Как да получите достъп до Bank of America в чужбина с VPN (тези VPN все още работят през 2018 г.)

Банк на Америка знак.

Bank of America и други банки блокират достъпа до трафика, идващ от някои VPN сървъри. Можем да ви помогнем да заобиколите този проблем.

Докато пътувате, може да е неизбежно това достъп до онлайн банкирането си в даден момент по време на пътуването. Тъй като не сте вкъщи, може да бъдете принудени да използвате обществен wifi, за да го направите. Препоръчва се да не разкривате лична информация през такива мрежи, но в случай на онлайн банкиране може да е необходимо.

Дори ако просто използвате wifi за сърфиране, винаги препоръчваме да се защитите с помощта на виртуална частна мрежа (VPN). Това криптира трафика ви и го тунелира чрез посреднически сървър на място по ваше желание. Това означава, че никой не може да прослушва вашата дейност и информацията ви е в безопасност от мониторинг на ISP и престъпници. Нещо повече, VPN предоставят други облаги, като например достъп до гео-заключено съдържание, включително US Netflix и други поточни библиотеки.

Влизаме в някои подробности за всеки VPN, който избрахме за използване с BofA, но ако ви липсва време, ето обобщение:

 1. ExpressVPN Нашият топ избор. Огромната сървърна мрежа включваше множество сървъри в САЩ. Супер бърз доставчик, който осигурява сигурност и поверителност. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.
 2. IPVanish Позволява на потребителя да превключва сървъри, в случай че човек не реагира с BofA. Приети са частни, анонимни плащания и те не водят дневници за дейност.
 3. CyberGhost Бюджетен доставчик с надеждни сървъри в САЩ. Добър резултат в областта на поверителността и сигурността.
 4. PrivateVPN По-малка и изходяща мрежа, която издържа на всички наши BofA тест. Впечатляващи скорости и надеждни.
 5. NordVPN Страхотен доставчик на бюджет. Може понякога да се нуждае от помощ за поддръжка на клиенти, за да отблокира BofA, ако първият опит не е успешен.

за жалост, Bank of America и някои други институции, като Wells Fargo, изглежда активно блокират трафика, който се пренасочва от определени VPN сървъри. Дори опитът за достъп до основния сайт на BofA чрез някои VPN сървъри може да доведе до неприятно съобщение за грешка:

„Този ​​сайт не може да бъде намерен на www.bankofamerica.com отне твърде много време, за да отговори.“

Съобщение за грешка в уебсайта на Bank of America.

Някои потребители може да открият, че някои функции са деактивирани, докато са в чужбина, като например прехвърляне на средства в различни банки. Всичко това може да бъде сериозно смущаващо, тъй като може да означава, че трябва да прекъснете връзката си с VPN приложението и да провеждате онлайн банкирането си чрез незащитена връзка.

За щастие, има начин за това някои доставчици на VPN все още дават достъп до уебсайта на Bank of America. Въпреки това, сред тези, които работят, има някои доставчици, които не си струват парите. Освен достъпа до BofA, ще искате да разгледате фактори като скорост, сигурност, избор на местоположение на сървъра и способност за деблокиране на поточни сайтове.

Най-добрите VPN за достъп до Bank of America в чужбина

Съставихме списък на най-добрите VPN за Bank of America въз основа на следните критерии:

 • Има много сървъри, които не са блокирани от BofA
 • Предлага голям избор от местоположения на сървъри (особено в САЩ)
 • Използва силно криптиране, заедно с други функции за защита
 • Има бърза и знаеща поддръжка на клиенти
 • Осигурява бърза и надеждна услуга
 • Поддържа политика без регистрации

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е със седалище на Британските Вирджински острови и управлява повече от широка мрежа от 3 000 сървъра, обхващащи 94 държави. Както при повечето доставчици на VPN, не може да гарантира, че всички сървъри ще работят с BofA през цялото време. Но когато тествахме тази услуга, открихме това беше лесно да се намери американски сървър, който да работи и нямахме проблеми с местоположението на Европа и Азия.

ExpressVPN е известен със своята бърза и знаеща поддръжка на клиенти. Ако се сблъскате с някакви проблеми, можете просто да попитате и представител ще може да ви насочи към работещ сървър.

Друго бонус ExpressVPN, докато пътувате, е способността му да отблокирайте геозаключено съдържание от сайтове като US Netflix, HBO, Amazon Prime, Hulu и BBC iPlayer. Отново, ако се сблъскате с някакви проблеми, бързият чат на живо с представител на поддръжката на клиенти трябва да ви помогне по пътя ви.

