Как да получите френски IP адрес с VPN в 5 лесни стъпки

Как да получите френски IP адрес

Искате ли да получите достъп до геозаключени сайтове от Франция, когато сте в чужбина? Може би отивате на почивка и все още искате да влезете в своята онлайн банкова услуга Credit Agricole или Societe Generale. Може би просто искате да гледате Netflix Франция, Ligue 1, TF1 или Canal + по време на пътуванията си. Независимо от случая, можете да го направите, като използвате виртуална частна мрежа (VPN), за да получите френски IP адрес, независимо къде се намирате в света.

Днес ще ви обясним как можете да получите френски IP адрес, независимо в коя държава се намирате. Използвайки VPN, можете да шифровате мрежовия си трафик, като запазвате дейностите си скрити от любопитните очи на вашия доставчик на интернет услуги ( ISP), мрежов администратор или хакери.

Въпреки това VPN мрежите ви позволяват да заобиколите регионални ограничения и да се свържете със сървъри в страна, която сте избрали. Свързвайки се с френски сървър, ще ви бъде назначен временен френски IP адрес; този трик открива, че сте всъщност във Франция. След това можете да получите достъп до географски ограничени френски услуги като обикновено от САЩ, Великобритания, Испания, Канада или друга държава в света.

Как да получите френски IP адрес с VPN

Следвайте тези стъпки и ще можете да се свържете с любимото ви френско съдържание и услуги отвсякъде.

За да получите френски IP адрес:

 1. Започнете с избора на подходяща VPN услуга (препоръчваме ExpressVPN).
 2. Изтеглете и инсталирайте софтуера, като внимавате да получите правилната версия за вашата операционна система.
 3. Използвайте своите идентификационни данни, за да влезете в приложението VPN.
 4. Изберете френски сървър от списъка и се свържете.
 5. Опитайте да получите достъп до гео-заключена услуга. Трябва да откриете, че се зарежда без проблеми, но може да се наложи първо да обновите страницата или да рестартирате уеб браузъра си.

СЪВЕТ: КАК ДА ПОТРЕБИТЕ ФРАНСКИ IP: Ако се нуждаете само от френски IP адрес за кратко, вероятно няма да искате да харчите много пари за VPN. В този случай можете да се възползвате от 30-дневната гаранция за връщане на парите на ExpressVPN. Това изисква предварително плащане, но можете да анулирате по всяко време, за да си върнете парите, което ви позволява да го използвате за безрисково, краткосрочно VPN покритие.

Кой е най-добрият VPN за получаване на френски IP адрес?

На пазара има стотици VPN мрежи и те не са всички еднакви. Например някои предоставят безброй функции за сигурност, други се фокусират върху осигуряването на възможно най-бързи скорости, а някои успяват да предложат всичко това. За да намерим най-добрите VPN за получаване на френски IP адрес, потърсихме услуги със следните характеристики:

 • Има няколко френски сървъра за избор
 • Способен е да деблокира популярни френски сайтове и услуги
 • Защитава вашия трафик със силно криптиране и различни допълнителни функции за защита
 • Не регистрира никаква лична информация. Бонус точки, ако не поддържа никакви регистрационни файлове
 • Има силна мултиплатформена поддръжка

1. ExpressVPN

ExpressVPNЯнуари 2020 г.

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.ExpressVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

В момента ExpressVPN има три френски сървъра (два в Париж и един е в Страсбург) и още 2000 сървъра по целия свят. Той е идеален и за стрийминг на HD видео на живо, благодарение на високите си скорости, силната мултиплатформена поддръжка и способността да деблокирате основните поточни платформи от чужбина. Например, можете да използвате ExpressVPN, за да предавате Netflix, TF1 и Canal + от всяка точка на света.

Тази услуга ви предпазва, като използвате комбинация от 256-битово криптиране, защита от теч на DNS / IPv6, перфектна секретност напред и превключвател за убиване, който спира целия трафик, когато връзката ви падне (само приложения за настолни компютри). Най-хубавото е, че не регистрира информация, която би могла да ви идентифицира и ви позволява да се регистрирате анонимно. Поддръжката е достъпна през чат на живо, 24/7.

ExpressVPN включва приложения за Windows, Linux, MacOS, iOS и Android. Въпреки че трябва да бъде инсталиран ръчно на мрежови рутери, ExpressVPN предлага персонализиран фърмуер, предназначен да направи това възможно най-лесно.

