Как да получите достъп до Reddit, когато е блокиран (в Китай, училище, работа и т.н.)

Ако Reddit е забранен на вашето работно място, училище, колеж или държава, VPN може да ви помогне да преодолеете блока. Разглеждаме най-добрите VPN за Reddit.

Забележка: Тази статия обхваща как да получите достъп до Reddit там, където е блокиран. Имаме отделна статия за най-добрите VPN за Reddit въз основа на тези, които получават най-положителните коментари от Redditors.

Как да получите достъп до Reddit, когато е блокиран (в Китай, училище, работа и т.н.)

Най-сигурният и сигурен начин за преодоляване на забрана за Reddit във вашата страна или на работното място е чрез виртуална частна мрежа (VPN). Това е надежден софтуер, който е създаден да маскира вашата идентичност чрез криптиране на уеб трафик, който преминава към и от вашето устройство и го маршрутизира чрез сървър извън текущото ви местоположение.

VPN затрудняват много носите държавни агенции, хакери или интернет доставчици да разкрият вашата идентичност и съдържание на уеб трафика.

Попадаме на подробности за всеки от избраните по-долу VPN мрежи, но в случай, че имате време само за кратко обобщение, ето нашия списък с най-добрите VPN за Reddit:

 1. ExpressVPN Нашият топ избор на VPN за Reddit. Работи със сървъри в над 90 страни по целия свят, което го прави чудесен за заобикаляне на всякакви интернет ограничения. Бързи, надеждни и сигурни приложения. Включена 30-дневна гаранция за връщане на парите. Работи в Китай.
 2. NordVPN Бюджетен VPN за достъп до Reddit. Има хиляди бързи и сигурни сървъри, изпъстрени по целия свят, които могат да отблокират почти всичко.
 3. CyberGhost Голяма услуга с лесни за използване приложения, които са чудесни за начинаещи. Скоростите на сървъра са впечатляващи.
 4. IPVanish Приложенията са удобни за дистанционно управление и са чудесни за използване с Kodi устройства. Големи скорости и сигурно.
 5. VyprVPN Бързо, сигурно и може да отблокира повечето сайтове и услуги, но малко скъпо.

Най-добрите VPN за Reddit

Нашата класация на най-добрите VPN за Reddit се установява по следните фактори:

 • Надеждни скорости и стандарти за криптиране
 • Голяма сървърна мрежа в САЩ и Европа - държавите в тези региони не ограничават достъпа до Reddit
 • Отключва гео ограничено съдържание
 • Приложения за Android, iOS, Windows и MacOS
 • Брой едновременни връзки - улеснява разделянето на сметката с приятели и семейство

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

ExpressVPN е един от най-популярните VPN мрежи там, защото предлага надеждна услуга, която е бърза, здрава и не прави компромиси с стандартите за криптиране. Интерфейсът е прост и приложението може да бъде заложено за няколко минути. Аз лично съм използвал ExpressVPN за всичките си нужди от сърфиране през последните няколко месеца и никога не ме изпуска. Това е и един от само три VPN в този списък, който работи в Китай.

Има над 1500 сървъра, които можете да избирате от цял ​​свят, включително стабилна селекция в Европа и Северна Америка. Това означава, че достъпът до Reddit не би трябвало да е проблем.

Хората, които се опитват да влязат в Reddit, разбират, че заобикалят ограниченията, поставени от работното им място, училището или държавата, така че поверителността и анонимността трябва да се определят като критични фактори. ExpressVPN се справя добре на този фронт, тъй като има заявена политика за не съхраняване на потребителски регистрационни файлове. Единственият малък бит информация, който извлича, са метаданните, отнасящи се до „дата (не време) на връзка, избор на местоположение на сървъра и използвана обща честотна лента“. Няма логове на отделни IP адреси.

Стандартите за шифроване също трябва да облекчат безпокойствата. ExpressVPN използва 256-битови AES-CBC протоколи, както и HMAC удостоверяване и перфектна секретност напред. Това са някои от най-строгите протоколи днес.

Включен е и превключвател за интернет убийства, който компанията нарича „мрежово заключване“. Тази функция ще замрази целия уеб трафик, ако връзката спадне, запазвайки я сигурна.

