Как да получите безплатно канадски IP адрес с VPN

Как да получите канадски IP адрес


Ако търсите да получите канадски IP адрес, има вероятност да изпитате неудовлетвореност да попаднете на геозаключен телевизор, уебсайтове и друго съдържание. Почти всеки онлайн ресурс може да бъде ограничен до определена държава или регион, включително новинарски статии, видеоклипове и ежедневни услуги.

Независимо дали живеете в Канада или живеете в Канада в чужбина, можете да получите канадски IP адрес с VPN, което ви позволява да заобикаляте географски ограничени сайтове и да защитавате вашата онлайн поверителност.

По-долу ще разгледаме много подробности за всеки един от доставчиците, но ако искате бърз поглед, ето нашия списък от най-добрите VPN за получаване на канадски IP:

 1. ExpressVPN Нашият топ избор! Супер бърза сървърна мрежа. Силен акцент върху сигурността и неприкосновеността на личния живот. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. CyberGhost Най-добра бюджетна опция. Чудесен за начинаещи и технофоби, тъй като приложенията са лесни за инсталиране и използване. Бързи скорости.
 3. NordVPN Ветеран доставчик с много сървъри, които да отговарят на повечето цели. Лесен за използване и добър за деблокиране на поточно съдържание.
 4. IPVanish Позволява до 10 едновременни връзки. Скоростите са чудесни за изтегляне и стрийминг.
 5. PrivateVPN Деблокира изобилие от популярно съдържание.

С VPN можете да деблокирате съдържание, ограничено до Канада от САЩ, Великобритания, Европа или където и да е другаде по света. В случай че се чудите, VPN означава Virtual Private Network. Той служи за криптиране на трафика към и от вашето устройство за сърфиране, скривайки вашия IP адрес в процеса. Трафикът се препраща през избран от вас сървър. В този случай ще искате да се намирате в Канада. Избирайки доставчик на VPN със сървъри в Канада, ще имате достъп до съдържание, ограничено до това местоположение, като използвате канадски IP адрес. Нещо повече - ще можете да го направите безопасно с неприкосновеността на личния си живот.

Как да получите канадски IP адрес (безплатно)

Ако имате нужда от IP адрес от Канада за по-малко от 30 дни, ще ви покажем как да го получите безплатно! Може да се изненадате от това колко бързо и лесно е да получите канадски IP адрес, просто следвайте тези стъпки.

Ето как да получите канадски IP адрес:

 1. Регистрирайте се с VPN услуга - (препоръчваме ExpressVPN.)
 2. Изтеглете съответното VPN приложение за вашето устройство.
 3. Изберете един от базираните в Канада сървъри на VPN.
 4. Изпробвайте гео ограниченото съдържание, което сега трябва да се деблокира (може да се наложи да изчистите бисквитките си, за да влязат в сила промените).
 5. Насладете се на неограниченото съдържание и подобрената сигурност.
 6. ExpressVPN има 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това означава, че анулирането преди този период ще ви даде пълно възстановяване, което го прави безплатно.

Най-добрият VPN за получаване на канадски IP адрес

Не всички VPN, които разгледахме, струват вашето време и пари. Някои доставчици на VPN предлагат много повече сървъри от други, докато те също могат да се различават значително по отношение на предлаганото ниво на сигурност и скорост. Поради тази причина отделихме време да проучим най-добрите VPN за получаване на канадски IP адрес. За да бъде разгледано, VPN трябваше да отговаря на следните критерии:

 • Мрежа от сървъри, разположени по целия свят, особено в Канада
 • Сървъри, които предлагат висока скорост и надеждност за стрийминг без стрес
 • Високо ниво на сигурност с функции, включително 256-битово AES криптиране
 • Няма политика за регистрация, така че вашата онлайн активност и лични данни остават лични
 • Приложения за Windows, MacOS, Android и iOS
 • Поддръжка на клиенти, която предлага бързи и полезни отговори

Вижте също: Най-добрите VPN за Канада

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е най-добрият VPN за получаване на канадски IP адрес. С четири канадски сървъра, разположени в Монреал, Торонто и Ванкувър, не би трябвало да имате проблеми с деблокирането на съдържание, ограничено до Канада. Най-важното, ExpressVPN предлага висококачествени сървъри с много бързи скорости и надеждни връзки което е чудесно за стрийминг. Нещо повече, ExpressVPN има над 3000 VPN сървъра в 94 държави, така че никога няма да ви липсват възможности.