ИЗПИТВАНЕ БЕЗ РИСКИ: Годишният план на ExpressVPN се предлага с 49% отстъпка и три месеца допълнително безплатно. При 30-дневно изпитание няма никакъв риск.

Прочетете пълния ни преглед на ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.NordVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Малко други VPN имат толкова френски сървъри, колкото NordVPN; има 150 за избор и дори някои, които са оптимизирани за P2P споделяне на файлове. NordVPN е достатъчно бърз, за ​​да предава HD видео без забележимо буфериране и може да деблокира услугите, с които се борят много други VPN мрежи, като Netflix (той деблокира Netflix Франция, САЩ, Великобритания и много други), BBC iPlayer и Prime Video. С разрешени до шест едновременни връзки можете да защитите всичките си устройства с един акаунт.

NordVPN също предлага повече функции за сигурност от повечето. 256-битовото AES криптиране и IPv6, WebRTC и DNS защита срещу теч са активирани по подразбиране, но има и специфичен за приложение превключвател, автоматичен скенер за злонамерен софтуер и блокер за реклами. Можете дори да използвате двойни VPN или да получите достъп до Tor през VPN. NordVPN не регистрира никаква лична информация и приема биткойн, което означава, че можете да го използвате почти напълно анонимно, като се регистрирате с имейл адрес за изхвърляне.

Тази услуга предлага приложения за Windows, MacOS, Android и iOS устройства. Работи с Linux и поддържани безжични рутери, но те трябва да бъдат конфигурирани ръчно.

ТРИ ГОДИШНО СЪГРАНЕНИЕ: Спестете 75% тук и намалете месечната цена само до $ 2,99, като изберете тригодишния абонамент на NordVPN.

Прочетете пълния ни преглед на NordVPN.

3. CyberGhost

Cyberghost

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.Cyberghost.com

Гарантирано връщане на парите: 45 ДНИ

CyberGhost е предназначен за начинаещи потребители, но има какво да харесате, например високите му скорости и мрежа. Само във Франция има 280 сървъра. Търсите ли да стриймвате? Този VPN ви позволява да отблокирате няколко основни стрийминг платформи като Netflix France, TF1 и Canal + с едно щракване. Още по-добре е разрешено до седем едновременни връзки. Това е много щедро и ви позволява да предавате поточно от всяко устройство, което предпочитате.

Тази услуга разполага с превключвател за винаги включване, така че никога да не разглеждате случайно без защита. Той защитава вашия трафик с 256-битово криптиране и предотвратява течове на DNS, IPv6, WebRTC и пристанища. CyberGhost не регистрира информация, която би могла да бъде използвана за идентифициране на вас, така че вашите дейности остават частни по всяко време.

CyberGhost има приложения за Windows, Android, MacOS и iOS. Може да бъде инсталиран ръчно на базирани на Linux платформи и да изберете интернет рутери.

СЪОБРАЖЕНИЕ НА ЧИТАТИ: Получете допълнителни шест месеца безплатно и намалете разходите с над 70% с едногодишната сделка на CyberGhost.

Прочетете пълния ни преглед на CyberGhost.

4. IPVanish

IPVanish

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.IPVanish.com

Гарантирано връщане на парите: 7 ДНИ

В момента IPVanish предлага 26 базирани в Париж сървъри и повече от 1000 в останалата част на света. Това е лек VPN, който предлага бързи скорости и възможност за свързване до десет устройства едновременно, което е много повече, отколкото повечето му конкуренти позволяват. Той дори може да деблокира поточни услуги като TF1 и Canal+.

Тази услуга използва 256-битово криптиране, но функциите й за защита не спират дотук. Има също защита от течове на DNS и IPv6, превключвател за убийство (както в настолните, така и в мобилните приложения), опция за превключване на IP адреси през времеви интервали, локален блокиращ трафик и объркване на OpenVPN. Не се записва лична информация. Ако се сблъскате с някакви проблеми, можете да се свържете с поддръжката чрез чат на живо, 24/7.

Този VPN предлага отлична поддръжка на много платформи, с приложения за Windows, MacOS, Android, iOS и Amazon Fire TV и Firestick. Можете също така да го инсталирате ръчно на Linux устройства или безжични рутери.

ЕКСКЛУЗИВНА ОТСТЪПКА: Спестете до 60% от абонамента си за IPVanish тук. Всеки се предлага със 7-дневно изпитание, така че можете да го оцените безрисково.

Прочетете пълния ни преглед на IPVanish.

