Как да отблокирате Fantasy Sports на DraftKings с VPN

чернови отблокирайте vpn

Хобита без работа, като например фентъзи футбол, използван за преместване в мазетата на съседа си, в наши дни играят фентъзи спортни пари за пари е една от най-бързо развиващите се индустрии в мрежата.

Но не всички са толкова желаещи да позволят на потребителите на DraftKings да изготвят своите любими отстъпки или да проследяват статистиката на игрите в реално време. Някои държави - и дори отделни американски щати - забраниха достъпа до депозити в DrawKings, а в тези региони играта на сайта все още се счита за незаконен акт. И така, какво можете да направите, ако живеете в район, в който сайтът е легален за използване, но пътувате до част от света, която не позволява достъп до сайта?

Прочетете в нашето ръководство за това как да отблокирате Fantasy Sports във FashionKings с VPN, за да разберете!

Всеки, който иска да получи достъп до DrawKings с VPN, трябва да се увери, че го прави, само ако е жител на държава или държава, където достъпът до DraftKings е легален. Използването на VPN за достъп до услугите на DraftKings не трябва да се счита за преодоляване за целите на незаконните онлайн фентъзи спортове. 

Как се блокира на първо място Fantasy Sports на DraftKings?

За да разберете как да заобиколите блокирания достъп до DraftKings, първо трябва да прочетете малко повече защо услугата дори е блокирана на първо място.

Всичко се свежда до законите за хазарта. Въпреки че технически фентъзи спортните лиги не са хазартни, всеки щат в САЩ има различно законодателство относно това как игри като тази се контролират, облагат с данък и се регулират. В момента DraftKings е забранен напълно в 10 от петдесетте щата в Америка (Алабама, Аризона, Делауеър, Хаваи, Айдахо, Айова, Луизиана, Монтана, Невада и Вашингтон). От останалите 40, четири от тях предоставят достъп само в зависимост от интернет доставчика, който използвате за връзка с мрежата.

чертежи vpn местоположение

Засега единствените играчи, които имат право да играят на DraftKings в чужбина, са тези, които живеят в Канада или Великобритания. Ако живеете някъде другаде, може да получите страховитото съобщение „Местоположение не е намерено“ (видяно по-горе) следващия път, когато се опитате да направите депозит.

Дали DraftKings FantasySports технически не е класифициран като хазарт е проблем, по който съдилищата все още не са решили напълно, но засега единственият начин да се свържете онлайн, за да проверите своя списък или да подигравате приятел във вашата лига е чрез използването на VPN.

Как да използвате VPN за деблокиране на DraftKings Fantasy Sports

Достатъчно с всички легални беседи; как можете да се свържете онлайн с DraftKings с помощта на VPN? Подходът е също толкова прост, колкото и елегантен.

С абонамент за VPN от реномиран доставчик като VyprVPN, трябва само да изтеглите и инсталирате един-единствен софтуер, за да се върнете веднага в гъстатата на търговските играчи, разговарящи статистики и добавяне на още точки към вашия пул.

За да започнете, отидете на уебсайта на VyprVPN, за да започнете, тук има 30-дневна гаранция за връщане на парите, така че можете да опитате безрисково и да получите пълно възстановяване, ако не сте доволни. За да получите настройката на вашия акаунт, започнете с щракване на тази връзка и след това изберете бутона „Първи стъпки“, подчертан по-долу:

vyprvpn регистрацияЩе бъдете отведени на страница за регистрация, където можете да въведете цялата си информация (имейл, име на акаунт и т.н.), както и номера на вашата кредитна карта:

vyprvpn ценови чертежи

След като акаунтът ви е успешно създаден и потвърден, изтеглете и инсталирайте VyprVPN и влезте в акаунта си от прозореца, който се вижда по-долу:

vyprvpn страница за вход

След като входът в акаунта премине, щракнете върху бутона в главния прозорец, който прилича на щифт за местоположение, вижте тук:

vyprvpn процес на свързване

Изберете опцията за Показване на всички местоположения на сървъра от падащото меню:

vyprvpn местоположения на сървъра

Това ще отвори главното меню на сървъра. За разлика от някои VPN мрежи, които могат да ви позволят да се свързвате само с техните сървъри само по държави, в Съединените щати VyprVPN има осем различни града за избор, включително: Остин, Чикаго, Лос Анджелис, Маями, Ню Йорк, Сан Франциско, Сиатъл и Вашингтон.

(Забележка: Можете също да изберете от сървърите на Обединеното кралство или Канада, ако смятате, че ще бъдат по-бърза опция за това откъде се свързвате)

vyprvpn списък на сървъра

Щракнете двукратно върху някой от тези сървъри, с изключение на Сиатъл, Остин или Вашингтон (който географски е най-близо до местоположението ви в дома):

vyprvpn успешна връзка

След като сървърът е успешно свързан, ще бъдете готови да включите черновата си!

Comparitech не одобрява незаконната употреба на VPN за влизане в уеб сайтове за хазартни игри в държави или щати, където актът не е разрешен.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 1 =

Adblock
detector