Услугата избягва с лекота войната на Netflix за VPN. Подобно е съвместим както с Hulu, така и с BBC iPlayer и поддържа торентинг. Това означава, че потребителите с платен абонамент за ExpressVPN могат да направят много повече от просто деблокиране на Reddit.

Има приложения за Android и iOS, както и настолни клиенти за Windows, MacOS и Linux. Един абонамент позволява три едновременни устройства.

Професионалисти:

 • Много сървъри в Европа и Северна Америка - идеален за достъп до Reddit
 • Оптимизиран за високоскоростни връзки
 • Най-добра в класа сигурност и поверителност
 • Лесно за използване приложение, което се инсталира с съветник
 • Деблокира разнообразно съдържание, включително библиотеки на Netflix
 • Работи в Китай

Недостатъци:

 • Малко по-ценен от другите услуги

НАЙ-ДОБРИЯ VPN ЗА REDDIT: ExpressVPN е нашият избор №1. Пламтящ бърз и надежден избор. Чудесно за деблокиране на всички основни гео ограничени стрийминг услуги и блокирани уебсайтове. Най-важните функции за поверителност и сигурност и те не пазят регистрации. Опитайте безрисково с 30-дневната гаранция за връщане на парите.

Ето нашия задълбочен преглед на ExpressVPN.

ExpressVPN КупонСпециална оферта - вземете 3 месеца допълнителен БЕЗПЛАТЕН ДАЛИКупон се прилага автоматично

2. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

NordVPN не се гордее със същия вид гладък дизайн, който е отличителен белег на ExpressVPN, но е солидна услуга, която е в бизнеса повече от десетилетие. Той се грижи както за начинаещи, така и за захранващи потребители, защото предлага няколко персонализирани опции и сървъри, раздвоени според конкретните случаи на използване.

Това е друга VPN услуга, която не съхранява никакви данни. Това означава, че няма информация, свързана с навиците на сърфиране, времевите марки или избора на сървъри. В миналото тази политика е помогнала на компанията да избягва официалните заявки за получаване на информация за клиентите. Nosy правителствените агенции бяха наредили на Nord да му предостави информация за клиентите, но просто нямаше нищо на сървърите му. В един случай физическите сървъри също бяха конфискувани, но не беше открито нищо уличаващо.

Компанията оперира над хиляда сървъра в 56 държави - с опции за избор на конкретни, базирани на неща като строга поверителност, стрийминг на видео, анонимност или специален IP.

Той също така работи с редица онлайн стрийминг услуги като Netflix, Hulu и BBC iPlayer без проблеми. Един акаунт позволява максимум шест едновременни връзки

Стандартите за криптиране са най-високо ниво - NordVPN използва 256-битовия стандарт за криптиране на AES протокол по подразбиране, съчетан с 2,048-битови SSL ключове. DNS защитата от теч е активирана.

Има поддръжка за Windows, MacOS, iOS и Android.

Професионалисти:

 • Оперира хиляди специфични за употреба сървъри в над 56 държави
 • Стандарти за криптиране от най-високо ниво с DNS защита срещу течове
 • Лесно деблокира широка гама от геозаключени сайтове
 • Приложения за повечето големи платформи
 • Работи в Китай

Недостатъци:

 • Огромен десктоп приложение може да причини проблеми за начинаещите потребители
 • Може да избере само да се свърже с местоположение, а не със сървър

НАЙ-ДОБРИЯ БЮДЖЕТ VPN: NordVPN предлага страхотна стойност. Добър бюджетен всеобхват, който работи добре с Reddit. Силни функции за защита и позволява да се използват до 6 устройства едновременно от един акаунт. Включва 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Ето нашия пълен преглед на NordVPN.

NordVPN Купон Спестете 70% върху 3-годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтирането се прилага автоматично

3. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost е достоен избор за начинаещи потребители, които не искат скъп VPN. Няма много възможности за персонализиране, но услугата работи добре и доставя там, където има значение.

Седалището на компанията е в Румъния, което означава, че не е подчинено на никакви задължителни закони за запазване на данни. Той също така има заявена политика за не регистриране на никакви потребителски данни. Но това може да се промени поради факта, че наскоро беше придобита от фирма със седалище в Лондон - ще актуализираме статията, ако забележим нещо на този фронт.

