Как да отмените абонамента на NordVPN за пълно възстановяване

Как да анулирате nordvpn за пълно възстановяване (1)


NordVPN, като много други VPN услуги от най-високо ниво, предлага гаранция за връщане на пари, при условие че прекратите абонамента си в рамките на първите 30 дни. Тествахме този ангажимент и доставчикът изпълни своето обещание.

Читателите на Comparitech могат да се възползват от ексклузивна 75% отстъпка - гаранцията за връщане на пари е включена в сделката.

Забележка: Когато първоначално се регистрирате за NordVPN, изглежда, че само тригодишната сделка отговаря на условията за 30-дневна гаранция за връщане на парите като бележка относно политиката се появява само в подчертания тригодишен план. Всички планове обаче са с една и съща опция (щракването върху всеки разкрива гаранцията), така че не е нужно да избирате по-продължителната продължителност, ако не искате да.

Как да отмените абонамента на NordVPN за пълно възстановяване

Как да отмените NordVPN и да получите пълно възстановяване

Следвайте този стъпка по стъпка процес, за да прекратите вашия NordVPN акаунт (не се притеснявайте, винаги можете да се регистрирате на по-късна дата, ако отново се нуждаете от достъп).

Ето как да анулирате абонамента си за NordVPN за пълно възстановяване на сумата:

 1. Влезте в NordVPN.com с идентификационните си данни на акаунта.
 2. Отворете страницата с акаунта.
 3. Кликнете върху иконата до Промяна на плана и потвърдете анулирането.
 4. Започнете разговор с агент на чат на живо.
 5. Потвърдете, че искате да анулирате и поискате възстановяване.
 6. Изчакайте парите да бъдат върнати обратно по вашата банкова сметка!

Нека да влезем в този процес по-подробно.

Етап 1

Отворете NordVPN.com и влезте в акаунта си.

Как да отмените абонамента на NordVPN за пълно възстановяване

Стъпка 2

Отидете на страницата Акаунти и щракнете върху иконата, представена от три точки до бутона Промяна на плана. Изберете Отказ от автоматични плащания.

Как да отмените абонамента на NordVPN за пълно възстановяване

Стъпка 3

След като щракнете върху бутона, ще се появи нов екран. Ще бъдете попитани дали наистина искате да продължите с процеса на анулиране. Щракването върху този бутон няма да анулира Вашия акаунт в сила незабавно; просто ще спре всички автоматични плащания. Това означава, че все още ще можете да използвате услугата до следващия платежен цикъл.

Как да отмените абонамента на NordVPN за пълно възстановяване

Когато кликнете върху бутона Потвърди за отказ, ще се покаже този екран:

Как да отмените абонамента на NordVPN за пълно възстановяване

Стъпка 4

След като потвърдите анулирането, може би сте предположили, че възстановяването е на път. Това всъщност не е така. Трябва да поискате възстановяване на суми или чрез чат на живо или чрез формуляр за заявка за имейл.

Изборът на опция за чат на живо е по-бърз и ви дава възможност да говорите с действителен човешки агент. Ето как да започнете:

Кликнете върху иконата за чат - това е балончето за реч в долния десен ъгъл на уебсайта на NordVPN. Ще се появи раздел с често задавани въпроси, отнасящ се до често срещани заявки. Продължете да кликнете върху бутона за чат в долната част. Въведете името си, имейл адреса, свързан с вашия акаунт в NordVPN, и кратко описание на вашата заявка (за справка сме включили екранна снимка по-долу). Кликнете върху бутона Старт чат и изчакайте представител на поддръжка на клиенти да се присъедини към чат стаята.

Как да отмените абонамента на NordVPN за пълно възстановяване

Стъпка 5

Разбираемо, представителите на поддръжката ще се опитат да ви задържат като клиент. В крайна сметка нито един бизнес не харесва загубата на клиенти. Те обаче са много приятелски настроени и няма агресивни въпроси от всякакъв характер. Всъщност те се опитват да определят дали липсва нещо в тяхната услуга и дали могат да направят нещо, за да го подобрят.

