Как да получите австралийски IP адрес от всяка страна в 5 лесни стъпки

Как да получите австралийски IP адрес

Достъпът до австралийски IP адрес е в списъка с приоритети за редица хора. Ауситите, живеещи в чужбина, може да се нуждаят от него за достъп до онлайн банкови услуги. Жителите на Австралия, обикалящи земното кълбо, изискват IP адрес от дома си, за да поддържат връзка със спортни събития като Australian Open или местно телевизионно съдържание, като това, предоставено от Foxtel и 7plus.

В това ръководство ще обясним някои методи за това как да получите IP адрес от Австралия, включително безплатен метод. Най-лесният и бърз начин да направите това е с помощта на виртуална частна мрежа (VPN). VPN криптира целия трафик, преминаващ към и от вашето устройство, и го маршрутизира чрез посреднически сървър. Поради това изглежда, че имате достъп до мрежата извън текущото си местоположение. Много от най-високите VPN компании предлагат сървъри в Австралия, което означава, че можете да сте базирани навсякъде по света и все пак да придобиете австралийски IP адрес.

Ние предоставяме задълбочен анализ на основните VPN за австралийски IP адрес, но ако ви липсва време, ето обобщен списък на най-добрите VPN за получаване на австралийски IP адрес:

 1. ExpressVPN Нашият №1 избор! Супер бързи сървъри, които отблокират най-популярните стрийминг сайтове. Силна сигурност, без регистрации и 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. CyberGhost Най-добрата алтернатива на бюджета с максимална сигурност, бързи скорости и без регистрации.
 3. NordVPN Ветеран доставчик с широка сървърна мрежа. Нулеви дневници и безупречна сигурност. Достойни скорости.
 4. IPVanish Удобна за торентите VPN услуга с добра скорост, без регистрации и силно криптиране.
 5. PrivateVPN Впечатляваща скорост и може да отблокира почти повечето гео блокирани съдържание, докато сте в чужбина, включително Netflix.
 6. Щит за гореща точка Бързо и сигурно. Друг добър вариант на ниска цена.
 7. Surfshark Приятен за торен VPN, който не поддържа журнали и позволява неограничен брой устройства. Работи в Китай.

Какви са стъпките за получаване на австралийски IP адрес?

Най-простият метод за получаване на австралийски IP адрес е да се регистрирате за платена VPN услуга. Ще подчертаем подходящите в хода на тази статия. Няма значение къде се намирате в света - това може да са САЩ, Франция, Германия, Канада, Великобритания, Индия, Сингапур, Тайланд или другаде - процесът за получаване на IP адрес от Австралия се опростява с VPN.

Как да получите австралийски IP адрес:

 1. Регистрирайте се за VPN услугата и изтеглете приложението, подходящо за вашето устройство. Препоръчваме ExpressVPN.
 2. Изчистете всички бисквитки и рестартирайте устройството си.
 3. Свържете се с VPN мобилното приложение или настолния клиент.
 4. Изберете сървър в Австралия и изчакайте стабилна връзка.
 5. Сега притежавате IP адрес от Австралия и можете да се наслаждавате на неограничен достъп до множество уебсайтове и съдържание.

СЪВЕТ: КАК БЕЗПЛАТНО да получите страхотен платен VPN: Най-евтините оферти за услуги от най-високо ниво обикновено изискват ангажименти от година или повече. Наясно сме, че много потребители не се нуждаят от достъп до VPN за толкова дълго време. Ако сте в годишната си ваканция и се нуждаете от VPN услуга за по-малко от месец, препоръчваме ви да се възползвате от 30-дневната гаранция за връщане на парите на ExpressVPN. Първоначално ще трябва да платите, но компанията предлага а Възстановяване без въпроси - ако бъде отменено в рамките на първите 30 дни. Не сме чували за случаи, в които този ангажимент не е спазен, така че очевидно е безрисков. Разбира се, тази оферта все още е налице, независимо дали сте почиващ или не.