Местоположенията на сървъра са адекватни и нарастват с всеки изминал ден. Понастоящем общо 1035 са разпространени в 27 държави, включително широк спектър на Запад.

Услугата не деблокира Netflix, но работи с BBC iPlayer.

Стандартите за криптиране на CyberGhost се считат за най-високо ниво. По-специално, услугата използва 256-битово AES криптиране в OpenVPN протокола по подразбиране, заедно с 2,048-битови RSA ключове и MD5 HMAC удостоверяване. Включен е превключвател за интернет убийство.

Приложенията са налични както за Android и iOS, така и за настолна поддръжка за Windows и MacOS. Максимално пет устройства могат да се свързват едновременно.

Професионалисти:

 • Опция с ниска цена с приложения за начинаещи
 • Някои от най-бързите сървъри, които сме тествали
 • Преустановете превключването на всички приложения и не съхранява регистрации
 • Много сървъри в Европа и Северна Америка

Недостатъци:

 • Може да се бори с деблокиране на някои поточни сайтове
 • Не работи в Китай

ИЗБОР НА НАЧАЛНИЦИТЕ: CyberGhost е лесен за използване. Бързи и надеждни връзки с добър набор от сървъри. Страхотна поверителност с нулева регистрация и DNS защита от теч. Не могат да се съпоставят с конкурентите с някои популярни стрийминг платформи. 45-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на CyberGhost.

CyberGhost Купон НОВОГОДИШНА СПЕЦИАЛНА: Спестете 80% при 3-годишни планове + 2 месеца безплатна ДОСТАВКА Отстъпка се прилага автоматично

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

IPVanish проверява всички полета, когато става въпрос за бърз VPN, който няма да наруши поверителността ви. Известна е като услуга за напълно изключване - означава, че компанията не запазва данни, освен когато акаунтът е регистриран за първи път.

IPVanish използва 256-битово криптиране в OpenVPN протокола по подразбиране, SHA512 удостоверяване и DHE-RSA 2,048-битова обмяна на ключове с перфектна предна секретност. Това означава, че дори при невероятния сценарий на натрапчиво образувание, което щурмува пътя си във вашия акаунт, ще бъде невъзможно да декриптирате данните от миналата сесия, за да разберете вашата уеб история.

Има разнообразен списък със сървъри - общо над 850 са разпространени в 60 страни, включително голям избор в Европа и Северна Америка (където Reddit е свободно достъпен). По подразбиране е включен превключвател за интернет - добавяне на допълнителен слой сигурност.

IPVanish също е отличен избор, ако искате да отблокирате BBC iPlayer.

Има приложения както за iOS и Android, така и за настолна поддръжка за Windows и MacOS. Пет устройства могат да се свържат към един акаунт, който определено е щедър и прави добра възможност да разделите сметката с приятели.

IPVanish е популярен сред потребителите на Kodi, защото им позволява да изтеглят Android APK директно на своето устройство. Интерфейсът е удобен и за дистанционно управление за Kodi устройства, на които липсва клавиатура и мишка.

Професионалисти:

 • Напълно услугата без грешки няма да наруши поверителността ви
 • Голям избор от сървъри от ЕС и Северна Америка
 • Впечатляващи скорости
 • Използвайте до десет устройства едновременно

Недостатъци:

 • Не позволява анонимна регистрация
 • Без жива поддръжка на клиенти
 • Не работи в Китай

БЪРЗО И НАДЕЖНО: IPVanish има голяма мрежа от сървъри. Ненатоварена мрежа постига добри скорости. Силни функции за сигурност и поверителност. Може да се направи с поддръжка на клиенти на живо. 7-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

IPVanish Купон СПЕСТЕТЕ 60% от годишния планПОЧЕТЕТЕ Дисконтът се прилага автоматично

5. VyprVPN

VyperVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

VyprVPN е зряла услуга, която съществува повече от седем години. Има обаче политика за запазване на данни, която може да направи някои потребители неудобни.

Компанията записва „IP адрес на потребителя, IP адрес на VyprVPN, използван от потребителя, време за стартиране и спиране на връзката и общ брой използвани байтове“.