ExpressVPN предлага първокласна сигурност, която разбира се е особено важна, когато сте в чужбина. Той използва 256-битово криптиране и перфектна секретност напред и включва защита от течове на DNS и превключвател за убийство. Няма да се притеснявате за някакви течове на информация с този доставчик, тъй като няма регистрационни файлове за връзка, които могат да бъдат проследени до отделен човек.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS, Android, Linux и някои wifi рутери.

Професионалисти:

 • Управлява мрежа от повече от 2000 сървъра, обхващащи 94 държави
 • Лесни връзки с BoA от европейски и азиатски места за тестване
 • Криптирането с най-добро качество в класа гарантира стабилна сигурност и поверителност
 • Поддръжният персонал може да ви помогне с връзки, достъпни 24/7 чрез чат
 • Не поддържа дневници на трафика на лични данни
 • Наличен е широк спектър от приложения - Windows, MacOS, Android, iOS, Linux и някои Wi-Fi рутери

Недостатъци:

 • Малко по-скъпи от някои съперници

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ДО ДОСТЪП НА БОА В чужбина: ExpressVPN е нашият избор №1. Пламтящ бърз и надежден избор. Страхотно за деблокиране на всички основни гео-ограничени съдържание и услуги. Най-добрите функции за поверителност и не съхранява регистрации. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Прочетете нашия задълбочен преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish е доставчик, базиран в САЩ, с над 1200 сървъра в над 60 страни. Този доставчик е имал съобщения за проблеми с BofA с някои сървъри, въпреки че всички тествани работи добре. Ако има проблеми, преминаването към американски сървър трябва да свърши работа или можете да се свържете с поддръжката на клиенти за конкретен сървър за държава.

С основен план, позволяващ до пет едновременни връзки, ще бъдете покрити за пътуване с множество устройства. Този доставчик не е най-добрият за стрийминг, но е така много популярен сред потребителите и торентерите на Kodi.

IPVanish се представя добре на защитния фронт с 256-битово криптиране и перфектна секретност напред. Този доставчик, фокусиран върху поверителността, има строга политика за нулева регистрация, без да се съхраняват дневници за трафик или връзка. Превключвател за убийство и защита от течове на DNS работят допълнително за защитата на вашия IP адрес.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Минимален шум за свързване с BoA чрез множество тестови места.
 • Не пазете журнали за потребителски дейности и имайте солидни настройки за защита
 • Много бързи скорости
 • Предлага 24/7 чат на живо
 • Деблокира Netflix US

Недостатъци:

 • Изисква 24/7 поддръжка за чат, но техническите въпроси могат да отнемат до 2 дни, за да се разрешат по имейл

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: IPVanish е добра стойност за VPN, който има сървърна мрежа от своите размери. Подходящ за достъп до BoA и има добра поверителност и сигурност. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

3. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

Румъния-базирани CyberGhost ви дава достъп до нарастващ брой сървъри, понастоящем над 3 600 в 57 страни. Докато тествахме услугите му, ние имахме няма проблеми с достъпа до сайта BofA, използвайки множество сървъри в САЩ, Европа и Азия. Ако имате проблеми, CyberGhost предлага да използвате географски близък сървър за свързване.

Когато става въпрос за достъп до гео-заключено съдържание, докато сте в чужбина, CyberGhost няма да разочарова. Той е поставяне на сериозен фокус върху гарантирането, че може да доставя ограничено съдържание от сайтове като Netflix, Amazon Prime и BBC iPlayer, където и да се случи.

Друг силен играч на фронта за сигурност и поверителност, CyberGhost използва 256-битово AES криптиране и перфектна секретност напред и се предлага с вграден превключвател за убийство и защита от течове на DNS. Функция за автоматична защита на wifi означава, че приложението ще запомни конкретни мрежи така че не е нужно да се свързвате ръчно с VPN всеки път. С възможността да свържете до пет устройства едновременно с един план, няма да се налага да се притеснявате за превключване на устройства.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Няма проблеми с свързването с BoA от различни тестови места
 • Много добри и деблокиращи гео-ограничени сайтове и съдържание
 • Приложенията са лесни за инсталиране и използване - добра опция за начинаещи
 • Солидни функции за поверителност, включително kill-switch

Недостатъци:

 • Няма да отблокирате толкова поточни сайтове, колкото другите в този списък

ИЗБОР НА НАЧАЛНИЦИТЕ: CyberGhost се настройва лесно. Работи добре за достъп до уебсайта на BoA. Добър вариант, ако търсите бърза, надеждна връзка и лесен за използване интерфейс. Може да се бори с деблокиране на някои популярни сайтове за стрийминг. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

PrivateVPN е доставчик, базиран в Швеция и е най-новият в този списък. Сравнително малкият размер на мрежата изглежда не се отразява на ефективността му. И всъщност може да работи в негова полза в случай на BofA и други банки, които може би са по-заинтересовани от блокиране на по-големи доставчици. Наистина, нямахме проблеми с нито един от тестваните сървъри. Проверихме с поддръжка на клиенти и нямаше известни проблеми, но те с удоволствие тестваха конкретни сървъри бързо и на място от наше име.