Кой е най-добрият VPN за придобиване на австралийски IP адрес?

Списъкът ни с най-добрите VPN за австралийски IP адреси е изготвен въз основа на следните фактори:

 • Поддържа няколко сървъра, разположени в Австралия
 • Разблокира гео ограничено съдържание лесно
 • Включва твърди протоколи за криптиране, така че вашите данни са защитени
 • Предоставя приложения за Android, iOS, Windows и MacOS
 • Не води регистър на поведението на потребителя
 • Предлага съотношение цена / качество

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е любимец на феновете заради надеждната си услуга, бързите скорости и минималистичния дизайн. В момента ExpressVPN предлага повече от 3000 високоскоростни сървъри, разпространени по целия свят. Сървърите в Австралия са изобилни и има възможности и в близките страни, включително Нова Зеландия, Индонезия и Сингапур.

Отличителната функция на ExpressVPN е нейната постоянна способност да деблокира гео ограничено съдържание, включително Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Fox, Sky и други.

Услугата използва протоколи за криптиране от военна степен. Това означава, че връзката ви е криптирана и защитена по всяко време. По-конкретно, ExpressVPN включва 256-битов AES-CBC като стандарт за криптиране по подразбиране, заедно с HMAC удостоверяване и перфектна предна секретност. Включен е превключвател за интернет убийство, който се нарича "заключване на мрежата". Последната функция означава, че връзката ви ще остане криптирана, дори ако връзката към сървър изпадне от синьото.

Компанията има политика да не съхранява подробни дневници на трафика на своите сървъри. Има малко задържане на метаданни, но това в крайна сметка помага на потребителите, тъй като се използват за подобряване на общите нива на качество на услугите. Отделни IP адреси няма да бъдат регистрирани.

ExpressVPN предлага приложения за Windows, MacOS, Android и iOS.

Професионалисти:

 • Има сървъри в 94 страни
 • Има бързи скорости за стрийминг
 • Деблокира Hulu, Amazon Prime Video и BBC iPlayer
 • Предлага сигурна, частна услуга

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи от някои съперници

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРОТО ЗА АВСТРАЛИЯ: ExpressVPN е първият ни избор. Той е бърз, надежден, много лесен за използване и лесно деблокира един тон поточни услуги. Предлага се с най-добрите функции за сигурност и поверителност. Има 30-дневна гаранция за връщане на парите без кадри, така че можете да опитате безрисково.

Прочетете нашия отзив за ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost използван като доставчик на мелници с ограничен избор на сървъри и слабо криптиране. Услугата обаче драстично се подобри през последната година след придобиването й от Crossrider - израелска фирма, регистрирана във Великобритания. Той премина през ребрандинг фаза с ясна инвестиция в поточните възможности, подобряване на сървърната мрежа и засилване на стандартите за криптиране.

В момента той предлага избор от 104 сървъра в Австралия, част от глобална мрежа, която наброява повече от 5 700 сървъра, поръсени в 89 страни.

CyberGhost успява да избегне ограниченията за множество стрийминг услуги, включително Netflix. Той също така предлага куп изящни добавки, включително рекламен блокер, защита срещу злонамерен софтуер и анти-проследяване.

Целият трафик е защитен от 256-битово AES криптиране в OpenVPN протокола по подразбиране. Това е съчетано с перфектна секретност напред. Включен е превключвател за интернет убийство. Компанията е със седалище и регистрирана в Румъния, където законите не изискват задължително запазване на данни за VPN доставчици.

Приложенията са налични за Android, iOS, Windows, Linux и MacOS.