Но увещава, че всички данни се съхраняват само за период от 30 дни и се използват за целите на отстраняването на проблеми. Съдържанието на уеб трафика не се регистрира при никакви обстоятелства.

Технологията на доставчика също е от световна класа. VyprVPN притежава и управлява цели центрове за данни - за разлика от други услуги, които разгръщат комбинация от отдаване под наем и аутсорсинг управление на сървър на трети оператори. Това означава, че той контролира целия трафик, преминаващ през неговите сървъри.

Стандартите за шифроване са отлични - той използва OpenVPN протокола, 256-битово AES криптиране, 2,048-битови RSA ключове без перфектна секретност напред и SHA256 удостоверяване. Във всички пакети е включен превключвател за интернет убийство.

Срещу допълнителна такса, потребителите могат да се възползват от протокола Chameleon ™, който кодира метаданните на OpenVPN, така че дълбоката проверка на пакетите не може да го разпознае. Това допълнително обезсмисля връзката ви, като я държи скрита от носни интернет доставчици и агенции за наблюдение.

Има над 700 сървъра в целия свят, включително стотици в Европа и Северна Америка.

Приложенията са налични както за Android и iOS, така и за настолна поддръжка за Windows и MacOS. Един акаунт позволява едновременно свързване на пет устройства.

VyprVPN може да отключи съдържание в САЩ Netflix, Hulu и BBC iPlayer.

Професионалисти:

 • Притежава и управлява цялата мрежа от сървъри
 • Висококачествено криптиране по подразбиране
 • Оперира стотици сървъри в ЕС и САЩ

Недостатъци:

 • Поддържа политика за запазване на данни
 • Може да има повече опции за разширена конфигурация
 • Не е най-евтиният доставчик в този списък

ЛЕСНО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА APP: VyprVPN е лесен за употреба. Работи добре с Reddit и най-популярните блокирани услуги. Бързо и сигурно, но малко скъпо. 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Прочетете пълния ни преглед на VyprVPN.

VyprVPN Купон Спестете 81% на 2-годишния планПОЧЕТЕТЕ Скитката се прилага автоматично

Безплатни VPN сървъри ще свършат ли работа?

Изкушаващо е да изберете безплатна VPN услуга, тъй като те са силно рекламирани в интернет и обикновено не се нуждаят от кредитна карта, за да се регистрирате. Но определено няма такова нещо като безплатен обяд.

Много уж „безплатни“ услуги са хванати да следят данните на потребителите и да ги продават на инвазивни рекламодатели от трети страни. Другите са го взели на доста по-високо ниво от това и са отвлекли законни HTTP заявки, за да спечелят печалба от партньорски продажби. Това не е сценарий, на който бихте искали да бъдете подложени.

Дори ако безплатните VPN мрежи не откраднат вашите данни, те няма да предложат същия вид потребителско изживяване, което ще имат платените опции. Ще има доста ограничен избор от сървъри (обикновено само един или два), капачки за изтегляне и ограничаване на честотната лента. Стандартите за шифроване ще бъдат слаби, така че вашите данни могат да бъдат изложени на риск.

Нашата препоръка е да сте в безопасност в интернет и да избягвате подобни услуги. Няколко долара всеки месец ще ви гарантират да избегнете стресови ситуации в бъдеще.

Някои VPN, които може да искате да избегнете

Един от важните фактори при избора на VPN - безплатен или платен - е косвено разбиране, че вашата поверителност и анонимност са защитени на всяка цена. Всички споменати VPN в нашия препоръчан списък са се придържали към тези принципи, но има няколко други, които не са толкова надеждни. Вярваме, че трябва да стоите далеч от тях.

Ето два примера:

1. HolaVPN

Базираната в Израел Хола веднъж се похвали със значителна потребителска база от близо 50 милиона, но не успя да се придържа към добрата воля, която беше спечелила. Шокиращо веднъж той се възползва от потребителите си, превръщайки ги в масивен ботнет. По отношение на непрофесионално, това означаваше, че част от честотната лента на всеки потребител е разграбена за атаки срещу други уебсайтове и разпространение на съдържание, защитено с авторски права.