Когато става дума за деблокиране на съдържание, ExpressVPN е изключително способен. Използвахме го с успех в Netflix (САЩ, Калифорния, Великобритания), Amazon Prime, BBC iPlayer и други. Потребителите, които търсят удобно за потребителя приложение, ще оценят ExpressVPN, който има опростен интерфейс, както и удобно разширение за браузър за допълнително удобство. Малко вероятно е да се сблъскате с някакви проблеми с ExpressVPN, но ако го направите, има отлична поддръжка на клиенти с 24/7 функция за чат на живо. Много малко VPN предлагат това, така че това е наистина допълнителен бонус.

Не на последно място, но със сигурност не на последно място, ExpressVPN предлага на потребителите солидна сигурност и е един от най-сигурните VPN мрежи на пазара днес. Функциите за защита включват 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и превключвател за убийство. Също толкова важно, ExpressVPN не пази дневници за дейността или регистрационни файлове за връзка така че можете да сърфирате в мрежата, без да се притеснявате за вашата поверителност онлайн.

ExpressVPN има приложения за Windows, Mac, Linux, Android и iOS. Предлага се и приложение за рутери, но това изисква ръчна настройка. ExpressVPN предлага и разширения за браузър за Chrome, Firefox и Safari.

Професионалисти:

 • 3 000+ сървъра в 94 държави Най-бързи скорости за стрийминг и торент
 • Функции за защита и поверителност от най-висок клас
 • Деблокира всички основни услуги за стрийминг
 • Предлага 24/7 чат на живо

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи от другите услуги

Нашият резултат:

4.5 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ VPN за IP адрес на Канада: ExpressVPN е нашият избор №1. Голяма сървърна мрежа, оптимизирана за високоскоростни връзки, удобни за потребителя приложения за всички операционни системи. Трудно да се победи поверителността и сигурността. Има 30-дневна гаранция за връщане на парите без кадри, така че можете да опитате безрисково.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost в момента има 199 сървъра в Канада, което ви позволява лесно да имате канадски IP адрес. Като цяло, този доставчик на VPN има повече от 3000 сървъра в 60 държави, което означава, че можете да деблокирате съдържание в Канада, както и почти всяко друго място. CyberGhost е особено подходящ за стрийминг, тъй като предлага бързи и надеждни връзки с неограничена честотна лента и трафик.

Нашият опит с приложението CyberGhost беше положителен, тъй като той е бърз и удобен за използване. Можете да се насладите на едновременни връзки на до 7 устройства, което ви позволява да осигурите всичко от вашия лаптоп до мобилния си телефон. Всъщност CyberGhost е един от най-сигурните налични VPN. Този доставчик на VPN е базиран в Румъния, където няма задължителни закони за запазване на данни. Той предлага 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и IP, автоматичен превключвател за убийства и стриктна политика без регистрация.

Приложенията CyberGhost са достъпни за Windows, Mac, Linux, Android и iOS. CyberGhost може да се използва и на някои рутери с ръчна конфигурация.

Професионалисти:

 • Управлява мрежа от повече от 3000 сървъра в 60 страни
 • Приложенията са лесни за инсталиране и използване - добра опция за начинаещи
 • Възможност за свързване към няколко сървъра едновременно на едно и също устройство
 • Отчете много високо при нашите тестове за скорост

Недостатъци:

 • Няма да работи в Китай, ОАЕ или Турция

Нашият резултат:

4 извън 5

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: CyberGhost е чудесен избор на стойност. Силен за поверителност, бързи скорости и надежден за порой. Намерихме го лесно за настройка и използване. Страхотни скорости. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни отзив за CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

3. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN е сериозен претендент, ако искате VPN за Канада, има 346 сървъра в Канада. Всъщност NordVPN е чудесен за достъп до гео ограничено съдържание по целия свят, тъй като има над 5100 сървъри в 62 държави в момента на писане - това е много повече от повечето други VPN доставчици. Разбира се, качеството е също толкова важно, колкото количеството. Нашият опит за поточно предаване по харесвания на Netflix и Hulu беше плавен и без прекъсване.