Професионалисти:

 • Достойни, надеждни скорости
 • Предлага 24/7 поддръжка за чат на живо
 • Предлага се с 45-дневна гаранция за връщане на парите

Недостатъци:

 • Няма да работи в Турция, Китай, Саудитска Арабия или ОАЕ

Нашият резултат:

4 извън 5

CyberGhost има хиляди сървъри по целия свят. Разполага с високоскоростни сървъри, поддръжка на чат на живо и отлична сигурност. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Ето нашия задълбочен преглед на CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN оперира 193 сървъра в Австралия. Те са част от обща глобална мрежа от над 4500 в 62 държави. Услугата е бърза, много адаптируема и се предлага с всички звънци, които бихте очаквали от съвременен VPN.

Доказано е, че този доставчик разблокира гео ограничено съдържание с лекота. Това е една от редките услуги, която работи с Netflix и предлага поддръжка и за други стрийминг доставчици. Както споменахме по-рано, NordVPN предлага множество опции за персонализиране. Те включват опция за избор на сървър въз основа на специфичния режим на достъп до интернет като поточна телевизия, ултра-сигурна поверителност, анти-DDoS и други.

Стандартите за криптиране, които използва, са издръжливи и здрави. NordVPN използва 256-битовия AES протокол по подразбиране, съчетан с 2,048-битови SSL ключове. DNS защитата от теч е активирана. Услугата не регистрира потребителски данни или каквато и да е форма на лична информация. Това означава, че можете да останете скрити онлайн, без никакви притеснения относно кражбата на данни.

Приложенията са налични за Android, iOS, Windows и MacOS.

Професионалисти:

 • Осигурява сигурна, криптирана връзка
 • Не проследява личните данни
 • Използвайте до шест устройства едновременно

Недостатъци:

 • Настолното приложение е малко тромаво

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАДЕЖНА ОПЦИЯ: NordVPN е силен всеобхватен, отблокира популярни стрийминг сайтове, има огромна мрежа от сървъри, бързи скорости и множество функции за сигурност. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Ето нашия пълен преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish има общо 61 сървъра в Австралия, както и 4 в съседна Нова Зеландия. Общата му глобална мрежа обхваща над 1300 сървъра, разпространени в повече от 75 места по целия свят. Услугата е бърза, частна и има минимален престой. Този доставчик подчертава бързината, сигурността и поверителността и работи безпроблемно с куп поточни услуги. Те включват BBC iPlayer, HBO Now, Amazon Prime Video и Sling TV.

Стандартите за шифроване поставят IPVanish здраво в най-високия клас на VPN. Използва 256-битово криптиране в OpenVPN протокола по подразбиране, SHA512 удостоверяване и DHE-RSA 2,048-битова обмяна на ключове с перфектна секретност напред. Политиката му за нулево съхранение на данни го прави пример за напълно независим доставчик.

Тази услуга е популярна сред потребителите на Kodi, тъй като им позволява да изтеглят Android APK директно на своето устройство. Интерфейсът е удобен и за дистанционно управление за Kodi устройства, на които липсват клавиатура и мишка.

Приложенията са налични за Android, iOS, Windows и MacOS.

Професионалисти:

 • Не поддържа дневници
 • Много бързи скорости
 • Използвайте до десет устройства едновременно

Недостатъци:

 • Не приема биткойни
 • Не работи последователно с Netflix

Нашият резултат:

4 извън 5

ГОЛЯМО ЗА ЛИЧНОСТ: IPVanish е добър вариант за порой. С добра скорост и разрешени 10 свързани устройства, IPVanish е популярен за торент и коди потребители, които искат да споделят абонамент. Не работи с някои стрийминг услуги като Netflix, Hulu и други. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN има по-малък избор от местоположения на сървъри в сравнение с останалите доставчици в нашия списък. Но това не бива да намалява предлагането по никакъв начин. В момента на писането, компанията предлага 30-дневна гаранция за връщане на парите за всички пакети.

В световен мащаб PrivateVPN предлага малко над 80 сървъра на 56 места, като един сървър се намира в Австралия. Този доставчик може да деблокира популярни стрийминг услуги, включително Netflix, BBC iPlayer, ITV Hub и много други. Неговата скорост и поверителност класиране са наравно с другите доставчици, споменати в статията.

