Как да получите достъп до Pornhub и други цензурирани порносайтове в Индия

Гражданите на Индия (страна, която е третият най-голям потребител на порнография в света) се събудиха тази седмица с новината, че тяхното правителство нареди блокада от над 800 сайта за възрастни вследствие на съдебната директива.

Как да получите достъп до Pornhub и други цензурирани порносайтове в Индия

Това решение е последвано от по-ранен ход през 2015 г., когато правителството едностранно предприе тази стъпка, за да „защити морала и благоприличието на обществеността.“ Заповедта беше отменена по-късно след масиран обществен протест, принуждавайки властите да отменят този ход само след няколко дни. Сега обаче изглежда, че забраната е тук да остане.

Ако търсите начин да скрито да гледате съдържание за възрастни, използването на виртуална частна мрежа (VPN) може да ви помогне. VPN криптира целия интернет трафик, който преминава към и от вашето устройство, и го маршрутизира чрез посреднически сървър на местоположение по ваше желание. Шифроването означава, че вашето правителство или доставчик на интернет услуги не могат да задушат достъпа до сайтове едностранно. VPN също маскира вашия IP адрес и го заменя с нов, така че можете да получите достъп до гео ограничено съдържание като това от Netflix US, Hulu и BBC iPlayer.

VPN мрежата се рекламират в интернет. Правилният кандидат за работа обаче зависи от следните фактори:

  • Има бързи скорости за изтегляне и поточно HD видео
  • Използва силни протоколи за криптиране, така че вашето местоположение да остане скрито
  • Управлява широка сървърна мрежа, включително опции в Европа и Северна Америка
  • Включва ключ за убийство в случай, че VPN връзката падне

Нашият препоръчителен избор е:

ExpressVPN

Изразете уеб сайтове за отключване на VPN

С над 2000 сървъра в 94 страни, ExpressVPN се нарежда нашият най-добър избор за стабилен и надежден VPN. Услугата не съхранява потребителски регистрационни файлове, изпраща се с протоколи за криптиране от световна класа и има превключвател за интернет убийство, който ще защити вашия трафик дори ако интернет връзката отпадна от синьото.

Нещо повече, ExpressVPN предлага денонощна поддръжка на клиенти на живо, която можете да използвате, ако нещата се объркат. Приложенията са налични за Windows, MacOS, Linux, iOS и Android. Допълнителен бонус е, че един абонамент позволява 3 устройства да се свързват едновременно което е уместно за споделяне на сметката с приятели и семейство.

Регистрирането с ExpressVPN е доста безпроблемен процес и няма да отнеме повече от няколко минути от вашето време. Можете да изберете колко време искате да се регистрирате за: един месец, шест месеца или цяла година. Друга страхотна характеристика е 30-дневната гаранция за връщане на парите. Можете да тествате услугата до 30 дни и ако не сте доволни от продукта, просто поискайте възстановяване на сумата и тя ще бъде обработена незабавно, без зададени въпроси.

Опитайте това без риск: Вземете 3 месеца безплатно с годишния план на ExpressVPN. Сделката включва 30-дневна гаранция за връщане на парите без да се оспорва, така че ще получите пълно възстановяване, ако не сте удовлетворени.

Регистрирах се за ExpressVPN. Какво да правя след това?

Необходими са само няколко прости стъпки, за да настроите криптирана VPN връзка и да получите достъп до любимото си съдържание. Ето как да получите достъп до Pornhub и други порно сайтове в Индия с VPN:

  1. След като плащането ви бъде удостоверено, продължете да изтегляте всички подходящи приложения за вашето устройство. Опитайте да го направите директно от доставчика на VPN или официалните магазини за приложения.
  2. Рестартирайте устройства, след като инсталацията приключи.
  3. Продължете да използвате данните за вход, изпратени ви от ExpressVPN. Изберете сървър в Европа или Северна Америка.
  4. Честито! Връзката ви вече е криптирана и частна и можете да получите достъп до всички уебсайтове, които искате.

Мога ли да използвам безплатен VPN?

Безплатните VPN мрежи представляват критична маса от VPN услугите, предлагани в интернет, но това не означава, че се препоръчват. Такива опции обикновено се натрупват от потребители, които търсят халати, което означава, че може да се наложи да изчакате в ред, за да се установи връзка или да издържите бавна връзка. Това не е добър избор за поточно предаване на HD видео и ще доведе до много буфериране.

По подобен начин безплатните услуги винаги имат улов, а VPN-ите следват същия принцип. Те ще се опитат да осигурят приходи от използването на услугата обикновено чрез неетично вмъкване на проследяващи бисквитки и извличане на вашите данни. Очаквайте много натрапчиви реклами, както и реалната заплаха от злонамерен софтуер.

В края на деня е в ваш интерес да инвестирате в платена VPN услуга, тъй като безплатните просто не правят намалението.

Какво друго мога да направя с VPN в Индия?

Разбира се, VPN не се използва просто за достъп до порно. Можете да използвате VPN в Индия за литания от задачи като достъп до популярни сайтове за поточно предаване, включително US Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer и други. Той може също така да осигури достъп до популярни спортни сайтове като ESPN и beIN Sports, както и до хазартни и игрални платформи, които могат да бъдат блокирани или които ограничават географското им съдържание.

VPN поддържа вашата интернет активност сигурна, криптирана и частна и може да се използва за блог онлайн безопасно, без страх от правителствени репресии. Това не е лоша идея в Индия, където свободите в интернет намаляват. И VPN абонамент пътува с вас, където и да отидете, така че ако сте на почивка или командировка, софтуерът може да се използва за поддържане на връзка с местно съдържание от дома, като например от Hotstar, Starsports, Jiocinema и др. Като цяло, това е отличен избор за презареждане на вашето интернет изживяване.

„Pornhub“ от Майкъл Коглан, лицензиран съгласно CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1

Adblock
detector