PrivateVPN може да се похвали с някои бързи скорости и дава достъп до сайтове като US Netflix, Amazon Prime, BBC iPlayer, HBO и Hulu. Значи можеш подавайте към съдържанието на сърцето си, докато пътувате. Основен план ви позволява да свързвате до шест устройства едновременно.

Ще се радвате от гледна точка на сигурността и поверителността с PrivateVPN, което е вярно за името му. Използва силно криптиране (126-битово или 256-битово в зависимост от това кой протокол използвате), заедно с перфектна секретност напред. Това отново се поддържа от ключ за убийство (който убива интернет връзката, ако VPN връзката е загубена) и защита от течове на DNS. Стриктната политика без регистрация, без регистрация на трафик или връзка, добавя допълнителен слой защита.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Свързваме се с BoA безпроблемно по време на нашето тестване
 • По-малка и по-неясна мрежа, която да бъде насочена към геоблокиране
 • Бързи сървъри, също чудесни за деблокиране на поточни сайтове сигурно и частно
 • Не поддържа никакви дневници

Недостатъци:

 • Поддръжният персонал работи само през европейското работно време
 • Newish доставчик все още разширява мрежата си, има по-малко сървъри за избор

ВЕЛИКО ЗА СКОРОСТ: PrivateVPN е постоянно надежден. Подходящ за използване с общо предназначение и деблокиране на гео ограничено съдържание. Скоростите бяха изненадващо добри в този край на пазара. Може да има повече сървъри и да няма 24/7 поддръжка. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете нашия задълбочен преглед на PrivateVPN.

PrivateVPN КупонСпециална сделка - спестете 83% върху 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ ДАЛАТА Сметката се прилага автоматично

5. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

С над 5 400 сървъри в 60 държави, базирана в Панама NordVPN е един от най-големите доставчици в нашия списък. Като една от по-големите мрежи не е всичко толкова изненадващо, че NordVPN е по-вероятна цел за блокиране от лица като BofA. Не всички сървъри ще позволят достъп до основния сайт на Bank of America, така че може да се наложи да се свържете с поддръжката на клиенти за актуален списък на сървърите, които ще работят.

Докато сте в чужбина, ако искате да предавате поточно предаване, NordVPN без съмнение ще се достави. С бързи скорости и достъп до сайтове като US Netflix, HBO, BBC iPlayer, Hulu, и Amazon Prime, този доставчик е решен да доставя гео-заключено съдържание там, където и когато потребителите го искат. Той дори има специализирани сървъри, оптимизирани за бърз поток.

Сигурността се предоставя под формата на 256-битово AES криптиране, съчетано с перфектна секретност напред. Автоматичната защита на wifi означава, че никога няма да се притеснявате за незащитени мрежи. Включени са превключвател за убийство и защита от течове на DNS и не се съхраняват журнали. Допълнителен бонус с NordVPN е, че можете да свържете до шест устройства едновременно, вместо обичайните пет.

Приложенията са налични за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Служителите за поддръжка поддържат актуализиран списък със сървъри, които могат да отблокират BoA
 • Нискобюджетен доставчик, който не спестява поверителност и сигурност
 • Деблокира най-популярните сайтове за стрийминг, напр. Netflix, BBC iPlayer и Amazon Prime Video

Недостатъци:

 • Доставчикът на ветерани се откроява с очевидно блокиране на сървъра, при постоянна игра на котки и мишки с BoA
 • Настолното приложение може да отнеме известно време
 • Бъдете готови да използвате помощ за поддръжка преди време за деблокиране на BoA

СПЕЦИАЛЕН ИЗБОР: NordVPN се настройва лесно. Страхотна опция за достъп до сайтове и съдържание с ограничен достъп до гео. Свързва до 6 устройства едновременно. Приложението не предлага избор на смяна на сървър 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете нашия задълбочен преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

Мога ли да използвам безплатен VPN за достъп до BofA от чужбина?

Може да забележите, че всички препоръчани от нас услуги са платени и вероятно сте попаднали на някои безплатни предложения по време на търсенето. Последното може да е добре в определени случаи, но обикновено има някаква друга цена, за да платите за отказ от парична такса.