NordVPN предлага на потребителите много голям избор. Не само има много сървъри, специалните сървъри включват Double VPN, P2P, Onion Over VPN и Dedicated IP. Нещо повече, възможно е да защитите до 6 устройства едновременно с един NordVPN акаунт. Не липсват опции за защита, нито с политика без регистрация, 256-битово AES криптиране, защита от течове на DNS и автоматично превключване на убийствата. Също така си струва да се спомене, че NordVPN е базирана в Панама, който няма задължителен закон за запазване на данни.

NordVPN предлага приложения за Windows, Mac, Android, iOS и Linux. NordVPN също има разширения за браузър за Chrome и Firefox.

Професионалисти:

 • Несравнима мрежа - над 5000 сървъра в 60 държави
 • Основен акцент върху сигурността и неприкосновеността на личния живот
 • Лесно деблокира широка гама от геозаключени сайтове
 • 24/7 поддръжка на клиенти чрез чат на живо

Недостатъци:

 • Може само да изберете местоположение, а не конкретен сървър

Нашият резултат:

4.5 извън 5

ДОБРО ВСИЧКО КРЪГЛО: NordVPN е добър избор на стойност. Голяма стойност опция, която работи надеждно с поточно предаване. Свързва до 6 устройства едновременно. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish е базирана в САЩ VPN с 35 сървъра в Канада и над 1100 сървъра в повече от 60 държави. След като тествахме тази VPN с различни услуги, открихме, че тя е една от най-бързите VPN мрежи на пазара. Можете да използвате IPVanish, за да отблокирате харесванията на BBC iPlayer и Amazon Prime Video и трябва да изпитате висококачествено стрийминг с минимално буфериране. Особено впечатляващо е, че IPVanish позволява на потребителите да имат до 10 едновременни връзки на множество устройства - много повече от повечето VPN.

Ако сте нови в използването на VPN, ще оцените, че настройването и използването на IPVanish е изключително бързо и лесно. Това е VPN услуга, която също е лесна за използване с Kodi и Amazon Fire Stick. Освен че са лесни за използване, приложенията IPVanish предлагат високо ниво на сигурност. IPVanish използва 256-битово AES криптиране и има вградена DNS защита от теч. Превключвателят за защита защитава вашето устройство в случай на отпадане на VPN връзката. И накрая, IPVanish поддържа нулева политика за регистрация, запазвайки вашата поверителност.

IPVanish е наличен на Windows, Mac, Android и iOS. Ръчна настройка е необходима както за Linux, така и за рутери.

Професионалисти:

 • Управлява мрежа от повече от 1300 сървъра от 75 града в целия свят
 • Не поддържа никакви дневници
 • Използвайте до десет устройства едновременно

Недостатъци:

 • Не деблокира надеждно Netflix, Hulu

Нашият резултат:

4 извън 5

ДО 10 УСТРОЙСТВА: IPVanish има голяма мрежа от сървъри. Като цяло е солиден за торентъри, потребители на Kodi и хора, които се нуждаят от най-високия стандарт на поверителност, но посещават и пропускат връзки с библиотеки на САЩ, Канада и Великобритания Netflix. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

5. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN е по-малък VPN доставчик с мрежа от около 100 сървъра в 57 държави. Тази VPN услуга ви позволява да получите канадски IP адрес, тъй като има 4 сървъра, разположени в Канада (те са разположени в Монреал, Торонто и Ванкувър). Една от причините, поради които PrivateVPN си струва да се обмисли, са предлаганите много бързи скорости на изтегляне. Тествахме сървъри на стрийминг сайтове като Netflix, BBC iPlayer и Amazon Prime Video с положителни резултати.

Интерфейсът на приложението PrivateVPN е прост, което прави тази VPN услуга идеална за начинаещи. Обаче тези, които търсят по-модерни опции, няма да останат разочаровани. Възможността за използване на скрит VPN служи за заобикаляне на дълбока проверка на пакети. PrivateVPN използва 256-битово AES криптиране, осигурява защита от изтичане на DNS и включва превключвател за убийство. Той заявява, че има нулева политика за регистриране на данни без никакви дневници от данни за трафика.