5. ЧастенVPN

PrivateVPN

Налични приложения:

 • настолен компютър
 • Mac
 • IOS
 • андроид
 • Linux

Уеб сайт: www.PrivateVPN.com

Гарантирано връщане на парите: 30 ДНИ

Въпреки че PrivateVPN има по-малка сървърна мрежа от своите конкуренти (около 80 сървъра общо с два във Франция), това е един от най-бързите, които сме виждали. Всъщност можете да го използвате, за да предавате HD или дори 4K съдържание без забележимо буфериране. PrivateVPN е отличен в заобикалянето на регионалното блокиране и ще ви позволи безпроблемно да предавате съдържание от сайтове като Netflix France, TF1 и Canal + без никакви проблеми..

PrivateVPN използва 256-битово криптиране и защита от течове от DNS, IPv6 и WebRTC, за да запази вашите дейности поверителни по всяко време. Не записва данни за сесия или активност и ви позволява да плащате в Bitcoin, така че можете да разглеждате почти напълно анонимно. Там, където наистина грее, е неговото обслужване на клиенти. Можете да се свържете с екипа за поддръжка 24/7 през чат на живо и ако наистина се борите, те могат дори да инсталират или конфигурират услугата дистанционно за вас.

Тази услуга има приложения за устройства с iOS, Android, Windows и MacOS. Може да бъде конфигуриран ръчно за работа с Linux-базирани системи и поддържани мрежови рутери.

ЕДИН ГОДИШНА ОТСТЪПКА: Можете да спестите над 70% тук, като изберете годишния план на PrivateVPN. Дори ще получите допълнително пет месеца покритие, напълно безплатно.

Прочетете пълния ни преглед на PrivateVPN.

Мога ли да получа френски IP адрес с безплатен VPN?

Безплатните VPN мрежи на пръв поглед могат да изглеждат като добра идея, но всъщност идват с някои доста значими проблеми. Например мрежите им обикновено са доста малки в сравнение с тези на техните първокласни конкуренти. Безплатните VPN са склонни да имат повече потребители, което води до големи забавяния в мрежата и превръща поточното HD видео в смущаващо и изключително бавно изживяване. Освен това много по-големи уебсайтове проверяват дали използвате VPN; първокласните услуги остават неоткрити, но безплатните VPN почти винаги са блокирани.

Както всеки бизнес, безплатни VPN услуги съществуват, за да печелят пари. Те обаче не таксуват потребителите си предварително, така че трябва да намерят други начини за генериране на доход. Понякога те ще вмъкват реклами в страниците, които посещавате, но някои дори използват бисквитки за проследяване, за да следят кои сайтове харесвате и колко често ги посещавате. Това обаче не е записано без причина; това са ценни потребителски данни, които могат да бъдат продадени на най-високия участник, обикновено без ваше знание.

И накрая, е трудно да се каже дали VPN, който използвате, всъщност ви пази. Безплатните VPN мрежи обикновено нямат същото ниво на сигурност като платените си колеги. Всъщност мнозина по невнимание изтичат вашата информация по IPv6. Разбира се, това е, ако случайно не инсталирате някое от многото приложения за пренасяне на зловреден софтуер, скрити в Google Play Store. Дори добре познатите VPN идват с рискове, както открихме през 2015 г., когато Hola беше хванат да продава бездействаща честотна лента на своите потребители, за да помогне за стартиране на ботнет.

Най-добрият начин да сте в безопасност онлайн е да използвате реномиран VPN с прозрачна, първа от клиентите политика за поверителност.

Мога ли да гледам френска телевизия в чужбина с VPN?

Разбира се! Свързвайки се с един от вашите VPN сървъри във Франция, трябва да можете да предавате видео на живо и при поискване от някои от най-популярните стрийминг услуги във Франция като TF1, Ligue 1 и Canal +. Опитът за достъп до тези сайтове от чужбина без VPN обикновено връща грешка, като например „Ce contenu est unisponible dans votre région ” („Това съдържание не е достъпно във вашия регион“).

Струва си да се отбележи, че някои от тези платформи за стрийминг изискват да използвате метод на плащане, регистриран на френски адрес. Без лесен начин за това, тези мерки ефективно не позволяват на чуждестранните потребители да се регистрират изобщо.

Вижте също: Най-добър VPN за Франция

Изображение на заглавката: Френски флаг от Bobo Boom, лицензиран под CC BY 2.0

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =

Adblock
detector