Как да отмените абонамента на NordVPN за пълно възстановяване

Как да отмените абонамента на NordVPN за пълно възстановяване
Как да отмените абонамента на NordVPN за пълно възстановяване

Как да отмените абонамента на NordVPN за пълно възстановяване

Стъпка 6

Сега, след като имате потвърждение на заявката си за възстановяване, всичко, което трябва да направите, е да седнете и да изчакате вашата компания за кредитни карти да обработи задачата. Както споменахме поддръжката на клиенти, тя не трябва да отнеме повече от 10 работни дни. Ако сте платили чрез PayPal, просто влезте в акаунта си и се уверете, че автоматичните плащания са отменени и от там.

Анулиране на абонамента ви NordVPN по имейл

Както споменахме по-рано, също така е възможно да анулирате абонамента си, като използвате формуляр за електронни билети. За този метод следвайте стъпки 1-3 точно както обяснихме в предишния раздел. След като направите това, кликнете върху иконата на имейла на уебсайта NordVPN и напишете заявката си.

Как да отмените абонамента на NordVPN за пълно възстановяване

След като щракнете върху Изпращане, процесът е ясен. Трябва да получите имейл за потвърждение, че сте прекратили NordVPN в рамките на един час, след което може да има запитване защо искате да го анулирате. След като сигнализирате за намерението си да продължите, обслужването на клиенти ще продължи и ще обработи възстановяването ви.

Алтернативи на NordVPN

Ние оценяваме NordVPN високо, но ако искате да отмените услугата, може да сте на пазара за алтернативна услуга. В този раздел ще говорим за три достойни алтернативи, които бихте могли да разгледате вместо това.

1. ExpressVPN

ExpressVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е една от най-популярните VPN услуги и с добра причина. Този доставчик е изключително бърз, използва добре проектирани и интуитивни приложения и предлага денонощна поддръжка на клиенти. С над 3000 сървъра в 94 държави ExpressVPN може да ви помогне да получите IP адрес буквално от всяка точка на света, включително Северна Америка, Азия, Европа, Австралия и Южна Америка.

ExpressVPN не регистрира никакви потребителски данни, така че вашият цифров отпечатък е безопасно скрит. Плюс това, той използва протоколи за криптиране от военна степен, така че всички хакери или снайперисти да се пазят безопасно. Можете да използвате този доставчик, за да отблокирате много стрийминг услуги, включително Netflix, Hulu, ESPN, BBC iPlayer и други.

НАЙ-ДОБРИЯ АЛТЕРНАТИВ НА NORDVPN: ExpressVPN е защитен, ExpressVPN е сигурен, бърз и лесен за използване. Опитайте го с безрискова 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Ето нашия пълен преглед на ExpressVPN.

2. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost е друг достоен претендент, особено ако търсите бюджетна сделка. Той предлага над 4800 сървъра в 58 държави, така че стабилната частна интернет връзка не е далеч. Нещо повече, предлаганите скорости са много бързи с ниска латентност на сървъра и високо време на работа.

Този доставчик е подготвен за начинаещи потребители и е много лесно да се свържете. Плюс това, той предлага деблокиране с едно щракване на няколко поточни услуги като Netflix. Целият уеб трафик е защитен от 256-битово AES криптиране, а допълнителните мерки за сигурност, като защита срещу злонамерен софтуер и блокиране на реклами, гарантират, че оставате безопасни и сигурни онлайн.

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ АЛТЕРНАТИВ: CyberGhost прави много лесно да започнете с VPN. Скоростите му са големи, а обслужването на клиенти е полезно. Опитайте го с 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Ето нашия преглед на CyberGhost.

3. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN има отличен опит в свръхбързият и сигурен поток. Въпреки че сървърната му мрежа е по-малка от тази на ExpressVPN и CyberGhost, тя все още покрива 60 места.

PrivateVPN не регистрира никаква лична информация, включително IP адреси. Целият трафик е осигурен чрез 256-битово криптиране, заедно с допълнителни мерки за сигурност като перфектна тайна за напред. Плюс това, той може да даде достъп до услуги като Netflix, Hulu, BBC iPlayer и други.

БЪРЗО И СИГУРНО: PrivateVPN ви осигурява постоянни скорости, заедно с надежден продукт. Възползвайте се от 30-дневната му гаранция за връщане на парите.

Прочетете нашия PrivateVPN преглед.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

36 − = 26