Приложенията PrivateVPN са достъпни за Windows, Mac, Android и iOS. Предлагат се инструкции за настройка с Linux и рутери.

Професионалисти:

 • Печелене на репутация за деблокиране на популярни поточни сайтове
 • Използвайте до шест устройства едновременно
 • Доставчик на нули

Недостатъци:

 • По-малко сървъри за избор от други доставчици по-високо в този списък
 • Поддръжният персонал е добър, но работи само през европейското работно време

Нашият резултат:

4.5 извън 5

ВЕЛИКА СКОРОСТ: PrivateVPN е добър семеен избор. Деблокира Hulu и като цяло е добър за сърфиране и торент. Позволява до 6 устройства. Може да се направи с повече сървъри и липсва 24/7 поддръжка. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни ревю за PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

Мога ли да имам канадски IP адрес с безплатен VPN?

Възможно е да получите канадски IP адрес с безплатен VPN. Въпреки това, ние силно препоръчваме да се възползваме от това поради редица причини. За начало, безплатните VPN мрежи са бавно известни поради голямото търсене и липсата на сървъри. Това означава, че стриймирането на видео и изтеглянето на файлове може да бъде стресиращо преживяване с постоянно буфериране и изоставане.

]БАКШИШ: Ако се регистрирате за ExpressVPN и анулирате в рамките на 30 дни, можете да получите пълно възстановяване, като на практика Ви предоставя един от най-добрите VPN, достъпни безплатно за месец.

[/ Ctech_content_w_bk

Освен лошото и ненадеждното представяне, безплатните VPN мрежи не са толкова безопасни и липсват функции за защита. Това е така, защото те са известни със спама на потребителите с реклами (те трябва да печелят пари по някакъв начин), докато някои дори проследяват вашата активност и я продават на най-високата оферта. Предполага се, че VPN ще ви осигури по-голяма поверителност, а не да го компрометира.

Не на последно място, много уебсайтове са започнали да предприемат стъпки за блокиране на VPN сървъри. Добър пример за това е Netflix. Много малко безплатни VPN са в състояние да деблокират харесванията на Netflix тъй като те просто нямат ресурси да заобиколят защитната стена против VPN. За разлика от тях, най-добре платените VPN мрежи намират начини да останете крачка напред, което ви позволява да деблокирате ограничено съдържание.

Като цяло ние вярваме, че най-добре платените VPN услуги си заслужават инвестицията, докато безплатните VPN мрежи са загуба на време и ненужен риск.

Вижте също: Най-добрите VPN за Канада

Какво мога да направя с канадски IP адрес?

Използването на VPN за получаване на канадски IP адрес предоставя редица предимства:

[Ctech_content_w_bk]

 1. Излъчвайте географски ограничени телевизионни предавания и филми
 2. Разблокиране на канадски новинарски сайтове
 3. Достъп до финансови услуги, ограничени до Канада
 4. Използвайте недостоверни обществени WiFi петна с увереност
 5. Скрийте своя IP адрес, защитавайки вашата поверителност и анонимност

Защо ще ми трябва VPN в Канада?

Ако вече сте в Канада, може би се чудите защо се нуждаете от VPN, когато вече можете да ограничавате онлайн съдържанието в Канада без ограничение. VPN може да ви помогне да деблокирате съдържание в почти всяка страна, като ESPN в САЩ или дори Netflix в Япония. По-важното е, че VPN защитава вашата поверителност и онлайн сигурност.

През 2015 г. Канада въведе Закона за борба с тероризма (Бил C-51), който принуждава доставчиците на интернет услуги (ISP) да регистрират историята на сърфиране на всеки гражданин. Нещо повече, Канада е член на групата "Петте очи", така че тези данни могат да се споделят с разузнавателни агенции в САЩ, Великобритания, Австралия и Нова Зеландия. Използвайки една от най-добре платените VPN мрежи, можете да защитите тази лична информация, така че тя да остане частна за вас.

Вижте също:

 • Как да получите американски Netflix в Канада
 • Как да гледате HBO в Канада
 • Как да гледате TSN извън Канада
 • Как да гледате Hulu в Канада с VPN

„Канадски гранж флаг“ от Никола Реймънд, лицензиран съгласно CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3

Adblock
detector