PrivateVPN използва 256-битово AES криптиране, заедно с перфектна секретност за напред в OpenVPN протокола. Това са водещи в индустрията стандарти. Предлага се и превключвател за интернет убийство. Услугата не съхранява никакви потребителски регистрационни файлове и не се занимава с извличане на данни от какъвто и да е характер и предлага впечатляващо съотношение цена / качество.

Приложенията са налични за Android, iOS, Windows и MacOS.

Професионалисти:

 • Управлява мрежа, обхващаща 57 държави
 • Не поддържа никакви дневници
 • Приема биткойн
 • Работи с Netflix

Недостатъци:

 • Няма 24/7 чат на живо
 • По-малка сървърна мрежа от другите доставчици в този списък

Нашият резултат:

4.5 извън 5

ИДЕАЛ ЗА СТРАМИРАНЕ: PrivateVPN има бързи сървъри, което го прави идеален за стрийминг на Netflix, Amazon Prime Video и BBC iPlayer. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Ето нашия пълен преглед на PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

6. Щит за гореща точка

Щит за гореща точка

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид

Уеб сайт: www.Hotspotshield.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

Щит за гореща точка е лесно в портфейла, но не спестява услугата си. Той е натрупал голяма мрежа от над 3000 сървъра и можете да получите IP адрес от една от повече от 70 страни, включително Австралия. Услугата е бърза, сигурна и чудесна за деблокиране.

Ако искате да стриймвате, можете да използвате Hotspot Shield за достъп до любимите си географски ограничени услуги. Лесните за използване приложения правят бързото и лесно превключване между сървъри, за да можете удобно да отключите съдържание от Австралия или по целия свят.

Тази услуга използва надеждна защита от криптиране на собствения си собствен протокол, наречен Catapult Hydra. Освен това получавате перфектна секретност за напред, защита срещу течове на DNS и превключвател за убийство на работния плот (за Windows). IP адресите се съхраняват в криптиран вид, докато сте свързани, но те се изтриват веднага след приключване на сесията. Не се съхранява лична информация, различна от тази.

Приложенията са налични за iOS, Android, Windows и MacOS.

Професионалисти:

 • Бързи, сигурни връзки
 • Страхотно за деблокиране
 • Използвайте до пет устройства наведнъж

Недостатъци:

 • Подкрепата може да бъде малко по-добра
 • Без поддръжка на рутери или Linux

Нашият резултат:

4.5 извън 5

АЛТЕРНАТИВ НА НИСКОСТОЙНАТА СТРАНА: Щитът за гореща точка е солидна опция за ниска цена Той деблокира най-популярните стрийминг платформи, разполага с широка мрежа от бързи сървъри и има силни защитни функции. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Купон за Hotspot Shield Специална сделка - спестете 75% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТАДостъпката се прилага автоматично

7. Surfshark

SurfShark VPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Surfshark.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Surfshark в момента има повече от 800 сървъра в 50 страни, включително някои в Австралия и Зеландия. Този VPN деблокира основни платформи, затворени в региона като 7plus, 9Now и Netflix Australia без никакви проблеми, а скоростите му са достатъчно високи за без забавяне стрийминг. За разлика от повечето други VPN, Surfshark позволява неограничен брой едновременни връзки.

Едно от най-добрите неща за тази услуга е силната й ангажираност с вашата поверителност. Той предпазва вашия трафик от любопитни очи, използвайки 256-битово AES криптиране, превключвател за убийства и защита срещу течове на WebRTC, DNS и IPv6. Има дори функция, която автоматично блокира реклами и сканира злонамерен софтуер. Surfshark не регистрира никаква лична информация но ако сте загрижени за поверителността, винаги можете да плащате в криптовалута. Поддръжка 24/7 е достъпна през чат на живо.

Surfshark има приложения за Linux, MacOS, Windows, Android и iOS. Може да бъде конфигуриран ръчно за работа с мрежови рутери.