2. Щит за гореща точка

Hotspot Shield съществува от няколко години и беше известен като популярен безплатен VPN доставчик. През юли обаче тя бе обвинена от група за защита на личните данни в незаконно проследяване и продажба на потребителски данни. В жалбата се твърди също, че компанията пренасочва законни HTTP заявки към партньорски сайтове - което означава, че ако сте влезли в услугата и въведете macys.com в браузъра си, например, вместо това ще бъдете навигирани към партньорски сайт. Щит от гореща точка ще спечели пари от такива диверсии.

Решение по въпроса все още не е взето от Федералната комисия по търговия, но оплакването следва подобна тенденция, проявена от други безплатни VPN услуги. Призоваваме нашите читатели да проявяват повишено внимание.

Важно е да се отбележи, че ние не забраняваме използването на VPN за скриване на идентичност на потребителя и извършване на незаконни дейности. Въпреки това, VPN компаниите трябва да бъдат начело и честни относно това, което правят и за какво се регистрират потребители. Умишленото объркване е червен флаг в очите ни.

Кои държави блокират Reddit?

Ето списък на държавите, за които е известно, че блокират достъпа до „първа страница в интернет“. В случаите на Русия и Индонезия забраните са били временни, но други страни са стимизирали напълно достъпа.

 1. Северна Корея
 2. Русия
 3. Индонезия

Много местни организации като образователни институции и работни места също блокират Reddit на своите сървъри. В тези случаи забраната не се дължи на правителствена директива, а повече за гарантиране на производителността на работното място и ограничаване на прекомерната употреба на честотна лента. Това е така, защото сайтът може да се използва за откриване на безплатни спортни потоци на живо и торент файлове.

Изтеглих VPN. Как да осъществя достъп до Reddit?

Следвайте това стъпка по стъпка ръководство за безопасно и сигурно деблокиране на Reddit чрез VPN:

 • Прочетете нашия списък с препоръчани VPN и вземете решение за услуга и план, който работи за вас
 • Регистрирайте се и заплатете услугата
 • След като направите това, трябва да получите имейл с данните си за вход
 • Изтеглете придружаващите приложения за вашия компютър / Macbook или смартфон
 • Изтрийте кеш паметта и бисквитките на браузъра си, така че старите идентификатори на местоположение да бъдат унищожени
 • Рестартирайте устройството
 • Влезте в приложението VPN и изберете сървър в Европа или Северна Америка (с изключение на Русия) - никоя държава в тези региони няма ограничения за достъп до Reddit
 • Изчакайте да се установи връзка. След като това е направено, обикновено се обозначава със зелена икона в лентата на задачите или в горната част на екрана на вашия смартфон
 • Отворете предпочитания уеб браузър (Chrome, Internet Explorer, Firefox, Opera, UC Web) и прегледайте Reddit, както обикновено

Какво друго мога да направя с VPN?

Тази статия е съсредоточена около заобикалянето на каквито и да било ограничения по отношение на Reddit, но VPN предлагат и множество други опции.

Влизайки в VPN, сега прикривате самоличността си на всички сайтове, а не само на Reddit. Така например, ако сте свързани със сървър в САЩ, всеки уебсайт, който посетите, предполага, че сте физически разположен там. Това означава изцяло нов каталог в Netflix, например. Други услуги като Vudu, SlingTV и ESPN също ще отворят вратите си за вас.

Оставете го да потъне за няколко минути. VPN мрежите позволяват да излъжете местоположението си до всяка част на света. Така че, ако искате да предавате поточно съдържание в Китай, това също е възможно. Можете буквално да изберете (почти) всяка страна в този свят, да се регистрирате за местни стрийминг услуги и да се върнете назад.

Понякога неща като финала на Шампионската лига на УЕФА ще се предават на живо в YouTube, но достъпни само за IP адреси от конкретна държава. Решението? Само VPN. Всичко, което трябва да направите, е да изберете сървър в страната, в която се предлага мача и ще можете да го гледате толкова дълго, колкото искате. Това е силата на VPN мрежи.

„Reddit’s Alexis Ohanian @ SXSW 2017“ от nrkbeta, лицензиран съгласно CC BY-SA 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

71 − = 68

Adblock
detector