуги, затворени в региона) в чужбина. Този VPN се предлага с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на Hotspot Shield.

Купон за Hotspot Shield Специална сделка - спестете 75% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТАДостъпката се прилага автоматично

Мога ли да използвам безплатен VPN, за да коригирам прокси грешката на Amazon Prime HTTP?

Amazon е много ефективен при откриване на VPN и редовно черни списъци с техните IP адреси, което означава, че повечето безплатни VPN вероятно няма да работят. Безплатните VPN мрежи имат твърде много потребители на ограничен брой сървъри и тези IP адреси бързо се маркират в резултат. За разлика от тях, най-добре платените VPN за Amazon Prime Video имат стотици или дори хиляди сървъри и IP адреси. Нещо повече, някои платени VPN дори предлагат приложения за Amazon Fire TV и Amazon Fire Stick.

Ако имате достатъчно късмет да намерите безплатен VPN, който деблокира Amazon Prime Video, шансовете са, че ефективността ще бъде сравнително лоша. Безплатните VPN мрежи имат бавни сървъри и предлагат много ограничена честотна лента. Следователно ще ви е трудно да предавате HD видеоклипове, без да бъдете прекъсвани от чести буфери и силно изоставане.

Сигурността е една от основните причини да се избягва използването на безплатен VPN. Като начало много безплатни VPN не защитават данните ви с най-високото ниво на криптиране (а в някои случаи те изобщо не използват криптиране). Възможно е също да им липсват важни функции за сигурност, като автоматично превключвател за убийство. Известно е, че някои безплатни VPN мрежи продават регистрационни файлове на вашата онлайн активност на трети лица.

Какво мога да гледам на Amazon Prime?

Amazon Prime Video е популярна стрийминг услуга, която предлага широка гама от филми и телевизионни предавания, включително собствено оригинално съдържание. Най-добрите VPN за Amazon Prime ви позволяват да гледате всичко това, включително следното:

 • Джак Райън
 • Някои го обичат горещо
 • Homecoming
 • лунна светлина
 • Американците
 • Огради
 • Hannibal
 • Жени от 20 век
 • Justified
 • Ръководството

Вижте също:

 • Как да поправите грешката на прокси сървъра на Netflix
 • Как да заобиколите VPN блокове

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 78 = 88

Adblock
detector