Професионалисти:

 • Идеален за предаване на австралийска телевизия в чужбина
 • Основен акцент върху сигурността
 • не съхранява журнали

Недостатъци:

 • Скоростта на сървъра може да варира леко
 • Има доста малка мрежа

НЕОГРАНИЧЕНИ ВРЪЗКИ: Стартирайте безопасно деблокиране на сайтове на всичките си устройства. Surfshark идва с 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Surfshark КупонСпециална сделка - спестете 83% + 3 месеца БЕЗПЛАТНА ДАЛОСказка се прилага автоматично

Мога ли да използвам безплатен VPN за получаване на австралийски IP адрес?

Когато търсите в интернет в търсене на подходяща VPN услуга, е неизбежно да попаднете на множество реклами за безплатни VPN. Тези услуги са изкушаващи, защото можете да се регистрирате без кредитна карта или дългосрочен ангажимент. Но там обикновено приключва примамката. Опитът, който предлагат такива услуги, е в най-добрия случай ненадежден и може да бъде и натрапчив.

Безплатните VPN мрежи предлагат малък избор от сървъри, внедряване на слаби стандарти за криптиране и може да затрудни връзката ви, ако твърде много потребители се опитват да влязат. Някои безплатни VPN мрежи са били хванати да крадат потребителски данни и да ги продават на рекламодатели. Може да имате късмет и да успеете да се свържете с австралийски сървър, но определено няма да бъде безпроблемно. Ако целта ви е да предавате съдържание или сигурен достъп до финансови услуги, тогава излагате на голям риск, като изберете безплатен VPN.

Безплатен VPN трябва да повдигне вежди, тъй като определено има включен улов. Те се опитват да спечелят по някакъв начин от вас; това може да се прояви в изскачащи реклами от мигрена или чести съкращения на услуги, за да ви убеди да надстроите до премиум версия на услугата.

Ние не вярваме, че такива доставчици си струват огромната неприятност, която неизбежно ще си поставите. Най-добре е да изберете един от уважаваните платени VPN-та, препоръчани в нашия списък.

Реших за VPN. Какво да правя след това?

Съветваме ви да прочетете нашите потребителски отзиви за всяка VPN услуга, преди да се установите на доставчик. След като направите това, всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате с информацията за кредитната си карта (лесен начин е да кликнете върху връзките под всеки мини-преглед). Трябва да получите имейл за потвърждение с вашата информация за вход и връзки към съответните приложения. Продължете да изтегляте тези директно от уебсайта или съответния магазин за приложения. Рестартирайте устройството си след като инсталацията приключи.

След като вашите данни за вход бъдат успешно удостоверени, VPN услугата трябва да ви изпрати писмо за списък на наличните местоположения на сървъра. Прегледайте ги, докато не намерите опция за Австралия. Някои доставчици ви позволяват да изберете сървър само според държавата, докато други ви позволяват да изберете по град.

Успешната връзка обикновено се обозначава със зелена икона на лентата на задачите ви или VPN символ в горната част на екрана на вашия смартфон. Сега връзката ви ще бъде анонимна и сигурна и ще сърфирате в интернет с австралийски IP адрес.

Защо ми трябва IP адрес от Австралия?

Органът по застъпничество Freedom House казва, че интернет пейзажът в Австралия е "безплатен", отбелязвайки, че "австралийците обикновено се ползват с достъпен, висококачествен достъп до интернет и други цифрови медии."

Достъпът до широколентов интернет е основно човешко право. Правителството не съдържа цензурно съдържание и по принцип позволява на гражданите правото на свобода на словото, стига да не попада в категорията на клеветата.

Въпреки това, защитени с авторски права материали се считат за незаконни в страната. Правилото рядко се прилага, но е най-добре да останете предпазливи и сигурни. През 2016 г. федерален съд в Австралия разпореди на интернет доставчиците да блокират сайтовете за проследяване на BitTorrent

IP адрес от Австралия може да ви помогне, ако искате да получите достъп до безплатната и отворена мрежа. Обикновено това не е достъпно за граждани на страни като Иран, Китай, Русия и ОАЕ, където държавата диктува какво съдържание имат достъп гражданите.