Един от най-големите проблеми с безплатните доставчици е, че те често предлагат бавна и ненадеждна услуга в сравнение с платените опции. Опашка за сървър и след това справяне с бавна прекъсваща връзка е вероятно последното нещо, което искате, докато се опитвате да банковоте онлайн по време на пътуванията си.

Трябва да се има предвид и сигурността, а безплатните услуги не винаги имат най-добрата репутация в този отдел. Тези доставчици трябва да печелят пари по някакъв начин и това често означава, че се отказвате от поверителност. Бизнес моделите могат да включват съхраняване на регистрационни файлове на потребителски дейности, проследяване на бисквитки и дори продажба на пропусквателна честота. Известно е, че някои безплатни VPN услуги носят злонамерен софтуер!

Независимо дали решите да се свържете с безплатен или платен доставчик, винаги си струва да проверите форумите, за да видите дали други потребители на BofA имат проблеми с тази конкретна услуга. Ще установите, че дори някои платени услуги имат проблеми. Например, потребителите на частен достъп до интернет са били доста гласни в онлайн форумите за това, че IP адресите на този доставчик се блокират от BofA редовно.

Защо банките блокират VPN

Не е напълно ясно защо някои банки блокират VPN и е трудно да получите прав отговор от самите банки. Практиката изглежда контраинтуитивна, защото използвайки VPN, вие всъщност помагате за намаляване на вероятността от киберпрестъпления като измама и кражба на самоличност.

Съществуват обаче няколко теории защо BofA и други банки блокират трафика от VPN сървъри:

 • Единият е, защото банките използват вашия IP адрес, за да открият потенциални измами. Може да се възприемат VPN, които да компрометират ефективността на тази техника.
 • Друга мисъл е, че VPN може да се използва от престъпниците за извършване на киберпрестъпления по-анонимно. Банките могат да заемат позицията, че следователно е по-добре да блокират целия трафик на VPN, отколкото да рискуват някои престъпници да проникнат.
 • И накрая, тъй като често определени сървъри са блокирани, може да се окаже, че отделни IP адреси са били сигнализирани за злоупотреба от престъпници, което ефективно блокира целия трафик от тези адреси.

Макар причините за тази практика да не са ясни или да имат пълен смисъл, факт е, че банките правят това, така че потребителите ще трябва да знаят как да работят около нея.

Съвети за достъп до BofA от чужбина

Използването на VPN от списъка по-горе трябва да гарантира, че не се сблъсквате с проблеми, които използват BofA в чужбина. Ето някои допълнителни съвети за осигуряване на плавно плаване.

Не забравяйте VPN

VPN предлага повишена поверителност и сигурност, което е особено важно, докато пътувате. Ако имате достъп до акаунта си в BofA, докато сте в чужбина, има вероятност да сте свързани с обществена wifi мрежа, например в хотел или кафене. Това са главни места за хакерите да получат информация за вашата информация, така че е важно да се защитите с VPN.

Някои доставчици на VPN всъщност ще ви посъветват просто да изключите приложението, когато имате достъп до конкретен сайт, който е блокиран. Те вероятно правят това, защото не могат или не желаят да се справят с проблема и не искат да преминете към друг доставчик. Това обаче трябва да бъде в краен случай, тъй като вече няма да бъдете защитени.

Свържете се с американски сървър, ако е възможно

Въз основа на нашите тестове и на това, което научихме от различни доставчици на VPN, свързването чрез американски сървър трябва да ви даде най-добрия шанс за достъп до сайта на BofA. От друга страна, съществуват теории, според които банките могат да ви блокират въз основа на това, че сте влезли от място, което е далеч от мястото, където вашата карта е използвана за последен път. Така че в този случай може да е по-добре да опитате да влезете със сървър, който ви е географски близо.

Имахме смесени резултати. В някои случаи американските сървъри представляват най-добрите възможности. Друг път бяха блокирани сървърите в САЩ. Несъмнено при намирането на сървър, който работи, може да има малко опити и грешки.

Уведомете Bank of America, че пътувате

Ако ще използвате сървър извън САЩ, докато пътувате (или у дома за този въпрос), можете да дадете глава на BofA преди да тръгнете. Това не спира банката да блокира VPN IP адреси, които обикновено биха могли, но може да предотврати маркирането на акаунта ви.

Не сменяйте често местоположенията на сървъра

Банките имат различни мерки, за да се опитат да предотвратят измами. Ако се свързвате от Тайланд една минута и Германия следващата, това вероятно ще повдигне някои червени знамена. Последствията може да включват замразена сметка и карти, които не са идеални по всяко време, но особено по време на пътуване. Ако влизате в акаунта си от чужбина, опитайте се да се свържете поне от подобно местоположение всеки път.

"Bank of America”От Майк Моцарт, лицензиран под CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 4 = 1

Adblock
detector