Австралийците, пътуващи в чужбина, ще намерят полезно да получат IP адрес от дома си. Това помага за достъп до съдържание от източници като Foxtel, 7plus, Australian Netflix, ABC и SBS. Можете също така да получите достъп до друго страхотно съдържание от цял ​​свят, включително US Netflix, BBC iPlayer и Sky Go. Ако искате да получите достъп до VPN, докато понастоящем пребивавате в Австралия, прочетете нашето подробно ръководство по темата.

Comparitech не насърчава използването на VPN за незаконно предаване на съдържание. Моля, консултирайте се с местните закони, преди да решите да тръгнете по този маршрут. Ако имате някакви въпроси, най-добре е да говорите с адвокат във вашата страна на пребиваване.

Използване на DNS сървър в Австралия

Вашият IP адрес е само един метод, който уебсайтовете използват за определяне на действителното ви физическо местоположение. DNS, или система за имена на домейни, работи като хибриден регистър, където уеб имената (домейните) се проверяват с IP адреси. Когато се опитате да получите достъп до съдържание, което е ограничено до определена държава или регион, въпросният уебсайт или приложение ще провери откъде идва заявката за DNS. Ако има несъответствие между вашия IP адрес и DNS заявката, уебсайтът ще ви блокира. Затова е важно и двамата да се появят от едно и също място.

Някои от препоръчаните VPN мрежи в тази статия предлагат DNS защита от теч. Всички те включват надежден продукт, така че вашите заявки за DNS също ще бъдат препратени през същия шифрован тунел, когато са свързани към VPN сървър. Тези доставчици работят със свои собствени частни DNS сървъри, така че вашият интернет доставчик не може да прослушва вашата уеб активност, като просто наблюдава DNS заявки.

Някои безплатни VPN услуги ще изпращат вашите DNS заявки през шифрования тунел, но след това ще използват обществена DNS услуга от другата страна. Това може да се тълкува като потенциално нахлуване в личния живот.

Възможно е ръчно да конфигурирате DNS сървъри на повечето устройства. OpenNIC може да направи трика вместо вас; той предлага безплатни DNS сървъри в определени страни.

Какви са другите методи за получаване на австралийски IP адрес?

Освен VPN платните, има опция за изтегляне на браузъра Tor. Това е продукт на проекта Tor, чиято цел е да насочи глобалните усилия срещу наблюдението и проникването в мрежата.

Браузърът Tor е безплатен за изтегляне и използване. Той е щателно проектиран и включва сложни стандарти за криптиране и анонимност. Той е популярен сред хора като журналисти, правозащитници и лица, подаващи сигнали за нарушения, тъй като ги държи скрити в интернет.

Но Tor не е чудесен вариант, ако искате да предавате HD видео или да участвате в онлайн финансови сделки. Обикновено скоростите ще бъдат изключително зашеметени, което не е идеално за гледане на сивата анатомия. Все още можете да изберете да получите австралийски IP адрес с Tor, ако желаете и това ръководство ще го разбие по-подробно.

Втори вариант е да се включи безплатен прокси сървър. Те обаче са подобни на безплатните VPN мрежи, тъй като работят с ограничения за данни, малък избор от местоположения и сенчести политики за поверителност. Освен това повечето стрийминг доставчици като Netflix са започнали да блокират прокси сървъри и има голям шанс те да не работят така, както искате. В същото време прокси сървърите не криптират вашия трафик, както прави VPN. Така че, ако се опитате да получите достъп до банкови услуги по този метод, оставяте се податливи на хакери.

Вижте също: Как да гледате 9Now в чужбина с VPN

„Австралийски гръндж флаг“ от Никола Реймънд, лицензиран съгласно CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

62 − = 55

Adblock
detector